- 21 Şubat 2015
- 904
- 2.136
- 158
- 36
Bnce bi egitim arstrma hastenesine git gen tedavsi yaptcam de hemen evraklari hazrlayp ypiyrlar bizde hicbir sorun ckarmadilar arkadsmAslında iyi fikir. O şekilde yapildigini bilmiyordum. Ancak kendimiz için yaparsam su anda dondurulmuş embriyoları bir faydasi yok. Eğer bir şeyde varsa o zaman bu stresle ve korkuyla onlarda tutmaz. Simdilik o konuda bir şey yapmiyacam. Eğer 3 denemeye gidersek o zaman elimde dondurulmuş kalmayacak ve yeniden tedaviye gecmemizde zaman alacak o aralikta bu testi yaptiricam. Doktora kalsa 3 tane 5 gun ve saglikli embriyo transferinden sonra yapiliyormus. Sen hangi hastanede yaptirdin? Birde laboratuvara gidip genetik testmi yaptiracam dedin? Biraz bilgi verirsen sevinirim.
Bizim sornmz sperm azligi ilk tup bebek denemem ucuncu gun iki embriyo transfer edildi ama snuc negatif bitne besnci gun embrymuz var ve ben negtften bes gun snra adet oldum knmam olmadi bi et parcasna bnzer bisey dsurdum resmini cekip dr gosterdik bizden gen tedavisi istedi bide histeroskopi sonuckrmz daha ckmadi yas 26 taktir alahin sonuclrmza bakilrak gerken yapilacak
Bnce bi egitim arstrma hastenesine git gen tedavsi yaptcam de hemen evraklari hazrlayp ypiyrlar bizde hicbir sorun ckarmadilar arkadsm
Cumartesi günü test günüm inşallah.3.gun embriyosu tek embriyo konuldu canım, başka da döllenmedi zaten tek umudum diyorumMerhaba canım bende senin gibi aynıyım sanki 5-6aylık hemile sıkıntısı var gibi gögüsler büyüdü şiş belim ha keza.benim bugün 6 canım seninki az kalmış test günün nezaman ve kaç embriyo konuldu?
İnşallah hayirlisiyla güzel haberlerini aliriz tatlımBenimde 10.günüm canım benim göğüslerimdede biraz şişlik var ama başka bir degisiklik yokbenim test günüm yarın
Amin canım cümlemizin insallahCanimm Allah razi olsunn iiki paylastin birbirimize tam destek hep destek valla her konuda Allah yardimcin olsunn
Sagol cnm darisi en kisa zamnda basina isteyen herkese evet dktrmz cok umitliydi hepsi sasrmslardi negatf oldgnu soyledgmde kismt inslh nasbmzde evlat sahibi olmak vardrÇok üzüldüm canim. Allah yardimcin olsun. Sanirim senin tuttu ve o gördüğünde embriyo olarak yorumlandı. Umarim hepsi tertemiz cikar. Yasin daha cok genc kesin hamile kalirsin. Umarim rabbim cok bekletmez.
Benim test günüm de cumartesi günü inşallah canım. Heyecan doruktaGünaydın kızlar. .
Isler çok yoğun mesaj yazacak fırsatım pek olmuyor arada okumaya çalışıyorum mesajlarınızıtest günü yaklaşan kim var simdi? inşallah güzel haberlerinizi alırız..
Artık gün icinde yemekten sonra reflü şikayetim olmaya başladı aksamlari bulantı ya dönüşüyor kusma yok ama baya kötü oluyorum..dün akşam yemek yiyemedim hemen uyumusum..arkadaşlarım gaviscon diye ilaç varmış onu tavsiye ettiler ama doktora sormadan kullanmak istemiyorum..
papyonkilikli dan haber var mı? ?
Canım benimki 3.gün embriyosu ve iki tane,transfer günü 13 .bugün 7. Günü bende pazar test yapacagım çünki ben yurtdışındayım burada test günü çok uzaga veriyorlar 27 daha çok ama önce senin sevinçli haberini alırız bize moral olur:)Cumartesi günü test günüm inşallah.3.gun embriyosu tek embriyo konuldu canım, başka da döllenmedi zaten tek umudum diyorumsenin ki ne zaman cnm, kaç embriyo?
Benim transfer anestezi altında oldu canım. Çünkü rahmim dik mis kendimi kasmadan sorunsuz geçti. Tabii o güzelliği göremedim ayrı mesele ama olsun yeter ki sonu güzel olsun.kızlar transver ıslemı zor bı ıslemmı. sanırım ıstenılırse oda anestezi altında yapılabılıyormus. opuda anestezi verılırken doktor (vajınusmıs tedavısı gordugumu bılıyor) embrılıyog muayene olabılıyorsun dımı dıye sordu. bende evet ama kasılıyorum dedım. transverıde anestezıyle yapsanız olurmu dedım bence bebegının gelısını gormelısın dedı. gozumden yas gelmeye basladı sonrada narkozdan gıtmısım gerısı yok :))
Tatlım takma kafana ben de ultrasona girdiğimde sadece kese göründü, bebiş daha çok küçük göremeyiz demişti doktor. Ben de 5+3 dü. Kalp atışları için gittiğinde göreceksin bebişini Allahın izniyle..Merhaba arkadaşlar, size sormak istedigim birsey. Kafama takmadim alinmadim dedim ama sanirim takmisim. Sabahtan beri aklimda bu var. Biliyorsunuz dun karindan ultrasonla keseyi gorduk hamdolsun. Bi arkadas bebegi gormediniz mi diye sordu burada. Benim oyle bir beklentim yoktu erken diye biliyorum ama sorunca endiselendim. Gercekten gormem mi gerekiyordu bebegi. Dr hersey iyi dedi. Hatta tebrik etti ama onu okuyunca cok endiselendim.Bide internet takvimine gore 5+3 tu dun
Canimm benim ayniyiz galiba bir gün filan var aramizda benimde 5+3 bugün cok sevindim insallah o pit pit heyecaninida yasarsin hic birseye degisilmioyok yanlış anlamadım ki neden yanlış anlayayım 5+3 benim.
Anladım canım. İnşallah güzel haberler veririm. İki gündür düşünmeden edemiyorum bu gece rüyamda gördüm. İdrar testi yapmışım pozitif çıkmış hem değeri bile yazıyo testte, 200 küsür biseydiCanım benimki 3.gün embriyosu ve iki tane,transfer günü 13 .bugün 7. Günü bende pazar test yapacagım çünki ben yurtdışındayım burada test günü çok uzaga veriyorlar 27 daha çok ama önce senin sevinçli haberini alırız bize moral olur:)
Hamişlerin rüyalarına malum olurmuş, ne güzel :)))Anladım canım. İnşallah güzel haberler veririm. İki gündür düşünmeden edemiyorum bu gece rüyamda gördüm. İdrar testi yapmışım pozitif çıkmış hem değeri bile yazıyo testte, 200 küsür biseydi
Mevlam hayırlara çıkarsın inşallah
Aaaaa canım benim eşimde polispolis memuruyum canım:)) yeterınce streslı
İnşallah bitanemHamişlerin rüyalarına malum olurmuş, ne güzel :)))
Ya kuzum genelde hep sen rahatlatiyorsun beni Allh razi olsun. Dr da oyle dedi ama vesvese iste. :) 9 gun sonra Rabbimin izniyle pitpitlari duyarim insallah.Tatlım takma kafana ben de ultrasona girdiğimde sadece kese göründü, bebiş daha çok küçük göremeyiz demişti doktor. Ben de 5+3 dü. Kalp atışları için gittiğinde göreceksin bebişini Allahın izniyle..
arkadasim sakin kafana takma. gözükmemesi cok normal.daha minicik.heleki karindan ultrasonda hic gözükmez canim sakin üzülmeMerhaba arkadaşlar, size sormak istedigim birsey. Kafama takmadim alinmadim dedim ama sanirim takmisim. Sabahtan beri aklimda bu var. Biliyorsunuz dun karindan ultrasonla keseyi gorduk hamdolsun. Bi arkadas bebegi gormediniz mi diye sordu burada. Benim oyle bir beklentim yoktu erken diye biliyorum ama sorunca endiselendim. Gercekten gormem mi gerekiyordu bebegi. Dr hersey iyi dedi. Hatta tebrik etti ama onu okuyunca cok endiselendim.Bide internet takvimine gore 5+3 tu dun
canim insallah güzel haberler alirsinCumartesi günü test günüm inşallah.3.gun embriyosu tek embriyo konuldu canım, başka da döllenmedi zaten tek umudum diyorumsenin ki ne zaman cnm, kaç embriyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?