Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Bnce bi egitim arstrma hastenesine git gen tedavsi yaptcam de hemen evraklari hazrlayp ypiyrlar bizde hicbir sorun ckarmadilar arkadsm

Çok üzüldüm canim. Allah yardimcin olsun. Sanirim senin tuttu ve o gördüğünde embriyo olarak yorumlandı. Umarim hepsi tertemiz cikar. Yasin daha cok genc kesin hamile kalirsin. Umarim rabbim cok bekletmez.

Cumartesi günü test günüm inşallah.3.gun embriyosu tek embriyo konuldu canım, başka da döllenmedi zaten tek umudum diyorum senin ki ne zaman cnm, kaç embriyo?

Merhaba arkadaşlar, size sormak istedigim birsey. Kafama takmadim alinmadim dedim ama sanirim takmisim. Sabahtan beri aklimda bu var. Biliyorsunuz dun karindan ultrasonla keseyi gorduk hamdolsun. Bi arkadas bebegi gormediniz mi diye sordu burada. Benim oyle bir beklentim yoktu erken diye biliyorum ama sorunca endiselendim. Gercekten gormem mi gerekiyordu bebegi. Dr hersey iyi dedi. Hatta tebrik etti ama onu okuyunca cok endiselendim. Bide internet takvimine gore 5+3 tu dun

Çok üzüldüm canim. Allah yardimcin olsun. Sanirim senin tuttu ve o gördüğünde embriyo olarak yorumlandı. Umarim hepsi tertemiz cikar. Yasin daha cok genc kesin hamile kalirsin. Umarim rabbim cok bekletmez.
Sagol cnm darisi en kisa zamnda basina isteyen herkese evet dktrmz cok umitliydi hepsi sasrmslardi negatf oldgnu soyledgmde kismt inslh nasbmzde evlat sahibi olmak vardr

Benim test günüm de cumartesi günü inşallah canım. Heyecan dorukta

Cumartesi günü test günüm inşallah.3.gun embriyosu tek embriyo konuldu canım, başka da döllenmedi zaten tek umudum diyorum senin ki ne zaman cnm, kaç embriyo?
Canım benimki 3.gün embriyosu ve iki tane,transfer günü 13 .bugün 7. Günü bende pazar test yapacagım çünki ben yurtdışındayım burada test günü çok uzaga veriyorlar 27 daha çok ama önce senin sevinçli haberini alırız bize moral olur:)

Benim transfer anestezi altında oldu canım. Çünkü rahmim dik mis kendimi kasmadan sorunsuz geçti. Tabii o güzelliği göremedim ayrı mesele ama olsun yeter ki sonu güzel olsun.

Tatlım takma kafana ben de ultrasona girdiğimde sadece kese göründü, bebiş daha çok küçük göremeyiz demişti doktor. Ben de 5+3 dü. Kalp atışları için gittiğinde göreceksin bebişini Allahın izniyle..

Anladım canım. İnşallah güzel haberler veririm. İki gündür düşünmeden edemiyorum bu gece rüyamda gördüm. İdrar testi yapmışım pozitif çıkmış hem değeri bile yazıyo testte, 200 küsür biseydi
Mevlam hayırlara çıkarsın inşallah

Hamişlerin rüyalarına malum olurmuş, ne güzel :)))

Ya kuzum genelde hep sen rahatlatiyorsun beni Allh razi olsun. Dr da oyle dedi ama vesvese iste. :) 9 gun sonra Rabbimin izniyle pitpitlari duyarim insallah.

arkadasim sakin kafana takma. gözükmemesi cok normal.daha minicik.heleki karindan ultrasonda hic gözükmez canim sakin üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…