Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canim benim iinsallah okurlar gercekten cok erken bu benim 4. Artik iice tecrubelendim dûsün ilk hamileligim kendi kendime kaldim ozaman bile 5 küsür haftalikti hatirlamiorum vajinal yoldan bakildigi halde göremedim digal yolla tüpü cok ayirmiolar zaten sadece birinin döllendigi gûn belli gercekten ayaklarini uzat icini ferah tut cok erken kese zate cok kücük bebek nasil gözûksün canimm benim hep bu merakimin yüzüne tekrat kusura bakma

canım ben kayserideyim erciyes üniversitesinin tıbbı genetik bölümüne gittim. her laboratuvar da yapılmıyor iç Anadolu da ankara hariç sadece kayseride varmış. doktora girip 2 kez başarısız tüp bek tedavisi geçirdiğimi genetik ve pıhtılaşma testlerine baktırmak istediğimi söyledim yazdı. ama sen madem dondurulmuş deneyeceksin şimdilik bunları düşünme bebeğini sıkı sıkı tutmaya çalış:)

Kızlar bebeğimi saat 10:00 da aldım hastahanede 2 saattir dinleniyorum 5. Günü bloklasit transfer gerçekleşti Dr tek embriyo koymak istedi çünkü kalitesi çok çok iyi içinde bölünmeye devam etme oranı % 20 lerde yani bi aşılamanın tutma oranıyla aynı dedi 3'üzler 4'üzlerle cıkma karşıma sonra dedi ah ahhh. ... annelik oranın ise % 75 dedi sonrası için 4 tane A kalite bloklasit embriyo da Çift çift dondurduk bebeğimin içime bırakılmasını izledim an be an yani ölüm ile yaşam arasında bahsedilen bi ışık vardır ya o ışığı ben rahmimde gördüm hala da yaşadığıma göre güzel günler çok yakın inşallah Dr "bak çok güzel bi yere gitti yapıştı senin ki dedi" Allahım sanki doğduda okul birincisi oldu bende bi havalar bi havalar ahahahahahaha. .. neysem 28 Mart test tarihim

lütfen utandırma beni. ne kusuru. hepimiz çok gerginiz. pozitifi gören de negatifi gören de endişeli. Allahım affetsin. herşeyimiz yolunda gider inşallah. herbirimiz güzel hayırlı haberler alırız umarım. :)

COK SEVİNDİM CANIM ALLAHIM GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ İNŞ.

Allahım okul birinciliklerini de yaşatsın inşallah. herşey güzel olsun inşallah arkadaşım

Hayırlı olsun canım benim, söylemiştik sana çok güzel bir an olduğunu.. Rabbim yavrunu sana bağışlasın. Minişin yapışsın sana hiç bırakmasın..

tfen utandırma beni. ne kusuru. hepimiz çok gerginiz. pozitifi gören de negatifi gören de endişeli. Allahım affetsin. herşeyimiz yolunda gider inşallah. herbirimiz güzel hayırlı haberler alırız umarım. :)
AYYY BEN SİZİ YERİM YA SEVİMLİ HAMİŞLER NASILDA YERSİZ ENDİŞE İLE YİĞENLERİMİ ÜZÜYORLAR HADİ ARTIK ENDİŞELERİNİZİ DEGİL GÜZEL DUYGULARINIZI OKUYALIM BURADA NASIL BİR DUYGU İÇİNDE BİR MUCİZENİN BÜYÜMESİ ... ANLATIN BAKALIM ... GÜZEL HAYALLER KURALIM BİRLİKTE ...

Canım çok sevindim. İnşallah sıkı sıkı tutunur sana, ömür boyu bırakmaz seni.Allah kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah. Ben de çok merak ediyorum o transfer anını, az kaldı. Allah yardımcımız olsun.

neşelim yaşayacaksın sn de ben okadar eminim ki. dualarımdasın bunu bil. o zaman geldiğinde senin endişelerine de ben kızıcam büyük bir zevkle :))))

neşelim yaşayacaksın sn de ben okadar eminim ki. dualarımdasın bunu bil. o zaman geldiğinde senin endişelerine de ben kızıcam büyük bir zevkle :))))
TATLIM YANLIŞ ANLAMAYIN SİZ EDİYORUM AMA BENDE AYNI DURUMDA OLSAM AYNI ŞEYİ YAPICAM BELKİ AMA GÜZEL GÜZEL HAYALLER KURALIM MUTLU OLALIM DİYE BİLİYORSUNUZ SUAN DA BEBİŞİNİZ SİZİN HER YAŞADIĞINIZI HİSSEDİYOR... KEŞKE O GÜNLER GELSEDE KIZSAN.....

Nasıl bişey, nasıl anlatılır, komik komik yürüyorsun öncelikle. Paytak paytak, hatta kardeşlerin taklidini yaptıklarında gülmeye korkuyorsun göbüşün hopladıkça minişine zarar gelecek diye. Bebiş kıyafetlerine daha bir farklı bakıyorsun. Bebekleri severken için cız etmiyor artık. Sevmediğin yiyecekleri bile sırf miniğine yarasın diye hiç tereddütsüz yiyorsun. Normalde çok dikkatli olduğun kilona takmıyorsun bile tek düşüncen bebişin sağlıklı olsun. Daha minicik olsa da odasını hayal ediyorsun. Rengi ne olsun, odasında neyi nereye yerleştireceksin. Babası senin için değil bebiş için özen gösteriyor artık sana..Offf çok güzel şeyler. Rabbimden en çok istediğim hepiniz ve bende sağlıcakla evlat sahibi olalım inşallah...

Senin heyecanini cok iyi anlayabilirim cnm ins hayrli haberlerinizide aliriz

hayııırrrrr yanlış anlamadımmmm :))) olur mu öyle şey asıl sen beni yanlış anlama kuzum. ben inancımı söyledim sana. :))) aaa bugün hepimiz bir alınganmıyız ne? kuzum gelecek inşallah. hz. Ali nin sözü Allah'ın rahmetinden ümitsiz olmak günahkar olmaktan daha tehlikelidir. Umudumuzu hiççç yitirmeyeceğiz. kapımızı hep güzellikler çalacak inşallah.

canim cok güldüm :)))) benim de taklidim yapiliyor merak etme
AMIIIN insallah

canim rabbim sana hepimize saglikli evlatlar versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…