Ye kuzum yeeee yaaaa tadini cikar yigenim dogduktan sonra koy arabaaina bol bol yuruyus yaparsin bebisinin yaramazliklari mit mizlari kilolar gider .anam benbi hamile kalim hayirlisiyla valla 100 kg de olsam umrumda olmaz yuruyus spor kuzumun yaramazliklari hepsi gider:))Kızlar ya ben şu yeme işini ayarlayamadim birttürlü. .Ana ogunde Normal porsiyon yersem fazla geliyor midem bulanıyor, az yersem daha 1 saat geçmeden acikiyorum bu sefer meyve dışında ara öğün olarak saçma zararlı şeyler yiyorum..Midem bulaninca ekmek kraker tarzı karbonhidratlara abaniyorum o da kilo aldiriyor..siz nasıl besleniyorsunuz? kilo aldınız mı hiç? Benim kilo olayını minimum da tutmam lazım yoksa dizim şişiyor ve yuruyemiyorum
Ye kuzum yeeee yaaaa tadini cikar yigenim dogduktan sonra koy arabaaina bol bol yuruyus yaparsin bebisinin yaramazliklari mit mizlari kilolar gider .anam benbi hamile kalim hayirlisiyla valla 100 kg de olsam umrumda olmaz yuruyus spor kuzumun yaramazliklari hepsi gider:))
Ay ne güzel umut oluyorsunuz burda bana ya en yakınımdakinden daha çok ortak yönümüz ve yaşanmışlıklarımız var sizLerleCanim benim cok sevindim hayirli olsun bebegin canim benim dok. Aynisini dedi iki tane koyamam bölünme ihtimali var dedi 5. Gün embiroyosuyducokkkk sevindim yaaa bebeginn siki siki tutunsun sana bol ii dinlenmeler
Canim benim istersen bi dok. Konus bununla alakali bi diyetisyen bulup ayarlaya bilirler sonucta saglik icinnKızlar ya ben şu yeme işini ayarlayamadim birttürlü. .Ana ogunde Normal porsiyon yersem fazla geliyor midem bulanıyor, az yersem daha 1 saat geçmeden acikiyorum bu sefer meyve dışında ara öğün olarak saçma zararlı şeyler yiyorum..Midem bulaninca ekmek kraker tarzı karbonhidratlara abaniyorum o da kilo aldiriyor..siz nasıl besleniyorsunuz? kilo aldınız mı hiç? Benim kilo olayını minimum da tutmam lazım yoksa dizim şişiyor ve yuruyemiyorum
Olabilir canim evet öbûr topikte arkadasim kanamayla gecirdi hamileligini belirli süre sükür simdi bi tosunu var ama genede korkuo insan iste bu dördüncü olunca aslinda sayiyla alakali degil bir olsun dört olsun anneligi ögrenioruz belkideGecmis olsun canım. .bazen kanama noktaları olabiliyormus bebekle alakası olmadan belki seninde öyledir. .
Aynenn canim öyle valla insallah bu sefer olcak bebegin birakmayacak seni sen ona yeterki inann ayni yollardan gecioz hep cancazimAy ne güzel umut oluyorsunuz burda bana ya en yakınımdakinden daha çok ortak yönümüz ve yaşanmışlıklarımız var sizLerle
Arkadaşlar gunaydin...ben 10 gün 0.1 15.gün 0.06 yani negatifi gördüm. Ilaçları bıraktim. Moralim cok kötüydü.spora basladim ve 15.nci günden 4 gün sonra dün adet oldum ama şiddetli bel ve karın ağrısı oldu. Sabah afedersiniz pedde büyük bir Parça gördüm. Içime Şüphe düştü acaba düşük MÜ oldu. Benim gıbı olan oldumu negatif olanlar. KESK'e spora başlamasaydım ..of kafam Karışık.
Cok gecmos olsun canimmm bilmeden oyle yazdimmm ozur dilerimmmm opyrm:)))Inşallah tatlım o günlerde gelecek
Benim iltihapli romatizmam var dizlerimde ödem oluşuyor ve kilo aldığım zaman çok zor oluyor dizlerim atak yapıyor ve yuruyemiyorum..zaten hamileligimin %50 sorunlu geçme ihtimali var..hamilelik sorunlu geçmezse bu sefer lohusalikta atak yapabilir hastalık..suan yürüyüş yapamıyorum lohusalikta da yürüyüş yapamayacagim maalesef
Cok gecmos olsun canimmm bilmeden oyle yazdimmm ozur dilerimmmm opyrm
Kızlar ya ben şu yeme işini ayarlayamadim birttürlü. .Ana ogunde Normal porsiyon yersem fazla geliyor midem bulanıyor, az yersem daha 1 saat geçmeden acikiyorum bu sefer meyve dışında ara öğün olarak saçma zararlı şeyler yiyorum..Midem bulaninca ekmek kraker tarzı karbonhidratlara abaniyorum o da kilo aldiriyor..siz nasıl besleniyorsunuz? kilo aldınız mı hiç? Benim kilo olayını minimum da tutmam lazım yoksa dizim şişiyor ve yuruyemiyorum
Canlar yarim saat oldu dok. Geleli bugün ûc bucukta biraz fazla koyu kan geldi alel acele gittim Allah tan kendi dok. Nöbetciydi bakti sükürler olsun ki kesemi gördüm bebegimi olusturan yol kesesinide gördûm kan bebekle alakali degil hamilelik devam edior ama kanamaya anlam veremedik yatip dinlen dedi icim rahatladi sükür
Arkadaşlar gunaydin...ben 10 gün 0.1 15.gün 0.06 yani negatifi gördüm. Ilaçları bıraktim. Moralim cok kötüydü.spora basladim ve 15.nci günden 4 gün sonra dün adet oldum ama şiddetli bel ve karın ağrısı oldu. Sabah afedersiniz pedde büyük bir Parça gördüm. Içime Şüphe düştü acaba düşük MÜ oldu. Benim gıbı olan oldumu negatif olanlar. KESK'e spora başlamasaydım ..of kafam Karışık.
bence gıtme canım sabret aslında zaman cok cabuk gecıyorda bıze zor geciyor.Hayırlı cumalar kızlar;
Bugün benim hesaplara göre 5+3 ama doktora gitmemize daha tam 9 gün var. Ay geçmiyor zaman. Bebekler bir mi iki mi? Kalpleri atıyor mu meraktan uykularım kaçıyor. Doğru düzgün pek belirtim de yok. Göğüsler hassas, çok uyku uyuyasım var ama normalde de uykucuyum. Bir de çok sık tuvalete gitme ihtiyacı hissediyorum bu kadar. Şişliklerim falan da indi. Ödem vardı o da indi. Acaba başka bir doktora gitsem mi önceden? Keseyi görür belki ama göremezse de günler geçmez. Çok kararsızım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?