Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar. neseli41 canım benim adetim bitti, dua okumaya başladım 1000 tane okudum Allah kabul ederse.. Şimdi sıra kimde kime okuyayım. Bu arada bana da bir rakam verebilirsin. Bu sayının üstüne ekleyeyim toplam rakamı söylerim okuyunca.

ah o umut hiç bitmiyor değil mi rabbim umudumuzu söndürmesin canım hiç kaygı etme rahim çok kalınlaştığı için öyle parçalar oluyor. inşallah yeni tedavinde kavuşursun bebeğine sen sporuna devam et moralini yüksek tut

GÜNAYDIN CANIM, BEN DE KESEYİ GÖRÜDÜĞÜMÜZDE 5+3 TÜM. AMA BEBİŞİ GÖRMEK İÇİN ÇOK ERKEN HENÜZ.

Canım diyetisyene gidiyorum zaten de 2 haftadır gidemedim şehir dışındaydi..Benim de yaklaşık +1 oldu 12 kilo normal aslında ama dedigin gibi çok kilolu hamile kalınca o da fazla..ben 68 ile başladım bakalım neler olacak

Çok geçmiş olsun. Kanama bebekle alakasız ise inşallah bir problem olmaz ama çok dikkat et kendine. Sürekli dinlenmeye çalış.
Canim dok. Bisey göremedi yumurtalarda da sorun yok kesem duruo bebekle alakali degil hersey yolunda dedi adet kaninda degil dedi kana anlam veremedi yat dinlen kalkma dedi bakalim pazartesi tekrar gitcem nasib arkadasim insallah

Canimmm benim bende bugün 5+4 benimde pek belirtim yok sik tuvalet gögüslerde sislik ve cabuk acikma disinda korkma kuzum insallah bisey yokturr ama ben rahat edemem diosan bu stresten kurtulmak istiorsan bi dok. Git aklin kalmaz keseni görürsün canimm ahh bizz anneler

Arkadaşlar uyku durumu bende cok fena daha test yapılmadan önce başlamıştı sekılde uzanırken uyuya kalıyorum bide bişey soracağım kan testleri yapılmıştı bana dün hcg 11 çıkmış hiç bu kadar inmemişti benim sizlerin nasıldı kızlar

Ay inşallah sabretmeye çalışıyorum vallahi. Zaman çok ilginç geçmesin diye beklersin hızla geçer, geçsin diye beklersin dakikalar geçmek bilmez.

Canım ben 5+0 da gordum ağrım vardı dayanamadım erken gittim nokta şeklinde de olsa gördüm keseyi ve cok rahatlamistim .sen de içini rahatlatacaksa git bence

Canım normalde hcgnin iki günde bir 2 katına yükselmesi lazım. Bence tekrar kan verip tekrar ölçtür.

Tamam o zaman cnm hemoglobin, kansızlık başlamış, kan ilacı takviye eder doktorun sorun olmaz.
Inş cnm sorayım sitede dedim rahatlatıyosunuz bizi çünkübide crinon jel kullanan var mı arkadaşlar ben hep sabahtan yapıyordum evde diye işe başlayıncaya okulda yapmaya başladım ama 15. Dk yürüyemiyoruz saatını degıstırsem fark eder mı

canım banada vermıstı doktor tam su saatte devamlı yapıcan falan demedı sabahları kullanıcaksın demıstı ama net bılmıyorum.

Evet cnm bnmde oyle oldu trnsfern 12 gunu negatifi gorduk ve bes gun snrasi knamam olfu ama oda leke gbi afedrsn wc ye gtmm bktm ki bi prca dstu beyaz gbi seffaf ve hmn resmini cekip dktrma gstrdm geblk olblcgni syledi ve zaten benden cok umutlydulr olumszu ogrenince sasirdilr onlrda anliycagin ben yasdim smdi gen tedavsi yptrdm snuc bkliyrm

Allah razi olsun canimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…