Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

maasallah subhanallahrabbim ol desin yeterki..allahim saglikla kucaginada almayi nasip etsin insallahhh

Çok üzüldüm vakti saati gelmemiş demekten duaya devam etmekten başka çaremiz yok. Inşallah tez zamanda Allah hayırlı evlat nasip etsin.

Canım çok uzuldum Ama çok güçlusun maşallah bu beni sevindirdi..Sabret bir gün mutlaka senin de mucizen gelecek..

Canım hakkında hayırlısı buymuş demek allahım en hayırlı zaman da nasip etsin inş

Canım arkadaşlarım güzel dilekleriniz için teşekkür ederim

Sedef senin aadına çok sevindim tatlım.Allahın izniyle bebisin seninledir icini ferah tut yeter ki

rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza:)

Kizlar biraz once esimin semen analizini istedik mail attilar.daha once ki tupte (eylülde) sayi 7 milyondu.bu iki tedavi arasinda 3 ay keciboynuzu kürü uyguladi simdi ki sonuc 20 milyon olmus.ama altina not dusmusler kötü morfoloji die. yumurtalar kaliteli ama dollenmede çok az sonuc aliyoruz dediler,morfolojiden ötürü mü dollenmiyor acaba.acikcasi morfoloji hakkında da hiç bir bilgim yok.
Lugatima yeni bir kelime daha eklendi

Canım keçiboynuzu kürü sperm sayısını arttırıyor ama morfolojisine pek etki etmiyor. Bizde eşimin sperm sayısı az morfolojisi iyi çıkmıştı. Ben 1 ay uyguladığımda dahi sayı artmıştı. Morfoloji için proxeed plus kullanıyorlar, doktor bize de vermişti. Sperm kalitesini arttırmak için.Benim 8 yumurtam döllenebilir nitelikte olmasına rağmen 4 tanesi iyi şekilde döllendi. Ben sperm kalitesi ile ilgisi olduğunu düşünüyorum.

Canım tsh degerını bıde îlan mıktarını yazar mısın,bende Çarşamba gıdecegım ınş endokrıne

Canım selam TSH değerim 2.05 çıktı..doktor 2 nin altında olmasını isteriz dedi. Şimdilik sınırda olduğu için ilaca gerek yokmuş ama 12.hafta bitiminde tekrar kontrole gidicem eğer yükselmiş se ilaca baslayacagim..

Canim bizimde Morfoloj % 1 di ve bunuda % 90 baş anomolisi idi..yani sprmlerin yapıs bozuk demek sadece% 1 IYI anlamında buda çok düşük bozukluğun % 90 sprmin bas bolgesindeymis bu dahada kotuymus bize profosör ün biri hrmde çok ünlü bir profosör allah böyle yaratmış diyecez gibi talihsiz bir aciklana yspti ve çocuk sahibi olmamızın cok zor olduğunu söyledi sonra şimdi tdevu gördüğüm doktora geldik dedik şansımız nedir hetkeslr aynı dedi buzd brn morfolojiyi umursamiyorum typ bebek de zaten en iyileti seçiliyor mutlaka onca sprm arasında 5-10 tane sağlam var onlarda bana yeter dedi. Sonuç ilk denemem 11 Yumoş toplandı 8 döllendi 5 tanesi 5.gune gitti 1 tane 1.kalite 5.gun embriyosu transfer edildi 1 tane olmasını ven istedim cift embriyo istemedim sonuç çok şükür pozitif .yyani sen buna canını çok sıkma

canım faydası olrmu bılmıyorum ama yazayım. esımın ılk sonucu 200 bın cıkmıstı. zaten ondan sonra tup bebek tedavısıne basladık. tabı morfolojıde, hareketlilikte dusuktu. yaklasık uc hafta ıcınde 2-3 kere daha test yaptırdık en son testte 132 mılyon sperm cıktı ce hareketlılık, morfolojıde artmıstı. benım 29 yumurtam toplandı 18 tanesı dollendı ve 7 tanesı 5. gune gıttı ve donduruldu. ben o 3 hafta boyunca esımı cok ıyı besledım. tukettıklerını sanada yazayım belkı faydası olur. 1-bol bol fındık ceviz (cevız ballı) 2- arı sütü-polen 3-kecı boynuzu pekmezi 4- kecıboynuzu kuru 5- bıtkısel ılaclar ve vıtamınler aldık 6- cay ıcmedı gınseng cayı ıcırdım sadece 7- avakado 8- kabak cekırdegı. bunlar hatırladıklarım canım ınsallah faydası olur.

Evet eklemeyi unutmusum esimde bu tedavide kullandi proxeed plus.ona ragmen sonuc kötü.baska ne yapabiliriz bilmiyorum şimdilik

Bize hastaneden dedikleri morfoloji genetiktir. Öyle kürle falan asla artmaz dediler. 2008den beri eşim defalarca semen analizi verdi. Varikosel ameliyatı oldu, proxceed içti, klomen içti, keçiboynuzu ve havuç kürü yaptık ama morfoloji hiç değişmedi. Sayı değişti, canlılık değişti. Bu demek değil ki hamile kalamazsın. Bizim durumumuzdaki hastalarda spermin çok iyi seçilmesi gerekiyor. Onun için de imsi tekniği en uygunu olarak gösteriliyor.

Tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin inşallah. Bebeğine inşallah hiçbir zararı olmaz. Gönlünü ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…