Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

arkadasim benim de esimin morfoloji sorunu var. tüp bebis de etkisi yok diye bilyoum ben ama yanlisim da olabilir. rabbim en tez zamanda saglikla kavustursun insallah evladina

Kızlar selamlar,

Ay yine günleri geçmeyen bir haftaya girdim. Cumartesi günü kalp atışlarını duymaya gideceğiz ama heyecan şimdiden sardı. Bu arada bulantılarım başladı. Yesem bulanıyor, aç kalsam yine bulanıyor. Gece uykularım bölük pörçük, tuvalete diye uyanıyorum gecenin bir saati sonra dalamıyorum tekrar. Sizlerde durum nasıl?

Aslında genetik testi de yaptırdık esim de hicbi sorun cikmadi. Sadece bende xy kromozomu yani pihtilasma sorunu olabilir dendi ve kan sulandirici kullandim o da önemli bişey degilmis.neyse bakalim arastirmaya devam teşekkürler

Not aldim canim bilmediğim şeyler varmis bak öğrendim sayende.teşekkürler.İnşallah bize de faydası olur amin

Heyecan konusunda ortagiz :) ayni gun randevumuz var :) bulantim yok 3 gun kadar yanmam oldu hamdolsun bugun gecti. Uykularimda da pek sorun yok hamdolsun hatta ben uyuyamayan biriyim ama uyuyorum simdi sanirim ben bulanti yasamayacagim. :) oyle hissediyorum nedense . esimin goz altlarinda kizariklik ve sislik cikti ona canim sikildi bugun. Kendimi dinleyemiyorum bu nedenle.

Bu morfoloji dogustan mi oluyo sonradan mi oluyo

Ah kendini çok şanslı say o zaman arkadaşım. İki gündür ağzımın tadi yok, yesem olmuyor yemesem olmuyor. Herşey kokuyor bildiğin. Yine de binlerce şükürler olsun sadece bulantı olarak kalıyor. Hastanelik olan arkadaşlar var.

Eşine de çok geçmiş olsun. Bir doktora göründü mü?

ah neler öğrenmiyoruz ki bu tedavide umarım lugatına daha fazlasını eklemek zorunda kalmazsın canım benim. morfoloji neredeyse çoğunluğun sorunu ama tüp bebek tedavisinde sıkıntı değil çünkü zaten en iyileri seçiliyor ama merkez seçerken özen göstermek gerekir laboratuvar koşulları iyi olmalı. düşün bak morfoloji % 1 olsa 20 milyonda 200.000 eder. bize lazım olan hadi 10 olsun

Inatcidir bu konuda kendisi bende bisi olsa hemen dra gidelim kendisini sallar da sallar. Inssllah ciddi birsey yoktur. Sabah dayak yemis gibiydi goz altlari zaten o da ben de stres yapinca ya cilt ya da mide problemi yasariz.

Canım üzülme, benim eşimin sperm sayısı 2 milyon ve morfoloji çok kötü. Bizde de döllenme olmadığı için piyazoelektrik uygulandı. Netice karnımda. Tıp çok ilerledi sen sıkma canını. Şimdi ona göre bir tedavi uygulayacaklar. Ama elşin ve sen muhakkak incir yiyin. İncir sadece kadında etkili diye biliyordum. Esasen erkek faktörü üzerinde daha etkiliymiş.

bu arada sedef21 arkadaş gibi 2015 tüp bebek topiğinde mucize bir bebek daha var takip etmeyenlere özet geçeyim de umut olsun. rabbimin büyüklüğü bir kez daha yürekleri sızlatsın. yokhe diye bi arkadaş var şöyle geçmişine bakayım dedim biraz. 3 kez aşılama 3 kez de negatif tüp bebek tedavisi geçirmiş sonra doğal yolla hamile kalmış ne var ki 8. hafta da kalbi durmuş bebeğinin yaşadığı sıkıntıya bakın umudunu kaybetmemiş ki yeniden tedavi için kolları sıvamış. sabah kalkıp yazmış topiğe arkadaşlar tahlil yaptırmaya gidiyorum herşey normal çıkarsa tedaviye başlayacağım dua edin. akşama tahlilleri alıp gelmiş ama doktoruna gösteremeden. bari burdan bilgi alayım diye eklemiş tahlilini. en üst sırada ne yazsa beğenirsiniz betahcg 14.
kızım diyorlar sen hamilesin. kim ben mi diyor hiç dikkat etmemiş tahlile resmen burdaki arkadaşlardan öğrendi tabi şok oldu. hep beraber şok olduk. Allahtan korkmayan taş kesilsin. onun işine karışılmaz en iyisini en güzelini bilen o. o yüzden sevgili kader arkadaşlarım ne yapmıyoruz umudumuzu hiiççç kaybetmiyoruz. evet üzülüyoruz yoruluyoruz ama pes etmiyoruz istan hiçççç haşa.
rabbime sığınıp bol bol dua ediyoruz. hepinizi öpüyorum
çok mu gevezelik ettim

Ne gevezeliği arkadaşım. Ne güzel mucizeler bunlar. Ümidin kaybedilmemesi gerektiğinin güzel örnekleri. Allahım sen ne büyüksün..

Canım yeme konusunda benim de aynıydı hem gaviscon aldım hem de porsiyonlarimi kuculttum az ve sık yiyorum şimdi daha rahatım. .uyku konusu aynı maalesef ona bir çare bulamadim bir de bende horlayan bir koca üzerimde uyumaya çalışan 3 kg luk bir kedi var hepsi aynı saatte oluyor sonra tuvalete kalkiyorum uyuyamıyorum :),

Canım bizimde arada morfoloji % 1 e düştüğü oldu bir sürü ilaç proxeed plus keçi boynuzu kür ne varsa denedik en sonunda arginmax içti eşim % 7 oldu morfoloji deneyin isterseniz belki faydası olur

Şunun şurasında 3 gün kaldı doktora gidince sorar öyle alırım gaviscon dedim ama dayanamayabilirim ben de. Bakalım. Aman sağlıkla büyüsün de bir süre çekeceğiz bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…