Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Dnzdrya icin aldgim 3000 duayi bitirdim insalh rabbim ol der ve oluverir kendim icin aldgim meryem suresinide okudum alh kabul etsin inslh rbbm hepinizden razi olsun

Canim bir meryem banada yaz simdilik fazla okursam belirtirim bide @öykûelif arkadasimizda bende katilmak istiorum yazmis gözden kacmiss

canım bana 2 tane ekler misin

ben sana hiç öyle birşey dermiyim. neyse hepinizden özür dilerim tekrar.

canım 2 demiştim ama kaçmış.

yahu insan 6 ayda huy değiştirir mi? 6 ay önceki papyon ile şimdiki arasında dağlar kadar fark var yemin ederim. pıfff... siz bi de eşimi düşünün ne halde...
Sizler de dualarımdasınız... sanırım biraz fazla korkuyorum... pıff...

E oyle canim anne olmak kolay degil napsin adamcazlar katlancaklar bize ama gonlunu ferah tut insalh 8 ay snra kucagina alicaksin ve burdan dogumunu yazicaksin bize oyy inslhh yaa

E oyle canim anne olmak kolay degil napsin adamcazlar katlancaklar bize ama gonlunu ferah tut insalh 8 ay snra kucagina alicaksin ve burdan dogumunu yazicaksin bize oyy inslhh yaa
inşallah inşalllah inşallah hepimizi hayırlısı ile evlatlarımıza kavuşuruz. bugün için tekrar kusuruma bakmayın

Bana da 1 tane yazarmısın canım

Canım bana da 1 yazabilirmisin ve okudum Allah kabul etsin inşallah.

Bana 2 yaz canım

2.000 okurum bennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…