Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

kizlar bi sorum var internetden fetih suresi, meryem suresi abdetsiz ve bas acik okunur mu?
isyerindeyim abdest alma imkanim yok maalesef.

cok duygulandim.haklisin tevekkül okadar önemli ki. onlar bize rabbimin emaneti..rabbim ne eylerse güzel eyler.
maalesef insanoglu bazen kendini kaptiriyor. Ben de düsüyorum gaflete rabbim af etsin.
o kadinda insallah tez zamanda saglikla yavrucagina kavusur.

kızlar bu arada regl oldum dedim dualarımı iptal ettim falan ama sabah kalktığımda hafif bi kahve leke vardı çok afedersiniz devamı sökecek diye beklerken hiç bi hareket yok. bugün 33. günüm nedir bu şimdi anlamadım orucum oruç mu namaz kılınır mı bilemedim

Himm anladim cancazimm bazi hamilelerin suyu az bazilarinin cok olabiliimus canim korkma insallah hayirlisiyla bisey olmaz ve seker testinde ii cikarr

Desene simdiden hazirlio kendini sipa ohh annesi geliom gûmbúr gümbür dioo masallah subhanallah bizimki biraz sakin teyzesiii

darisi sana insallah saglikla görüsürüsn bebisini ne zaman randevun
Aminn canim bútûn testlerimiz temiz cikmisti ama bakalim ayrintili ultrasyonda ne olcak ben o profösöre 13 haftalikkende gitmistim ayrintili gibi bakmisti ve o zamanki hersey yolunda isi ayrintili ultrasyon icinde ayni profösöre gitcem haftaya sali teyzesi insallah hakkimizda hayirlisii

insallah cok cok güzel gecer annesi. rabbim hepimize hayirli güzel sonuc aldirsin. bekleyen arkadaslarada hayirlisiyla tez zamanda tattirsin insallah

insallah cok cok güzel gecer annesi. rabbim hepimize hayirli güzel sonuc aldirsin. bekleyen arkadaslarada hayirlisiyla tez zamanda tattirsin insallah
Aminn canim benim insallah hayirlisiyla saglikla kucagimiza alalim insallah hayirlisiyla onlarda yasar bu duyguyu bebisinin hareketleri nasil benimki bazen bûtûn gún oynamio arada oynuo

Aminn canim benim insallah hayirlisiyla saglikla kucagimiza alalim insallah hayirlisiyla onlarda yasar bu duyguyu bebisinin hareketleri nasil benimki bazen bûtûn gún oynamio arada oynuo
amin insallah.dün bendede ses kipirti yoktu :) hergün olmuyor. o oynudur da sen hissedmiyorsundur her hareketni annesi. Ice dönük oldugunuda fln tekmeleri hissedemezmisiz daha. doktoruma sordum gecen hafta. 22-24 haftaya kadar hergün hissetmemen normal dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…