- 21 Mayıs 2014
- 985
- 1.998
- 138
cok duygulandim.haklisin tevekkül okadar önemli ki. onlar bize rabbimin emaneti..rabbim ne eylerse güzel eyler.Kızlar geçen hafta kardeşimin doğumunda şahit olduğum bir olayı sizinle paylaşmak istedim. Kardeşimin ameliyathaneden çıkmasını beklerken hamile bir kadın daha hıçkıra hıçkıra ağlayarak ameliyathaneye alındı. Annemler olayı biliyormuş, kadının 2 gün sonra sezeryanı olacakmıştı, ancak o gün son muayenesinde bebeğinin boynuna kordon dolanıp öldüğünü öğrenmiş ve sezeryan onun içinmiş. Ondan ağlayarak girmiş. Buraya kadar çok üzücü, ben de çok üzüldüm. Sonrasında kardeşimle yoğunbakımda konuşmuşlar. Bebeği özürlü imiş, doktorların bütün ısrarına rağmen doğuracağını, Allah'ın ona bir lütfu olduğunu söyleyip kürtajı reddetmiş. İşte enteresanlık burada, taktiri İlahi. Eğer o kadın özürlü diye kürtaj olaydı büyük bir günaha girecekti. Oysaki kaderine razı gelip devam etmiş ancak Rabbim o kadına ahirette şefaatçi olacak bebeğini doğuma az kala almış ki anneyi de bir nevi kurtarmış. Allahım sen ne büyüksün. Tevekkül ne kadar da önemli. Sonuçta Rabbim hakkımızda en hayırlısını bilendir.
Canim benim ben almanyadayim essende Insallah gusel sonuçlar alırsıninsallah güzel sonuclar alirsin. yurtdisinda nerdesin?
amin insallah hepimiz hayirli güzel sonuclar alalimCanim benim ben almanyadayim essende Insallah gusel sonuçlar alırsın
canım yakında geliyormuşun inşallah hayırlı haberlerle döneceksin bu seferCanim benim ben almanyadayim essende Insallah gusel sonuçlar alırsın
canım yakında geliyormuşun inşallah hayırlı haberlerle döneceksin bu sefer
keyifliydi valla. tam bi ramazan şenliği yaşadık heryer cıvıl cıvıl arada bi gezmek lazım İstanbuluSEnin nasıl geçti İstanbul ziyaretin ?
Himm anladim cancazimm bazi hamilelerin suyu az bazilarinin cok olabiliimus canim korkma insallah hayirlisiyla bisey olmaz ve seker testinde ii cikarrcanim normalde 24. hafta oluyor kitaplardada öyle yaziyor. fakat benim suyum biraz fazlaymis. detayli ultrasonu yapan hoca ve sürekli gittigim doktorum bu yüzden süphelendi. hayirlisi bakalim. bugün seker testi yapilicak bakalim hayirlisi.
Desene simdiden hazirlio kendini sipa ohh annesi geliom gûmbúr gümbür dioo masallah subhanallah bizimki biraz sakin teyzesiiiSaol canım benim, gerçekten hareketli bir oğlum olacak galiba. Ultrasonda da sürekli hareket ediyor ne zaman gitsek. Takla falan aşıyor. Baya peşinde koşturtacak gibi geliyor. Allah sağlık versin de bebişlerimize gerisi önemli değil.
amin canim insallah allah razi olsun. Detayli ultrason onun harcinde iyi cikti cok sükür.Himm anladim cancazimm bazi hamilelerin suyu az bazilarinin cok olabiliimus canim korkma insallah hayirlisiyla bisey olmaz ve seker testinde ii cikarr
Aminn ecmainn canim insallah sabirsizlikla bekliorummAh canım teşekkür ederim, hayırlısıyla sen de gör sağlıklı bebişinin bütün organlarını inşallah..
darisi sana insallah saglikla görüsürüsn bebisini ne zaman randevunHimm anladim cancazimm bazi hamilelerin suyu az bazilarinin cok olabiliimus canim korkma insallah hayirlisiyla bisey olmaz ve seker testinde ii cikarr
Ohh cok sükür bebisin cok iimis zate hamileligin son aylarinda suyun azalcak nadiren artanlarin var ama Allah im senden razi olsun canim benimamin canim insallah allah razi olsun. Detayli ultrason onun harcinde iyi cikti cok sükür.
Aminn canim bútûn testlerimiz temiz cikmisti ama bakalim ayrintili ultrasyonda ne olcak ben o profösöre 13 haftalikkende gitmistim ayrintili gibi bakmisti ve o zamanki hersey yolunda isi ayrintili ultrasyon icinde ayni profösöre gitcem haftaya sali teyzesi insallah hakkimizda hayirlisiidarisi sana insallah saglikla görüsürüsn bebisini ne zaman randevun
Canim okunmuo bildigim bu dinleyebilirsin ama okuyamazsin abdestsiz ve basi acikkizlar bi sorum var internetden fetih suresi, meryem suresi abdetsiz ve bas acik okunur mu?
isyerindeyim abdest alma imkanim yok maalesef.
insallah cok cok güzel gecer annesi. rabbim hepimize hayirli güzel sonuc aldirsin. bekleyen arkadaslarada hayirlisiyla tez zamanda tattirsin insallahAminn canim bútûn testlerimiz temiz cikmisti ama bakalim ayrintili ultrasyonda ne olcak ben o profösöre 13 haftalikkende gitmistim ayrintili gibi bakmisti ve o zamanki hersey yolunda isi ayrintili ultrasyon icinde ayni profösöre gitcem haftaya sali teyzesi insallah hakkimizda hayirlisii
evet canim benimde icim rahat etmedi zaten o yüzden okumadimCanim okunmuo bildigim bu dinleyebilirsin ama okuyamazsin abdestsiz ve basi acik
Aminn canim benim insallah hayirlisiyla saglikla kucagimiza alalim insallah hayirlisiyla onlarda yasar bu duyguyu bebisinin hareketleri nasil benimki bazen bûtûn gún oynamio arada oynuoinsallah cok cok güzel gecer annesi. rabbim hepimize hayirli güzel sonuc aldirsin. bekleyen arkadaslarada hayirlisiyla tez zamanda tattirsin insallah
amin insallah.dün bendede ses kipirti yoktu :) hergün olmuyor. o oynudur da sen hissedmiyorsundur her hareketni annesi. Ice dönük oldugunuda fln tekmeleri hissedemezmisiz daha. doktoruma sordum gecen hafta. 22-24 haftaya kadar hergün hissetmemen normal dedi.Aminn canim benim insallah hayirlisiyla saglikla kucagimiza alalim insallah hayirlisiyla onlarda yasar bu duyguyu bebisinin hareketleri nasil benimki bazen bûtûn gún oynamio arada oynuo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?