Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Ohh icim rahatladi bide uyuyorlarmis bu zamanlar cok ondanda kipirdamazlarmis pek nebilim insan korkuo dioruz ya hep endiselerimiz hic bitmioo hicc ben kilolu degildim ama gòbegim vardi biraz ondanda hissedemeyebilirimm cancazim valla icimi rahatlattin

seni cok iyi anliyorum. arkadasim bir de plasentanin konumuda önemliymis. Yani bazi kadinlar okadar siddetli ve yogun hissetmiyormus hamilelik boyunca

canım yakında geliyormuşun inşallah hayırlı haberlerle döneceksin bu sefer
Evet kuzum cuma istambuldayiz Allah nasip ederse dualarinizin duacisiyim pazartesiden randevum var bakalım benim regli nesaman gelecek hapı bıraktıktan ıki gun sonra gelir dedi doktor amma bilmiyorum artik bende çarşamba gunu bırakacağım hapı hayırlısı Allahtan Insallah bu sefer oLur

Canim carsamba gunu bidaha kan verip ultrason bakicklr o zamn gerekeni soylicekler onlrda sasirmis bu sekilde yukselmesine daha once karsilasmdik dediler boyle bi durumla kismet artik dualrnizi eksik etmeyin canlrm
Hayırlı haberlerin oLur indsallah canim dilerim Allahtan gülerek gelirsin

seni cok iyi anliyorum. arkadasim bir de plasentanin konumuda önemliymis. Yani bazi kadinlar okadar siddetli ve yogun hissetmiyormus hamilelik boyunca
Aynen canim plesanta cok önemli yer tasior bazen öyle hissediorumki öyle sert vuruorki anlatamam bi oturma pozisyonuda önemli anlarsin tabi biz anneyiz adayiz hep korkuyla yasioruzz

3 Tane alayim ben canim

Leke ne kadar kucuk olursa olsun o gunki abdestin gidiyor canim ertesi gun icin abdestini yenileyeceksin artik tekrarlayip tekrarlamamasi kismetine kalmis

Ellerine sağlık tatlimm inşallah gün gün hamile sayımız daha da artar Benim muhtemel doğum tarihi 12 Kasım/ 1. Denemem

TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ
R ravza54 : HAMILE 5. Gün embriyosu tek transfer edildi Bir kızı olacak
Muhtemel doğum tarihi: 15.11.2015- 2. denemesi
Doga14 : HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi İki tane kızı olacak.
Muhtemel doğum tarihi: 17.11.2015- 4. denemesi
dianthus : HAMILE 3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi Bir oğlu olacak
Muhtemel doğum tarihi: 09.11.2015- 3. denemesi
Spring2014 : HAMILE5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi Bir kızı olacak
Karpuzcilek_d : HAMILE2. Gün embiryo transfer edildi Bir oğlu olacak
Muhtemel doğum tarihi :12.11.2015-1. denemesi
ceren20 : HAMİLE 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi. Bir oğlu olacak
Muhtemel doğum tarihi: 20.12.2015- 1. denemesi
@kiriziantem86:HAMİLE 5. Gün embriyosu 3 tane transfer edildi.
@duyibo : HAMİLE 5.Gün embriyosu transfer edildi.
@serzenis87 :HAMILE 5. Gün embiryosu, tek transfer
miniss : HAMILE
Annecik75 : HAMILE 3 . Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
izmirinsani : HAMILE3. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi Bir kızı bir oğlu olacak
gygry : HAMILE5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
A ahalli : HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi
I ilk_snf : HAMILE
sedef21 : HAMİLE (TEDAVİSİZ)
astaravistama :HAMİLE 5. Gün embriyosu tek transfer edildi.
@serenalar: HAMİLE 5. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi.
@papyonkılıklı: HAMİLE 2. gün embriyosu 2 tane transfer edildi.

sultan1356 : BEKLEMEDE (canım, senin de değerlerin katlansın, kalp atışlarını duy inşallah, ondan sonra zevkle yazacağım buraya hamiş diye)

EdilaH : tedavi aşamasında

Nautilus : Tedaviye başlamak için bekliyor
4 4343 : Tedaviye başlamak için bekliyor
@SEMCAN:Tedaviye başlamak için bekliyor
S Sky_sun : Tedaviye başlamak için bekliyor
aysesahra : Tedaviye başlamak için bekliyor
dnzderya : Tedaviye başlamak için bekliyor
neseli41 : Tedaviye başlamak için bekliyor
nurse51 : Tedaviye başlamak için bekliyor

Kızlar hata ya da eksik varsa bildirin. Düzelteyim. Hamile arkadaşlar muhtemel doğum tarihini ve kaçıncı denemede hamile kaldıklarını yazarlarsa listeyi düzenleyeyim ona göre

Çok güzel olmuş canım eline sağlık... inşallah diğer kişiler de hamile kalır, karşısında hamile yazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…