TAMAM CANIM OLURcanım ben araya girip ortalığı karıştırmayım sen müsaitsen bu hafta takip edebileceksen hep sen et kaçırdığın olursa ben direk sana yazayım
Canım ben fazladan almak isterdim ancak kendi duamı zor bitirecem yoğun bir hafta.arkadaşlar maşallah mı desem pek bi renkli haftadayız bir çok arkadaşımız kırmızılar içinde
okunmayan duaları üstlenecek kimse kalmadığı içn süreyi uzatıp gelecek cumaya kadar okunması kararının aldık neşelim ile birlikte. herkim aldığı sayıyı haftaya cumaya kadar tamamlarsa Allah ondan razı olsun. Allah hepimizden razı olsun inşallah.
tatlım kaç kişi kaldı bu dua için geriye?İMDİ SIRADA @@prensess38..arkadaşımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (10.07.2015)
KIZLAR SÜREYİ UZATTIM....... :)
TOPLAM:59.000 KALAN: 11.000
@@neşeli41 ............................. : 5.000
@@sultan1356..............................:5.000
@@4343.......................................:5.000
@@ceren20.................................:2.000
@@dnzderya ...............................:5.000
.@@cudis.......................................:3.000
@@dianthus................................:5.000
@@ravza54..................................:3.000
@@jonguil.....................................:5.000
@@ayşesahra..................................:5.000
@@semcan....................................:4.000
@@Edilah.......................................:
@@nurse51....................................:3.000
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:
@@papyonkilikli.............................:5.000
@@serenalar.................................:
@@miranaz....................................:2.000
@@prensess38...............................:2.000
@@birkadın..................................:
ramazan içinde bitermi acaba diye düşünmüştümde...@@prensess38...............................................................:SIRADAKİ . 10.07.2015 BAĞIŞLANACAK
@@Edilah ....................................................................: TEMMUZ tedaviye başlayacak
@@aysesahra................................................................: zaman belli değil..
@@neseli41...................................................................: SİZİN DUALARINIZ BİTMEDEN GİTMEM.
@@oykuelif...................................................................:zaman belli değil..
Dualarımız seninle canım, bebişin seninle :)Canlar merhaba dun gece sag tarafmda asiri derece bi kasik agrisi oldu gece yarisi esim hastaneye goturdu doktor ultrason yapti gobekten fakat ciddi bisey gorulmedi beta hcg bakildi yine oda 33 ten 46 ya yukselmis biraz kanamam oldu fakat bugun sadece lekelenme var kahverengi seklinde yarin yani carsamba gunu doktoruma randevum var asil iş yarin belli olcak dualarinizi bekliyorum insllah a.e.olun canlar
Karindan yapildi ultrason kese gorunurmuki o şekil bilemedim ama yarin alttan muayene olcam asil doktoruma ozaman net olarak anlasilir heraldeYa bu smile lar neden silinmiyoooo deminden beri bunlari silmeye uğraşıyorum yaaa :/
sultan1356 sana yazacaktım ama bi türlü beceremedim .. Bebis seninle insallah canim :) ultrasonda kese gorunmedi mi?
Canim karindan görûlmez erken bthcg yúkselioki bebegin seninle bol bol dinlen stres yapma ben kimyasal yasadigimda ultrasyonda görúlmedi alttan ama dok. Evet hamilelik var cok erken olabilir dúsedebilir kalkmasin dinlensin bebegi tutunmaya calisio demekki demisti ama ogûn ben hayatimin en önemli insanini kaybettim babami buna ragmen o aciyla iki gûn sonra tûrkiyede dok. Gittim ve evet bthcg de var keseyi görmesekte dedi ya tutunur yûkselir yada stresinle azalir kanamayla gider demisti dok. Demek istedigim stresten sikintidan uzak dur zor ama kafani rahat birak hamileyim de hep kendi kendine insallah hayirlisiyla bebegin seninleKarindan yapildi ultrason kese gorunurmuki o şekil bilemedim ama yarin alttan muayene olcam asil doktoruma ozaman net olarak anlasilir heralde
Canım dualarım seninle Rabbim bu mübarek günlerin hürmetine bebeğini korusun canım... inşallah güzel haberlerle gelirsinCanlar merhaba dun gece sag tarafmda asiri derece bi kasik agrisi oldu gece yarisi esim hastaneye goturdu doktor ultrason yapti gobekten fakat ciddi bisey gorulmedi beta hcg bakildi yine oda 33 ten 46 ya yukselmis biraz kanamam oldu fakat bugun sadece lekelenme var kahverengi seklinde yarin yani carsamba gunu doktoruma randevum var asil iş yarin belli olcak dualarinizi bekliyorum insllah a.e.olun canlar
Evet arkadaşların yorumlarini okuyunca ben de gorunmeesi icin erken diye düşündüm canım.. Insallah yarin guzel haberlerle gelirsin dualarim seninle :)Karindan yapildi ultrason kese gorunurmuki o şekil bilemedim ama yarin alttan muayene olcam asil doktoruma ozaman net olarak anlasilir heralde
canım benim stresli bekleyişin ne kadar uzun sürdü rabbim emeğinin karşılığını görecek inşallah hayırlı haberlerle döneceksin bugün. dualarım seninle bitanemCanlar merhaba dun gece sag tarafmda asiri derece bi kasik agrisi oldu gece yarisi esim hastaneye goturdu doktor ultrason yapti gobekten fakat ciddi bisey gorulmedi beta hcg bakildi yine oda 33 ten 46 ya yukselmis biraz kanamam oldu fakat bugun sadece lekelenme var kahverengi seklinde yarin yani carsamba gunu doktoruma randevum var asil iş yarin belli olcak dualarinizi bekliyorum insllah a.e.olun canlar
canım oykuelif bir ara uğrayıp beni de alır mısınız demiş ama ondan sonra bir daha görünmemiş topikte. prenses38 den sonra 3 kişi kaldınız@@prensess38...............................................................:SIRADAKİ . 10.07.2015 BAĞIŞLANACAK
@@Edilah ....................................................................: TEMMUZ tedaviye başlayacak
@@aysesahra................................................................: zaman belli değil..
@@neseli41...................................................................: SİZİN DUALARINIZ BİTMEDEN GİTMEM.
@@oykuelif...................................................................:zaman belli değil..
canım arkadaşlar uyardı ekle diye o yüzdden ekledim.canım oykuelif bir ara uğrayıp beni de alır mısınız demiş ama ondan sonra bir daha görünmemiş topikte. prenses38 den sonra 3 kişi kaldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?