Benim doktorum ahim filmine gerek duymamıştı. Tahlilleri de kendi belirledi, ben hiç bir şey talep etmredim. Sadece rahim filmi çektirecekmiyiz diye sorumuştum gerek olmadığını söylemişti.Hmm .. Sperm tahlilinde 0 sperm çıkıyor canım.. Simdi arkadaslar da yaptırılıyor falan dedi ikilemde kaldim.. Zaten korkuyorum rahim filminden
Cevabin icin sagol canim.. O zaman ben de doktoruma guveneyim ona tabii olayım :)Benim doktorum ahim filmine gerek duymamıştı. Tahlilleri de kendi belirledi, ben hiç bir şey talep etmredim. Sadece rahim filmi çektirecekmiyiz diye sorumuştum gerek olmadığını söylemişti.
2 yazar mısınKIZLAR HEPİNİZE HAYIRLI CAMALAR. ÖNÜMÜZDEKİ CUMAYA KADAR OKUNMAK ÜZERE 3. 41 MERYEM SURESİNİ DAĞITMAYA BAŞLIYORUM. BİLİYORUM RAMAZAN YOĞUNLUĞU AMA EN ÇOK İHTİYACIMIZ OLAN ŞEYİN DUA OLDUĞUNU UNUTMAYALIM LÜTFEN. KATILIMLARINIZI BEKLİYORUMMM
@@Spring2014...........................:
@@neşeli41 ............................. :
@@sultan1356..........................:
@@4343...................................:
@@ceren20..............................:
@@dnzderya ...........................:
@@cudis.................................:
@@dianthus............................:
@@ravza54.............................:
@@jonguil..............................:
@@semcan..............................:
@@Edilah...............................:
@@nurse51.............................:
@@nurselmira........................:
@@papyonkilikli.....................:
@@serenalar..........................:
@@prensess38......................:
@@birkadin...........................:
Masallah sizeee :) sağlıkla hayırlı büyütmeyi nasip etsin rabbim..Merhaba kızlar
Dr kontrolumuz vardı bugün çok şükür minnakimi gördük büyümüştüp bebek Dr artık başka Dr gitmemiz gerektigini söyledi temmuz 22 randevu alcam mide bulantilarim yüzünden girip yazamadım bu aralar istahim kesildi yemek yemek istemiyorum halsizlik var olsun minnak sağlıklı olsun razıyım bulantilara estrofem kesti şimdi sadece crino jel vitamin hibor devam
Canım iki tane Yazar mısınKIZLAR HEPİNİZE HAYIRLI CAMALAR. ÖNÜMÜZDEKİ CUMAYA KADAR OKUNMAK ÜZERE 3. 41 MERYEM SURESİNİ DAĞITMAYA BAŞLIYORUM. BİLİYORUM RAMAZAN YOĞUNLUĞU AMA EN ÇOK İHTİYACIMIZ OLAN ŞEYİN DUA OLDUĞUNU UNUTMAYALIM LÜTFEN. KATILIMLARINIZI BEKLİYORUMMM
@@Spring2014...........................:
@@neşeli41 ............................. :
@@sultan1356..........................:
@@4343...................................:
@@ceren20..............................:
@@dnzderya ...........................:
@@cudis.................................:
@@dianthus............................:
@@ravza54.............................:
@@jonguil..............................:
@@semcan..............................:
@@Edilah...............................:
@@nurse51.............................:
@@nurselmira........................:
@@papyonkilikli.....................:
@@serenalar..........................:
@@prensess38......................:
@@birkadin...........................:
Tamm canm 4000 bende :)[
canimm bende dun kirmizidan oyun disi kaldim sonunda geldi cok sukur ama 4000 duanin 901 ni okumustum.. Garip bi rakam oldu ama geriye 3009 tane kaldiOkuyabilirsen 4.000 adet eksiğimiz var canım haftaya cumaya kadar
Tamam alırım müsaitim 4000 lem yelid mia.s haftaya cumaya kadar yani 10 temmuza kadar okunacak 4.000 adet eksiğimiz var pransess38 arkadaşımız için okuyoruz alabilsen ekleyim listeye?
Canım ben rapor çıkardım. Eğer istedikleri tüm belgeler elinde hazırda varsa 15 güne çıkar uğraşmadan... her hastane de farklı bi kaç belge isteyebilir ama yüzde 80 aynı isteniyor... Rahim filmi raporu, 2 şer adet eşinin ve senin vesikalık fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi eşinin ve senin, nikah cüzdanı ilk 3 nüsha fotokopi, sigorta hizmet döküm belgesi, ssk daha önce tüp bebek yaptırmadigina dair rapor( ssk da doktor var iki dk sistemden girip bakıyor çıktı alıp imzalayor) eşin 3 adet Sperm testi bir tane test rapor çıkacağın hastaneden olmalı ve eşinin rapor çıkaracağı hastaneden ürolojik muayene kağıdı aynı zamanda senin rapor çıkaracağın hastaneden kadın doğum muayene ve dahiliye muayene kağıdı... ( rapor çıkaracağın fakülteden aynı gün eşine ürolog kendine kadın doğumdan gün al sen adetin 3. Günü eşin de 3 gün cinsel perhizli şekilde gidersiniz o gün hastane işini bir güne bitirirsiniz.... Tabii bunların dışında en önemli olmazsa olmaz şart 3 yıl evli olmak ve 900 gün primi çalışmış olmak!Bunun dışında eğer iki tarafta sorun yoksa iki İğneli aşılama şartı var... eşlerde her iki tarafta ya da tek bir kişi de sorun varsa aşılama şartı yok... bizde sorun olmadığı için iki İğneli aşılama yaptırdık tutmadigina dair aşılama yaptırğım hastaneden rapor alıp, rapor çıkaracağım fakülteye verdim... kafana takılan soru olursa yardımcı olurum canım...Kizlar aranizda rapor cikaran varmi detayli cevab verirseniz sevinirm ve bu surecte hangi tetkik ve muayenelrden gectinz ne kadr surdu raporun cikmasi simdiden tesekkrler
Sagol cnim arkdsim ya benim iki tup bebk denem var universite hastanesinde epikiriz raporu aldim tedavi gordgum yerden esimin sperm sayisi dusuk bendede pihtilasma var rahim filmim var histerskopi olduguma dahil rapor ve pataloji sonucum var raporu cikaracgim devlet hastanesinde esimin 3 adet spermiogram testi sonucu var baklalim bayrndan snra gdip basvurcam inslh bi sorun cikarmzlrda veririlerCanım ben rapor çıkardım. Eğer istedikleri tüm belgeler elinde hazırda varsa 15 güne çıkar uğraşmadan... her hastane de farklı bi kaç belge isteyebilir ama yüzde 80 aynı isteniyor... Rahim filmi raporu, 2 şer adet eşinin ve senin vesikalık fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi eşinin ve senin, nikah cüzdanı ilk 3 nüsha fotokopi, sigorta hizmet döküm belgesi, ssk daha önce tüp bebek yaptırmadigina dair rapor( ssk da doktor var iki dk sistemden girip bakıyor çıktı alıp imzalayor) eşin 3 adet Sperm testi bir tane test rapor çıkacağın hastaneden olmalı ve eşinin rapor çıkaracağı hastaneden ürolojik muayene kağıdı aynı zamanda senin rapor çıkaracağın hastaneden kadın doğum muayene ve dahiliye muayene kağıdı... ( rapor çıkaracağın fakülteden aynı gün eşine ürolog kendine kadın doğumdan gün al sen adetin 3. Günü eşin de 3 gün cinsel perhizli şekilde gidersiniz o gün hastane işini bir güne bitirirsiniz.... Tabii bunların dışında en önemli olmazsa olmaz şart 3 yıl evli olmak ve 900 gün primi çalışmış olmak!Bunun dışında eğer iki tarafta sorun yoksa iki İğneli aşılama şartı var... eşlerde her iki tarafta ya da tek bir kişi de sorun varsa aşılama şartı yok... bizde sorun olmadığı için iki İğneli aşılama yaptırdık tutmadigina dair aşılama yaptırğım hastaneden rapor alıp, rapor çıkaracağım fakülteye verdim... kafana takılan soru olursa yardımcı olurum canım...
Ya cnm simdi ben ozelde tup bebek yptrdm ya ordan aldgm epikriz raporuyla devlet hastanesine gdicem bemden asilama istemezler inslh cunku tup bebkle olmadi sonicta bide asilama die tuturmazlar insalh cok tesekr ederim arkdsm beni aydinlttgn icinCanım ben rapor çıkardım. Eğer istedikleri tüm belgeler elinde hazırda varsa 15 güne çıkar uğraşmadan... her hastane de farklı bi kaç belge isteyebilir ama yüzde 80 aynı isteniyor... Rahim filmi raporu, 2 şer adet eşinin ve senin vesikalık fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi eşinin ve senin, nikah cüzdanı ilk 3 nüsha fotokopi, sigorta hizmet döküm belgesi, ssk daha önce tüp bebek yaptırmadigina dair rapor( ssk da doktor var iki dk sistemden girip bakıyor çıktı alıp imzalayor) eşin 3 adet Sperm testi bir tane test rapor çıkacağın hastaneden olmalı ve eşinin rapor çıkaracağı hastaneden ürolojik muayene kağıdı aynı zamanda senin rapor çıkaracağın hastaneden kadın doğum muayene ve dahiliye muayene kağıdı... ( rapor çıkaracağın fakülteden aynı gün eşine ürolog kendine kadın doğumdan gün al sen adetin 3. Günü eşin de 3 gün cinsel perhizli şekilde gidersiniz o gün hastane işini bir güne bitirirsiniz.... Tabii bunların dışında en önemli olmazsa olmaz şart 3 yıl evli olmak ve 900 gün primi çalışmış olmak!Bunun dışında eğer iki tarafta sorun yoksa iki İğneli aşılama şartı var... eşlerde her iki tarafta ya da tek bir kişi de sorun varsa aşılama şartı yok... bizde sorun olmadığı için iki İğneli aşılama yaptırdık tutmadigina dair aşılama yaptırğım hastaneden rapor alıp, rapor çıkaracağım fakülteye verdim... kafana takılan soru olursa yardımcı olurum canım...
canım sizde zaten sorun varmış bi de üstüne iki tüp bebek denenmişsiniz aşılama raporuna gerek kalmaz sanırım... senin Elinde nerdeyse gerekli bütün evraklar var bi tek fakülteye gidip kadın doğum dahiliye ve üroloji muyanesi kalıyor o zaman. Zaten fakülteden sana liste verirler tüp bebek gerekli belgeler listesi sen şimdiden al o listeyi ona göre kendini ayarla... ..Devlet toplam 2500 TL yardım yapıyor her bir tüp bebek için 3 kere deneme hakkı var. Benim toplam 5 bin tutmuştu tüp bebek 2.500 e indi yardımla aynı şekilde ikinci tüp bebekte aynı tuttuYa cnm simdi ben ozelde tup bebek yptrdm ya ordan aldgm epikriz raporuyla devlet hastanesine gdicem bemden asilama istemezler inslh cunku tup bebkle olmadi sonicta bide asilama die tuturmazlar insalh cok tesekr ederim arkdsm beni aydinlttgn icin
Him arkdsim aslinda dedigin gbi ben evraklari alayim ona gore hazirlarm ilac parasini devlet karsiliyomu peki cnmcanım sizde zaten sorun varmış bi de üstüne iki tüp bebek denenmişsiniz aşılama raporuna gerek kalmaz sanırım... senin Elinde nerdeyse gerekli bütün evraklar var bi tek fakülteye gidip kadın doğum dahiliye ve üroloji muyanesi kalıyor o zaman. Zaten fakülteden sana liste verirler tüp bebek gerekli belgeler listesi sen şimdiden al o listeyi ona göre kendini ayarla... ..Devlet toplam 2500 TL yardım yapıyor her bir tüp bebek için 3 kere deneme hakkı var. Benim toplam 5 bin tutmuştu tüp bebek 2.500 e indi yardımla aynı şekilde ikinci tüp bebekte aynı tuttu
Evet canım ilaçlara 500 tl yardım yapıyor,Hastaneye de 2 bin Tl yardım yapıyor... ben ilaçlara toplam 600 tl ödemiştim baya hesaplı oluyor... inşallah rapor çıkar canım maddi olarak rahat oluyorHim arkdsim aslinda dedigin gbi ben evraklari alayim ona gore hazirlarm ilac parasini devlet karsiliyomu peki cnm
Zaten benim skintim maddi konudan dolayi daha imkanim yok okadar para vermeye raporu bu yuzden cikaryrm inslh olur cnm cok tsekkr ederim allahim en kisa zamnda hayrli bi evlat nasib etsin sana tum topik arkadslrmaEvet canım ilaçlara 500 tl yardım yapıyor,Hastaneye de 2 bin Tl yardım yapıyor... ben ilaçlara toplam 600 tl ödemiştim baya hesaplı oluyor... inşallah rapor çıkar canım maddi olarak rahat oluyor
evet canım "lem yelid ve lem yuled" 4.000 adet sende.Tamam alırım müsaitim 4000 lem yelid mi
canım tamam senin eksik oykuelifin okuyacağı ile kapanıyor.Kizlarr matematigimn ne kadr iyi oldgu ortada :)) 3009 degil 3099 duam kaldi okuyabilecek kimse yok mu cumaya kadarr
Amin canım bizde iki aşılama iki tüp bebek demedik raporu kullandık maddi olarak yıprandık o yüzden artık biraz para biriktirmek lazım keşke maddi imkan olsa her zaman denesek olana kadar yani ama ne yapalım işte sabredip bekleyeceğiz... Rabbim dilerim bebek hasreti ile yanan herkese bu duyguyu tatdırırZaten benim skintim maddi konudan dolayi daha imkanim yok okadar para vermeye raporu bu yuzden cikaryrm inslh olur cnm cok tsekkr ederim allahim en kisa zamnda hayrli bi evlat nasib etsin sana tum topik arkadslrma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?