Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

sorma ya ben de kafayı yiyorum eğer bu yüzden düştüyse veya bu yüzden tutunmadıysa kahrolurum. bu kadar basit bişeye niçin baktırmazlarrrrr
Bazen dok. Ufak degersiz gørdúkleri sey bizim hayatta en cok istedigimiz seye maal olabilior kaybettikten sonra anlasilio ben kansiz oldugum icin dok hep bakar kontrol eder birtek metal eksikligim var simdide Allah im yardim etsin insallah bundan degildir canimcim da icin rahatlarr

Ahh canim simdi birde bu mu ( Rabbim yardim et bize.. Ama iyi tarafindan bakmak istyrm bu sayede insallahh oruclarimi eksiksiz tutabilirim daha gelen yok.. Bende bu hafta adet olurm dye dua almamistim ama eksik varsa alayim canim dedigin gibiyse vaktim var

İnşallah değildir arkadaşım. Dr lara güvenmiyorum artık hepsi farklı bişey söylüyo.

Okuyabilirsen 4.000 adet eksiğimiz var canım haftaya cumaya kadar

KIZLAR HEPİNİZE HAYIRLI CAMALAR. ÖNÜMÜZDEKİ CUMAYA KADAR OKUNMAK ÜZERE 3. 41 MERYEM SURESİNİ DAĞITMAYA BAŞLIYORUM. BİLİYORUM RAMAZAN YOĞUNLUĞU AMA EN ÇOK İHTİYACIMIZ OLAN ŞEYİN DUA OLDUĞUNU UNUTMAYALIM LÜTFEN. KATILIMLARINIZI BEKLİYORUMMM

@@Spring2014...........................:
@@neşeli41 ............................. :
@@sultan1356..........................:
@@4343...................................:
@@ceren20..............................:
@@dnzderya ...........................:
@@cudis.................................:
@@dianthus............................:
@@ravza54.............................:
@@jonguil..............................:
@@semcan..............................:
@@Edilah...............................:
@@nurse51.............................:
@@nurselmira........................:
@@papyonkilikli.....................:
@@serenalar..........................:
@@prensess38......................:
@@birkadin...........................:

Canlarim bende kirmzi bayragi cektim bugun bu hafta dualara katilamycam optum sizleri

Kizlar ben bugun yolcuyum dualara katilamayacagim kusura bakmayın turkiye pek bere giremem ne olur Bana du edin Su anda Java alanindayimAllah hepimizin isine rast getirsin hepinizi seviyorum sevgiler insallah guselhaberler vermeyi nadip eder MEvlammmm sevgilerrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…