sanırım biraz kafa dağıtmak istiyor çok bunalmıştı son günlerde biraz uzak kalmak istedi belki topiğe. inşallah iyidirpapyonkilikli m nasilsin canimm
Olabilir cancazim cok stresliydi Allah im yardim etsin insallah dedigin gibi insallah ikiside iidirr ii olsunlardaa tek duamiz o her arkadasimiz icinsanırım biraz kafa dağıtmak istiyor çok bunalmıştı son günlerde biraz uzak kalmak istedi belki topiğe. inşallah iyidir
Bazen dok. Ufak degersiz gørdúkleri sey bizim hayatta en cok istedigimiz seye maal olabilior kaybettikten sonra anlasilio ben kansiz oldugum icin dok hep bakar kontrol eder birtek metal eksikligim var simdide Allah im yardim etsin insallah bundan degildir canimcim da icin rahatlarrsorma ya ben de kafayı yiyorum eğer bu yüzden düştüyse veya bu yüzden tutunmadıysa kahrolurum. bu kadar basit bişeye niçin baktırmazlarrrrr
Ahh canim simdi birde bu mucanım ben negatifi daha ilaç kullanırken almıştım ondan sonra ise 52. günde tarlusol ile ancak söktürebildik. normalde ben de 28 günde olurdum ama 52 günden sonraki ay 35. günde oldum bu ay ise 36. gündeyim tık yok belirtileri hep var ama. anlayacağın oluyor düzensizlik inşallah içimizde bişeyler olmuyor ben de tedirginim
İnşallah değildir arkadaşım. Dr lara güvenmiyorum artık hepsi farklı bişey söylüyo.geçen hafta kolum uyuşuyor diye doktora gittim meğer D vitaminim neredeyse sıfırlanmış 6 çıktı sonuç. deli oluyorum aceba ilki bu yüzden mi düştü 2. bu yüzden mi tutmadı diye. neden başta bakmıyor doktorlar buna madem önemli de deneme tahtasına çevirdiler bizi yaa
iyiyim ravzacım sağol sen nasılsın?papyonkilikli m nasilsin canimm
Okuyabilirsen 4.000 adet eksiğimiz var canım haftaya cumaya kadarAhh canim simdi birde bu mu( Rabbim yardim et bize.. Ama iyi tarafindan bakmak istyrm bu sayede insallahh oruclarimi eksiksiz tutabilirim daha gelen yok.. Bende bu hafta adet olurm dye dua almamistim ama eksik varsa alayim canim dedigin gibiyse vaktim var
haftaya başka arkadaşa okunmayacak mı?Okuyabilirsen 4.000 adet eksiğimiz var canım haftaya cumaya kadar
Canım hayırlı olsun hadi bakalım inşallah senin mutlu haberlerinle çifte bayram yaparız.kızlar dün kontrole gittim estrofem ve coraspin başlandı 10 temmuzda kontrolüm var
bayramdan öncede transfer yapacakmış hayırlısı ile inşallah
canım bu hafta çoğunluk regl olduğu için tamamlayamadık süreyi haftaya kadar uzattık. zaten 3 arkadaş kaldı sonra bitiyor. bugün 3. Meryem suresinin dağıtımını yapacam inşallahhaftaya başka arkadaşa okunmayacak mı?
maşallah yolun ucu göründü desende çağır bizi de arkandan gelelimkızlar dün kontrole gittim estrofem ve coraspin başlandı 10 temmuzda kontrolüm var
bayramdan öncede transfer yapacakmış hayırlısı ile inşallah
inşallah canım yeni bir umut rabbimin izniyle bu sefer olur inşallahCanım hayırlı olsun hadi bakalım inşallah senin mutlu haberlerinle çifte bayram yaparız.
öyle oldu canım ben önden gidiyorum . tek kaldım valla ilk transferimde çok arkadaşım eşlik etmişti hadi artık sizleri de bekliyorummaşallah yolun ucu göründü desende çağır bizi de arkandan gelelim
Canlarim bende kirmzi bayragi cektim bugun bu hafta dualara katilamycam optum sizleriKIZLAR HEPİNİZE HAYIRLI CAMALAR. ÖNÜMÜZDEKİ CUMAYA KADAR OKUNMAK ÜZERE 3. 41 MERYEM SURESİNİ DAĞITMAYA BAŞLIYORUM. BİLİYORUM RAMAZAN YOĞUNLUĞU AMA EN ÇOK İHTİYACIMIZ OLAN ŞEYİN DUA OLDUĞUNU UNUTMAYALIM LÜTFEN. KATILIMLARINIZI BEKLİYORUMMM
@@Spring2014...........................:
@@neşeli41 ............................. :
@@sultan1356..........................:
@@4343...................................:
@@ceren20..............................:
@@dnzderya ...........................:
@@cudis.................................:
@@dianthus............................:
@@ravza54.............................:
@@jonguil..............................:
@@semcan..............................:
@@Edilah...............................:
@@nurse51.............................:
@@nurselmira........................:
@@papyonkilikli.....................:
@@serenalar..........................:
@@prensess38......................:
@@birkadin...........................:
Kizlar ben bugun yolcuyum dualara katilamayacagim kusura bakmayın turkiye pek bere giremem ne olur Bana du edin Su anda Java alanindayimAllah hepimizin isine rast getirsin hepinizi seviyorum sevgiler insallah guselhaberler vermeyi nadip eder MEvlammmm sevgilerrrrrrrrrKIZLAR HEPİNİZE HAYIRLI CAMALAR. ÖNÜMÜZDEKİ CUMAYA KADAR OKUNMAK ÜZERE 3. 41 MERYEM SURESİNİ DAĞITMAYA BAŞLIYORUM. BİLİYORUM RAMAZAN YOĞUNLUĞU AMA EN ÇOK İHTİYACIMIZ OLAN ŞEYİN DUA OLDUĞUNU UNUTMAYALIM LÜTFEN. KATILIMLARINIZI BEKLİYORUMMM
@@Spring2014...........................:
@@neşeli41 ............................. :
@@sultan1356..........................:
@@4343...................................:
@@ceren20..............................:
@@dnzderya ...........................:
@@cudis.................................:
@@dianthus............................:
@@ravza54.............................:
@@jonguil..............................:
@@semcan..............................:
@@Edilah...............................:
@@nurse51.............................:
@@nurselmira........................:
@@papyonkilikli.....................:
@@serenalar..........................:
@@prensess38......................:
@@birkadin...........................:
Tamm canm 4000 bende :)Okuyabilirsen 4.000 adet eksiğimiz var canım haftaya cumaya kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?