Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

amin canım aminnn 2 olsun senin olsun inşallahhhh

yok kuzum ya cumartesiyi bekliyorum yarına aldım randevu
haberdar et bizleri mehmet hoca ya da ahmet hocayla görüşmek istersen ilk görüşme ücretsizdi eminim ki halen öyledir. en azından eğer durumun varsa fikirlerini alman belki iyi olur. Tüp baba lakaplı sonuç olarak :)

Kızlar nasilsiniz nurse51 cim nasilsin üzüldüm kuzum Insallah bebisin tedaviye gerek kalmadan gelir benimde sayılı gun kaldi Allahim hepimize hayırlı haberler duyursun
Denizderyacim bu doktorlar para Icin herşeyi yapıyorlar bundan sonra Insallah hep gusel şeyler oLur canm bizde bebislerimize kavusuruz
Semcan arkadsim Insallah ıki bebisinde sana tutunurlar canm Allah herşeyi gonlune gore veriru

Bacilarim hastaneden haber geldi. Yarın 11 de transfer icin cagirdilar.ikiside bölünmeye devam ediyormuş. Allahım Yarabbim sen Buyuksun. Bu sefer dinlenecem bol bol.Yillik iznede ciktim . Hayırlısı oldun bakalım.
Oh maşallah büyük gün desene. Canım hayırla al gel bebişlerini ve bir daha hiç ayrılmayın inşallaaahhhhh

Canım ne zaman test günün hayırlı haberini bekliyoruz neler yapıyorsun bu süreçte. Beni hiç sorma hayaller fora moraller sıfır

Canım şimdilik şehir dışını hiç düşünemiyorum . O opuya gittiğim gün var yaaa hiç bir zaman aklımdan çıkmayacak sabah yola çıktık kar başladı 4 saatlık yolu 8 saatte ağlaya ağlaya nadıl geldim ben bilirim.

Bacilarim hastaneden haber geldi. Yarın 11 de transfer icin cagirdilar.ikiside bölünmeye devam ediyormuş. Allahım Yarabbim sen Buyuksun. Bu sefer dinlenecem bol bol.Yillik iznede ciktim . Hayırlısı oldun bakalım.
Canım çok sevindim inşallah sıkı sıkı tutunurlar anneciklerine....

Sağol canım inşallah sen pozitif alırsın Rabbim yardımcın olsun. Benim sıpalarında demekki daha günü canım Allah hayırlı zamanda hayırlı evladı cümlemize nasip etsin

Denizcim Allahın izniyle sali gunu ne olur bilmiyorum Allahim hayırlı haberler duyursun hepimize kolaylık versin hepimizin yüzünü guldursun
Canim insallah sali gúnû hayirlisi ile gúzel haberlerini aliriz az kalmis insallah bebislerin seninledir annesi

Kizlar bugún kostur kostur acile gittik bir haftadir akintim bir iki damla sulu geliordu ic camasirimi bile islatmaya basladi etraftaki tecrubeli hamis anneler uyardi dok. Gitmem konusunda su sizdirio olabilirim die cok korktum neyse gittim nst sancim varmi kalp atis dúzeyine baktilar ilk sonra alttan ayrintili muayene etti sonra normel ultrasyonla bakti Allah tan su kaybetme erken dogum gibi biseyim yokmus sadece azcik enfeksiyon kapmisim ondan suluymus akintim rahim kasilmalarim var dedim normrl dedi zamanla doguma hazirlaniomusum bide acil dogumhane bölúmúne yolladi 20. Haftadan sonra onlar bakmiomus cok korktum ama buda bir tecrube oldu bana yani böyle ufak birsey hissettiginizde geciktirmeyin sakin gidin cúnkù ilk hamilelikte su kaybi yasanabilirmis anne adaylari anlamazmis buda bebegin su kaybina erken doguma neden olurmus benim korkum 8 haftalikken kesemin bir bölúmúnde incelme vardi dok. Zamanla kalinlasir demisti ama korktum cok sükür iiz Allah im insallah herkese hayirli hamilelik evlat nasib etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…