amin canım aminnn 2 olsun senin olsun inşallahhhhCanım benim hastaneden aradılar.6 yumurtanın 4'ü döllenmiş ve sonrasında ikisi iptal olmuş ve şuan 2 tanesi sağlıklı bir şekilde bölünmeye devam ediyormuş.Yüce Allahım inşallah onları bana bağışlar.Yüreğim hop oturuyor hop kalkıyor.Yarın tekrar arayacaklar.Allahım sen büyüksün.Yavrularımızı bize bağışlasın.Amin.
yok kuzum ya cumartesiyi bekliyorum yarına aldım randevuNaptin canim benim baska dok. Ciktin mi?
haberdar et bizleri mehmet hoca ya da ahmet hocayla görüşmek istersen ilk görüşme ücretsizdi eminim ki halen öyledir. en azından eğer durumun varsa fikirlerini alman belki iyi olur. Tüp baba lakaplı sonuç olarak :)yok kuzum ya cumartesiyi bekliyorum yarına aldım randevu
Anladimm canimm elimdekini bitirdigimde tekrar almaya calisirim tesekkür ederim canimcimcanım haftaya cuma bağışlanacak zaten sayı tamamlanmadı henüz tamamlanmazsa bir hafta daha uzatacağız
Himm anladim cancazimm insallah hayirlisiyla git bi bakalim ne olcak hayirli haberlerle insallah haber ver bizedeyok kuzum ya cumartesiyi bekliyorum yarına aldım randevu
Oh maşallah büyük gün desene. Canım hayırla al gel bebişlerini ve bir daha hiç ayrılmayın inşallaaahhhhhBacilarim hastaneden haber geldi. Yarın 11 de transfer icin cagirdilar.ikiside bölünmeye devam ediyormuş. Allahım Yarabbim sen Buyuksun. Bu sefer dinlenecem bol bol.Yillik iznede ciktim . Hayırlısı oldun bakalım.
Canım ne zaman test günün hayırlı haberini bekliyoruz neler yapıyorsun bu süreçte. Beni hiç sorma hayaller fora moraller sıfırKızlar nasilsiniz nurse51 cim nasilsin üzüldüm kuzum Insallah bebisin tedaviye gerek kalmadan gelir benimde sayılı gun kaldi Allahim hepimize hayırlı haberler duyursun
Denizderyacim bu doktorlar para Icin herşeyi yapıyorlar bundan sonra Insallah hep gusel şeyler oLur canm bizde bebislerimize kavusuruz
Semcan arkadsim Insallah ıki bebisinde sana tutunurlar canm Allah herşeyi gonlune gore veriru
Canım şimdilik şehir dışını hiç düşünemiyorum . O opuya gittiğim gün var yaaa hiç bir zaman aklımdan çıkmayacak sabah yola çıktık kar başladı 4 saatlık yolu 8 saatte ağlaya ağlaya nadıl geldim ben bilirim.haberdar et bizleri mehmet hoca ya da ahmet hocayla görüşmek istersen ilk görüşme ücretsizdi eminim ki halen öyledir. en azından eğer durumun varsa fikirlerini alman belki iyi olur. Tüp baba lakaplı sonuç olarak :)
Canım çok sevindim inşallah sıkı sıkı tutunurlar anneciklerine....Bacilarim hastaneden haber geldi. Yarın 11 de transfer icin cagirdilar.ikiside bölünmeye devam ediyormuş. Allahım Yarabbim sen Buyuksun. Bu sefer dinlenecem bol bol.Yillik iznede ciktim . Hayırlısı oldun bakalım.
Sağol canım inşallah sen pozitif alırsın Rabbim yardımcın olsun. Benim sıpalarında demekki daha günü canım Allah hayırlı zamanda hayırlı evladı cümlemize nasip etsinKızlar nasilsiniz nurse51 cim nasilsin üzüldüm kuzum Insallah bebisin tedaviye gerek kalmadan gelir benimde sayılı gun kaldi Allahim hepimize hayırlı haberler duyursun
Denizderyacim bu doktorlar para Icin herşeyi yapıyorlar bundan sonra Insallah hep gusel şeyler oLur canm bizde bebislerimize kavusuruz
Semcan arkadsim Insallah ıki bebisinde sana tutunurlar canm Allah herşeyi gonlune gore veriru
Canim allah sağlıklı kucağına da almayi nasip etsin inşallahYavrularimizi aldık geldik güzel teyzeleri.optum hepinizi. 4343 arkadaşım senden güzel haberler alacağız Allahin izniyle.
Kuzum benim Insallah kuzucuklarin sımsiki tutunurlar Insallah bense gusel haberler verebilirim Allahın izniyleYavrularimizi aldık geldik güzel teyzeleri.optum hepinizi. 4343 arkadaşım senden güzel haberler alacağız Allahin izniyle.
Canim hayirli olsun insallah siki siki tutunurlar insallahYavrularimizi aldık geldik güzel teyzeleri.optum hepinizi. 4343 arkadaşım senden güzel haberler alacağız Allahin izniyle.
Canim insallah sali gúnû hayirlisi ile gúzel haberlerini aliriz az kalmis insallah bebislerin seninledir annesiDenizcim Allahın izniyle sali gunu ne olur bilmiyorum Allahim hayırlı haberler duyursun hepimize kolaylık versin hepimizin yüzünü guldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?