- 8 Nisan 2014
- 953
- 1.495
- 158
Bizde iyiyiz canım, aynen benimki de pek hareketli ve kuvvetli maşallah.Sıcaklar hepimizin sorunu. Olsun bunlarda geçecek. İsim konusunda babayla anlaşamadığımızdan Göktürk Batu olacak sanırım. İkimiz de ayrı isim düşünüyoruz.
Rabbim uzun ve sağlıklı ömürler versin cümlemizin evlatlarına ve en kısa zamanda tüm arkadaşlarıma bu duyguyu tattırsın...:) cok guzel isimler ikisi de hadi bakalim..bizde de durum ayniydi..en son ben onun istedigini kabul ederek bu belirsizlige nokta koydum
biz de Ozan koyacagiz..
canım geçmiş olsun inşallah son bulur endişelerin korkuların hayırla kucağına alırsın minnoşunuYine koştura koştura dr yine az da olsa kan. artık ayırt edemiyorum. rahim içinden mi vajen dışından mı geliyor.... şükürler olsun hamdolsun iyiyim şimdi... Rabbim korusun herbirimizinki herkese nasip etsin Mevlam sağlıkla sıhatle kucağına alıp büyütmeyi...
canım hayırlı olsun inşallah hepside sağlıkla döllenir inşallah en az ikisi can bulur seninleArkadaşlarım yoldaşlarım dün saat 7 de opu işlemi yapıldı.6 tane yumurta toplandı şimdi haber bekliyorum hastaneden dört gözle.
Rabbim uzun ve sağlıklı ömürler versin cümlemizin evlatlarına ve en kısa zamanda tüm arkadaşlarıma bu duyguyu tattırsın...
Savaşıyor um ama daha başlamadım bir şey canım rapor çıkartılan tüp bebek için aslında kafam karışık Dr güvenin de ama hayirlisiAmin hepimmizin inşallah. tanıyamadığım için geçmiş mesajlarına bakmıştım sanırım rezerv azlığı ile savaşıyorsun. bu konuda rezerv azlığı ile gebe kalan en az 3 kişi var. Rabbim senin de yar ve yardımcın olsun inşallllaaahhhh en yakın vakitte yüce Allahım kucağını melekleriyle doldursun... sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Canım benim hastaneden aradılar.6 yumurtanın 4'ü döllenmiş ve sonrasında ikisi iptal olmuş ve şuan 2 tanesi sağlıklı bir şekilde bölünmeye devam ediyormuş.Yüce Allahım inşallah onları bana bağışlar.Yüreğim hop oturuyor hop kalkıyor.Yarın tekrar arayacaklar.Allahım sen büyüksün.Yavrularımızı bize bağışlasın.Amin.canım hayırlı olsun inşallah hepside sağlıkla döllenir inşallah en az ikisi can bulur seninle
Kuzum bu dònemler artik cok normellesti bu kanamalar diger topikteki arkadasim 11 haftasinin icinde 10 yatio bugún yine hafif kahvemsi lekenmis yat dinlen bide dok. Sor her ihtimale karsi progrstron igne vurunursun dúsùgù felan engellio koruoo stres yapma kuzum zamanla dahada azalcak bi bakmisin bitmis bu zor gúnlerinYine koştura koştura dr yine az da olsa kan. artık ayırt edemiyorum. rahim içinden mi vajen dışından mı geliyor.... şükürler olsun hamdolsun iyiyim şimdi... Rabbim korusun herbirimizinki herkese nasip etsin Mevlam sağlıkla sıhatle kucağına alıp büyütmeyi...
Canim insallah onlarda saglikla bölúnùr transfer edilir gúnúne sakin takma insallah teansferinde hayirlisi ile yapilir siki siki tutunurlarCanım benim hastaneden aradılar.6 yumurtanın 4'ü döllenmiş ve sonrasında ikisi iptal olmuş ve şuan 2 tanesi sağlıklı bir şekilde bölünmeye devam ediyormuş.Yüce Allahım inşallah onları bana bağışlar.Yüreğim hop oturuyor hop kalkıyor.Yarın tekrar arayacaklar.Allahım sen büyüksün.Yavrularımızı bize bağışlasın.Amin.
Naptin canim benim baska dok. Ciktin mi?canım hayırlı olsun inşallah hepside sağlıkla döllenir inşallah en az ikisi can bulur seninle
ozaman şimdiden arı sütüi bal polen kullanmaya başla sabahları aç karnınaSavaşıyor um ama daha başlamadım bir şey canım rapor çıkartılan tüp bebek için aslında kafam karışık Dr güvenin de ama hayirlisi
amin canım. çok fazla progesteron kullandımcanım ben o ndnle dr vermior . ama iyiyim şimdi şükrolsun hamdolsun. bu ara iş yerinde işler çok yoğun çok yoruluyorum onun da etkisi olabilirKuzum bu dònemler artik cok normellesti bu kanamalar diger topikteki arkadasim 11 haftasinin icinde 10 yatio bugún yine hafif kahvemsi lekenmis yat dinlen bide dok. Sor her ihtimale karsi progrstron igne vurunursun dúsùgù felan engellio koruoo stres yapma kuzum zamanla dahada azalcak bi bakmisin bitmis bu zor gúnlerin
Bende cok kullandim kuzum ignesi daha etkiliymis iisen sorun yok zaten bazen kanamalar korkutuo ama iide olabilir minigin naz yapio annesi sana binlerce sûkûrler olsun insallah dahada ii olcaksiniz yorma kendini dok. Bana 15. Haftana kadar dikkat et tehlikelidir demisti dikkat et cancazim yorulmamaya calissamin canım. çok fazla progesteron kullandımcanım ben o ndnle dr vermior . ama iyiyim şimdi şükrolsun hamdolsun. bu ara iş yerinde işler çok yoğun çok yoruluyorum onun da etkisi olabilir
Vitamin alıyorum canım ama dedikleriniye alıp deneyeyimozaman şimdiden arı sütüi bal polen kullanmaya başla sabahları aç karnına
Çalıştığım yerde bir kadıncağız da aynı şeyi söyledi Allahım bize bağışlasın....Bende cok kullandim kuzum ignesi daha etkiliymis iisen sorun yok zaten bazen kanamalar korkutuo ama iide olabilir minigin naz yapio annesi sana binlerce sûkûrler olsun insallah dahada ii olcaksiniz yorma kendini dok. Bana 15. Haftana kadar dikkat et tehlikelidir demisti dikkat et cancazim yorulmamaya caliss
Aminn canim insallah aminn su mubarek cuma gúnlerinin yûzú suyu hürmetine insallahÇalıştığım yerde bir kadıncağız da aynı şeyi söyledi Allahım bize bağışlasın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?