Geçmiş olsun canım...Kizlar bugún kostur kostur acile gittik bir haftadir akintim bir iki damla sulu geliordu ic camasirimi bile islatmaya basladi etraftaki tecrubeli hamis anneler uyardi dok. Gitmem konusunda su sizdirio olabilirim die cok korktum neyse gittim nst sancim varmi kalp atis dúzeyine baktilar ilk sonra alttan ayrintili muayene etti sonra normel ultrasyonla bakti Allah tan su kaybetme erken dogum gibi biseyim yokmus sadece azcik enfeksiyon kapmisim ondan suluymus akintim rahim kasilmalarim var dedim normrl dedi zamanla doguma hazirlaniomusum bide acil dogumhane bölúmúne yolladi 20. Haftadan sonra onlar bakmiomus cok korktum ama buda bir tecrube oldu bana yani böyle ufak birsey hissettiginizde geciktirmeyin sakin gidin cúnkù ilk hamilelikte su kaybi yasanabilirmis anne adaylari anlamazmis buda bebegin su kaybina erken doguma neden olurmus benim korkum 8 haftalikken kesemin bir bölúmúnde incelme vardi dok. Zamanla kalinlasir demisti ama korktum cok sükür iiz Allah im insallah herkese hayirli hamilelik evlat nasib etsin
Saol canim benimGeçmiş olsun canım...
İyiyim tatlım...malum ailem yurdışında olduğu için tatile geldiler çok yoğunum ama sizi takip etmeyide ihmal etmiyorum ...sonuçta sizlerde kardeşlerimsiniz aklım sizde kalıyor...Günaydin kizlar nasilsinizz
Geçmiş olsun canımKizlar bugún kostur kostur acile gittik bir haftadir akintim bir iki damla sulu geliordu ic camasirimi bile islatmaya basladi etraftaki tecrubeli hamis anneler uyardi dok. Gitmem konusunda su sizdirio olabilirim die cok korktum neyse gittim nst sancim varmi kalp atis dúzeyine baktilar ilk sonra alttan ayrintili muayene etti sonra normel ultrasyonla bakti Allah tan su kaybetme erken dogum gibi biseyim yokmus sadece azcik enfeksiyon kapmisim ondan suluymus akintim rahim kasilmalarim var dedim normrl dedi zamanla doguma hazirlaniomusum bide acil dogumhane bölúmúne yolladi 20. Haftadan sonra onlar bakmiomus cok korktum ama buda bir tecrube oldu bana yani böyle ufak birsey hissettiginizde geciktirmeyin sakin gidin cúnkù ilk hamilelikte su kaybi yasanabilirmis anne adaylari anlamazmis buda bebegin su kaybina erken doguma neden olurmus benim korkum 8 haftalikken kesemin bir bölúmúnde incelme vardi dok. Zamanla kalinlasir demisti ama korktum cok sükür iiz Allah im insallah herkese hayirli hamilelik evlat nasib etsin
Oyy cancazim cok sevindim gözûn aydin olsun cok ii olmustur srnin icin etme zaten tabi kardesizzz dikkat et kendine canim benim bol bol keyfini cikar ailenleeBen
İyiyim tatlım...malum ailem yurdışında olduğu için tatile geldiler çok yoğunum ama sizi takip etmeyide ihmal etmiyorum ...sonuçta sizlerde kardeşlerimsiniz aklım sizde kalıyor...
Saol canim benimGeçmiş olsun canım
geçmiş olsun canım yaaaa...Kizlar bugún kostur kostur acile gittik bir haftadir akintim bir iki damla sulu geliordu ic camasirimi bile islatmaya basladi etraftaki tecrubeli hamis anneler uyardi dok. Gitmem konusunda su sizdirio olabilirim die cok korktum neyse gittim nst sancim varmi kalp atis dúzeyine baktilar ilk sonra alttan ayrintili muayene etti sonra normel ultrasyonla bakti Allah tan su kaybetme erken dogum gibi biseyim yokmus sadece azcik enfeksiyon kapmisim ondan suluymus akintim rahim kasilmalarim var dedim normrl dedi zamanla doguma hazirlaniomusum bide acil dogumhane bölúmúne yolladi 20. Haftadan sonra onlar bakmiomus cok korktum ama buda bir tecrube oldu bana yani böyle ufak birsey hissettiginizde geciktirmeyin sakin gidin cúnkù ilk hamilelikte su kaybi yasanabilirmis anne adaylari anlamazmis buda bebegin su kaybina erken doguma neden olurmus benim korkum 8 haftalikken kesemin bir bölúmúnde incelme vardi dok. Zamanla kalinlasir demisti ama korktum cok sükür iiz Allah im insallah herkese hayirli hamilelik evlat nasib etsin
Saol kuzumm hersey tecrube oluor iste bizegeçmiş olsun canım yaaaa...
Gecmis Canon benim Rabbim zamaninda ve saglikli sihhatli kucagina aldirsinKizlar bugún kostur kostur acile gittik bir haftadir akintim bir iki damla sulu geliordu ic camasirimi bile islatmaya basladi etraftaki tecrubeli hamis anneler uyardi dok. Gitmem konusunda su sizdirio olabilirim die cok korktum neyse gittim nst sancim varmi kalp atis dúzeyine baktilar ilk sonra alttan ayrintili muayene etti sonra normel ultrasyonla bakti Allah tan su kaybetme erken dogum gibi biseyim yokmus sadece azcik enfeksiyon kapmisim ondan suluymus akintim rahim kasilmalarim var dedim normrl dedi zamanla doguma hazirlaniomusum bide acil dogumhane bölúmúne yolladi 20. Haftadan sonra onlar bakmiomus cok korktum ama buda bir tecrube oldu bana yani böyle ufak birsey hissettiginizde geciktirmeyin sakin gidin cúnkù ilk hamilelikte su kaybi yasanabilirmis anne adaylari anlamazmis buda bebegin su kaybina erken doguma neden olurmus benim korkum 8 haftalikken kesemin bir bölúmúnde incelme vardi dok. Zamanla kalinlasir demisti ama korktum cok sükür iiz Allah im insallah herkese hayirli hamilelik evlat nasib etsin
Kizlar bugún kostur kostur acile gittik bir haftadir akintim bir iki damla sulu geliordu ic camasirimi bile islatmaya basladi etraftaki tecrubeli hamis anneler uyardi dok. Gitmem konusunda su sizdirio olabilirim die cok korktum neyse gittim nst sancim varmi kalp atis dúzeyine baktilar ilk sonra alttan ayrintili muayene etti sonra normel ultrasyonla bakti Allah tan su kaybetme erken dogum gibi biseyim yokmus sadece azcik enfeksiyon kapmisim ondan suluymus akintim rahim kasilmalarim var dedim normrl dedi zamanla doguma hazirlaniomusum bide acil dogumhane bölúmúne yolladi 20. Haftadan sonra onlar bakmiomus cok korktum ama buda bir tecrube oldu bana yani böyle ufak birsey hissettiginizde geciktirmeyin sakin gidin cúnkù ilk hamilelikte su kaybi yasanabilirmis anne adaylari anlamazmis buda bebegin su kaybina erken doguma neden olurmus benim korkum 8 haftalikken kesemin bir bölúmúnde incelme vardi dok. Zamanla kalinlasir demisti ama korktum cok sükür iiz Allah im insallah herkese hayirli hamilelik evlat nasib etsin
Kizlar bugún kostur kostur acile gittik bir haftadir akintim bir iki damla sulu geliordu ic camasirimi bile islatmaya basladi etraftaki tecrubeli hamis anneler uyardi dok. Gitmem konusunda su sizdirio olabilirim die cok korktum neyse gittim nst sancim varmi kalp atis dúzeyine baktilar ilk sonra alttan ayrintili muayene etti sonra normel ultrasyonla bakti Allah tan su kaybetme erken dogum gibi biseyim yokmus sadece azcik enfeksiyon kapmisim ondan suluymus akintim rahim kasilmalarim var dedim normrl dedi zamanla doguma hazirlaniomusum bide acil dogumhane bölúmúne yolladi 20. Haftadan sonra onlar bakmiomus cok korktum ama buda bir tecrube oldu bana yani böyle ufak birsey hissettiginizde geciktirmeyin sakin gidin cúnkù ilk hamilelikte su kaybi yasanabilirmis anne adaylari anlamazmis buda bebegin su kaybina erken doguma neden olurmus benim korkum 8 haftalikken kesemin bir bölúmúnde incelme vardi dok. Zamanla kalinlasir demisti ama korktum cok sükür iiz Allah im insallah herkese hayirli hamilelik evlat nasib etsin
Sıkı sıkı tutunsunlar yavrucaklar annelerine. Pozitif ol, tadını çıkar hamileliğinin. Sen artık hamilesin, dua et, bağını şimdikten kur bebişlerinle. Test günü de birlikte sevinelim inşallah.Yavrularimizi aldık geldik güzel teyzeleri.optum hepinizi. 4343 arkadaşım senden güzel haberler alacağız Allahin izniyle.
Ah çok şükür canım, vallahi yazını heyecanla okudum. Şükür iyisiniz. Bu panik halimiz hep sürecek sanırım. Doğana kadar da, doğduktan sonra da. Rabbim ütün evlatları anne babalarına bağışlasın inşallah.Kizlar bugún kostur kostur acile gittik bir haftadir akintim bir iki damla sulu geliordu ic camasirimi bile islatmaya basladi etraftaki tecrubeli hamis anneler uyardi dok. Gitmem konusunda su sizdirio olabilirim die cok korktum neyse gittim nst sancim varmi kalp atis dúzeyine baktilar ilk sonra alttan ayrintili muayene etti sonra normel ultrasyonla bakti Allah tan su kaybetme erken dogum gibi biseyim yokmus sadece azcik enfeksiyon kapmisim ondan suluymus akintim rahim kasilmalarim var dedim normrl dedi zamanla doguma hazirlaniomusum bide acil dogumhane bölúmúne yolladi 20. Haftadan sonra onlar bakmiomus cok korktum ama buda bir tecrube oldu bana yani böyle ufak birsey hissettiginizde geciktirmeyin sakin gidin cúnkù ilk hamilelikte su kaybi yasanabilirmis anne adaylari anlamazmis buda bebegin su kaybina erken doguma neden olurmus benim korkum 8 haftalikken kesemin bir bölúmúnde incelme vardi dok. Zamanla kalinlasir demisti ama korktum cok sükür iiz Allah im insallah herkese hayirli hamilelik evlat nasib etsin
canım hadi 1 gün kalmış inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruzDenizcim Allahın izniyle sali gunu ne olur bilmiyorum Allahim hayırlı haberler duyursun hepimize kolaylık versin hepimizin yüzünü guldursun
canım hayırlı olsun transferin. güzel güzel sev onları konuş dua et bol bol. inşallah hiç bırakmazsınız birbirinizi. ben de seni öptüm taze annecikYavrularimizi aldık geldik güzel teyzeleri.optum hepinizi. 4343 arkadaşım senden güzel haberler alacağız Allahin izniyle.
canım onunla geçmiş olsun Rabbim korktuğuna uğratmasın hayırlı zamanda hayırla doğur inşallahKizlar bugún kostur kostur acile gittik bir haftadir akintim bir iki damla sulu geliordu ic camasirimi bile islatmaya basladi etraftaki tecrubeli hamis anneler uyardi dok. Gitmem konusunda su sizdirio olabilirim die cok korktum neyse gittim nst sancim varmi kalp atis dúzeyine baktilar ilk sonra alttan ayrintili muayene etti sonra normel ultrasyonla bakti Allah tan su kaybetme erken dogum gibi biseyim yokmus sadece azcik enfeksiyon kapmisim ondan suluymus akintim rahim kasilmalarim var dedim normrl dedi zamanla doguma hazirlaniomusum bide acil dogumhane bölúmúne yolladi 20. Haftadan sonra onlar bakmiomus cok korktum ama buda bir tecrube oldu bana yani böyle ufak birsey hissettiginizde geciktirmeyin sakin gidin cúnkù ilk hamilelikte su kaybi yasanabilirmis anne adaylari anlamazmis buda bebegin su kaybina erken doguma neden olurmus benim korkum 8 haftalikken kesemin bir bölúmúnde incelme vardi dok. Zamanla kalinlasir demisti ama korktum cok sükür iiz Allah im insallah herkese hayirli hamilelik evlat nasib etsin
Aminnn canim hepimizinkini vakti zamaninda nasib etsin seninde gùzel haberlerini beklioruz insallahGecmis Canon benim Rabbim zamaninda ve saglikli sihhatli kucagina aldirsin
Aminn canimm benimm insallah hayirlisiyla herkese hayirlisini nasib etsin hersey tecrube oluor bizecanım onunla geçmiş olsun Rabbim korktuğuna uğratmasın hayırlı zamanda hayırla doğur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?