Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Geçmiş olsun canım...

Geçmiş olsun canım

Ben
İyiyim tatlım...malum ailem yurdışında olduğu için tatile geldiler çok yoğunum ama sizi takip etmeyide ihmal etmiyorum ...sonuçta sizlerde kardeşlerimsiniz aklım sizde kalıyor...
Oyy cancazim cok sevindim gözûn aydin olsun cok ii olmustur srnin icin etme zaten tabi kardesizzz dikkat et kendine canim benim bol bol keyfini cikar ailenlee ama kendini özletme

geçmiş olsun canım yaaaa...

Gecmis Canon benim Rabbim zamaninda ve saglikli sihhatli kucagina aldirsin

Çok geçmiş olsun. Allah hamileligini sağlık ve sihatle tamamlamayı nasip etsin.

Çok geçmiş olsun. Tekrarlanmasın bir daha.

Yavrularimizi aldık geldik güzel teyzeleri.optum hepinizi. 4343 arkadaşım senden güzel haberler alacağız Allahin izniyle.
Sıkı sıkı tutunsunlar yavrucaklar annelerine. Pozitif ol, tadını çıkar hamileliğinin. Sen artık hamilesin, dua et, bağını şimdikten kur bebişlerinle. Test günü de birlikte sevinelim inşallah.

Ah çok şükür canım, vallahi yazını heyecanla okudum. Şükür iyisiniz. Bu panik halimiz hep sürecek sanırım. Doğana kadar da, doğduktan sonra da. Rabbim ütün evlatları anne babalarına bağışlasın inşallah.

canım onunla geçmiş olsun Rabbim korktuğuna uğratmasın hayırlı zamanda hayırla doğur inşallah

kızlar ben de cumartesi gün ikinci doktora gösterdim histeroskopi cd mi. kendi de tüp bebek doktoru ve histeroskopi sertifikası var. durumu anlatmadan sadece yorum yapmasını istedik ama olmadı niçin istediğimizi irdeledi biz de böyle bir şüphemiz var dedik. inceledi cd yi. ve doktorun Aygül demirol olduğunu duyunca onun kokültür çalışmaları var timur hocayla birlikte ikisi özellikle o yönde çalışıyor o yüzden 21. gün yapmış senin histeroskopiyi ve endometrium bu yüzden çok kalın normal histeroskopi gibi görünmez bu ama anormal bir durum yok yine de en iyi açıklamayı kendisi yapar onunla görüşmeni tavsiye ederim dedi. içim biraz rahatladı ama artık zaten kimseye güvenim yok herşey para tuzağı rabbime havale bu dünyanın öbür tarafı da var uğraşmayacağım. bu arada gün itibarı ile regl oldum:) perşembe gün tedaviye başlıyorum inşallah ne olur ama ne olur bana dua edin buna çok ihtiyacım var. hepinizi çok seviyorum canlarımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…