Aminnn kuzumm o anki korkuyu sana anlatamam heyecan bekleyis hepsi karisti valla ama cok sükür suyla alakali degildi buda tecrube oldu son aylarda su kaybi yasanirmissAh çok şükür canım, vallahi yazını heyecanla okudum. Şükür iyisiniz. Bu panik halimiz hep sürecek sanırım. Doğana kadar da, doğduktan sonra da. Rabbim ütün evlatları anne babalarına bağışlasın inşallah.
Canim benim adet olmana cok sevindimm insallah hayirlisiyla busefer hersey dahada gûzel olacak insallah emeginin karsiligini alirsin diger konuya gelince de ya gelde kafan karismasin her dok. Bisey dio her dok ayni demio kime gúvencez kime inancaz sasirioz valla Allah im yardim etsin bu sefer bu karisiklik bu sikinti miniginle gider mutluluga dönerr insallahkızlar ben de cumartesi gün ikinci doktora gösterdim histeroskopi cd mi. kendi de tüp bebek doktoru ve histeroskopi sertifikası var. durumu anlatmadan sadece yorum yapmasını istedik ama olmadı niçin istediğimizi irdeledi biz de böyle bir şüphemiz var dedik. inceledi cd yi. ve doktorun Aygül demirol olduğunu duyunca onun kokültür çalışmaları var timur hocayla birlikte ikisi özellikle o yönde çalışıyor o yüzden 21. gün yapmış senin histeroskopiyi ve endometrium bu yüzden çok kalın normal histeroskopi gibi görünmez bu ama anormal bir durum yok yine de en iyi açıklamayı kendisi yapar onunla görüşmeni tavsiye ederim dedi. içim biraz rahatladı ama artık zaten kimseye güvenim yok herşey para tuzağı rabbime havale bu dünyanın öbür tarafı da var uğraşmayacağım. bu arada gün itibarı ile regl oldum:) perşembe gün tedaviye başlıyorum inşallahne olur ama ne olur bana dua edin buna çok ihtiyacım var. hepinizi çok seviyorum canlarımmmm
Allah yar ve yardımcın olsun canım. Biz burada dua kardeşiyiz değilmi. Dualarımız seninle canım. İçini ferah tut zamandı geldiyse ve hayırlısıysa olsun inşallah..kızlar ben de cumartesi gün ikinci doktora gösterdim histeroskopi cd mi. kendi de tüp bebek doktoru ve histeroskopi sertifikası var. durumu anlatmadan sadece yorum yapmasını istedik ama olmadı niçin istediğimizi irdeledi biz de böyle bir şüphemiz var dedik. inceledi cd yi. ve doktorun Aygül demirol olduğunu duyunca onun kokültür çalışmaları var timur hocayla birlikte ikisi özellikle o yönde çalışıyor o yüzden 21. gün yapmış senin histeroskopiyi ve endometrium bu yüzden çok kalın normal histeroskopi gibi görünmez bu ama anormal bir durum yok yine de en iyi açıklamayı kendisi yapar onunla görüşmeni tavsiye ederim dedi. içim biraz rahatladı ama artık zaten kimseye güvenim yok herşey para tuzağı rabbime havale bu dünyanın öbür tarafı da var uğraşmayacağım. bu arada gün itibarı ile regl oldum:) perşembe gün tedaviye başlıyorum inşallahne olur ama ne olur bana dua edin buna çok ihtiyacım var. hepinizi çok seviyorum canlarımmmm
Canim arkadasim cok sevindim insalh bu sefer turnayi gozunden vuracaksinallhim guzel sonuclar nasib etsin senin icin dua ettim turbeleri gezdim buyuk evliyalari rabbim onlarin hatirina versin ilucak inslh busefer bebisimz gelecekkızlar ben de cumartesi gün ikinci doktora gösterdim histeroskopi cd mi. kendi de tüp bebek doktoru ve histeroskopi sertifikası var. durumu anlatmadan sadece yorum yapmasını istedik ama olmadı niçin istediğimizi irdeledi biz de böyle bir şüphemiz var dedik. inceledi cd yi. ve doktorun Aygül demirol olduğunu duyunca onun kokültür çalışmaları var timur hocayla birlikte ikisi özellikle o yönde çalışıyor o yüzden 21. gün yapmış senin histeroskopiyi ve endometrium bu yüzden çok kalın normal histeroskopi gibi görünmez bu ama anormal bir durum yok yine de en iyi açıklamayı kendisi yapar onunla görüşmeni tavsiye ederim dedi. içim biraz rahatladı ama artık zaten kimseye güvenim yok herşey para tuzağı rabbime havale bu dünyanın öbür tarafı da var uğraşmayacağım. bu arada gün itibarı ile regl oldum:) perşembe gün tedaviye başlıyorum inşallahne olur ama ne olur bana dua edin buna çok ihtiyacım var. hepinizi çok seviyorum canlarımmmm
Canim arkadasim cok sevindim insalh bu sefer turnayi gozunden vuracaksinallhim guzel sonuclar nasib etsin senin icin dua ettim turbeleri gezdim buyuk evliyalari rabbim onlarin hatirina versin ilucak inslh busefer bebisimz gelecekkızlar ben de cumartesi gün ikinci doktora gösterdim histeroskopi cd mi. kendi de tüp bebek doktoru ve histeroskopi sertifikası var. durumu anlatmadan sadece yorum yapmasını istedik ama olmadı niçin istediğimizi irdeledi biz de böyle bir şüphemiz var dedik. inceledi cd yi. ve doktorun Aygül demirol olduğunu duyunca onun kokültür çalışmaları var timur hocayla birlikte ikisi özellikle o yönde çalışıyor o yüzden 21. gün yapmış senin histeroskopiyi ve endometrium bu yüzden çok kalın normal histeroskopi gibi görünmez bu ama anormal bir durum yok yine de en iyi açıklamayı kendisi yapar onunla görüşmeni tavsiye ederim dedi. içim biraz rahatladı ama artık zaten kimseye güvenim yok herşey para tuzağı rabbime havale bu dünyanın öbür tarafı da var uğraşmayacağım. bu arada gün itibarı ile regl oldum:) perşembe gün tedaviye başlıyorum inşallahne olur ama ne olur bana dua edin buna çok ihtiyacım var. hepinizi çok seviyorum canlarımmmm
Evet Canmn bir gun kaldi insallah gusel Haberler verebilirim Allahim insallah nasip eder BU weder dua edin Kislar ama hicbi belirti hissetmiyor ucuncu gun Biras Belim agridi karn agridi onun haricinde bisey yok Allahim guzel Haberler duyursun hepimize kalbim agzimdacanım hadi 1 gün kalmış inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz
Insallah Kuzummm dua edin lutfen sizleri seviyorumAminnn canim hepimizinkini vakti zamaninda nasib etsin seninde gùzel haberlerini beklioruz insallah
canım benim inşallah bol bol ve kaliteli yumoşların sonra embriyoların sonra da bebişlerin olur...kızlar ben de cumartesi gün ikinci doktora gösterdim histeroskopi cd mi. kendi de tüp bebek doktoru ve histeroskopi sertifikası var. durumu anlatmadan sadece yorum yapmasını istedik ama olmadı niçin istediğimizi irdeledi biz de böyle bir şüphemiz var dedik. inceledi cd yi. ve doktorun Aygül demirol olduğunu duyunca onun kokültür çalışmaları var timur hocayla birlikte ikisi özellikle o yönde çalışıyor o yüzden 21. gün yapmış senin histeroskopiyi ve endometrium bu yüzden çok kalın normal histeroskopi gibi görünmez bu ama anormal bir durum yok yine de en iyi açıklamayı kendisi yapar onunla görüşmeni tavsiye ederim dedi. içim biraz rahatladı ama artık zaten kimseye güvenim yok herşey para tuzağı rabbime havale bu dünyanın öbür tarafı da var uğraşmayacağım. bu arada gün itibarı ile regl oldum:) perşembe gün tedaviye başlıyorum inşallahne olur ama ne olur bana dua edin buna çok ihtiyacım var. hepinizi çok seviyorum canlarımmmm
Insallah Canin benim hepimizde seviniriz hepimizinde yuzu güler Rabbim guzel Haberler vermeyi nasip etsin Sanada KuzumCanlarim yazilarinizi okuyorum izinde oldugum icin sadece telden girebiliyorum.cunku evde bilg.yok.burdan da bütün kelimeler birbirine giriyor. Güzel dilekleriniz icin sagolun bacilarim.oyle motive ettijizki beni.4343 arkadaşım dualarimiz seninle.hadi insallah olacaktopik senlenecek .dnzderya yeni baslangicin hayirli olsun kardeşim.Allahim yardimcin olsun.
canım benim bugün büyük günün olsun inşallah pozitifle döneceksin. heyecanla bekliyorum bizi haberdar et lütfenKizlar gunaydin suan itibariyle kan vermeye gidiyorum kalbm ağzımda dua edin lutfen Insallah gusel haberler veririm
Insallah canim benim suanda bekliyorummm Allahim büyüksün buslerede nasip etcanım benim bugün büyük günün olsun inşallah pozitifle döneceksin. heyecanla bekliyorum bizi haberdar et lütfen
Arkadsim hadi hayirli haberlerini bekliyoruzz topugimiz senlensin artikInsallah canim benim suanda bekliyorummm Allahim büyüksün buslerede nasip et
Ne zaman çıkcak, ne zaman çıkcakInsallah canim benim suanda bekliyorummm Allahim büyüksün buslerede nasip et
Insallah kuzucuklarin Allahın izniyle Rabbim gusel haberler duyursuncanım benim bugün büyük günün olsun inşallah pozitifle döneceksin. heyecanla bekliyorum bizi haberdar et lütfen
Canım yaaa o ne güzel bir söz öyle ''sen artık hamilesin''nasıl mutlu oldum bilemezsin inşallah Allahım tamamına erdirir hayırlısıyla.Çok öptümSıkı sıkı tutunsunlar yavrucaklar annelerine. Pozitif ol, tadını çıkar hamileliğinin. Sen artık hamilesin, dua et, bağını şimdikten kur bebişlerinle. Test günü de birlikte sevinelim inşallah.
Allahım Yarabbim sen kardeşimizin yavrusunu koru.4343 hadi bacım şenlendir topiğimizi yuvamızı.Insallah kuzucuklarin Allahın izniyle Rabbim gusel haberler duyursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?