Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Aminnn kuzumm o anki korkuyu sana anlatamam heyecan bekleyis hepsi karisti valla ama cok sükür suyla alakali degildi buda tecrube oldu son aylarda su kaybi yasanirmiss

Canim benim adet olmana cok sevindimm insallah hayirlisiyla busefer hersey dahada gûzel olacak insallah emeginin karsiligini alirsin diger konuya gelince de ya gelde kafan karismasin her dok. Bisey dio her dok ayni demio kime gúvencez kime inancaz sasirioz valla Allah im yardim etsin bu sefer bu karisiklik bu sikinti miniginle gider mutluluga dönerr insallah

Allah yar ve yardımcın olsun canım. Biz burada dua kardeşiyiz değilmi. Dualarımız seninle canım. İçini ferah tut zamandı geldiyse ve hayırlısıysa olsun inşallah..

Canim arkadasim cok sevindim insalh bu sefer turnayi gozunden vuracaksinallhim guzel sonuclar nasib etsin senin icin dua ettim turbeleri gezdim buyuk evliyalari rabbim onlarin hatirina versin ilucak inslh busefer bebisimz gelecek

Canim arkadasim cok sevindim insalh bu sefer turnayi gozunden vuracaksinallhim guzel sonuclar nasib etsin senin icin dua ettim turbeleri gezdim buyuk evliyalari rabbim onlarin hatirina versin ilucak inslh busefer bebisimz gelecek

canım hadi 1 gün kalmış inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz
Evet Canmn bir gun kaldi insallah gusel Haberler verebilirim Allahim insallah nasip eder BU weder dua edin Kislar ama hicbi belirti hissetmiyor ucuncu gun Biras Belim agridi karn agridi onun haricinde bisey yok Allahim guzel Haberler duyursun hepimize kalbim agzimda

Canlarim yazilarinizi okuyorum izinde oldugum icin sadece telden girebiliyorum.cunku evde bilg.yok.burdan da bütün kelimeler birbirine giriyor. Güzel dilekleriniz icin sagolun bacilarim.oyle motive ettijizki beni.4343 arkadaşım dualarimiz seninle.hadi insallah olacaktopik senlenecek .dnzderya yeni baslangicin hayirli olsun kardeşim.Allahim yardimcin olsun.

canım benim inşallah bol bol ve kaliteli yumoşların sonra embriyoların sonra da bebişlerin olur...

Insallah Canin benim hepimizde seviniriz hepimizinde yuzu güler Rabbim guzel Haberler vermeyi nasip etsin Sanada Kuzum

Sıkı sıkı tutunsunlar yavrucaklar annelerine. Pozitif ol, tadını çıkar hamileliğinin. Sen artık hamilesin, dua et, bağını şimdikten kur bebişlerinle. Test günü de birlikte sevinelim inşallah.
Canım yaaa o ne güzel bir söz öyle ''sen artık hamilesin''nasıl mutlu oldum bilemezsin inşallah Allahım tamamına erdirir hayırlısıyla.Çok öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…