Sagol tatlım daha kanımı aldiler burada cok gıcık yarin soyleyeceklermis bugünü zorvettim bide yarını bekle Ufff sonuç guzel olsunda artikNe zaman çıkcak, ne zaman çıkcak....Offf hadi Allahım önce arkadaşımızı sonra bizleri sevindir....
Geç çıksın da güzel olsun inşallah. şunun şurasında yarına ne kalmış.Sa
Sagol tatlım daha kanımı aldiler burada cok gıcık yarin soyleyeceklermis bugünü zorvettim bide yarını bekle Ufff sonuç guzel olsunda artik
canım inşalllllaaahhh güzel haberler alırsın...Insallah Canin benim hepimizde seviniriz hepimizinde yuzu güler Rabbim guzel Haberler vermeyi nasip etsin Sanada Kuzum
benim hiç öyle ölçümlerim olmadı transfer sonrası neden bakılıyor ki?Arkadaslarim bugün e2 sonucum 2472 ve progesteron 60 cikti.bugun transferin 4.gunu. Diğer denemelerde hiç bu kadar yüksek cikmazdi.
benim iki tedavimde de 5 gün kullandım bitti progestan hiç bir değere bakılmadan ezbere demek ki... senin değerlerine yorum yapamadım inşallah hayra alamettir kuzumCanım benim bir igne var progestan onu vurulup vurulmayacagimi soyleyecekler.degerler normal ise igneye gerek duymsyacsklar.
canım benim de hiç bir transferimde kanıma bakılmadı sadece çatlatma iğnesi öncesi bakıldı o kadar bir de tedavi esnasında 2 3 kere. kimi dr önemsiyor kimisi önemsemiyor böyle şeyleri. mesela herkese estrofem vermiyorlar ya da jel. bana tamamen tesadüf claxane verdi kan tahlili yapmadan ilk gebelik boş olunca tedbir amaçlı sonra kan tahlili ile gerçekten pıhtılaşma çıktı.benim iki tedavimde de 5 gün kullandım bitti progestan hiç bir değere bakılmadan ezbere demek ki... senin değerlerine yorum yapamadım inşallah hayra alamettir kuzum
cancağızım içimden koymak gelmiyor pek. sizlerinkine bakıp tahmin yürütüyorum. geçen seferkini kaldırırken çooookkk ağlamıştım. çok etkiledi beni önceki durumlar. güveniyorum tabi önce Rabbime sonra bebişime ama aması var işte... :) :) :) bir siz anlarsınız beni canlar...papyonkilikli canımcım, senin hamilelik takvimini ne zaman göreceğiz. Eh güven artık bebeişine annesi...
Progeston 50 nin altındaysa iğne veriliyor üstünde ise fitile devam düşük riskiyle alakalı benim bildiğim canım..Aysesahracim'i gören varmı. Aynı yerde tedavi olduk onunla.belki vardır bir bildiği
Tatlım kendini nasıl huzurlu hissedeceksen öyle devam et yeğenim önce allaha sonra sana emanet minik minik büyüyor biliyoruz ya onada şükür..cancağızım içimden koymak gelmiyor pek. sizlerinkine bakıp tahmin yürütüyorum. geçen seferkini kaldırırken çooookkk ağlamıştım. çok etkiledi beni önceki durumlar. güveniyorum tabi önce Rabbime sonra bebişime ama aması var işte... :) :) :) bir siz anlarsınız beni canlar...
Alalh razı olsun canımmm... İnşallah en tez zamanda bizlerde senin mıcizenin büyümesini takip ederizTatlım kendini nasıl huzurlu hissedeceksen öyle devam et yeğenim önce allaha sonra sana emanet minik minik büyüyor biliyoruz ya onada şükür..
Cok sagol canim benim Allah razi olsun Insallah gusel haber verebilirim Rabbim bisede nasip etsin kuzum yac4343 tatlım hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah buğun senin günün olur topiğimiz şenlenir:)
Allahım sana şükürler olsunKizlarrrrrr Allahın izniyle hamileyimmmmmmm şükürler olsun Allahim sana inanamiyorummmm Rabbim sağlıkla sihatle nasipbetsin herkese kızlar148 mis degerimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?