Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

ya ne enteresan bugüne kadar yaptırdığım bütün test sonuçlarımı 1 saat sonra verdiler hep ama benim gibi alanı da hiç görmedim yani 1gün de neymiş öylee

Hepinize cok tesekkur ederim canlarim desteğinizi ve dualarimiz Icin burada bole herşeyde bi çocukluk yapiyola doktor hicbi sey bolmiyo bana diyoki muayene edeyim bilmiyorum belli olurmyydu amma normalde pozitif sonuç aldıktan ıki hafta sonra vermiyolarmi kese Icin bizde dedik sonuç çıksın sonra edersiniz muayene dedik tamam dedi hayırlısı artik kızlar
HAYİRLİSİ NE GUZEL BİR KELİME
ONLEM ALİNMUS MUCADELE EDİLMUS
GERİSİ RN YÛCE MAKAMA HAVALE EDİLMİS
İNSALLAH RABBİM BUZİM YUZUMUZUDE GULDURSUN

Canım benim bir igne var progestan onu vurulup vurulmayacagimi soyleyecekler.degerler normal ise igneye gerek duymsyacsklar.
benim iki tedavimde de 5 gün kullandım bitti progestan hiç bir değere bakılmadan ezbere demek ki... senin değerlerine yorum yapamadım inşallah hayra alamettir kuzum

benim iki tedavimde de 5 gün kullandım bitti progestan hiç bir değere bakılmadan ezbere demek ki... senin değerlerine yorum yapamadım inşallah hayra alamettir kuzum
canım benim de hiç bir transferimde kanıma bakılmadı sadece çatlatma iğnesi öncesi bakıldı o kadar bir de tedavi esnasında 2 3 kere. kimi dr önemsiyor kimisi önemsemiyor böyle şeyleri. mesela herkese estrofem vermiyorlar ya da jel. bana tamamen tesadüf claxane verdi kan tahlili yapmadan ilk gebelik boş olunca tedbir amaçlı sonra kan tahlili ile gerçekten pıhtılaşma çıktı.

papyonkilikli canımcım, senin hamilelik takvimini ne zaman göreceğiz. Eh güven artık bebeişine annesi...
cancağızım içimden koymak gelmiyor pek. sizlerinkine bakıp tahmin yürütüyorum. geçen seferkini kaldırırken çooookkk ağlamıştım. çok etkiledi beni önceki durumlar. güveniyorum tabi önce Rabbime sonra bebişime ama aması var işte... :) :) :) bir siz anlarsınız beni canlar...

Tatlım kendini nasıl huzurlu hissedeceksen öyle devam et yeğenim önce allaha sonra sana emanet minik minik büyüyor biliyoruz ya onada şükür..

Kizlarrrrrr Allahın izniyle hamileyimmmmmmm şükürler olsun Allahim sana inanamiyorummmm Rabbim sağlıkla sihatle nasipbetsin herkese kızlar148 mis degerimmm
Allahım sana şükürler olsun Rabbim hayırlı gebelik yaşatıp sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Şuan yaşadığın mutluluğu topikteki bütün arkadaşlarımıza yaşatsın Rabbim. Canım inan ki çok sevindim. Sabahtan beri sonuçlandı mı diye bakıp duruyorum..Harika valla, enerji kattın tekrar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…