Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Çok sağolun kızlar Allahim buyuk Insallah herkese yaşatır bu mutluluğu Insallah sağlıkla devam eder dua kardeşliği bu sizleri coknsagolu

Kizlarrrrrr Allahın izniyle hamileyimmmmmmm şükürler olsun Allahim sana inanamiyorummmm Rabbim sağlıkla sihatle nasipbetsin herkese kızlar148 mis degerimmm
Canım nasıl sevindim besmele cekip acmistim topigi ve sürpriz. ALLAHIM ne güzel bir haber.saglikla sihhatle kucağına almayi nasip etsin Allahım.

Kizlarrrrrr Allahın izniyle hamileyimmmmmmm şükürler olsun Allahim sana inanamiyorummmm Rabbim sağlıkla sihatle nasipbetsin herkese kızlar148 mis degerimmm
maasallah subhanallah sana bakmak icin girdim topige gözün aydin rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ve bütün bekleyen arkadaslarimiza nasip etsin

Canım nasıl sevindim besmele cekip acmistim topigi ve sürpriz. ALLAHIM ne güzel bir haber.saglikla sihhatle kucağına almayi nasip etsin Allahım.
Sagol canm benim insallah Rabbim sana ve butun bekleyenlerede nasip eder sağlıkla Allahim herkesin gonlune gore versin Allahbrazi olsun hepinizden

ohhhhh çok şükür rabbime biliyordum çok umutluydum rabbim emeğini boşa çıkarmayacaktı çıkarmadı elhamdülillahhhhh çok mutluyum inan bana çokkkkkk. sağlıkla hayırla kucağına al canımmmmmm gözlerin aydın

canımmm sıra sen de inşallah senin de güzel haberlerinle coşacağız. ardınızdan da ben geliyorum yetişecem size:):)

Allah. Razi olsun kuzumAllahim hayirlisiyla nasip etsin herkese Allahim izniyle goreceksin Rabbim Sanada nasip edecek insallah .insallah butun bekleyen arkadslarimiza bu mutlu haberi vermek nasip eder hamile arkasslaeimuzida saglikla tamamina erdurir yarin tekrar kan verecegim deger yukselcekmi bakalim insallah yukselir Alaahim bu yolda kimseyi eylemesin hatirli Haberler duyursun

Ne zamandır giremiyordum.Çooook sevindim canım benim. Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin. Yaşasın hamile olmayan kalmasın

Merhaba kızlar 4 4343 canım gözün aydın hayirlisiyla kucağına alırsın mucizeni çok sevindim benimde ilk degerim 143 çıkmıştı darısı tedavide olan arkadaşlarımızın başına. .
Pazartesi kontrolumuz vardı ense kalinligina bakıldı ikili test için kan verdim sonuç pazartesi alacağım çok heyecanlı ve stresliyim Rabbim yavrularimizi saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin

Güzel sonuçların olsun canım inşallah..

hayyyy maşşşşaaallllaaahhhhhh ))) Allahım tsağlıkla hayırla tamamına erdirsin canım benimm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…