Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Sagol canim benim sükürler Olsun Rabbime bugunleride gösterdi Rabbim okadar büyukki Allahim Insallah sağlıkla sihhatle tamamına erdirir ben ve benim gibi olan arkadslarimin hepsine bildiğim kadarıyla 7 haftalikken basliyomus belirtiler senin Nezaman başlamıştı canim benim Seninde Allahın izniyle yavaş yavaş azaliyo günlerin Allahim Insallah sağlıkla zamaninda eline aldırır hersey gönlünüzce olsun

Aynen kuzumm 7. Haftaya kadar cok rahattum yedim ictimm dedim insallah mide bulantisi olmayacak sonra bi basladi kusma ögûrtú mide bulantisi úcúncú ayimizi atlatana kadar devam etti sonra sonra azaldi simdi de herseyi yiyemiorum ama az az herseyin tadina bakioruz insallah hayirlisiyla gúzel dönem yasarsin aminn ecmainn Allah im herkese nasib etsin canimmm benimm insallah hepimiz aliriz kucagimiza

mide bulantısı da bekleme bir kere bile midem bulanmadı bir kere bile kusmadım aş ermedim :) sadece kıymadan tiksindim okadar. belli olmuyor yani ne olacağı )) o nedenle belki de belirtisiz olur herşey olamaz mı???

Canim gobek cektirmenin zarari yok bu sekilde hamile kalan cok benim etrafimda ben bile baktirmistim gobegime iyi bi hekime herhangi bisey yok demisti insalh difa olur sana
evet canm korkulcak bisey degilmis bakalm artk insallahh rabbim vesile kilarda bebisim kendiliginden gelir. Sen ne yapyrsn tedavi dusunuyrmusn rapor cikarmak istyrdn basladn mi islemlere

Allahim yeterki sağlıklı sihhatli elimize aldirsin kuzum herkese rahat bi hamilelik yasasin Rabbim kolayliklar ihsan eylesin Allahim tedavi aşamasındaki arkaslarimizda guzel haberleriyle hem kendileri hemde bizleri sevindirirler

mide bulantısı da bekleme bir kere bile midem bulanmadı bir kere bile kusmadım aş ermedim :) sadece kıymadan tiksindim okadar. belli olmuyor yani ne olacağı )) o nedenle belki de belirtisiz olur herşey olamaz mı???
Evet tatlım bazılarında böyle belirtiler olmuyo benim elton gününden gectkkten bir hafta sonra mutfaga hayatta giremiyo insana gore degisiyo demekki Allahim herkesin gonlune gore versin kuzum **MEVLAM**sağlıkla sihhatle zamaninda eline aldirsin kuzmm

Aminnnn Aminnnn Aminnnn İsteyen herkese inşallllaaahhhh....

Allahim yeterki sağlıklı sihhatli elimize aldirsin kuzum herkese rahat bi hamilelik yasasin Rabbim kolayliklar ihsan eylesin Allahim tedavi aşamasındaki arkaslarimizda guzel haberleriyle hem kendileri hemde bizleri sevindirirler
Bu ne gúzel duaa aminn ecmainn insallah hayirlisiyla cancazim

Slm kizlar nasilsiniz bu sabah seker testi yaptirdim hic basima böyle bisey gelmemisti aclik azda susuzluk bide o icirdikleri seker komasi bir saat sonra kan verdimm hopp bayildimm orda okadar hamis vardi dayandilar ben bir bucuk saat dayanabildimm sonra hemsireler kosturdu saolsunlar bir saate yattim sonra 3. Kani alip yolladilar halen o sey icimde beynime vurdu resmenn cok sükür atlattik ama sonucu yarin doktorumdan ögrencem insallah

Gecmis olsun Canin insallah bisey cikmaz kuzum yarin gusel haberler alirsin

evet canm korkulcak bisey degilmis bakalm artk insallahh rabbim vesile kilarda bebisim kendiliginden gelir. Sen ne yapyrsn tedavi dusunuyrmusn rapor cikarmak istyrdn basladn mi islemlere
Yok canim daha baslamadim tatilden yeni dondum biraz dinleneyim basliycam en kisa zamnda rapor islemlerine baklim ne olacak insalh kendiliginden gelir bebislwrimizde gerek duymayiz bu kadar ugrasmaya allhim dutsun sesimizi

Yok canim daha baslamadim tatilden yeni dondum biraz dinleneyim basliycam en kisa zamnda rapor islemlerine baklim ne olacak insalh kendiliginden gelir bebislwrimizde gerek duymayiz bu kadar ugrasmaya allhim dutsun sesimizi
Canimm benim insaallahh Rabbim cok buyuk bakarsin en beklemedgimz anda aliriz o guzel haberi.. Ve hicbiseye gerek kalmaz dualarimdasn kuzum..

Kizlarrrrrr Allahın izniyle hamileyimmmmmmm şükürler olsun Allahim sana inanamiyorummmm Rabbim sağlıkla sihatle nasipbetsin herkese kızlar148 mis degerimmm
Gozun aydin arkadasim. Bir suredir hastaliklardan kafami kaldiramiyordum ama sizleri cok merak ettim. Cok cok cok sevindim. Allah tamamina erdirsin insallah. Allahim sana bagislasin bebegini ya da bebeklerini :)

Sevgili arkadaşlarım yarın buyuk gun öğlen arası gidip kan verecem.bugun transferin 12.gunu hiç test yapmadim.kasiklarimda ve belimde agrilar gidip geliyor hayırlara cikarsin Allahim.sizleri yarin haberdar ederim.hepinizi cok öpüyorum hayırlı geceler.

Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah tatlım..

Canim evlatlar icin cok ugras veriyoruz ki .Rabbim okadar büyukki insallah tedaviye gerek kalmadan bebisin supriz tapst .Allahim herkesin gonlune gore versin kuzum

Gozun aydin arkadasim. Bir suredir hastaliklardan kafami kaldiramiyordum ama sizleri cok merak ettim. Cok cok cok sevindim. Allah tamamina erdirsin insallah. Allahim sana bagislasin bebegini ya da bebeklerini :)
Sagol canim benm Allah razi olsun Sanada gecmis olsun kuzum insallah onemli bisey yoktur

Insallah gusel haberlerini bekliyorus Allahim hem seni hem Bisi sevindirsin gonlune gore saglikli sihhatli nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…