günaydın gülücüğüm maşallah rabbim sabrının mükafatını verecek inşallah. hayırlı haberlerini bekliyorum canımmmmSevgili arkadaşlarım yarın buyuk gun öğlen arası gidip kan verecem.bugun transferin 12.gunu hiç test yapmadim.kasiklarimda ve belimde agrilar gidip geliyor hayırlara cikarsin Allahim.sizleri yarin haberdar ederim.hepinizi cok öpüyorum hayırlı geceler.
geçmiş olsun canım hayırdır bi sıkıntı yoktur inşallah? şimdi nasılsın?Gozun aydin arkadasim. Bir suredir hastaliklardan kafami kaldiramiyordum ama sizleri cok merak ettim. Cok cok cok sevindim. Allah tamamina erdirsin insallah. Allahim sana bagislasin bebegini ya da bebeklerini :)
Yok canim daha baslamadim tatilden yeni dondum biraz dinleneyim basliycam en kisa zamnda rapor islemlerine baklim ne olacak insalh kendiliginden gelir bebislwrimizde gerek duymayiz bu kadar ugrasmaya allhim dutsun sesimizi
Canimm benim insaallahh Rabbim cok buyuk bakarsin en beklemedgimz anda aliriz o guzel haberi.. Ve hicbiseye gerek kalmaz dualarimdasn kuzum..
canım merak etme zaten çok kuvvetli iğne onlar hemen doktoruna danış .kızlar yaaa iki gecedir ne stres oldum bilseniz. dün ve evvel ki gece cetrodite çatlatmama iğnelerim vardı. ne illetmiş bu iğne ilk gün eşim şırınganın havasını alayım derken iğnenin yarısını yere boşalttı zaten saat 10 da yapın demişlerdi ben dıraşdaydım gelene kadar 12 olmuştu o panikle ikinci iğneyi açtık zar zor becerip vurdum. dün de daha tozla suyu karıştırırken yine bir kısım sıvı dışarı sızdı gece eczane aradık ellerinde yok nöbetçilerin ağla ağla bi hal oldum yumurtalarım çatlayacak diye
artık olduğu kadarını vurup sabah ilk işim doktoru aramak oldu. bişey olmaz endişe etmeyin dedi ama hala çok korkuyorum
yaa yapılır mı bu bana bu kadar umutluyken
aradım doktorumu endişe etmeyin dedi canım yaa yarın kontrolüm var bakalım hayırlısı herşey Allahtan...canım merak etme zaten çok kuvvetli iğne onlar hemen doktoruna danış .
kadın doğumcular yanlış yapma , havasını alma gibi durumları hesaplıyor zaten
Yok canim benim cok sükür iiz sen nerdesin kayipsin nasilsinGecmis olsun insallah onemli bir sorun yok degil mi ?
He bir papyonkilikli daha ya kuzum bu stres adami mahveder ondan bisey olmaz ki azcik rahat birak kendini nie aglayipta strese soktunki bedenini ilk tedavimde esimignenin yarisini disari akitmisti tabi dok. Sorduk korkmayin demisti geri kalsnini vurun demisti saat isinede cok takilma bir iki saatten biseycik olmaz ben dok. Su saat dedi ama yeri geldi o saate vuramadim sabah sordum korkma bisey olmaz dedi aksam vurulmam gerekeni sabah hemsire bile vurdu evet telas yaptim ama zorladim vardir bir hayri kuzucugun simdiden iki ayagini bir papuca sokmus senin yerim ben onu yaa bu sefer insallah hayirlisiyla gelecekkkkızlar yaaa iki gecedir ne stres oldum bilseniz. dün ve evvel ki gece cetrodite çatlatmama iğnelerim vardı. ne illetmiş bu iğne ilk gün eşim şırınganın havasını alayım derken iğnenin yarısını yere boşalttı zaten saat 10 da yapın demişlerdi ben dıraşdaydım gelene kadar 12 olmuştu o panikle ikinci iğneyi açtık zar zor becerip vurdum. dün de daha tozla suyu karıştırırken yine bir kısım sıvı dışarı sızdı gece eczane aradık ellerinde yok nöbetçilerin ağla ağla bi hal oldum yumurtalarım çatlayacak diye
artık olduğu kadarını vurup sabah ilk işim doktoru aramak oldu. bişey olmaz endişe etmeyin dedi ama hala çok korkuyorum
yaa yapılır mı bu bana bu kadar umutluyken
Canim endise etme insallh iyi gidiyodur tedavin yumoslar ne zamn toplaniliyoaradım doktorumu endişe etmeyin dedi canım yaa yarın kontrolüm var bakalım hayırlısı herşey Allahtan...
allah yardımcın olsun canım rabbim emeklerini boşa çıkarmasın anne olamadık senle teyze olalımcanım merak etme zaten çok kuvvetli iğne onlar hemen doktoruna danış .
kadın doğumcular yanlış yapma , havasını alma gibi durumları hesaplıyor zaten
inşallah anne de olacaksın canım benim.allah yardımcın olsun canım rabbim emeklerini boşa çıkarmasın anne olamadık senle teyze olalım
canım yarın öğlen kontrolüm var bakalım ne dicek ilk söyleyişi pazar toplayıp haftaya cuma da transfer di ama istediği gibi yumoşlar bilmiyorumCanim endise etme insallh iyi gidiyodur tedavin yumoslar ne zamn toplaniliyo
Canimmm hayirli olsunn Rabbim devamini surdurup kucagina almayi nasip etsin cok sevindmmmCanlarımmmmmm değerim 189 çıktı hamileyimmmm.Allahım Yarabbim...
canımmmm umudummmmmm çok mutlu oldum biliyordum biliyorudumCanlarımmmmmm değerim 189 çıktı hamileyimmmm.Allahım Yarabbim...
Canimmm çok sevindimCanlarımmmmmm değerim 189 çıktı hamileyimmmm.Allahım Yarabbim...
Canım şükürler olsun haberi aldığım anı hiç unutamam.Eşimle öğlen arası gittik ben kanı verdim ve hastanenin önünde lokanta var bişeyler atıştıralım dedik ve ayranlar üzerimize döküldü.Eşimle eve gidip üzerimizi değiştirecektik ve eve varmadan bir telefon Aynurr hanım(bu arada ismim) dedi ama hayırdır inşallah kanı yeni verdim bu tel neki .Arkadan sesler geliyor gözünaydın diye bağırıyorlar.Allahım sana şükürler olsun.Öyle bir bağırdımki arabada sevinçten.canımmmm umudummmmmm çok mutlu oldum biliyordum biliyorudum
bu topikte bu cümleyi yazmayan kimse kalmayacak biliyordummm
inşallah sağlıkla kucağına alacaksın canım gözün aydın
inşallah canım bende tüp bebek merkezini değiştirmeyi düşünüyorum .pıhtılaşma bozukluğu ile ilgili prof. randevu aldım kendimi toparlayınca başlıycam sıfırdaninşallah anne de olacaksın canım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?