Sagol canim benm Allah razi olsun Sanada gecmis olsun kuzum insallah onemli bisey yoktur
geçmiş olsun canım hayırdır bi sıkıntı yoktur inşallah? şimdi nasılsın?
Tatlım korkma sakın ben o iğnenin ilkini elimde saatli vurucam diye zekai tahirin aciline gittim :) Hemşire dediği bu kadar korkak olma sen vuracaksın onu dedi. Çıktık eşimle bahçede vurursun vuramassın ikimizde birbirimizden ödlek. Bi de aynen senin gibi bizimki bir havalar iğnenin havasını alıyorum diye nerdeyse yarısını dışarı su gibi fışkırttı. Ben de zaten umutsuzdum iyice moralim bozuldu. Olmayacak zaten bu da bahanesi oldu dedim. Ertesi gün de bir türlü eve dönemedik markette bi köşede yaptı iğneyi krizi tutmuş eroinmanlar gibi onda da böyle hareket ediyorum diye düzgün vurulmadı. Boşuna canını sıkma inşallah darısı sana. Olmasa benim olmazdıkızlar yaaa iki gecedir ne stres oldum bilseniz. dün ve evvel ki gece cetrodite çatlatmama iğnelerim vardı. ne illetmiş bu iğne ilk gün eşim şırınganın havasını alayım derken iğnenin yarısını yere boşalttı zaten saat 10 da yapın demişlerdi ben dıraşdaydım gelene kadar 12 olmuştu o panikle ikinci iğneyi açtık zar zor becerip vurdum. dün de daha tozla suyu karıştırırken yine bir kısım sıvı dışarı sızdı gece eczane aradık ellerinde yok nöbetçilerin ağla ağla bi hal oldum yumurtalarım çatlayacak diye
artık olduğu kadarını vurup sabah ilk işim doktoru aramak oldu. bişey olmaz endişe etmeyin dedi ama hala çok korkuyorum
yaa yapılır mı bu bana bu kadar umutluyken
Ben inanıyordum olacağına :) Hayırlı uğurlu olsun darısıCanlarımmmmmm değerim 189 çıktı hamileyimmmm.Allahım Yarabbim...
AminnnnnnBen inanıyordum olacağına :) Hayırlı uğurlu olsun darısıdnzderya 'ya
Tatlım korkma inşallah herşey güzel olacak..bak semcanda iğnede aksilik yaşamıştı çok şükür mutlu haberlerini aldık darısı başına tatlım...kızlar yaaa iki gecedir ne stres oldum bilseniz. dün ve evvel ki gece cetrodite çatlatmama iğnelerim vardı. ne illetmiş bu iğne ilk gün eşim şırınganın havasını alayım derken iğnenin yarısını yere boşalttı zaten saat 10 da yapın demişlerdi ben dıraşdaydım gelene kadar 12 olmuştu o panikle ikinci iğneyi açtık zar zor becerip vurdum. dün de daha tozla suyu karıştırırken yine bir kısım sıvı dışarı sızdı gece eczane aradık ellerinde yok nöbetçilerin ağla ağla bi hal oldum yumurtalarım çatlayacak diye
artık olduğu kadarını vurup sabah ilk işim doktoru aramak oldu. bişey olmaz endişe etmeyin dedi ama hala çok korkuyorum
yaa yapılır mı bu bana bu kadar umutluyken
Canlarımmmmmm değerim 189 çıktı hamileyimmmm.Allahım Yarabbim...
Himm insalh bol bol yumoşun olmustur alhin izniyle guzel olacak hersey iyi dusun arkdsim endişe etme bebegimiz gelecekcanım yarın öğlen kontrolüm var bakalım ne dicek ilk söyleyişi pazar toplayıp haftaya cuma da transfer di ama istediği gibi yumoşlar bilmiyorum
Oyy masallh canim yaa cok sevindim insalh degerin kat kat katlanir darisi bizlereCanlarımmmmmm değerim 189 çıktı hamileyimmmm.Allahım Yarabbim...
bu konuda hamile olmayan kalmayacak inşallllaahhhh.... :))) tebrik ederim canımmm. rabbim hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin...Canım şükürler olsun haberi aldığım anı hiç unutamam.Eşimle öğlen arası gittik ben kanı verdim ve hastanenin önünde lokanta var bişeyler atıştıralım dedik ve ayranlar üzerimize döküldü.Eşimle eve gidip üzerimizi değiştirecektik ve eve varmadan bir telefon Aynurr hanım(bu arada ismim) dedi ama hayırdır inşallah kanı yeni verdim bu tel neki .Arkadan sesler geliyor gözünaydın diye bağırıyorlar.Allahım sana şükürler olsun.Öyle bir bağırdımki arabada sevinçten.
Canım bu arada tedavi aşamasında yaşadığım aksilikler bana hayır getirdi.En önemli çatlatma iğnesinde bile oldu bu aksilik.Bunda da var bir hayır diyerek tebessüm ettim sonra.Birde en önemlisi olduğunu hissediyorsun tuttuğunu hissediyorsun.Diğerlerinde bu yoğun duyguyu yaşamamıştım ben.
Sağolun kardeşlerim Allah hepinizden razı olsun.
aaa ne yapmışım ben hıhhhhHe bir papyonkilikli daha ya kuzum bu stres adami mahveder ondan bisey olmaz ki azcik rahat birak kendini nie aglayipta strese soktunki bedenini ilk tedavimde esimignenin yarisini disari akitmisti tabi dok. Sorduk korkmayin demisti geri kalsnini vurun demisti saat isinede cok takilma bir iki saatten biseycik olmaz ben dok. Su saat dedi ama yeri geldi o saate vuramadim sabah sordum korkma bisey olmaz dedi aksam vurulmam gerekeni sabah hemsire bile vurdu evet telas yaptim ama zorladim vardir bir hayri kuzucugun simdiden iki ayagini bir papuca sokmus senin yerim ben onu yaa bu sefer insallah hayirlisiyla gelecekkk
Aaa yok canıııııım hiç öyle olurmu kuru iftira tatlım :)))aaa ne yapmışım ben hıhhhh(( şaka bir yana ay kızlar ben okadar pimpirikli mi kaldım aklınızda yaaaa...
Yok kuzum endiseli stresli anne olarak kaldin kiz bunun doguma yakin zamani var dogduktan sonra sariligi göbegi var emme problemi var uykusuzlugu dis cikarmaaa da cikarma liste uzayip gidioo seni ben.ozaman görcemm cancazimmaaa ne yapmışım ben hıhhhh(( şaka bir yana ay kızlar ben okadar pimpirikli mi kaldım aklınızda yaaaa...
Canim benim gozun aydin Allahim insallah degerlerin katlanir gusel haberle Allahim tamamina erdirsinCanlarımmmmmm değerim 189 çıktı hamileyimmmm.Allahım Yarabbim...
N10 günden fazla oldu benim de çok şidettli kanamam oldu ama çok şükür geçti. Hiç bir sebep bulamadılar ama olabiliyormuş. PArça gelmediği sürece rahat olmak lazımmış ama insan görünce korkuyor tabi sonra aklı başına gelince rahat oluyum diyor ama nafile :) Sana da tecrübe olsun. Allah kimsenin başına vermesin ama eğer öyle bir şey yaşarsanız en önce yapacağınız şey sakin olmakmış. Ben yapamadım ama başına gelen öyle yapsın :)
Canim benim tekrar gecmis olsun insallah Boyle bi durum yasamazsin bundan sonra Allahim kimseyede yasatmasin saglikla zaninda eline aldirsin Rabbim10 günden fazla oldu benim de çok şidettli kanamam oldu ama çok şükür geçti. Hiç bir sebep bulamadılar ama olabiliyormuş. PArça gelmediği sürece rahat olmak lazımmış ama insan görünce korkuyor tabi sonra aklı başına gelince rahat oluyum diyor ama nafile :) Sana da tecrübe olsun. Allah kimsenin başına vermesin ama eğer öyle bir şey yaşarsanız en önce yapacağınız şey sakin olmakmış. Ben yapamadım ama başına gelen öyle yapsın :)
Allahım bu konuyu takip eden herkese isteyen herkese bu duyguları yaşatsın inşalllllaahhhh....Yok kuzum endiseli stresli anne olarak kaldin kiz bunun doguma yakin zamani var dogduktan sonra sariligi göbegi var emme problemi var uykusuzlugu dis cikarmaaa da cikarma liste uzayip gidioo seni ben.ozaman görcemm cancazimm
çok kinayeli oldu hıhhhhh :))))) ama sevin beni olur mu valla içim dışım yazdığımçizdiğim birişte ne yapayım :)))Aaa yok canıııııım hiç öyle olurmu kuru iftira tatlım :)))
Sevdiğimizden takılıyoruz tatlım sana...çok kinayeli oldu hıhhhhh :))))) ama sevin beni olur mu valla içim dışım yazdığımçizdiğim birişte ne yapayım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?