Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Sagol canim benm Allah razi olsun Sanada gecmis olsun kuzum insallah onemli bisey yoktur

10 günden fazla oldu benim de çok şidettli kanamam oldu ama çok şükür geçti. Hiç bir sebep bulamadılar ama olabiliyormuş. PArça gelmediği sürece rahat olmak lazımmış ama insan görünce korkuyor tabi sonra aklı başına gelince rahat oluyum diyor ama nafile :) Sana da tecrübe olsun. Allah kimsenin başına vermesin ama eğer öyle bir şey yaşarsanız en önce yapacağınız şey sakin olmakmış. Ben yapamadım ama başına gelen öyle yapsın :)

geçmiş olsun canım hayırdır bi sıkıntı yoktur inşallah? şimdi nasılsın?

Kanamam oldu aniden. Öyle leke falan değil bildiğiniz kanama Bi süre hastanede yattım ama bir sebep bulamadılar. Bulamamalarına da sevindim :) Çok şükür önemli bir sorun yok bebekler de iyiymiş. Takdir Allahtan tabi elden birşey gelmiyor. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun sağlıkla bize kavuştursun onları. Öyle korktum ki ilk defa annelik duygusunu hissettim. Çok şükür geçti inşallah tekrarlamaz. Bugün raporum bitti işe başladım ama haftaya izin aldım. Ne kadar rahatladım desem de korkuyorum. Senelik izinlerimi güya doğumdan sonra kullanırım diyordum ama korkumdan yatmak için aldım :)

Tatlım korkma sakın ben o iğnenin ilkini elimde saatli vurucam diye zekai tahirin aciline gittim :) Hemşire dediği bu kadar korkak olma sen vuracaksın onu dedi. Çıktık eşimle bahçede vurursun vuramassın ikimizde birbirimizden ödlek. Bi de aynen senin gibi bizimki bir havalar iğnenin havasını alıyorum diye nerdeyse yarısını dışarı su gibi fışkırttı. Ben de zaten umutsuzdum iyice moralim bozuldu. Olmayacak zaten bu da bahanesi oldu dedim. Ertesi gün de bir türlü eve dönemedik markette bi köşede yaptı iğneyi krizi tutmuş eroinmanlar gibi onda da böyle hareket ediyorum diye düzgün vurulmadı. Boşuna canını sıkma inşallah darısı sana. Olmasa benim olmazdı

Tatlım korkma inşallah herşey güzel olacak..bak semcanda iğnede aksilik yaşamıştı çok şükür mutlu haberlerini aldık darısı başına tatlım...

canım yarın öğlen kontrolüm var bakalım ne dicek ilk söyleyişi pazar toplayıp haftaya cuma da transfer di ama istediği gibi yumoşlar bilmiyorum
Himm insalh bol bol yumoşun olmustur alhin izniyle guzel olacak hersey iyi dusun arkdsim endişe etme bebegimiz gelecek

bu konuda hamile olmayan kalmayacak inşallllaahhhh.... :))) tebrik ederim canımmm. rabbim hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin...

aaa ne yapmışım ben hıhhhh (( şaka bir yana ay kızlar ben okadar pimpirikli mi kaldım aklınızda yaaaa...

aaa ne yapmışım ben hıhhhh (( şaka bir yana ay kızlar ben okadar pimpirikli mi kaldım aklınızda yaaaa...
Yok kuzum endiseli stresli anne olarak kaldin kiz bunun doguma yakin zamani var dogduktan sonra sariligi göbegi var emme problemi var uykusuzlugu dis cikarmaaa da cikarma liste uzayip gidioo seni ben.ozaman görcemm cancazimm

N
Canim benim tekrar gecmis olsun insallah Boyle bi durum yasamazsin bundan sonra Allahim kimseyede yasatmasin saglikla zaninda eline aldirsin Rabbim

Yok kuzum endiseli stresli anne olarak kaldin kiz bunun doguma yakin zamani var dogduktan sonra sariligi göbegi var emme problemi var uykusuzlugu dis cikarmaaa da cikarma liste uzayip gidioo seni ben.ozaman görcemm cancazimm
Allahım bu konuyu takip eden herkese isteyen herkese bu duyguları yaşatsın inşalllllaahhhh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…