Canım tatildeyim sırf senin için girdim. Harika bir haber. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin....Canlarımmmmmm değerim 189 çıktı hamileyimmmm.Allahım Yarabbim...
Canım senin adına çok mutlu oldum. Allah tamamına erdirsin inşallah.rabbim Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinCanlarımmmmmm değerim 189 çıktı hamileyimmmm.Allahım Yarabbim...
Sen sevilmezmisinn kuzummm yirim seni yirimmçok kinayeli oldu hıhhhhh :))))) ama sevin beni olur mu valla içim dışım yazdığımçizdiğim birişte ne yapayım :)))
SAĞOL CANIM BENİM ALLAHIM HEPİMİZİN KUÇAĞINA SAĞLIKLI HAYIRLI EVLAT LAR NASİP EDER İNŞ. ALLAH RAZI OLSUN..neseli41 canım senin Duan için 5000 aldım. İnşallah doğal yollardan evladına kavusursun.
CANIM BEN ANNEME BAĞIŞLATACAĞIM İNŞ. MERAK ETME SENarkadaşlar hayırlı cumalar hepinize bugün 12.10 da kontrolüm var işyerindeyim. müsait olan biri aysesahra arkadaşımızın duasını bağışlayabilir mi? olmazsa ben akşam bir yasin ile bağışlarım
SAĞOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN.. RABBİM SİZİ KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN İNŞ.Canlarim gunaydin bende Neselim Icin 5000 istiyorum Insallah insanda gusel haberler alırız Rabbim buyuk belki tedavudiz nadip eder Allahim herkesin gonlune gore versin
AHH BENİM BURDA KALMAMIN BUYUK SEBEBİ SEN OLMASAYDIN O ZAMANLARDA DESTEĞİN OLMASAYDI BELKİ BU KADAR GÜZEL İNSANLAR İLE TANIŞAMAZDIM. ALLAHIM SANA EVLADINI BAĞIŞLASIN CANSIN.neşelim 7000 duayı okudum Allahım kabul etsin...senin için yapılan listede bana 10000 yazar mısın emeğin çok büyük eksik kalırsa direk ben üstlenirim diğer arkadaşlar da izin verirse ....
ağlarım şurada tutamazsın beni... Allahım senden razı olsun. En tez en yakın zamanda Rabbim önce karnını sonra kucağını doldursun hayırla sağlıkla inşallah.... Sen de cansın....AHH BENİM BURDA KALMAMIN BUYUK SEBEBİ SEN OLMASAYDIN O ZAMANLARDA DESTEĞİN OLMASAYDI BELKİ BU KADAR GÜZEL İNSANLAR İLE TANIŞAMAZDIM. ALLAHIM SANA EVLADINI BAĞIŞLASIN CANSIN.
hadi güzel haberlerin olsun...arkadaşlar hayırlı cumalar hepinize bugün 12.10 da kontrolüm var işyerindeyim. müsait olan biri aysesahra arkadaşımızın duasını bağışlayabilir mi? olmazsa ben akşam bir yasin ile bağışlarım
Canım çook sevindim. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Allahım listemiz de bir hamile daha ekliyorum çok şükür. Haydi diğer kızlar çabuk gelin arkamızdan. Şu listeyi fulleyelim...Canlarımmmmmm değerim 189 çıktı hamileyimmmm.Allahım Yarabbim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?