Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

neşelim 7000 duayı okudum Allahım kabul etsin... senin için yapılan listede bana 10000 yazar mısın emeğin çok büyük eksik kalırsa direk ben üstlenirim diğer arkadaşlar da izin verirse ....
AHH BENİM BURDA KALMAMIN BUYUK SEBEBİ SEN OLMASAYDIN O ZAMANLARDA DESTEĞİN OLMASAYDI BELKİ BU KADAR GÜZEL İNSANLAR İLE TANIŞAMAZDIM. ALLAHIM SANA EVLADINI BAĞIŞLASIN CANSIN.

AHH BENİM BURDA KALMAMIN BUYUK SEBEBİ SEN OLMASAYDIN O ZAMANLARDA DESTEĞİN OLMASAYDI BELKİ BU KADAR GÜZEL İNSANLAR İLE TANIŞAMAZDIM. ALLAHIM SANA EVLADINI BAĞIŞLASIN CANSIN.
ağlarım şurada tutamazsın beni... Allahım senden razı olsun. En tez en yakın zamanda Rabbim önce karnını sonra kucağını doldursun hayırla sağlıkla inşallah.... Sen de cansın....

Canlarımmmmmm değerim 189 çıktı hamileyimmmm.Allahım Yarabbim...
Canım çook sevindim. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Allahım listemiz de bir hamile daha ekliyorum çok şükür. Haydi diğer kızlar çabuk gelin arkamızdan. Şu listeyi fulleyelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…