Canimm cok ama cokk tatlisinnn hamislerin duasi kabul olurmus sen bizim icin boyle dua edyrsn ya Rabbimde seni bebisine sagsaglim kavustursn hayrli bi evlat etsin gulucuklerinz hic eksilmesin ve Allah senden Razı olsun..KALDI SON 8 KİŞİ.ALLAHIM SEN YALVARIŞLARIMIZI DUY İNŞALLAH.
ağlarım şurada tutamazsın beni... Allahım senden razı olsun. En tez en yakın zamanda Rabbim önce karnını sonra kucağını doldursun hayırla sağlıkla inşallah.... Sen de cansın....
CANLARIM YAA VALLA KÖTÜ OLDUM BUGÜN SANKİ VEDA GİBİ OLDU NEDEN BİLMİYORUM AMA OYLA HİSSETTİM HER AN YANINIZDA OLAMADIM HAYAT KOŞTURMASINDAN AMA ALLAH YUKARDA HEP AKLIMDAYDINIZ VE DUALARIMDA .. VE ŞİMDİ BAKIYORUM DA SİZLERDE BENİMLEYMİŞSİNİZ COK DUYGULANDIM .ALLAHIM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN BENDEN YANA KATA KAT HELAL OLSUN SİZLERDE HELAL EDİN.Selam kızlar aldığım dua yı okudum allah inşallah kabul etsin... sanırım sırada neşelim var 5000 aldım allah senden razi olsun canım liste tuttun bizim için uğraştın bir sürü çok sağol canım hakkını Helal Et canım
SAĞOL CANIM ALLAH RAZI OLSUNBendeneseli41 arkadsm icin 3000 dua aliyrm canlarr
COK SAĞOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN YÜREĞİNE SAĞLIKHayırlı cumalar kızlar
Aldığım 3000 adet duayı bitirdim allah kabul etsin
neseli41 canım 5000dua alıyorum senin için
SAĞOL ARKADAŞIM ALLAH RAZI OLSUN3000 de ben alayım canım
Canım senin emeklerin çok bizde Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsinSAĞOL ARKADAŞIM ALLAH RAZI OLSUN
asıl sen hakkını helal et cancağızım...@@miranaz05: NİSAN tedaviye başlayacak1.sırada ...70.000 adet dua 20.03.2015 cuma günü bağışlandı :)
@@duyibo :
19 Mart blastosist transfer oldu. 70000 duası dağıtıldı
27.03.2015 cuma günü bağışlanDI
ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM SEN NE BÜYÜKSÜN.... " KÜN FE YE KÜN " dedi ve oldu...
@@kriziantem86.. :
28.03.2015 transfer oldu 70.000 dua dağıtıldı .
(03.04.2015 ) bağışlandı.
MEVLAM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN TEZ ZAMANDA....
@@ceren20 :
1 NİSANda transfer oldu 70.000 dua dağıtıldı.
(03.04.2015) bağışlandı.
@@astaravistama :
cuma transferi oldu. 70.000 dua dağıtıldı.
(10.04.2015 dua bağışlandı)
@@4343 :cuma transferi iptal oldu.tedavi aşamasinda70.000 tamam
@@semcan................................................: 70.000 ( 17.04.2015 dua BAĞIŞLANDI)
@@Cudis : NİSAN - MAYIS 5.gün blastokist buzbebisle tedaviye başlayacak70.000 TAMAM (23.04.2015 REGAİP Kandilinde bağışlandı.)
@@NursElmira............................................: 70.000 TAMAM(01.05.2015 dua bağışlandı)
@@sultan1356 ...........................................................: 3-4 MAYIS BUZ BEBİŞLERLE TRANSFERİ OLACAK İNŞ.(08.05.2015 dua bağışlanDI)
@@serenalar.................................................................: 70.000 KÜN FE YEKÜN DEDİ VE OLDU ÇOK ŞÜKÜR :)- 15.05.2015 MİRAÇ KANDİLİNDE BAĞIŞLANDI:)
@@papyonkılıklı...........................................................:70.000 2 KÜN FE YEKÜN DEDİ VE OLDU ÇOK ŞÜKÜR :)- 22.05.2015
@@jonguil....................................................................: 70.000 ..... 05.06.2015 duası bağışlanDI:)
@@dnzderya.................................................................: 19.06.2015 BAĞIŞLANDI
@@Nurse51...................................................................: 26.06.2015 BAĞIŞLANDI
@@prensess38...............................................................: . 10.07.2015 BAĞIŞLANDI
@@Edilah ....................................................................: ...... 24.07.2015 BAĞIŞLANDI
@@aysesahra................................................................: 14.08.2015 BAĞIŞLANDI
@@neseli41...................................................................:
BAKIYORUM DA BİZ NE GÜZEL BİRŞEY BAŞARMIŞIZ . BİRBİRİMİZİ GÖRMEDEN , TANIMADAN YÜREKLERİMİZ BİRLEŞTİRMİŞİZ, DUA OLMUŞUZ , DESTEK OLMUŞUZ ,SIRDAŞ OLMUŞUZ, AİLE OLMUŞUZ,. AHİR ZAMAN ÜMMETİ ...... PEYGAMBER EFENDİMİZİN BUYURDUĞU GİBİ" BENİ GÖRMEDEN SEVECEKLER " SENİN ÜMMETİN GÖRMEDEN DE SEVGİ BAĞI KURUYOR YA RESULALLAH.. ALLAHIM SEN SEVDİĞİN HABİBİNİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE DUALARIMIZI KABUL EYLE İNŞALLAH.......
ve kızlar listenin sonuna geldik. şimdiden hepiniz haklarınızı helal edin. allah hepinizden razı olsun. Mevlam cümlemizin dileklerini ve dualarını kabul etsin. hepinizi cok seviyorum.....
Senin için de okumadan edemem cnm. İşlerim çok yoğun olacak ama bu kadar emeğin varken az da olsa dua alacağım senin için. 2000 bana yazarmısın senin için.@@miranaz05: NİSAN tedaviye başlayacak1.sırada ...70.000 adet dua 20.03.2015 cuma günü bağışlandı :)
@@duyibo :
19 Mart blastosist transfer oldu. 70000 duası dağıtıldı
27.03.2015 cuma günü bağışlanDI
@@kriziantem86.. :
28.03.2015 transfer oldu 70.000 dua dağıtıldı .
(03.04.2015 ) bağışlandı.
MEVLAM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN TEZ ZAMANDA....
@@ceren20 :
1 NİSANda transfer oldu 70.000 dua dağıtıldı.
(03.04.2015) bağışlandı.
@@astaravistama :
cuma transferi oldu. 70.000 dua dağıtıldı.
(10.04.2015 dua bağışlandı)
@@4343 :cuma transferi iptal oldu.tedavi aşamasinda70.000 tamam
@@semcan................................................: 70.000 ( 17.04.2015 dua BAĞIŞLANDI)
@@Cudis : NİSAN - MAYIS 5.gün blastokist buzbebisle tedaviye başlayacak70.000 TAMAM (23.04.2015 REGAİP Kandilinde bağışlandı.)
@@NursElmira............................................: 70.000 TAMAM(01.05.2015 dua bağışlandı)
@@sultan1356 ...........................................................: 3-4 MAYIS BUZ BEBİŞLERLE TRANSFERİ OLACAK İNŞ.(08.05.2015 dua bağışlanDI)
@@serenalar.................................................................: 70.000 KÜN FE YEKÜN DEDİ VE OLDU ÇOK ŞÜKÜR :)- 15.05.2015 MİRAÇ KANDİLİNDE BAĞIŞLANDI:)
@@papyonkılıklı...........................................................:70.000 2 KÜN FE YEKÜN DEDİ VE OLDU ÇOK ŞÜKÜR :)- 22.05.2015
@@jonguil....................................................................: 70.000 ..... 05.06.2015 duası bağışlanDI:)
@@dnzderya.................................................................: 19.06.2015 BAĞIŞLANDI
@@Nurse51...................................................................: 26.06.2015 BAĞIŞLANDI
@@prensess38...............................................................: . 10.07.2015 BAĞIŞLANDI
@@Edilah ....................................................................: ...... 24.07.2015 BAĞIŞLANDI
@@aysesahra................................................................: 14.08.2015 BAĞIŞLANDI
@@neseli41...................................................................:
BAKIYORUM DA BİZ NE GÜZEL BİRŞEY BAŞARMIŞIZ . BİRBİRİMİZİ GÖRMEDEN , TANIMADAN YÜREKLERİMİZ BİRLEŞTİRMİŞİZ, DUA OLMUŞUZ , DESTEK OLMUŞUZ ,SIRDAŞ OLMUŞUZ, AİLE OLMUŞUZ,. AHİR ZAMAN ÜMMETİ ...... PEYGAMBER EFENDİMİZİN BUYURDUĞU GİBİ" BENİ GÖRMEDEN SEVECEKLER " SENİN ÜMMETİN GÖRMEDEN DE SEVGİ BAĞI KURUYOR YA RESULALLAH.. ALLAHIM SEN SEVDİĞİN HABİBİNİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE DUALARIMIZI KABUL EYLE İNŞALLAH.......
ve kızlar listenin sonuna geldik. şimdiden hepiniz haklarınızı helal edin. allah hepinizden razı olsun. Mevlam cümlemizin dileklerini ve dualarını kabul etsin. hepinizi cok seviyorum.....
Canim arkadsim emeklerin cok üstümüzde ben yazmıştım ama arada kaynamasin diye tekrar yazıyorum 5000 senin Icin alıyorum en kisa zamanda sana Rabbim tedavisiz sağlıklı sihhatli nadip etsin kuzummmm sevgilerSAĞOL ARKADAŞIM ALLAH RAZI OLSUN
Canim nasilsin kontrolun vardi bugun iyi gidiyodur insalhh tedavin bol bol yumosun olmustur insllaharkadaşlar hayırlı cumalar hepinize bugün 12.10 da kontrolüm var işyerindeyim. müsait olan biri aysesahra arkadaşımızın duasını bağışlayabilir mi? olmazsa ben akşam bir yasin ile bağışlarım
Neseli banada 2.000 adet dua yazanilirmisinCANLARIM YAA VALLA KÖTÜ OLDUM BUGÜN SANKİ VEDA GİBİ OLDU NEDEN BİLMİYORUM AMA OYLA HİSSETTİM HER AN YANINIZDA OLAMADIM HAYAT KOŞTURMASINDAN AMA ALLAH YUKARDA HEP AKLIMDAYDINIZ VE DUALARIMDA .. VE ŞİMDİ BAKIYORUM DA SİZLERDE BENİMLEYMİŞSİNİZ COK DUYGULANDIM .ALLAHIM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN BENDEN YANA KATA KAT HELAL OLSUN SİZLERDE HELAL EDİN.
Ben geliyorum tutmasın kimseeCanım çook sevindim. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Allahım listemiz de bir hamile daha ekliyorum çok şükür. Haydi diğer kızlar çabuk gelin arkamızdan. Şu listeyi fulleyelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?