Evettttt an itibarı ile çatlatma iğnemde damarlarımda dolaşıyooooorrrrr. Pazar opuuuu. Valla bu sefer teorik verilere hiç takılmıyorum yeteri kadar yumoş var biliyorum ama hiç sayı sormadım. Bana lazım olan 1 tane sağlam onu da rabbim verecek umudum sonsuzzzzzCanim nasilsin kontrolun vardi bugun iyi gidiyodur insalhh tedavin bol bol yumosun olmustur insllah
Tatlım ne demek bizden yana da helal olsun tabi ki. Pazartesi ben listeyi toparlarım emeğin çok bizde kuzum rabbim güzel gönlüne göre versinCANLARIM YAA VALLA KÖTÜ OLDUM BUGÜN SANKİ VEDA GİBİ OLDU NEDEN BİLMİYORUM AMA OYLA HİSSETTİM HER AN YANINIZDA OLAMADIM HAYAT KOŞTURMASINDAN AMA ALLAH YUKARDA HEP AKLIMDAYDINIZ VE DUALARIMDA .. VE ŞİMDİ BAKIYORUM DA SİZLERDE BENİMLEYMİŞSİNİZ COK DUYGULANDIM .ALLAHIM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN BENDEN YANA KATA KAT HELAL OLSUN SİZLERDE HELAL EDİN.
Evettttt an itibarı ile çatlatma iğnemde damarlarımda dolaşıyooooorrrrr. Pazar opuuuu. Valla bu sefer teorik verilere hiç takılmıyorum yeteri kadar yumoş var biliyorum ama hiç sayı sormadım. Bana lazım olan 1 tane sağlam onu da rabbim verecek umudum sonsuzzzzz
Amin canım sizde dualarınızı eksik etmeyin lütfennHayırlı olsun canım. Bu sefer Rabbim'in nasip edecegine inanıyorum. Olumlu düşüncen ve pozitif tavrinla her şeyin yolunda gidecegine inanıyorum. Hakkında hayırlı olur inşallah
sağol canım allah razı olsun. opüyorumTatlım ne demek bizden yana da helal olsun tabi ki. Pazartesi ben listeyi toparlarım emeğin çok bizde kuzum rabbim güzel gönlüne göre versin
sağol canım agzına sağlıkSenin için de okumadan edemem cnm. İşlerim çok yoğun olacak ama bu kadar emeğin varken az da olsa dua alacağım senin için. 2000 bana yazarmısın senin için.
sagol canım benimmNeseli banada 2.000 adet dua yazanilirmisin
allahım emeklerini boşa cıkarmasın inşallah hayırlı , müjdeli haberlerini duyacağız allahın izniyle. dualarımız seninle ......Evettttt an itibarı ile çatlatma iğnemde damarlarımda dolaşıyooooorrrrr. Pazar opuuuu. Valla bu sefer teorik verilere hiç takılmıyorum yeteri kadar yumoş var biliyorum ama hiç sayı sormadım. Bana lazım olan 1 tane sağlam onu da rabbim verecek umudum sonsuzzzzz
Canımmmm Neşelicim banada yazın dua.Sayı kaç oldu bilmiyorum ama ben 3000 alayım.Eksik olursa yine alırım Allahın izniyle.Bugün kan verdim sonuç 382 olmuş.Bugün 14.gün.sagol canım benimm
MAŞALLAH NE GÜZEL BİR HABER HIZLA BUYUYOR DEMEK Kİ TEYZESİ :) GÖZÜMÜZ AYDINCanımmmm Neşelicim banada yazın dua.Sayı kaç oldu bilmiyorum ama ben 3000 alayım.Eksik olursa yine alırım Allahın izniyle.Bugün kan verdim sonuç 382 olmuş.Bugün 14.gün.
Sağol canım Allah razı olsun annenin ellerinden öpüyorum...CANIM BEN ANNEME BAĞIŞLATACAĞIM İNŞ. MERAK ETME SEN
CÜMLEMİZDEN CANIM :)Sağol canım Allah razı olsun annenin ellerinden öpüyorum...
hadi maşallllahhh kendim gibi heycanlandım şimdi yaaaa.... :))))Evettttt an itibarı ile çatlatma iğnemde damarlarımda dolaşıyooooorrrrr. Pazar opuuuu. Valla bu sefer teorik verilere hiç takılmıyorum yeteri kadar yumoş var biliyorum ama hiç sayı sormadım. Bana lazım olan 1 tane sağlam onu da rabbim verecek umudum sonsuzzzzz
Hadi masallh arkadasima insalh guzel gecer opu islemin hayrlisiyla rabbim transfer gununude nasib etsin inslh sayilar inemli degil tabi bi tane olsun bebisin olsunEvettttt an itibarı ile çatlatma iğnemde damarlarımda dolaşıyooooorrrrr. Pazar opuuuu. Valla bu sefer teorik verilere hiç takılmıyorum yeteri kadar yumoş var biliyorum ama hiç sayı sormadım. Bana lazım olan 1 tane sağlam onu da rabbim verecek umudum sonsuzzzzz
Kuzucum 5. 000 adet te ben alayım neşelime:)canlar neşelinin duasını izniniz olursa ben toplayacağım. ama bağışlama konusunda destek isteyeceğim. cuma öğlenlerim bazen çok yoğun oluyor ve geç kalabilirim.
Canım yaa nasıl bir pelte bu yaparım tabi neden olmasınya kızlar ben iki transferim sonrasında da buğday nişastası ve sütle pelte yaptım. tamam ilki boş gebelikti ama tutunma olmuştu. daha önce ikş defa daha yazdım. dnzderya sen de bir denesene...
Canim yaa hani sen tedavi oncesi birkactane vitamin kulnmistin bana soylermisin neler oldugunu neye iyi geliyo esimde kulanabilirmi peki bunlari burdan yazmistin daha once ben simdilik dktora gitmeyi dusunmuyorum butarz bitkiler denemeyi dusunuyorum belki bunlar sifa olur simdiden tesekkurler cici annişya kızlar ben iki transferim sonrasında da buğday nişastası ve sütle pelte yaptım. tamam ilki boş gebelikti ama tutunma olmuştu. daha önce ikş defa daha yazdım. dnzderya sen de bir denesene...
Neselinin duasimi okunuluyo banada 5000 yazin canim arkadasima emegi var uzerimizde eksik kalirsa alirim yineKuzucum 5. 000 adet te ben alayım neşelime:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?