- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.459
- 298
2 kaşık buğday nişastası bir bardağa yakın süt karıştırıyorsun istersen az bir şeker ekle sertleşip kaynayıncaya kadar karıştır sabahları ye ben kahvaltımla beraber yiyordum.Canım yaa nasıl bir pelte bu yaparım tabi neden olmasın
canım ben dhea kullandım bir de quenzim q 10 ama erkek kullanır mı bilmiyorum. bir de arı sütü bal polen ve bir de ben her gün yumurta yedim yoğurt yedim...Canim yaa hani sen tedavi oncesi birkactane vitamin kulnmistin bana soylermisin neler oldugunu neye iyi geliyo esimde kulanabilirmi peki bunlari burdan yazmistin daha once ben simdilik dktora gitmeyi dusunmuyorum butarz bitkiler denemeyi dusunuyorum belki bunlar sifa olur simdiden tesekkurler cici anniş
Anladım canım yaparım sonuçta süt proteini faydası var zararı yok2 kaşık buğday nişastası bir bardağa yakın süt karıştırıyorsun istersen az bir şeker ekle sertleşip kaynayıncaya kadar karıştır sabahları ye ben kahvaltımla beraber yiyordum.
canım neşelimAnladım canım yaparım sonuçta süt proteini faydası var zararı yok
Sagol arkdsim bnde alip kullanicam belki bi fyda gorurumcanım ben dhea kullandım bir de quenzim q 10 ama erkek kullanır mı bilmiyorum. bir de arı sütü bal polen ve bir de ben her gün yumurta yedim yoğurt yedim...
Kuzum benim bende kullandim BU ilaclari bide benim doktorum omega 3 kullansam Nasil olur dedim kullanabilirsin dedi benimde yumurtam olmuyodu cok faydasi oldu denemeni tavsiye ederim bide doktorum Bana d vitamini Verdi tedavi asamasinda suanda daha kullaniyorum d vitamini eksikligi bebegin tutunmasini engelliyormus sukurler olsun Rabbime BU gunleri gosterdi insallah bekleyen herkese nasip etsin guzel Allahim herkesin gonlune gore versin BU arada sali gunu randevum var insallah hersey gusel giderSagol arkdsim bnde alip kullanicam belki bi fyda gorurum
Tatlım 5. Güne giderlerse benim cuma günü tramsferim olacak. 3. Gün transfer olursa tabiki bağışlarım haberleşiriz olmaz mıcanım neşelim
n duasını sen bağışlar mısın cuma günü. benim genelde yoğun oluyor. ben yasin okuyacağım ogün zaten neşeli için ama cuma vaktini geçirebilirim geçsin istemiyorum...
Canım benim inşalllah hepside sağlıklı döllenir şimdilik iki tanesiyle 9 ayını geçir inşallah..Kızlarrrr ben geldim opumu oldum. 10 yumurtam toplanmış çok şükür çok olmasını da istemiyordum. İnşallah hepside sağlıkla döllenir 2 si 9 ay sonra kucağımda olur. Kalanlardan da futbol takımı kurarım zaman içinde
Benimde d vitamini eksikligim var hemde cok dusuk bnde kulndm d vitamini ama ek takviyeler istiyorum yumurtlrin saglikli olmasi sperm sayisi artirici cunku bizim problemimiz sperm degerlerin dusuk olmasi insalh muayeneye gittignde iyi haberler alip gelirsin arkadsim darisi bizlere en kisa zamnda inslh rabbim kucagina almayi nasib etsinKuzum benim bende kullandim BU ilaclari bide benim doktorum omega 3 kullansam Nasil olur dedim kullanabilirsin dedi benimde yumurtam olmuyodu cok faydasi oldu denemeni tavsiye ederim bide doktorum Bana d vitamini Verdi tedavi asamasinda suanda daha kullaniyorum d vitamini eksikligi bebegin tutunmasini engelliyormus sukurler olsun Rabbime BU gunleri gosterdi insallah bekleyen herkese nasip etsin guzel Allahim herkesin gonlune gore versin BU arada sali gunu randevum var insallah hersey gusel gider
Ayy masallh arkadsima hadi gozun aydin inslh 10 tanesi dollenir saglikli bi sekilde rabbim 9 ay sonrada kucagina almayi nasib etsin allhim emegini bosa cikarmasin cok mutlu oldum senin adina dikkat et kendine optumKızlarrrr ben geldim opumu oldum. 10 yumurtam toplanmış çok şükür çok olmasını da istemiyordum. İnşallah hepside sağlıkla döllenir 2 si 9 ay sonra kucağımda olur. Kalanlardan da futbol takımı kurarım zaman içinde
Gòzún aydin canim benim insallah gûzel gúzel döllenirler hepsi ve 5. Gúne gidrler saglikla hemide opun icin gecmis olsunn heyecan doruktaKızlarrrr ben geldim opumu oldum. 10 yumurtam toplanmış çok şükür çok olmasını da istemiyordum. İnşallah hepside sağlıkla döllenir 2 si 9 ay sonra kucağımda olur. Kalanlardan da futbol takımı kurarım zaman içinde
Allahim kolayliklar versin hepimize. esin ari sutu bal poleni esinde yesin benim esimde yedi bide keci boynuzu pekmesi yesi. Sigara iciyosa biraksin kuzum insallah Rabbim yardimcimiz olur hepimizinBenimde d vitamini eksikligim var hemde cok dusuk bnde kulndm d vitamini ama ek takviyeler istiyorum yumurtlrin saglikli olmasi sperm sayisi artirici cunku bizim problemimiz sperm degerlerin dusuk olmasi insalh muayeneye gittignde iyi haberler alip gelirsin arkadsim darisi bizlere en kisa zamnda inslh rabbim kucagina almayi nasib etsin
Massallah insallah Hepside dollenir Allahim gonlune gore versin transferinde gusel gecsin hersey guzel olsun senin icin kuzumKızlarrrr ben geldim opumu oldum. 10 yumurtam toplanmış çok şükür çok olmasını da istemiyordum. İnşallah hepside sağlıkla döllenir 2 si 9 ay sonra kucağımda olur. Kalanlardan da futbol takımı kurarım zaman içinde
hadi maşallllaahhhh.... senin için en güzeli olsunTatlım 5. Güne giderlerse benim cuma günü tramsferim olacak. 3. Gün transfer olursa tabiki bağışlarım haberleşiriz olmaz mı
Yok kuzum korkma elinde yıkayıp iyice duruladıysan bisey olmaz yeme kendi kendiniIcim icime geliyo bisey olmaz dimi ama hepsini tekrar elimde yikadim butun tabaklari bardaklari kortum daha dogrusu cevaplarsaniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?