Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Allahim kolayliklar versin hepimize. esin ari sutu bal poleni esinde yesin benim esimde yedi bide keci boynuzu pekmesi yesi. Sigara iciyosa biraksin kuzum insallah Rabbim yardimcimiz olur hepimizin
Keci boynuzu kuru kulaniyodu esim sperm saysi 2 milyondan 12 milyona yukselmisti ve morfoloji degerleride 1 den 3 cikmisti biz biraktik sonra ama simdi geri baslamyi dusunuyoruz esim sigara kulanmiyo cok sukur bakalm arrik kismet hersey olacagina varir canim sende varmi bi degisiklik nasil gidiyo annelik duygusu

CANLARIM ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN DUA KARDEŞLERİM . YÜREĞİNİZE , DİLİNİZE SAĞLIK .. HAKKINIZI HELAL EDİN . ALLAHIM BU YAKARIŞLARIMIZI MUHAKKAK DUYACAKTIR VE MÜJDE HERBİRİMİZE NASİP OLACAK İNŞ.

Icim icime geliyo bisey olmaz dimi ama hepsini tekrar elimde yikadim butun tabaklari bardaklari kortum daha dogrusu cevaplarsaniz sevinirim

Canim benim eski calıştığım firmada bir çok kimyager, kimyaci vardi. bir o kadarda turkiye ve dunyanin buyuk kimya firmalari musterimizdi. Çamaşır suyu bildiğimiz hidroklorik asitin su ile inceltilmiş halidir. Yani basit bir asit çözeltisidir. Bu nedenle diğer kimyasallarla karıştığında zararlı maddeler açığa çıkar. Yikansada yüzeyde kalır. Yüzeyden tamamen ucmasi için güneşte iyice kuruması gerekmektedir. Benim eski çalıştığım firmada bu konuda üniversite iş birliği ile bir Tübitak projesi hazırlanmıştı. Bir çok doktordan gorus toplandı. Bir çok araştırma yapıldı. O yüzden hepinize tavsiye yüzey için hazırlanmış bir ürünü kullanmayın. İnsan vücuduna zararlarını biraz arastirsaniz ciddiyetini anlarsınız. Bunun yerine çok basit bir şey öneriyim sirke kullanın.

Tedirginligim iki Kat daha artti acaba bisey oldumiki cok korkuyorum

Tatlım çok geçmiş olsun hadi atlattın yum sayın gayet iyi inşallah kaliteli kaliteli embiryoların olur canım inşallah seninde güzel haberlerini alırız

canım ben kayseri acıbademdeyim. burada bayaa iyi biliniyor doktorum ben erkek doktor istemediğim için ilk iki tedavimde tercih etmemiştim . şimdilik memnunum bakalım inşallah sonuçtan da memnun oluruz:)
Iyi arkadsim rabbim hayirli sonuclar almani nasib etsin en kisa zamnda bnde acibademde tedavi gormustum ama istanbulda tabi allhim emeginin karsiligini kat kat versin insalhh

Tatlım çok geçmiş olsun hadi atlattın yum sayın gayet iyi inşallah kaliteli kaliteli embiryoların olur canım inşallah seninde güzel haberlerini alırız
Canim nasilsin neler yapiyosun tedavi baslamdnmi daha insalh seninde burda guzel haberlerini aliriz topigimizin emektarlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…