gelmedi kuzum yaa 3 ten sonra ben arayım artık diyorumDenizcim haber Geldimi guzel haberlerin olsun
Sagol canim benim ya cok uzuluyom aklimdam cikmiyo sen nrler yaptim kuzumnCanim korkma endise etme bisey olmaz insalh sonucta gerekeni yapmssn bi dahakine dikkat et deterjanlara sonucta kimyasal stres yapma annecik bebegini uzme
Bize haber et emi kuzmmgelmedi kuzum yaa 3 ten sonra ben arayım artık diyorum
Canım benim opu olduğum gün belime bant yapıştırıldı.Aynı gün ve sadece 4 gün kullanıp bırakmam için tetra, prednol ilaç ve progestan ama vajinal yoldan fitil şeklinde.ve fitile hala devam ediyorum.doktoruna göre değişiyor gülüm herkes aynı ilacı vermiyor.canım en yakında sen oldun diye sana soruyorum. opudan sonra hangi ilaçları kullanmıştın? bana sadece günde 1 tane jel 2 tane de monodoks antibiotik verdi o kadar sanki biraz gibime geldi
Ben dusmusum bitkilerin macunlarin pesine arkdsm belki fayda verir sumdilik tedaviyi dusunmuyrum hem maddi konudan cok yiprandik hepimiz bu surecten gectik az cok anlarsiniz beni rapor icin basvurmayi dusunuyorum insalh bi aksilik cikarmazlar ondan sonra insalh rabbim hayrli bi kapi acar da bunlara gerek dahi duymam simdilik evde oturuyorum canimSagol canim benim ya cok uzuluyom aklimdam cikmiyo sen nrler yaptim kuzumn
Canım elbette....Ben başladım bile okumaya.Sen kendine dikkat et güzel haberler alacağız.Diğer sayfaları okuyamadım işyerindeyim biraz da yoğunuz.Aklım sende dualarımız seninle.Bak gör herşey ne güzel olacak.canım benim dün opu vardı ya hafif kanama var henüz başlayamadım benim 5.000 i paylaşalım mı?
4343 canım ne oldu sen neden korkuyorsun ben atladım sayfaları herhalde hızla bakmaktan patron tam karşımda gizliden bakıyorum işte sizlere.Kizlarrrrrr bisey soyleyin ne olur bisey olurmu korkuyorim aklimdan cikmiyo
diğer arkadaşlar ve neşelim kabul ederse neden olmasın?canısı süreyi bu cuma değil de haftaya cumaya uzatsak olmaz mı?
Canim benim annem bulasik makinadina parlatici hozume camasir suyubkoymus bendr acinca farketm sonravtekrat xalistirdim sonra misafir geldi acele yerlesyirdim sonra kullsndiklarimi tekrar elimde yikadim oyuzden endiseliyim bisey olurmu diye Belki bos olarak bulassik makinasini ondefa calistirmisimdir icindeki koku gitsin diye bardak canak ne Varsa hepsini elimde aldim tekrar4343 canım ne oldu sen neden korkuyorsun ben atladım sayfaları herhalde hızla bakmaktan patron tam karşımda gizliden bakıyorum işte sizlere.
Canımm benim korkma bak elindede yıkamışsın kuzum.O sorun olmazda senin o duyduğun korku ve endişeli halin zarar verir size.Sakin olCanim benim annem bulasik makinadina parlatici hozume camasir suyubkoymus bendr acinca farketm sonravtekrat xalistirdim sonra misafir geldi acele yerlesyirdim sonra kullsndiklarimi tekrar elimde yikadim oyuzden endiseliyim bisey olurmu diye Belki bos olarak bulassik makinasini ondefa calistirmisimdir icindeki koku gitsin diye bardak canak ne Varsa hepsini elimde aldim tekrar
Canım benim beni de 5 gibi aramışlardı.Transfer saatini ayarlıyorlardır kesin.gelmedi kuzum yaa 3 ten sonra ben arayım artık diyorum
Sagol canim rahatlamaya calidiyorum sagol Moral oldugunuz icin *ALLAH RAZI OLSUN*Canımm benim korkma bak elindede yıkamışsın kuzum.O sorun olmazda senin o duyduğun korku ve endişeli halin zarar verir size.Sakin ol
Tedirginligim iki Kat daha artti acaba bisey oldumiki cok korkuyorum
canım benim ya helak ettin kendini evet doğru değil cudisin dedikleri inkar edilemez ama şunu da söyleyim bir arkadaşım bütün bulaşıklarına katıyor domestos şahit oldum kaç kere. hatta ramazanda bana geldiklerin de de istedi de vermedim. bir kerecikten bişey olmaz yıkadın defalarca unut artık bebişini üzmeeeSagol canim rahatlamaya calidiyorum sagol Moral oldugunuz icin *ALLAH RAZI OLSUN*
Hadi gozun aydin canim desene bebislerin yolda bikac gun sonra anneleriyle olucaklar cok sevindim hayirli haberlerin olsun insalh tadini cikarkızlar aradılar çok şükür 8 embriyo döllenmiş inşallah sağlıkla devam ederler de dondurmaya da kalır dua edin ne olur
AŞKOLSUN KABUL ETMEK NE DEMEK İSTEDİĞNİZ KADAR UZATIN :)diğer arkadaşlar ve neşelim kabul ederse neden olmasın?
MAŞALLAH KUZUCUKLARA ALLAHIM ANNELERİNLE KAVUŞMAYIDA NASİP EDER İNŞ. GÖZÜN AYDIN CANIM BENİMkızlar aradılar çok şükür 8 embriyo döllenmiş inşallah sağlıkla devam ederler de dondurmaya da kalır dua edin ne olur
kızlar aradılar çok şükür 8 embriyo döllenmiş inşallah sağlıkla devam ederler de dondurmaya da kalır dua edin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?