Canım benim beni de 5 gibi aramışlardı.Transfer saatini ayarlıyorlardır kesin.[/QUOT
Sen nasilsin canim ben iyimisin senin randevun nesaman
Evet ya icimdeki sizi gitmiyo cudisin dedigi gibi yaptim ykadm masaun uzerine dizdim iyice kurudular makinayi attigimi aadigimi hepsini yikadim yarinda randevu var Saat 5de Sizun caninizid sıkmayim artik desteginiz icin sagol o arkadasin hamileykende yapiyomuydu onu soracaktimcanım benim ya helak ettin kendini evet doğru değil cudisin dedikleri inkar edilemez ama şunu da söyleyim bir arkadaşım bütün bulaşıklarına katıyor domestos şahit oldum kaç kere. hatta ramazanda bana geldiklerin de de istedi de vermedim. bir kerecikten bişey olmaz yıkadın defalarca unut artık bebişini üzmeee
Evet ya icimdeki sizi gitmiyo cudisin dedigi gibi yaptim ykadm masaun uzerine dizdim iyice kurudular makinayi attigimi aadigimi hepsini yikadim yarinda randevu var Saat 5de Sizun caninizid sıkmayim artik desteginiz icin sagol o arkadasin hamileykende yapiyomuydu onu soracaktim
Uyarmakta haklisin canim Allah razi olsun ama insan acaba demekten kendini alamiyo Allahim herkese kolaylik versin Allaha emanet artik hepimizin yavrulariCanım bir kereden ilaki bir şey olmaz. Ben özellikle uyarmak istedim. Herkesin çok yaptığı bir uygulama ne malesefki. Rabbim bütün evlatları helede anne karnında daha melek olanları ilaki korur. Canı sikacagini bilsem hiç yazmazdim.
Canım şimdilik tedavi değilde araştırma yapıyoruz bi kaç doktorla görüşme yapmak için ankaraya gideceğiz iki olumsuz tüp bebek neden olmamış olabilir embriyolar kalitesiz oluyor bunlar hakkında konuşup merkez seçip yaza doğru artık 3. Tüp Bebek tedavisine başlarız kısmet olursa... Eşim dna hasar testi yaptırdı hasar % 25 çıktı, normalde % 20 ve altında çıkmalıymış işte ilaç tedavisi verdi kaan Aydos 15 gün sonra kontrolümuz var. Bende durumlar böyle canımCanim nasilsin neler yapiyosun tedavi baslamdnmi daha insalh seninde burda guzel haberlerini aliriz topigimizin emektarlari
valla canım ben de 2 makinede bir katıyorum domestos içime sinmiyor yoksa. ben de bebişe birşey oldu sandım canım yaaa... :)Evet ya icimdeki sizi gitmiyo cudisin dedigi gibi yaptim ykadm masaun uzerine dizdim iyice kurudular makinayi attigimi aadigimi hepsini yikadim yarinda randevu var Saat 5de Sizun caninizid sıkmayim artik desteginiz icin sagol o arkadasin hamileykende yapiyomuydu onu soracaktim
canım hadi gözün aydınnnn...canım benim ya helak ettin kendini evet doğru değil cudisin dedikleri inkar edilemez ama şunu da söyleyim bir arkadaşım bütün bulaşıklarına katıyor domestos şahit oldum kaç kere. hatta ramazanda bana geldiklerin de de istedi de vermedim. bir kerecikten bişey olmaz yıkadın defalarca unut artık bebişini üzmeee
ayrıca annemin herşeyidir domestos ve türevleri doğumgününde arkadaşları domestos hediye ettiUyarmakta haklisin canim Allah razi olsun ama insan acaba demekten kendini alamiyo Allahim herkese kolaylik versin Allaha emanet artik hepimizin yavrulari
Canim benim bulasik makinasinin parlatici gozunemi katiyorsun Biras rahatladim ama bundan sonra elime degirmem herhalde onun korkusu yetti canimvalla canım ben de 2 makinede bir katıyorum domestos içime sinmiyor yoksa. ben de bebişe birşey oldu sandım canım yaaa... :)
Canim benim annene cok slm soyle onlar bizim canlarimiz Allah basimizdan eksik etmesin insallah saglikla sihhatle elimize aldirir Mevlamayrıca annemin herşeyidir domestos ve türevleri doğumgününde arkadaşları domestos hediye ettio kadar ayrıntılı düşünme canım herşeyin çoğu zarar.
Cnim arastir tabi iyice oyle basla tedaviye bnde arastrmadan tedaviye basldgma pismnlik duyuyorum bazen bizim oyle cok problemimiz yoktu snucta esimin sperm degrlri dusuktu kismet hersey tbi simdilk bisey yapmiyorum biraz dinlenlim diyorum bitki macun faln kulnmaya basliycaz bklim artik sen samsundaydin oylemi arkdsm ankaraya gfip tedavi goruyon allhim emeklrini bosa ckrmasinCanım şimdilik tedavi değilde araştırma yapıyoruz bi kaç doktorla görüşme yapmak için ankaraya gideceğiz iki olumsuz tüp bebek neden olmamış olabilir embriyolar kalitesiz oluyor bunlar hakkında konuşup merkez seçip yaza doğru artık 3. Tüp Bebek tedavisine başlarız kısmet olursa... Eşim dna hasar testi yaptırdı hasar % 25 çıktı, normalde % 20 ve altında çıkmalıymış işte ilaç tedavisi verdi kaan Aydos 15 gün sonra kontrolümuz var. Bende durumlar böyle canıminşallah hepimiz hamile kalalım Topiğimizde,Sen NELER YAPIYORsun CANIM?
Evet canım biraz dinlenmek de lazım oyu yapıyorsun yok canım ben Trabzondan gideceğim ankaraya buralar uzak kalıyor ankara istanbul gibi yerlere Trabzon'da tedavi olduk teknik yetersizlikleri var imsi tekniği falan yok o yüzden bakalım işte kısmet allah hayırlı doktorlarla karşılaştırsın bizim de sorun yok eşimin değerleri benim yumlar herşey çok iyiydi ama olmadı kısmet işte kaliteli embiryolar olmuyor bu konuda fikri olan var mı Sperm sayısı hareketi iyiydi 14 yum toplanmıştı ama bir tane bile 1. Kalite embiryola olmadı merkeze sorduğumuz zaman senden kaynaklı olabilir eşinden de kaynaklı olabilir diyorlar. Benim bildiğim kadarıyla tüp bebek tedavisinde sorunun kime ait olduğu kesin belli oluyor yumurtalar toplandığı her türlü gözlem yapıldığı için ama buna rağmen bi cevap vermediler bizde kafamızdaki soruları aydınlatmak için gideceğiz...Cnim arastir tabi iyice oyle basla tedaviye bnde arastrmadan tedaviye basldgma pismnlik duyuyorum bazen bizim oyle cok problemimiz yoktu snucta esimin sperm degrlri dusuktu kismet hersey tbi simdilk bisey yapmiyorum biraz dinlenlim diyorum bitki macun faln kulnmaya basliycaz bklim artik sen samsundaydin oylemi arkdsm ankaraya gfip tedavi goruyon allhim emeklrini bosa ckrmasin
canım yaa aslında öyle hissediyorsun yeni bir merkez yeni araştırmalar yapacak ama hiç öyle olmuyor tutturmuşlar bir rutin gidiyorlar. ben bu son doktorumla görüşmeye gittiğimde dedim ki hocam bakın bu artık 3. deneme ben sıradan bir tedavi olsun istemiyorum ver iğneyi büyüt yumurtayı topla dölle transfer et bunu herkes yapıyor daha başka ne yapılabilir pgt cgh ne önerirseniz biz varız. yok hiç öyle dememişim yine aynı yolla gittik sadece ilaç dozunu güzel ayarladı daha öncekiler gibi çok toplanmadı umudum Rabbim. ama senin için imsi kullanılacak bir merkez olması bir ileri teknoloji olacak sonuçta bu arada sigara falan varsa bırakırsınız çok ta yapılacak farklı bişey yok gibi sanki. Allahım ol desin olsun hepimizin yüzü gülsün inşallahhhhEvet canım biraz dinlenmek de lazım oyu yapıyorsun yok canım ben Trabzondan gideceğim ankaraya buralar uzak kalıyor ankara istanbul gibi yerlere Trabzon'da tedavi olduk teknik yetersizlikleri var imsi tekniği falan yok o yüzden bakalım işte kısmet allah hayırlı doktorlarla karşılaştırsın bizim de sorun yok eşimin değerleri benim yumlar herşey çok iyiydi ama olmadı kısmet işte kaliteli embiryolar olmuyor bu konuda fikri olan var mı Sperm sayısı hareketi iyiydi 14 yum toplanmıştı ama bir tane bile 1. Kalite embiryola olmadı merkeze sorduğumuz zaman senden kaynaklı olabilir eşinden de kaynaklı olabilir diyorlar. Benim bildiğim kadarıyla tüp bebek tedavisinde sorunun kime ait olduğu kesin belli oluyor yumurtalar toplandığı her türlü gözlem yapıldığı için ama buna rağmen bi cevap vermediler bizde kafamızdaki soruları aydınlatmak için gideceğiz...
Canım ben 24 ağustosta gidecem keseyi görmeye.Canim benim annene cok slm soyle onlar bizim canlarimiz Allah basimizdan eksik etmesin insallah saglikla sihhatle elimize aldirir Mevlam
Canim iyi bi merkeze git iyice arastir hem maddi ve manevi cokuyoruz bu surecte amh testi yaptir yumurtlrin canliligina yani yasina bakiyorlrms istanbulda guzel merkezler var gel butun tetkiklerinle gorun inslhh hamile kalirsin tedaviye gerek duymadan tup bebek labaratuvari cok onemli son teknik kullanmaliri lazim sonucta emek veriyorux hasretle yanip tutusuyoruz cocuk sahibi olmak icin kosmet masibte vrsa olacak inslhh cnm allah buyukEvet canım biraz dinlenmek de lazım oyu yapıyorsun yok canım ben Trabzondan gideceğim ankaraya buralar uzak kalıyor ankara istanbul gibi yerlere Trabzon'da tedavi olduk teknik yetersizlikleri var imsi tekniği falan yok o yüzden bakalım işte kısmet allah hayırlı doktorlarla karşılaştırsın bizim de sorun yok eşimin değerleri benim yumlar herşey çok iyiydi ama olmadı kısmet işte kaliteli embiryolar olmuyor bu konuda fikri olan var mı Sperm sayısı hareketi iyiydi 14 yum toplanmıştı ama bir tane bile 1. Kalite embiryola olmadı merkeze sorduğumuz zaman senden kaynaklı olabilir eşinden de kaynaklı olabilir diyorlar. Benim bildiğim kadarıyla tüp bebek tedavisinde sorunun kime ait olduğu kesin belli oluyor yumurtalar toplandığı her türlü gözlem yapıldığı için ama buna rağmen bi cevap vermediler bizde kafamızdaki soruları aydınlatmak için gideceğiz...
Cancazim nebicim cevap o anlamadim bak benim hicbirsorunum yok esiminde yok sayisi hizi herseyi cok ii amailk túp bebekte benim yum. Kimi olgunlasti kimi olgunlasmadi dok. Da ikinci igneyle digerlerini bekledi cok yum. Olsun die hepsi kaliteli búyúk gözúkùodu gelki gelelim opu bir olum dok. Sok tabi dedi umdugum gibi cikmadi sadece 3 tane var onlarda insallah döllenir dedi nedenini bilmiorum ama yum ne ii ne kötù dedi sadece 1 tanesi 3. Gúne gittiler tuttu ama bos cikti ikincide ise artik öbùrlerini beklemem dedi ne olursa toplayacam dedi 3 olgun yum vardi topladi digerlerini ukutsamadi ve iiki beklememisim yum. Cok ii dedi demekki sonradan olanlari beklerken kalitrleri dúsùo dedi biri patladi biri benimle cok sükür biri donduruldu ve 5. Gúne gittiler yani problem benim yum. Esimle alaka yoktuEvet canım biraz dinlenmek de lazım oyu yapıyorsun yok canım ben Trabzondan gideceğim ankaraya buralar uzak kalıyor ankara istanbul gibi yerlere Trabzon'da tedavi olduk teknik yetersizlikleri var imsi tekniği falan yok o yüzden bakalım işte kısmet allah hayırlı doktorlarla karşılaştırsın bizim de sorun yok eşimin değerleri benim yumlar herşey çok iyiydi ama olmadı kısmet işte kaliteli embiryolar olmuyor bu konuda fikri olan var mı Sperm sayısı hareketi iyiydi 14 yum toplanmıştı ama bir tane bile 1. Kalite embiryola olmadı merkeze sorduğumuz zaman senden kaynaklı olabilir eşinden de kaynaklı olabilir diyorlar. Benim bildiğim kadarıyla tüp bebek tedavisinde sorunun kime ait olduğu kesin belli oluyor yumurtalar toplandığı her türlü gözlem yapıldığı için ama buna rağmen bi cevap vermediler bizde kafamızdaki soruları aydınlatmak için gideceğiz...
Sigara yok canım ikimizde içmiyoruz. Benim merkezde bi kaç teknik yoktu üstüne iki tüp bebekte aynı şekilde ikinci kalite embiryolar oluştu ben bu durumu başka doktorlara anlattığım zaman lab ortalamı ve kullanılan teknikler çok önemli dedi yani bilmiyorum ilk tüp bebek sonrası ikinci için aynı merkezi tercih ettim doktorum beni tanıdı ikinci de daha iyi önlem alınır dedik ama yine aynı şekilde embiryolar olunca ve sorunun kime ait olduğunu demiyorlar( sorunun kime ait olduğu önemli değil olmadıktan sonra eşimde ya da bende önemli değil kesinlikle) bizde istiyoruz ki net olsunlar bize bizde ona göre önlem alalım ya biran önce önlem alıp tedaviye erkenden başlayalım durum ciddiyse ya da bekleyelim bilmiyorum iki kere tüp bebek deneyip neden kaynaklı bu durum oldu demiyorlar... ben neden tutmadı diye onun muhasebesini hiç bir zaman yapmadım allahın takdiri dedim hep ama bi kaç bişey duyup ona göre hareket etmemiz en doğal hakkımız o yüzden 3. Tedavimizi başka yerde devam etmek en doğrusu olacak sanırım...canım yaa aslında öyle hissediyorsun yeni bir merkez yeni araştırmalar yapacak ama hiç öyle olmuyor tutturmuşlar bir rutin gidiyorlar. ben bu son doktorumla görüşmeye gittiğimde dedim ki hocam bakın bu artık 3. deneme ben sıradan bir tedavi olsun istemiyorum ver iğneyi büyüt yumurtayı topla dölle transfer et bunu herkes yapıyor daha başka ne yapılabilir pgt cgh ne önerirseniz biz varız. yok hiç öyle dememişim yine aynı yolla gittik sadece ilaç dozunu güzel ayarladı daha öncekiler gibi çok toplanmadı umudum Rabbim. ama senin için imsi kullanılacak bir merkez olması bir ileri teknoloji olacak sonuçta bu arada sigara falan varsa bırakırsınız çok ta yapılacak farklı bişey yok gibi sanki. Allahım ol desin olsun hepimizin yüzü gülsün inşallahhhh
canım sorunun kime ait olduğundan Ziya de ona göre önlem almak için cevap arıyorum kalitesiz embiryolar neden oluyor diye nasıl önlem alabiliriz nasıl teknikler bize care olur iyi embiryolar oluşabilir diye. Çünkü bizim embiryolar hem kalitesiz hem de fragmsntosyonu çok olan embiryolar oldu bu durum tutunmayı güçleştiriyor. Bana desinler ki sende sorun var şu teknikler uygulanabilir şu şekilde önlem alınabilir ya da eşinden kaynaklı şöyle söyle teknikler yapılabilir ya da yapılacak bişey yok bişey desinler Muallakta bıraktılar bizi. Tabii olmaması allahın takdiri ona hiç birşey demiyorum ama bu şekilde gelişirken embiryolar başka ne türkü önlem alınıp biraz daha iyi embiryolar elde edilenebilir mi bunun araştırmasını yapıyoruz bizCancazim nebicim cevap o anlamadim bak benim hicbirsorunum yok esiminde yok sayisi hizi herseyi cok ii amailk túp bebekte benim yum. Kimi olgunlasti kimi olgunlasmadi dok. Da ikinci igneyle digerlerini bekledi cok yum. Olsun die hepsi kaliteli búyúk gözúkùodu gelki gelelim opu bir olum dok. Sok tabi dedi umdugum gibi cikmadi sadece 3 tane var onlarda insallah döllenir dedi nedenini bilmiorum ama yum ne ii ne kötù dedi sadece 1 tanesi 3. Gúne gittiler tuttu ama bos cikti ikincide ise artik öbùrlerini beklemem dedi ne olursa toplayacam dedi 3 olgun yum vardi topladi digerlerini ukutsamadi ve iiki beklememisim yum. Cok ii dedi demekki sonradan olanlari beklerken kalitrleri dúsùo dedi biri patladi biri benimle cok sükür biri donduruldu ve 5. Gúne gittiler yani problem benim yum. Esimle alaka yoktu
Evet canım aynen bizde ileri teknoloji olan yerleri tercih etmek zorundayız mecbur bizim merkezde imsi tekniği bile yoktu ... Allah yardımcımız olsun zor bir durum gerçekten inşallah hayırlısıyla üstesinden geleceğiz Rabbim inşallah bizlerde nasip edecek allahın izniyleCanim iyi bi merkeze git iyice arastir hem maddi ve manevi cokuyoruz bu surecte amh testi yaptir yumurtlrin canliligina yani yasina bakiyorlrms istanbulda guzel merkezler var gel butun tetkiklerinle gorun inslhh hamile kalirsin tedaviye gerek duymadan tup bebek labaratuvari cok onemli son teknik kullanmaliri lazim sonucta emek veriyorux hasretle yanip tutusuyoruz cocuk sahibi olmak icin kosmet masibte vrsa olacak inslhh cnm allah buyuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?