Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canim benim bulasik makinasinin parlatici gozunemi katiyorsun Biras rahatladim ama bundan sonra elime degirmem herhalde onun korkusu yetti canim
canım kapağına doğru az birşey sıkarım ben kokusunu engellemek için. bizim ailede herkes aynısını yapar. ben yine az olanım. ha ben marka olarak domestos kullanmıyorum. bingo kullanıyorum o ayrı ama. ne bileyim temizlendiğini hissedemiyorum.

canlar bir şey soracağım size; ya özel bir durum için seyahat etmem gerekiyor. arabayla 6-7 saatlik bir yol. annemler çok endişeli gitme diyorlar. benim dr um gidebilirsin diyorlar, eşim bana bıraktı. ben de size sorayım dedim kafam çok karışık. özel ve gönül işi ne yapacağımı şaşırdım

kızlar bende tüp bebek merkezi araştırmaya başladım bursada oturuyorum ama istanbul falan olabilir 1 tedavim iki dondurulmuş embriyo transferim oldu .ilk kimyasal oldu hiç rahime falan bakmadan ikinciyi yaptılar.kendi kafama göre genetik taramamı yaptırdım pıhtılaşma çıktı iğne verdi ama hemşireler ilacı yazıyor 2 tane yazdılar tabiki az aşırı kalabalık saatlerce bekleniyor sonucada embriyodan da olabilir sendende olabilir diye kestirip atıyorlar .değiştirmek istiyorum kafam çok karışık bana önerebileceğiniz detaylı araştırma yapan biryer var mı

canım doğal olarak arı sütü bal polen ve protein kalsiyum içeren yiyecekler iyi geliyormuş.
tüp bebekte en zor öğrenilen ve en önemli olan kısmı transfer kısmıymış o nedenle tecrübeli dr seçmek gerekiyormuş. ona göre kararını ver.
Ankara da Mehmet ve Ahmet Erdem Hocalar, Hulusi Hoca, Hakan Şatıroğlu Hocalar iyi. Ben Hulusi Hoca ile Hakan Hocayı hiç görmedim Mehmet Hoca'da tedavi oldum. Ahmet Hoca da arada kontrol etti destek oldu. ben şahsen tavsiye ederim.
Yardımcı olabileceğim herhangi birşeyde hiç çekinmeden bana sorabilirsin.

canım kim kullanacak arabayı tanıdığın biri mi yoksa otobüs yolculuğu falan mı? valla ne bileyim o kadar zahmetler çekiyoruz çok mecbur değilse ben gitmezdim herhalde

hu huuu yeni haberrrr 8 tane can parçam gelişimine güzel güzel devam ediyormuş
5. gün transferi olacam Allahın izni ile
maşalllahhh maşallllahhhh maşallllaahhhh...

canım kim kullanacak arabayı tanıdığın biri mi yoksa otobüs yolculuğu falan mı? valla ne bileyim o kadar zahmetler çekiyoruz çok mecbur değilse ben gitmezdim herhalde
eşim kullanacak canım arabayı. sanırım ben de gitmeyeceğim....

Canim istanbulda benim tedavi gordugum doktor gayet iyi tavsiye edebilirim acibadem hastanesi dr prof fatih sendag son teknolojiyle calisiyorlar bi arastir istersen eside embriyolog handan sendag cnm yardmci olabilecegim bisey olursa soyle

Canım bu dediğin doktorlar hangi hastanede çalışıyor ankaraya gitmişken bi iki merkezle görüşmek istiyorum Bu konuda yardımcı olursan sevinirim hafta sonu görüşmek istesem görüşme imkanım olur mu peki ?

Canım bende senin gibi araştırma işine girdim... İstanbul Şişli Memorial da Semra Hanım . Ankara genart a volkan Baltacı yı öneriyor çoğu kişi bi sende Bak Istersen volkan hoca cep Tel ile görüşüyor ben görüştüm pozitif elektrik aldım canım vakit ayırıp telde konuşup izah etti baya bi konuda tüp bebek hakıında

Volkan Bey Türkiyenin sayılı genetikcilerinden. Benim de piyazomu o yaptı. Çok şükür döllenme bu yöntemle oldu.

Volkan Bey Türkiyenin sayılı genetikcilerinden. Benim de piyazomu o yaptı. Çok şükür döllenme bu yöntemle oldu.
inşallah canım bizde de şifa olur derdimize derman olur canım. Bizim de döllenme oluyor ama kalitesiz belki önereceği bi yöntem olur Rabbim yardımcımız olsun inşallah.

ahmet ve mehmet hoa nova art kendi tüp bebk merkezleri var. cmt gün açık ama pazar kapalı bildiğim kadarıyla. hulusi hoca en son başkentteydi h.sonunu hiç bilmiyorum ama bence vardır ama çok yoğun olduğunu duydum. hakan şatıroğlu en son hrs kadın sağlığı hastanesindeydi onun çok insancıl bir dr olduğunu duydum ama h.sonunu yinebilmiyorum.ama telefonlaulaşabilirsin. gitmeden çok önce ara da garanti olsun.başkent hastanesinde diğermuayenelerde hafta başında veriliyor muayene tarihi ama tüp bebeki bilmiyorum ama canım.

Anladım canım çok sağol araştırıp görüşelim o zaman şimdiden. uzak yerden gidince işte insan tedirgin oluyor inşallah işlerimiz rast gider de bi kaç görüşme yapabiliriz

Canim olum kalim meselesi degilse gitme. Bana doktorum 4 saatten uzun yolculuga cikma 4 saatte sartdegil gerekmedikce yolculuk yapma dedi. Ankaradan tiksindim ama bir yere kimildamiyorum. İnsallah mecbur kalip gitmem bir yere de

Canim benim seni cok ii anladim insallah bu sefer hersey istedigin gibi olur ve cevaplanir tabi Allah in taktiri ama bilmekte en dogal hakkin dedimya bende benim yum bekletilince kalite dústù dok. Bunu hemen fark etti ve ikincide izin aldi bizden bekletmedi herseyi bizimle cizdi belki bu sefer hem kafandaki belirsizligi hemde gúveni saglarlar tabikude esin yada sende sorun arsmak degil amac bir net bilgi hakkin olan insallahbu sefer hersey gúzel olcak

Evet canım amin inşallah bu sefer herşey yolunda gider. Herşey yolunda gitse bile yine de olmayabilir allahın takdiri ama işte tedbiri elden bırakmamak lazım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun gerçekten zor bir süreçten geçiyoruz inşallah allahın izni ile güzel bir şekilde atlatırız

Zor bile bazen hafif kalio kime gúvensek napsak demek zaten isimizi dahada zorlastiriyor evet Allah in taktiri ams en azindan elimden geleni yaptim dersin canim benim nasilsa yazin baslayacaksin insallah adam gibi ii bir dok. Bulursunda bu súreci en güzel sekilde atlatirsin emeginin meyvesinide alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…