Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canim basladin mi tedaviye cok sevindimm senin adina hayirli olsun insallah bu sefer olur Allah in izniyle insallah

Amin canım allah razı olsun. inşallah sende sağlıklı bir şekilde bebeğini eline alırsın Rabbim bebeğini korusun canım

Kuzuzum sana irembeyi tavsiye ederim izmirde benim doktorum Umit hanimdi coooook iyi bi Doktor siddetle tavsiyevederim insallah BU tedavinde bebisin gelir kuzum

Amin canım allah razı olsun. inşallah sende sağlıklı bir şekilde bebeğini eline alırsın Rabbim bebeğini korusun canım
Aminn canim insallah Allah im herkese nasib etsin ben inaniorum sira dnzderya ve sonra sende ve sirasiyla hepinizde benim bi topigim daha var gecen sene eylúlden beri onlarla basladim ama insallah simdi kucagima alcam ve sizlerde alcaksiniz burda bebeklerimizi anlatcaz endiselerimizi sevincimizi

inşallah canım bizde de şifa olur derdimize derman olur canım. Bizim de döllenme oluyor ama kalitesiz belki önereceği bi yöntem olur Rabbim yardımcımız olsun inşallah.
Kuzum benim bol bol incir ye herkese soyluyorum arisůtu bal Polen Ye esinde yesin kuzum goreceksiniz olacak bak benim almanyadakibtedavimde Hic yumurtam olmamisti bi tane oldu oda dollenmdi sukurrler olsun Rabbime bugun gittik doktora 6 haftalik 4 gunluk olmus kalp atisinida duydul sukurler olsun Allahima Rabbkm en kisa zamanda sizlere nasip etsin Kuzum

teşekkürler, amin, inşallah. şu aşamada yenilecek içilecek tavsiyelerin var mı?
Canim tedavin hayirlara vesile olsun insalh bol bol yumoslarin olsun en guzeli seninle olsun inslh beslenmene dikkat et bol protein agirlikli beslen bide incir kuru var nette yazarsan bulursun onunda faydasi var yumurtlmya aksamdan bikac tane inciri saf zeytinyagina birakip sabah ac karinla yiyosun bnde basluycam kismet olursa inslh

Ne güzel canım inan senin adına çok sevindim Rabbim kucağına alacağın günleride nasip etsin inşallah. Sağol canım tavsiyelerine uyacağım

nurse51 canimm benim halamin kizi 19 yil sonra anne oldu cok sûkúr tabi ilk Allah sonra dok. Ama gercekten cok ii dok. Besiktas fulya numan beyazit adi ve bútùn tedkitleri yapio biraz pahali ama isinde uzman bir dok. Hala kizinin görúmceside buna yaptirdi onunda var cok sükür cocugu bir arastir istersen benim bu sefer tutmasaydi ona gidecektim cok sükür gerek kalmadi Allah im maddi manevi yardimcin olsun

evet başladım canım ilk iğnemi vuruldum. duanda beni de unutma :) senin nasıl gidiyor
Unuturmuyum hic unutmadimki ohh ilk ignede vurulmus insallah hersey gúzel olcak bak devamli haber ver bol bol kaliteli yumosun olsun benim simdilik normel gidio gúnleri sayiyorum aylari insallah Allah im hepinize yasatsin bunu

Oyy masallah subhanallah Allah ima binlerce sûkûrler olsun gòzún aydin canim hayatta duydugun en gúzel ses tekrar tekrar dinlemek nasib olsun 9 ayin hayirlisi ile sonlanip kucagina alirsin insallah

Öyle laf arasında kaynatmışın be ya demek pıtpıtları duydun maşallah sana taze annecik darısı kucağına almana

Canlar duamız haftaya cumaya uzatıldı. dua almak isteyen olup da alamayana dua verebilirim
ceren20 aysesahra SEMCAN EdilaH Spring2014 prensess38 birkadin katılmak isterseniz duamız var canlar.

TOPLAM: 70000 KALAN : 0

@@neşeli41 ............................. :10.000
@@sultan1356..............................:5000
@@4343.......................................:5.000
@@ceren20..................................:
@@dnzderya ...............................: 5000
.@@cudis.......................................:5.000
@@dianthus................................:2.000
@@ravza54..................................:5.000
@@jonguil....................................:5.000
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:
@@Edilah.......................................:
@@nurse51....................................:3.000
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:3.000
@@papyonkilikli.............................:15.000
@@serenalar.................................:5.000
@@miranaz....................................:2.000
@@prensess38...............................:
@@birkadın..................................:

Canım benim ben zaten katılmıştım.Listede adım yine yok.5.000 dua yazarmısın gülüm bana da.Sizleri seviyorum duasına katılmadığım arkadaşım kalmasın.

tamam canım bahçeçi fulyada mı doktor araştırayım bi ben tam anlamıyla araştırma istiyorum teşekkür ederim cevabına canım benim

Canim istanbulda benim tedavi gordugum doktor gayet iyi tavsiye edebilirim acibadem hastanesi dr prof fatih sendag son teknolojiyle calisiyorlar bi arastir istersen eside embriyolog handan sendag cnm yardmci olabilecegim bisey olursa soyle
bursa acıbademde yaptırdım canım çok kalabalıktı .
istanbul nasıl direk tedavi mi yapıyorlar yoksa araştırmaya sokuyorlar mı

2000 de bana yazabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…