Canim basladin mi tedaviye cok sevindimm senin adina hayirli olsun insallah bu sefer olur Allah in izniyle insallahselam kızlar sizi uzaktan takip ediyordum. bir arkadaş için de dua alıp okumuştum. bilmiyorum hatırlar mısınız. ben bugün başladım tedaviye. güzel sonuçlar ve güzel haberler veririm inşallah size. benim için de okursanız çok sevinirim
Amin canım allah razı olsun. inşallah sende sağlıklı bir şekilde bebeğini eline alırsın Rabbim bebeğini korusun canımZor bile bazen hafif kalio kime gúvensek napsak demek zaten isimizi dahada zorlastiriyor evet Allah in taktiri ams en azindan elimden geleni yaptim dersin canim benim nasilsa yazin baslayacaksin insallah adam gibi ii bir dok. Bulursunda bu súreci en güzel sekilde atlatirsin emeginin meyvesinide alirsin
Kuzuzum sana irembeyi tavsiye ederim izmirde benim doktorum Umit hanimdi coooook iyi bi Doktor siddetle tavsiyevederim insallah BU tedavinde bebisin gelir kuzumkızlar bende tüp bebek merkezi araştırmaya başladım bursada oturuyorum ama istanbul falan olabilir 1 tedavim iki dondurulmuş embriyo transferim oldu .ilk kimyasal oldu hiç rahime falan bakmadan ikinciyi yaptılar.kendi kafama göre genetik taramamı yaptırdım pıhtılaşma çıktı iğne verdi ama hemşireler ilacı yazıyor 2 tane yazdılar tabiki az aşırı kalabalık saatlerce bekleniyor sonucada embriyodan da olabilir sendende olabilir diye kestirip atıyorlar .değiştirmek istiyorum kafam çok karışık bana önerebileceğiniz detaylı araştırma yapan biryer var mı
Aminn canim insallah Allah im herkese nasib etsin ben inaniorum siraAmin canım allah razı olsun. inşallah sende sağlıklı bir şekilde bebeğini eline alırsın Rabbim bebeğini korusun canım
evet başladım canım ilk iğnemi vuruldum. duanda beni de unutma :) senin nasıl gidiyorCanim basladin mi tedaviye cok sevindimm senin adina hayirli olsun insallah bu sefer olur Allah in izniyle insallah
Kuzum benim bol bol incir ye herkese soyluyorum arisůtu bal Polen Ye esinde yesin kuzum goreceksiniz olacak bak benim almanyadakibtedavimde Hic yumurtam olmamisti bi tane oldu oda dollenmdi sukurrler olsun Rabbime bugun gittik doktora 6 haftalik 4 gunluk olmus kalp atisinida duydul sukurler olsun Allahima Rabbkm en kisa zamanda sizlere nasip etsin Kuzuminşallah canım bizde de şifa olur derdimize derman olur canım. Bizim de döllenme oluyor ama kalitesiz belki önereceği bi yöntem olur Rabbim yardımcımız olsun inşallah.
Hayirlivugurlu olsun arkamizdan sende gelirsin insallahevet başladım canım ilk iğnemi vuruldum. duanda beni de unutma :) senin nasıl gidiyor
teşekkürler, amin, inşallah. şu aşamada yenilecek içilecek tavsiyelerin var mı?Hayirlivugurlu olsun arkamizdan sende gelirsin insallah
Canim tedavin hayirlara vesile olsun insalh bol bol yumoslarin olsun en guzeli seninle olsun inslh beslenmene dikkat et bol protein agirlikli beslen bide incir kuru var nette yazarsan bulursun onunda faydasi var yumurtlmya aksamdan bikac tane inciri saf zeytinyagina birakip sabah ac karinla yiyosun bnde basluycam kismet olursa inslhteşekkürler, amin, inşallah. şu aşamada yenilecek içilecek tavsiyelerin var mı?
Ne güzel canım inan senin adına çok sevindim Rabbim kucağına alacağın günleride nasip etsin inşallah. Sağol canım tavsiyelerine uyacağımKuzum benim bol bol incir ye herkese soyluyorum arisůtu bal Polen Ye esinde yesin kuzum goreceksiniz olacak bak benim almanyadakibtedavimde Hic yumurtam olmamisti bi tane oldu oda dollenmdi sukurrler olsun Rabbime bugun gittik doktora 6 haftalik 4 gunluk olmus kalp atisinida duydul sukurler olsun Allahima Rabbkm en kisa zamanda sizlere nasip etsin Kuzum
Unuturmuyum hic unutmadimki ohh ilk ignede vurulmus insallah hersey gúzel olcak bak devamli haber ver bol bol kaliteli yumosun olsun benim simdilik normel gidio gúnleri sayiyorum aylari insallah Allah im hepinize yasatsin bunuevet başladım canım ilk iğnemi vuruldum. duanda beni de unutma :) senin nasıl gidiyor
Oyy masallah subhanallah Allah ima binlerce sûkûrler olsun gòzún aydin canim hayatta duydugun en gúzel ses tekrar tekrar dinlemek nasib olsun 9 ayin hayirlisi ile sonlanip kucagina alirsin insallahKuzum benim bol bol incir ye herkese soyluyorum arisůtu bal Polen Ye esinde yesin kuzum goreceksiniz olacak bak benim almanyadakibtedavimde Hic yumurtam olmamisti bi tane oldu oda dollenmdi sukurrler olsun Rabbime bugun gittik doktora 6 haftalik 4 gunluk olmus kalp atisinida duydul sukurler olsun Allahima Rabbkm en kisa zamanda sizlere nasip etsin Kuzum
Öyle laf arasında kaynatmışın be ya demek pıtpıtları duydun maşallah sana taze annecik darısı kucağına almanaKuzum benim bol bol incir ye herkese soyluyorum arisůtu bal Polen Ye esinde yesin kuzum goreceksiniz olacak bak benim almanyadakibtedavimde Hic yumurtam olmamisti bi tane oldu oda dollenmdi sukurrler olsun Rabbime bugun gittik doktora 6 haftalik 4 gunluk olmus kalp atisinida duydul sukurler olsun Allahima Rabbkm en kisa zamanda sizlere nasip etsin Kuzum
Canım benim ben zaten katılmıştım.Listede adım yine yok.5.000 dua yazarmısın gülüm bana da.Sizleri seviyorum duasına katılmadığım arkadaşım kalmasın.Canlar duamız haftaya cumaya uzatıldı.dua almak isteyen olup da alamayana dua verebilirim
ceren20 aysesahra SEMCAN EdilaH Spring2014 prensess38 birkadin katılmak isterseniz duamız var canlar.
TOPLAM: 70000 KALAN : 0
@@neşeli41 ............................. :10.000
@@sultan1356..............................:5000
@@4343.......................................:5.000
@@ceren20..................................:
@@dnzderya ...............................: 5000
.@@cudis.......................................:5.000
@@dianthus................................:2.000
@@ravza54..................................:5.000
@@jonguil....................................:5.000
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:
@@Edilah.......................................:
@@nurse51....................................:3.000
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:3.000
@@papyonkilikli.............................:15.000
@@serenalar.................................:5.000
@@miranaz....................................:2.000
@@prensess38...............................:
@@birkadın..................................:
tamam canım bahçeçi fulyada mı doktor araştırayım bi ben tam anlamıyla araştırma istiyorum teşekkür ederim cevabına canım benimnurse51 canimm benim halamin kizi 19 yil sonra anne oldu cok sûkúr tabi ilk Allah sonra dok. Ama gercekten cok ii dok. Besiktas fulya numan beyazit adi ve bútùn tedkitleri yapio biraz pahali ama isinde uzman bir dok. Hala kizinin görúmceside buna yaptirdi onunda var cok sükür cocugu bir arastir istersen benim bu sefer tutmasaydi ona gidecektim cok sükür gerek kalmadi Allah im maddi manevi yardimcin olsun
bursa acıbademde yaptırdım canım çok kalabalıktı .Canim istanbulda benim tedavi gordugum doktor gayet iyi tavsiye edebilirim acibadem hastanesi dr prof fatih sendag son teknolojiyle calisiyorlar bi arastir istersen eside embriyolog handan sendag cnm yardmci olabilecegim bisey olursa soyle
embriyoyu genetik taramaya mı gönderdi canımVolkan Bey Türkiyenin sayılı genetikcilerinden. Benim de piyazomu o yaptı. Çok şükür döllenme bu yöntemle oldu.
2000 de bana yazabilirsinCanlar duamız haftaya cumaya uzatıldı.dua almak isteyen olup da alamayana dua verebilirim
ceren20 aysesahra SEMCAN EdilaH Spring2014 prensess38 birkadin katılmak isterseniz duamız var canlar.
TOPLAM: 70000 KALAN : 0
@@neşeli41 ............................. :10.000
@@sultan1356..............................:5000
@@4343.......................................:5.000
@@ceren20..................................:
@@dnzderya ...............................: 5000
.@@cudis.......................................:5.000
@@dianthus................................:2.000
@@ravza54..................................:5.000
@@jonguil....................................:5.000
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:
@@Edilah.......................................:
@@nurse51....................................:3.000
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:3.000
@@papyonkilikli.............................:15.000
@@serenalar.................................:5.000
@@miranaz....................................:2.000
@@prensess38...............................:
@@birkadın..................................:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?