- 26 Ağustos 2014
- 1.792
- 2.491
- 108
2000 alabilir miyim ben de canım?Canlar duamız haftaya cumaya uzatıldı.dua almak isteyen olup da alamayana dua verebilirim
@ceren20aysesahra SEMCAN @EdilaH @Spring2014 prensess38 @birkadin katılmak isterseniz duamız var canlar.
TOPLAM: 70000 KALAN : 0
@@neşeli41 ............................. :10.000
@@sultan1356..............................:5000
@@4343.......................................:5.000
@@ceren20..................................:
@@dnzderya ...............................: 5000
.@@cudis.......................................:5.000
@@dianthus................................:2.000
@@ravza54..................................:5.000
@@jonguil....................................:5.000
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:
@@Edilah.......................................:
@@nurse51....................................:3.000
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:3.000
@@papyonkilikli.............................:15.000
@@serenalar.................................:5.000
@@miranaz....................................:2.000
@@prensess38...............................:
@@birkadın..................................:
Şimdilik 2000 de ben alayım tatlım...Canlar duamız haftaya cumaya uzatıldı.dua almak isteyen olup da alamayana dua verebilirim
@ceren20aysesahra SEMCAN @EdilaH @Spring2014 prensess38 @birkadin katılmak isterseniz duamız var canlar.
TOPLAM: 70000 KALAN : 0
@@neşeli41 ............................. :10.000
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:
@@papyonkilikli.............................:15.000
@@prensess38...............................:
@@birkadın..................................:
İnşallah canım, Rabbim emeklerinizin karşılığını en kısa zamanda versin..inşallah canım bizde de şifa olur derdimize derman olur canım. Bizim de döllenme oluyor ama kalitesiz belki önereceği bi yöntem olur Rabbim yardımcımız olsun inşallah.
Gözün aydın canım, maşallah..Kuzum benim bol bol incir ye herkese soyluyorum arisůtu bal Polen Ye esinde yesin kuzum goreceksiniz olacak bak benim almanyadakibtedavimde Hic yumurtam olmamisti bi tane oldu oda dollenmdi sukurrler olsun Rabbime bugun gittik doktora 6 haftalik 4 gunluk olmus kalp atisinida duydul sukurler olsun Allahima Rabbkm en kisa zamanda sizlere nasip etsin Kuzum
Hayır canım, bizde ikinci tedavide döllenme olmadığı için piyazoelektrik uygulandı üçüncüde. Birtek Genartta yapılıyor. OPU dan sonra sperm bırakılınca elektrik verliyormuş döllenme olması için ve çok şükürki oldu.embriyoyu genetik taramaya mı gönderdi canım
Elinde daha once yapilan tetkiklwrin varsa onlara bakiyorlar daha once ki denmelrnde tutmadysa gereken tahlil film vs. istiyorlar snra baslaniliuo tedaviye ama doktor gayet iyi kalablik ama cok degil yeni merkez zaten bi yil oldu acilalibursa acıbademde yaptırdım canım çok kalabalıktı .
istanbul nasıl direk tedavi mi yapıyorlar yoksa araştırmaya sokuyorlar mı
Arastir canim ben de ablama sordum besiktas fulya yazdi internetten yazincada cikio dur bakim internetten tam olarak yazayim ama ii dok. Hepsini arastirr tabii sik ele sik dokutamam canım bahçeçi fulyada mı doktor araştırayım bi ben tam anlamıyla araştırma istiyorum teşekkür ederim cevabına canım benim
Çokkk tatlısın canım benim.Sen ne yaptın ne durumdasın haber geldimi hele bi anlat bakalım.yorgan gitti kavga bitti
dua bitti kardeşlik bozuldu mu? nerelerdesiniz ya huuu bir selam sabah bile yok
canım en son dün aradılar 8 de 8 devam ediyoruz bugün 4. günüm yarın transfer var Allahın izni ile inşallah dondurmaya da kalır umutlu bekleyiş devam. buraya kadar her şey çok iyi de ben transfer sonrası beklemeye de dayanamıyorum hiç vakit geçiremiyorum hiç aklımdan çıkaramıyorum onu nasıl yapacam şimdiden düşünmeye başladımÇokkk tatlısın canım benim.Sen ne yaptın ne durumdasın haber geldimi hele bi anlat bakalım.
tatlım çok sevindim inşallah herşey güzel olacak ...hiç sorma o vakit geçmek bilmiyooooor....canım en son dün aradılar 8 de 8 devam ediyoruz bugün 4. günüm yarın transfer var Allahın izni ile inşallah dondurmaya da kalır umutlu bekleyiş devam. buraya kadar her şey çok iyi de ben transfer sonrası beklemeye de dayanamıyorum hiç vakit geçiremiyorum hiç aklımdan çıkaramıyorum onu nasıl yapacam şimdiden düşünmeye başladım
canım her doktorum illaki olumlu olumsuz yönleri vardır yorumlara takılma sen tabi ki araştır ama özellikle merkezin teknolojisine bak bulabiliyorsan başarı yüzdelerine bak embriyolugun deneyimine bak ya da benim gibi tevekkül et bismillah de başlavalla ben doktor araştırmaya başladım kafayı yemek üzereyim tüm doktorların sayfalarını okuyorum
her olumsuz görüşte fikrim değişiyor ne yapacağımı bende bilmiyorum
MAŞALLAH SUBHALLAHhu huuu yeni haberrrr 8 tane can parçam gelişimine güzel güzel devam ediyormuş
5. gün transferi olacam Allahın izni ile
ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN CANLARIMTOPLAM: 70000 KALAN : 0
@@neşeli41 ............................. :7000
@@ayşesahra..................................:2000
@@semcan....................................:5000
@@papyonkilikli.............................:7000
@@prensess38...............................:2000
@@birkadın..................................:2000 sağolun canlar ağzınıza yüreğinize sağlık)) Allahım hepimizin duasını kabul etsin.... ))
aynen canım rabbim benin için neresi hayırlıysa orayı kısmet etsin inşallahcanım her doktorum illaki olumlu olumsuz yönleri vardır yorumlara takılma sen tabi ki araştır ama özellikle merkezin teknolojisine bak bulabiliyorsan başarı yüzdelerine bak embriyolugun deneyimine bak ya da benim gibi tevekkül et bismillah de başla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?