Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

valla ben doktor araştırmaya başladım kafayı yemek üzereyim tüm doktorların sayfalarını okuyorum
her olumsuz görüşte fikrim değişiyor ne yapacağımı bende bilmiyorum
Canim benim dedigim dok. YouTube kimler hammile kalamaz die röportaji var kel gòzlùklù bi onuda izlee ee kolay degil kuzum birinden birini sececeksin hangisi icine yatarsa

Kiz gidermiyiz daha senin gúzel haberlerini alacaz umutla beklioruz stresin simdiden baslamis stres yok cok güzel gecek bebislerinle gùnlerin insallah

Kızlar Merhaba
Dr geldik muayene etti haftasiyla uyumlu ama suyu az dedi bayramdan önce detaylı ultrason istiyorum bobreklerine fln bakarlar dedi okadar Üzgünüm ki
papyonkilikli canım seninde azdı galiba nasıl oldu duzeldimi

Hiç üzülme canım. Rabbim sağlık versin bebişine. Günde 3 lt su içmeye özen göster ve su tutucu yiyecek içeceklerden uzak dur.

valla ben doktor araştırmaya başladım kafayı yemek üzereyim tüm doktorların sayfalarını okuyorum
her olumsuz görüşte fikrim değişiyor ne yapacağımı bende bilmiyorum
Canim bende çok Dr araştırdım cerrahpasada baslicak tim çok kafam karıştı pazartesi medicalpark randevu aldım artık uğraşmaktan sıkıldım rapor falan uğraşmadan bakalım ne olacak

o aklından çıkmıyor canım rüyanda bile görüyorsun... o nedenle sana sakin ol demeyeceğim. heycanlı ol ama kendini dinleme

canım benim kendi dr um söylemedi bana suyun az diye. o gün iş yerinde çok stresli bir gün geçirdim ve ağrılarım çoğaldı ben de yakındaki bir klinikten randevu aldım. o zaman dr söyledi iki gün içim içimi yedi sonra aynı kliniğe tekrar gittim başka dr a göründüm özellikle sordum yok öyle birşey dedi. bol bol su iç o zaman dr öyle demişti. ben hala günde 3 lt içiyorum.

Canim bende çok Dr araştırdım cerrahpasada baslicak tim çok kafam karıştı pazartesi medicalpark randevu aldım artık uğraşmaktan sıkıldım rapor falan uğraşmadan bakalım ne olacak
Canim medcal parki pek oneren yok iyce arastir derim bikac arkdsm tedavi gordulrr pek memnun kalmadilar bahcelievler medical parktan bahsediyorum kafani karstrmak gbi olmasnda

Masallh subhanallh cok iyi gdiyo yumoslar insalh bi omur seninle olur bebislerin heyecanla bekliyoruz iyi sonucunu dondurmayada yeter masalh besinci gun olmasi gayet guzel arkdsm hadi hyrlisi olsun

Ya canım gittiğim Dr bide doçent ne bir açıklama yapıyor Bana dediki muayene ederken suyun hoşuma gitmiyor az dedi dedim bobrekleri yokmu dedim göremiyorum detaylı ultrasonda bakar buranın petinatologu dedi randevu al bayramdan önce dedi bukadar konuşmama fırsat vermiyor cinsiyet belli değil dedi çıktık eve geldik Ağlıyorum eşim kalk hazirlan başka Dr gidiyoruz dedi
Yakındaki bi hastaneye gittik iyiki gitmisim Dr muayene etti suyu gayet güzel eminmisin suyu az dediğine dedi evet dedim
Yanındaki asistanına yandaki Dr çağır ama bişey deme dedi
Icin rahat etsin diye çağırıyorum dedi Dr geldi bebeğin suyu nasıl dedi güzel iyi nedenki dedi
Medipolde suyu az demişler dedi
Dr muayene etti bobreklerini kalbini ellerini ayaklarini gözlerine varana kadar tek tek gösterdi
Doçent olan Doktorum hiç göstermedi anlatmadi bile yoğun ya
Icim rahatladı Rabbim hayırlı drlarla karşılaştırsin bizleri artık bu Dr devam etmeye karar verdik

Bu arada kızlar kızım olacak çok mutlu oldum kızımı kaybettigimde tek korkum birdaha kız annesi olamamakti Rabbim şükürler olsun dualarimi kabul etti kızım ablasının giyemedigi elbiselerini giyecek Rabbim hepimize saglicakla kucagimiza almayı nasip etsin

İnsanin elinden gelmiyor biliyorum ama boyle seyleri sanirim cok duyacagiz yok surasi soyle bursi boyle diye. Sen stresegirinc uzulunce stres hormonlarin bebisini de etkiliyormus o yuzden ne duyarsan duy oyle yipratma kendini.

canım Allaha şükürler olsun Allah nazarlardan korusun. o zaman dr unu değiştiriyorsun demektir bu

Aynen canım doçent ama tın bilgilendirme konusunda biran önce ciksinda diğer hasta girsin derdinde beni korkuttu bugün ya
canım ünvana bakma sen tecrübesine ve karakterine bak tamam mı? sıkma da canını ben daha kendi druma görünmedim o olaydan sonra daha da var inşallah hepimiz için herşey yolunda gider havalar çok sıcak bol bol sıvı tüket

Çok duygulandım canım. Gözün aydın. Rabbim bu sefer kucağını doldursun, evinize neşe getirsin.

Canim guzel haberlerin olsun kafaya takmayaxaksin sartlandirmayacaksin kendini ben agir kaldirmamaya Dikkat ertul hatta transferin ikinci gunu Aksama kadar oturdum yatmadim hic misafir gelmisti Insallah Seninde mujdeli haberini alacaz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…