Canim benim dedigim dok. YouTube kimler hammile kalamaz die röportaji var kel gòzlùklù bi onuda izlee ee kolay degil kuzum birinden birini sececeksin hangisi icine yatarsavalla ben doktor araştırmaya başladım kafayı yemek üzereyim tüm doktorların sayfalarını okuyorum
her olumsuz görüşte fikrim değişiyor ne yapacağımı bende bilmiyorum
Kiz gidermiyiz daha senin gúzel haberlerini alacaz umutla beklioruz stresin simdiden baslamis stres yok cok güzel gecek bebislerinle gùnlerin insallahcanım en son dün aradılar 8 de 8 devam ediyoruz bugün 4. günüm yarın transfer var Allahın izni ile inşallah dondurmaya da kalır umutlu bekleyiş devam. buraya kadar her şey çok iyi de ben transfer sonrası beklemeye de dayanamıyorum hiç vakit geçiremiyorum hiç aklımdan çıkaramıyorum onu nasıl yapacam şimdiden düşünmeye başladım
tamam canım izleyimCanim benim dedigim dok. YouTube kimler hammile kalamaz die röportaji var kel gòzlùklù bi onuda izlee ee kolay degil kuzum birinden birini sececeksin hangisi icine yatarsa
Hiç üzülme canım. Rabbim sağlık versin bebişine. Günde 3 lt su içmeye özen göster ve su tutucu yiyecek içeceklerden uzak dur.Kızlar Merhaba
Dr geldik muayene etti haftasiyla uyumlu ama suyu az dedi bayramdan önce detaylı ultrason istiyorum bobreklerine fln bakarlar dedi okadar Üzgünüm ki
papyonkilikli canım seninde azdı galiba nasıl oldu duzeldimi
Canim bende çok Dr araştırdım cerrahpasada baslicak tim çok kafam karıştı pazartesi medicalpark randevu aldım artık uğraşmaktan sıkıldım rapor falan uğraşmadan bakalım ne olacakvalla ben doktor araştırmaya başladım kafayı yemek üzereyim tüm doktorların sayfalarını okuyorum
her olumsuz görüşte fikrim değişiyor ne yapacağımı bende bilmiyorum
o aklından çıkmıyor canım rüyanda bile görüyorsun...canım en son dün aradılar 8 de 8 devam ediyoruz bugün 4. günüm yarın transfer var Allahın izni ile inşallah dondurmaya da kalır umutlu bekleyiş devam. buraya kadar her şey çok iyi de ben transfer sonrası beklemeye de dayanamıyorum hiç vakit geçiremiyorum hiç aklımdan çıkaramıyorum onu nasıl yapacam şimdiden düşünmeye başladım
canım benim kendi dr um söylemedi bana suyun az diye. o gün iş yerinde çok stresli bir gün geçirdim ve ağrılarım çoğaldı ben de yakındaki bir klinikten randevu aldım. o zaman dr söyledi iki gün içim içimi yedi sonra aynı kliniğe tekrar gittim başka dr a göründüm özellikle sordum yok öyle birşey dedi. bol bol su iç o zaman dr öyle demişti. ben hala günde 3 lt içiyorum.Kızlar Merhaba
Dr geldik muayene etti haftasiyla uyumlu ama suyu az dedi bayramdan önce detaylı ultrason istiyorum bobreklerine fln bakarlar dedi okadar Üzgünüm ki
papyonkilikli canım seninde azdı galiba nasıl oldu duzeldimi
Canim medcal parki pek oneren yok iyce arastir derim bikac arkdsm tedavi gordulrr pek memnun kalmadilar bahcelievler medical parktan bahsediyorum kafani karstrmak gbi olmasndaCanim bende çok Dr araştırdım cerrahpasada baslicak tim çok kafam karıştı pazartesi medicalpark randevu aldım artık uğraşmaktan sıkıldım rapor falan uğraşmadan bakalım ne olacak
Masallh subhanallh cok iyi gdiyo yumoslar insalh bi omur seninle olur bebislerin heyecanla bekliyoruz iyi sonucunu dondurmayada yeter masalh besinci gun olmasi gayet guzel arkdsm hadi hyrlisi olsuncanım en son dün aradılar 8 de 8 devam ediyoruz bugün 4. günüm yarın transfer var Allahın izni ile inşallah dondurmaya da kalır umutlu bekleyiş devam. buraya kadar her şey çok iyi de ben transfer sonrası beklemeye de dayanamıyorum hiç vakit geçiremiyorum hiç aklımdan çıkaramıyorum onu nasıl yapacam şimdiden düşünmeye başladım
Ya canım gittiğim Dr bide doçent ne bir açıklama yapıyor Bana dediki muayene ederken suyun hoşuma gitmiyor az dedi dedim bobrekleri yokmu dedim göremiyorum detaylı ultrasonda bakar buranın petinatologu dedi randevu al bayramdan önce dedi bukadar konuşmama fırsat vermiyor cinsiyet belli değil dedi çıktık eve geldik Ağlıyorum eşim kalk hazirlan başka Dr gidiyoruz dedicanım benim kendi dr um söylemedi bana suyun az diye. o gün iş yerinde çok stresli bir gün geçirdim ve ağrılarım çoğaldı ben de yakındaki bir klinikten randevu aldım. o zaman dr söyledi iki gün içim içimi yedi sonra aynı kliniğe tekrar gittim başka dr a göründüm özellikle sordum yok öyle birşey dedi. bol bol su iç o zaman dr öyle demişti. ben hala günde 3 lt içiyorum.
İnsanin elinden gelmiyor biliyorum ama boyle seyleri sanirim cok duyacagiz yok surasi soyle bursi boyle diye. Sen stresegirinc uzulunce stres hormonlarin bebisini de etkiliyormus o yuzden ne duyarsan duy oyle yipratma kendini.Ya canım gittiğim Dr bide doçent ne bir açıklama yapıyor Bana dediki muayene ederken suyun hoşuma gitmiyor az dedi dedim bobrekleri yokmu dedim göremiyorum detaylı ultrasonda bakar buranın petinatologu dedi randevu al bayramdan önce dedi bukadar konuşmama fırsat vermiyor cinsiyet belli değil dedi çıktık eve geldik Ağlıyorum eşim kalk hazirlan başka Dr gidiyoruz dedi
Yakındaki bi hastaneye gittik iyiki gitmisim Dr muayene etti suyu gayet güzel eminmisin suyu az dediğine dedi evet dedim
Yanındaki asistanına yandaki Dr çağır ama bişey deme dedi
Icin rahat etsin diye çağırıyorum dedi Dr geldi bebeğin suyu nasıl dedi güzel iyi nedenki dedi
Medipolde suyu az demişler dedi
Dr muayene etti bobreklerini kalbini ellerini ayaklarini gözlerine varana kadar tek tek gösterdi
Doçent olan Doktorum hiç göstermedi anlatmadi bile yoğun ya
Icim rahatladı Rabbim hayırlı drlarla karşılaştırsin bizleri artık bu Dr devam etmeye karar verdik
canım Allaha şükürler olsun Allah nazarlardan korusun. o zaman dr unu değiştiriyorsun demektir buYa canım gittiğim Dr bide doçent ne bir açıklama yapıyor Bana dediki muayene ederken suyun hoşuma gitmiyor az dedi dedim bobrekleri yokmu dedim göremiyorum detaylı ultrasonda bakar buranın petinatologu dedi randevu al bayramdan önce dedi bukadar konuşmama fırsat vermiyor cinsiyet belli değil dedi çıktık eve geldik Ağlıyorum eşim kalk hazirlan başka Dr gidiyoruz dedi
Yakındaki bi hastaneye gittik iyiki gitmisim Dr muayene etti suyu gayet güzel eminmisin suyu az dediğine dedi evet dedim
Yanındaki asistanına yandaki Dr çağır ama bişey deme dedi
Icin rahat etsin diye çağırıyorum dedi Dr geldi bebeğin suyu nasıl dedi güzel iyi nedenki dedi
Medipolde suyu az demişler dedi
Dr muayene etti bobreklerini kalbini ellerini ayaklarini gözlerine varana kadar tek tek gösterdi
Doçent olan Doktorum hiç göstermedi anlatmadi bile yoğun ya
Icim rahatladı Rabbim hayırlı drlarla karşılaştırsin bizleri artık bu Dr devam etmeye karar verdik
Aynen canım doçent ama tın bilgilendirme konusunda biran önce ciksinda diğer hasta girsin derdinde beni korkuttu bugün yacanım Allaha şükürler olsun Allah nazarlardan korusun. o zaman dr unu değiştiriyorsun demektir bu
canım ünvana bakma sen tecrübesine ve karakterine bak tamam mı? sıkma da canını ben daha kendi druma görünmedim o olaydan sonra daha da var inşallah hepimiz için herşey yolunda gider havalar çok sıcak bol bol sıvı tüketAynen canım doçent ama tın bilgilendirme konusunda biran önce ciksinda diğer hasta girsin derdinde beni korkuttu bugün ya
Çok duygulandım canım. Gözün aydın. Rabbim bu sefer kucağını doldursun, evinize neşe getirsin.Bu arada kızlar kızım olacak çok mutlu oldumkızımı kaybettigimde tek korkum birdaha kız annesi olamamakti Rabbim şükürler olsun dualarimi kabul etti kızım ablasının giyemedigi elbiselerini giyecek Rabbim hepimize saglicakla kucagimiza almayı nasip etsin
Gözün aydın canım, maşallah..
Tesekkur ederim canim Allah razi olsun Allahim saglikla hepimizin evlatlarin kucaklamayu nasip etsin Rabbim en kisa zamanda bekleyen arkadslarimiza saglikla nasip etsin kuzmGözün aydın canım, maşallah..
canım en son dün aradılar 8 de 8 devam ediyoruz bugün 4. günüm yarın transfer var Allahın izni ile inşallah dondurmaya da kalır umutlu bekleyiş devam. buraya kadar her şey çok iyi de ben transfer sonrası beklemeye de dayanamıyorum hiç vakit geçiremiyorum hiç aklımdan çıkaramıyorum onu nasıl yapacam şimdiden düşünmeye başladım
canım en son dün aradılar 8 de 8 devam ediyoruz bugün 4. günüm yarın transfer var Allahın izni ile inşallah dondurmaya da kalır umutlu bekleyiş devam. buraya kadar her şey çok iyi de ben transfer sonrası beklemeye de dayanamıyorum hiç vakit geçiremiyorum hiç aklımdan çıkaramıyorum onu nasıl yapacam şimdiden düşünmeye başladım
Canim guzel haberlerin olsun kafaya takmayaxaksin sartlandirmayacaksin kendini ben agir kaldirmamaya Dikkat ertul hatta transferin ikinci gunu Aksama kadar oturdum yatmadim hic misafir gelmisti Insallah Seninde mujdeli haberini alacaz insallahcanım en son dün aradılar 8 de 8 devam ediyoruz bugün 4. günüm yarın transfer var Allahın izni ile inşallah dondurmaya da kalır umutlu bekleyiş devam. buraya kadar her şey çok iyi de ben transfer sonrası beklemeye de dayanamıyorum hiç vakit geçiremiyorum hiç aklımdan çıkaramıyorum onu nasıl yapacam şimdiden düşünmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?