Oyyyyy kuzum benim prenses geliyo desene saglikli sihhatli imanli kuranli Akilli ve zeki bir evlat olsun kuzumBu arada kızlar kızım olacak çok mutlu oldumkızımı kaybettigimde tek korkum birdaha kız annesi olamamakti Rabbim şükürler olsun dualarimi kabul etti kızım ablasının giyemedigi elbiselerini giyecek Rabbim hepimize saglicakla kucagimiza almayı nasip etsin
Amin canım seninde gözün aydın Hayirlisiyla bebeğini kucağına alırsın inş hep dualarim anne olmak isteyen bütün kardeslerime Rabbim hiç bir yuvayi cocuksuz koymasin evlat acısı yasatmasin. ..Oyyyyy kuzum benim prenses geliyo desene saglikli sihhatli imanli kuranli Akilli ve zeki bir evlat olsun kuzum
Amin canim benim Allahim bu duyguyu herkese tattirdirsin digervarkadslarimizdanda guzel haberler alacaz Allahın izniyleAmin canım seninde gözün aydın Hayirlisiyla bebeğini kucağına alırsın inş hep dualarim anne olmak isteyen bütün kardeslerime Rabbim hiç bir yuvayi cocuksuz koymasin evlat acısı yasatmasin. ..
Sizlerinde Cumasi mubarek olsun canim benim Allahim herkese gusel haberler duyursun sevgi dolu bi gun diliyorum
canım gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı da günü görmeyi de nasip etsin inşallah. etrafımdaki olaylara bakıp günde en az iki kez kullandığım bir cümle vardır "bir insanın bir kızı olmalı" bu yüzden çok şanslısın taze annecik öyle kendini bilmez doktorların tavrına da aldırma üzme kendini ve bebişiniBu arada kızlar kızım olacak çok mutlu oldumkızımı kaybettigimde tek korkum birdaha kız annesi olamamakti Rabbim şükürler olsun dualarimi kabul etti kızım ablasının giyemedigi elbiselerini giyecek Rabbim hepimize saglicakla kucagimiza almayı nasip etsin
hayırlısı olsun canım hakkında .valla ben ekim kasıma kadar başlamayı düşünmüyorum kafam çok karışık çok iyi kalite değildi embriyolar . anlıyacan araştırmaya devamCanim bende çok Dr araştırdım cerrahpasada baslicak tim çok kafam karıştı pazartesi medicalpark randevu aldım artık uğraşmaktan sıkıldım rapor falan uğraşmadan bakalım ne olacak
günaydın canım
hayırlı olsun canım hadi al gel bebeklerini.tüp kardeş ha. güldürdün beni Allah ta seni güldürsün. canım senin de Cuman mübarek olsun öğlene kadar çalışıp 1 de gidecem hastaneye bakalım inşallah herşey güzel olsun hepimiz için
hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre bir merkez bulursun sen de canımhayırlısı olsun canım hakkında .valla ben ekim kasıma kadar başlamayı düşünmüyorum kafam çok karışık çok iyi kalite değildi embriyolar . anlıyacan araştırmaya devam
Canim kimisi iyi kimisi kötü diyor inan kafam allak bullak Prof Dr başladım en son eşimde benide baya sinir etti dengesizilleri ile polip aldı 2 ay deneyin dedi 2 gün sonra testler çıktı hormon onlara bakıp hemen acele edelim dedi sonrasında bakın ben rapor çıkartip cerrahpasada ilgilenemem ancak özelde olursa sizinle tek ilgilenirim dedi eşimde ben eşşek gibi rapor için kostur cam benden para alacak madem öyle tamamiyle özel gidelim dedi malesef devlet Dr lari bile paran varsa dio He birde tiroid için boyun ultrason una 3 ay sonraya randevu veriyorlar ki benim rezervi az ve o kadar beklersiniz tümüyle başa dönüp aynın tetkikleri yaptırmam gerekecek ve 2 yerde yaparım Dr istanbul tüp bebek diğeri jinemed en azından medicalpark tanıdık var dedik böylece karar verdik ne çok derdim varmış dimiCanim medcal parki pek oneren yok iyce arastir derim bikac arkdsm tedavi gordulrr pek memnun kalmadilar bahcelievler medical parktan bahsediyorum kafani karstrmak gbi olmasnda
Canim simdi geldim eve insallah sahlikla tutunsunlar annelerine dualarimdasin insallah sonuc cok guzel olacak oyle hissediyorum hatta ikiz hissediyorum :)canlarım hepinize hayırlı Cumalar
Rabbimin izni ile bugün öğleden sonra can parçalarımı alacam. hepinizin duasında olduğumu biliyorum bu mübarek cuma gününde umutlarım boşa çıkmayacak inşallah ama bugün benim için fazladan bir kerecik amin derseniz çok mutlu olurum. hepinizi çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?