Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Allh yardmcin olsun arkdsm hadi hayrlsi olsun insalh trdavin iyi gecer zaten devlet hastaneleri insani perisan ediyo kosusturmaktan i slh iyi sonuc alicaksin oyle umud edelim

tüp kardeş ha. güldürdün beni Allah ta seni güldürsün. canım senin de Cuman mübarek olsun öğlene kadar çalışıp 1 de gidecem hastaneye bakalım inşallah herşey güzel olsun hepimiz için
Hadi alda gel canim bebislerini insalh seninle olucaklar 9 ay snra kucaginda oyy maslhh bu gunlere kadr geldin cok mutluyum senin adina canim arkdsim kulagimiz sende

Selam kizlar benim de bugun kontrolum vardi ikisi de iyilermis. Benim 14 hafta oldu sordum tabi cinsiyetleri belli mi diye o da kesin bisey soyleyemem bi daha ki kontrolde netlessin oyle soyleyeyim dedi. Bi de uyuyolarmis belki ondan goremedi. Arkadasim kesin emin degilse kizdir ikisi de diyor oyle midir gercekten

Tatlım sağlıklı olsunlar da kız erkek farketmez değil mi? Ayy ikiz ne güzel ya ben de hep ikiz istemiştim.

Canim benim sağlıklı olsunlar Insallah zamaninda sağlıkla eline aldirsin butun hamis annelerimizinde Allahim bekleyen kardesleriminde tez zamanda yüzünü guldursunn

RABBİM COK BUYUK ALAN DA O VEREN DE ELHAMDULLİLLAH

CANIMMM HAYIRLI UGURLU MÜJDELİ OLSUN İNŞ. RABBİM EMEKLERİNİ DUALRIMIZI BOŞA CIKARMASIN İNŞ. GÜZEL GÜNLERE AZ KALDI DESENE :)

Bende araniza yeni katiluyorum arkadaslar.tup bebek icin rapor islerime basladik 1.5aydr ugrasiyodum.tam sonuna geldik derken hsg sonucum kotu ckti bugune kadar benim herseyime normal denmisti oysaki.histeroskopi olmam gerekiyomus septum yani rahmimde perde varmis o alinicak tup bebek icin bir sure beklememiz gerekiyo.aranizda bu operosyonu geciren varmi.tup bebek icin ne kadar beklemem gerekiyo yardimci olursaniz cok sevirinirim.

Canim h.geldin oncelikle bende histerskopi oldum bndede ince bi septuma rastlanmisti histereskopi esnasinda ufak bi operasyonla aldilar 1 ay sonrasi tedaviye basladim cok bekletilmiyo bildgim kadryla cnm simdiden gecmis olsun

Canim benim aramıza hoşgeldin benimde rahimde polip vardıalindikdan uc ay sonra deneyebilirsiniz demişlerdi ama biz ıki adet geçtikten sonra denedik ama Ondada yumurta olusdu ama kalitesizdi tedavi iptal edildi sonra izindeyken türkiyede denedik Allahima şükür suan hamileyim Allahim isteyen dileyen herkese nasipvetsin herhalde uc ay gibi bi sure verirler bu sürede herkesi söylüyorum ama Sanada tekrar söyleyeyim ben faydasını cok gordum arisuti bal polen karışımı sabah akşam hem sen ye hem esin yesin Insallah hayirlisiyla oLur Rabbim herkesin yüzünü guldursun

dnzdry bakayım diye girdim yok ortalarda herekes onu arıyor :) güzel haberrlerle gel.... ayşesahra nerede kızlar onu da göremedim ne zamandır. tedavisi ile ilgili birşey biliyor musunz?
Tatlım ben hep buralardayım..tedaviye henüz başlamadım ..dinlenmeya alındım ben...sağolsunlar bizim doktor ve ekip aileden biri gibiler semcan la buradan yazıştığımı biliyorlardı hocamız ve ekip bizi çaya davet etmişlerdi bir kafede tabi sürpriz yapmak istemişler bizi bir araya getirip tanıştırdılar..sürpriz oldu bizim içinde..iyi moral oldu bizede...sizlerle paylaşmak istedim..

Ayy Allah im hep ii insanlarla karsilastirsin ne gúzel yapmislar helal olsun onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…