Olsun tatlım yeterki sıkı sıkı tutunsunlar annişlerine...dualarımız seninle tatlım.. İnşallah herşey güzel olacak....Canlarımmmmmm merhaba biz geldikkkkkkkk. Hepinize iyi dilekleriniz için dualarınız için güzel yürekleriniz için sonsuz teşrkkürler. Cuma gün saat 3 gibi transferim oldu sonra annemde ksldığım için yazamadım (net yoktu) özür olsun. Parolam belli "umudum sonsuz" ama verdikleti kağıtta embriyo kaliteleri 3 ab yazıyordu üzülmedim desem yalan olur. Üstelik dondurulacak kalitede embiş de yokmuş getti benim futbol takımıneyse artık iki kale maç yapsınlar ben küçüklüğümde çok oynamıştım kaleden kaleye bekleyiş başladı rabbimden hayırlısını diliyorum dualarınızda beni unutmayın hepinizi öpüyoruz.
harikasınız yaTatlım ben hep buralardayım..tedaviye henüz başlamadım ..dinlenmeya alındım ben...sağolsunlar bizim doktor ve ekip aileden biri gibiler semcan la buradan yazıştığımı biliyorlardı hocamız ve ekip bizi çaya davet etmişlerdi bir kafede tabi sürpriz yapmak istemişler bizi bir araya getirip tanıştırdılar..sürpriz oldu bizim içinde..iyi moral oldu bizede...sizlerle paylaşmak istedim..
oh oh oh maşşşşaallllaaahhh. kuzum kaliteye takmaCanlarımmmmmm merhaba biz geldikkkkkkkk. Hepinize iyi dilekleriniz için dualarınız için güzel yürekleriniz için sonsuz teşrkkürler. Cuma gün saat 3 gibi transferim oldu sonra annemde ksldığım için yazamadım (net yoktu) özür olsun. Parolam belli "umudum sonsuz" ama verdikleti kağıtta embriyo kaliteleri 3 ab yazıyordu üzülmedim desem yalan olur. Üstelik dondurulacak kalitede embiş de yokmuş getti benim futbol takımıneyse artık iki kale maç yapsınlar ben küçüklüğümde çok oynamıştım kaleden kaleye bekleyiş başladı rabbimden hayırlısını diliyorum dualarınızda beni unutmayın hepinizi öpüyoruz.
Canim h.geldin akilm sende kalmsti napti die hadi hayrli olsun transferin insalh bi omur seninle olsun bebislerin kac tane transfer yapildi kaliteye takilma tutunurlar insalh annislerine cnm dikkat et kendineCanlarımmmmmm merhaba biz geldikkkkkkkk. Hepinize iyi dilekleriniz için dualarınız için güzel yürekleriniz için sonsuz teşrkkürler. Cuma gün saat 3 gibi transferim oldu sonra annemde ksldığım için yazamadım (net yoktu) özür olsun. Parolam belli "umudum sonsuz" ama verdikleti kağıtta embriyo kaliteleri 3 ab yazıyordu üzülmedim desem yalan olur. Üstelik dondurulacak kalitede embiş de yokmuş getti benim futbol takımıneyse artık iki kale maç yapsınlar ben küçüklüğümde çok oynamıştım kaleden kaleye bekleyiş başladı rabbimden hayırlısını diliyorum dualarınızda beni unutmayın hepinizi öpüyoruz.
İki tane transfer edildi canım Allah razı olsun iyi ki varsınızCanim h.geldin akilm sende kalmsti napti die hadi hayrli olsun transferin insalh bi omur seninle olsun bebislerin kac tane transfer yapildi kaliteye takilma tutunurlar insalh annislerine cnm dikkat et kendine
Òncelikle transferin hayirli olsun canim benim ohh hosgeldi yigenlerim kaliteye sakin takma önemli olan icindeki durumlari her embriyo anne rahminde kalutelidir bide ye ic yat ohh yavas yavas gez keyfine bak hicbisey kafana takma ve yatis pozisyonunu sormsun valla ben yúz ústù sag sol nasil kendimi o an rahat ettiysem yattim sadece ilk iki gùn sirt ústú yattim germeden kendimi ayaklarimi havada tutmadim ama rahat edersen azcik yùksek olsun yada nasil rahatsan o pozisyonu alKızlar ya transferden sonra yatış hakkında bişeyler diyordunuz hatırlayamadım sağa mı sola mı yatmayın ayağın altına yastık koyun vs ? Dikkat etmem gereken bişey var mı?
canım ben karnımı germeyecek şekilde yattım ben sağ soldüşünmedim yani.Kızlar ya transferden sonra yatış hakkında bişeyler diyordunuz hatırlayamadım sağa mı sola mı yatmayın ayağın altına yastık koyun vs ? Dikkat etmem gereken bişey var mı?
Canim benim hosgeldin Insallah bebislerin tutjnur annelerine sirtustu yatarsin ben ayaklarimin arasina yastik koydum yan yattim hep Sanki duz yatinca kasiliyomus gibi geliyodu Rabbim nasipveder insallah guzel haberlerini alirizCanlarımmmmmm merhaba biz geldikkkkkkkk. Hepinize iyi dilekleriniz için dualarınız için güzel yürekleriniz için sonsuz teşrkkürler. Cuma gün saat 3 gibi transferim oldu sonra annemde ksldığım için yazamadım (net yoktu) özür olsun. Parolam belli "umudum sonsuz" ama verdikleti kağıtta embriyo kaliteleri 3 ab yazıyordu üzülmedim desem yalan olur. Üstelik dondurulacak kalitede embiş de yokmuş getti benim futbol takımıneyse artık iki kale maç yapsınlar ben küçüklüğümde çok oynamıştım kaleden kaleye bekleyiş başladı rabbimden hayırlısını diliyorum dualarınızda beni unutmayın hepinizi öpüyoruz.
Canim selam, uye olmadan takip ediyordum forumlari, seninle yumurta sayilarimiz falan cok benzer gidiyordu hep 1 gun arayla da transferlerimiz oldu ben de ne yaptin merak etmistim, kaliteyi takma, kaderimizde varsa her sekilde olacak nasilsaCanlarımmmmmm merhaba biz geldikkkkkkkk. Hepinize iyi dilekleriniz için dualarınız için güzel yürekleriniz için sonsuz teşrkkürler. Cuma gün saat 3 gibi transferim oldu sonra annemde ksldığım için yazamadım (net yoktu) özür olsun. Parolam belli "umudum sonsuz" ama verdikleti kağıtta embriyo kaliteleri 3 ab yazıyordu üzülmedim desem yalan olur. Üstelik dondurulacak kalitede embiş de yokmuş getti benim futbol takımıneyse artık iki kale maç yapsınlar ben küçüklüğümde çok oynamıştım kaleden kaleye bekleyiş başladı rabbimden hayırlısını diliyorum dualarınızda beni unutmayın hepinizi öpüyoruz.
Bana yatma bicimiyle ilgili hic bir sey demediler canim, yapmamiz gereken bir sekli olsa tembihlerlerdi herhaldeKızlar ya transferden sonra yatış hakkında bişeyler diyordunuz hatırlayamadım sağa mı sola mı yatmayın ayağın altına yastık koyun vs ? Dikkat etmem gereken bişey var mı?
transferin hayırlı olsun hoş geldin aramıza canım bana transfer günü hariç 11. gün test yaptır dediler ama ben 9. günü bulursam şükür:) sanırım pazar gün yaptırırm testi senin kaç adet transfer edildi dondorulmuş kaldı mı?Canim selam, uye olmadan takip ediyordum forumlari, seninle yumurta sayilarimiz falan cok benzer gidiyordu hep 1 gun arayla da transferlerimiz oldu ben de ne yaptin merak etmistim, kaliteyi takma, kaderimizde varsa her sekilde olacak nasilsatest gunun 31 agustos sanirim, bekleyelim birlikte
Hepimize hayirli olsun insallah canimtransferin hayırlı olsun hoş geldin aramıza canım bana transfer günü hariç 11. gün test yaptır dediler ama ben 9. günü bulursam şükür:) sanırım pazar gün yaptırırm testi senin kaç adet transfer edildi dondorulmuş kaldı mı?
Hosbuldum canm benimki biraz fazlayms oyle soyledi doktor.peki histeroskopi sonrasi kontrol amacli hsg cekildi mi.Canim h.geldin oncelikle bende histerskopi oldum bndede ince bi septuma rastlanmisti histereskopi esnasinda ufak bi operasyonla aldilar 1 ay sonrasi tedaviye basladim cok
bekletilmiyo bildgim kadryla cnm simdiden gecmis olsun
Hayir arkdsim hsterskopi oncesi hsg cektrmistim hersey normaldi ilk tup bebek denrmem olumsuz sonuc verdgi icin dktorum histerskopi yapalim dedi o esnada ince bi septuma rastlanilmisti ve alindi anliycagin boye hstrskopi snrasi transferim oldu kimyasal gebelik olustu smdi sil bastan yine basliycazHosbuldum canm benimki biraz fazlayms oyle soyledi doktor.peki histeroskopi sonrasi kontrol amacli hsg cekildi mi.
Canim benim aramıza hoşgeldin benimde rahimde polip vardıalindikdan uc ay sonra deneyebilirsiniz demişlerdi ama biz ıki adet geçtikten sonra denedik ama Ondada yumurta olusdu ama kalitesizdi tedavi iptal edildi sonra izindeyken türkiyede denedik Allahima şükür suan hamileyim Allahim isteyen dileyen herkese nasipvetsin herhalde uc ay gibi bi sure verirler bu sürede herkesi söylüyorum ama Sanada tekrar söyleyeyim ben faydasını cok gordum arisuti bal polen karışımı sabah akşam hem sen ye hem esin yesin Insallah hayirlisiyla oLur Rabbim herkesin yüzünü guldursun
Anlafm cnm bnm hsg de ckti septum oldugu anlasildi sonrasi tekrar hsg cekilcem bakalim..hakkmizda hayirlisi olsunHayir arkdsim hsterskopi oncesi hsg cektrmistim hersey normaldi ilk tup bebek denrmem olumsuz sonuc verdgi icin dktorum histerskopi yapalim dedi o esnada ince bi septuma rastlanilmisti ve alindi anliycagin boye hstrskopi snrasi transferim oldu kimyasal gebelik olustu smdi sil bastan yine basliycaz
RABBİM OL DEDİKTEN SONRA HERŞEY BOŞ CANIM ALLAHIM MÜJDELİ HABERİNİ ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH...Canlarımmmmmm merhaba biz geldikkkkkkkk. Hepinize iyi dilekleriniz için dualarınız için güzel yürekleriniz için sonsuz teşrkkürler. Cuma gün saat 3 gibi transferim oldu sonra annemde ksldığım için yazamadım (net yoktu) özür olsun. Parolam belli "umudum sonsuz" ama verdikleti kağıtta embriyo kaliteleri 3 ab yazıyordu üzülmedim desem yalan olur. Üstelik dondurulacak kalitede embiş de yokmuş getti benim futbol takımıneyse artık iki kale maç yapsınlar ben küçüklüğümde çok oynamıştım kaleden kaleye bekleyiş başladı rabbimden hayırlısını diliyorum dualarınızda beni unutmayın hepinizi öpüyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?