Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canlarımmmmmm merhaba biz geldikkkkkkkk. Hepinize iyi dilekleriniz için dualarınız için güzel yürekleriniz için sonsuz teşrkkürler. Cuma gün saat 3 gibi transferim oldu sonra annemde ksldığım için yazamadım (net yoktu) özür olsun. Parolam belli "umudum sonsuz" ama verdikleti kağıtta embriyo kaliteleri 3 ab yazıyordu üzülmedim desem yalan olur. Üstelik dondurulacak kalitede embiş de yokmuş getti benim futbol takımı neyse artık iki kale maç yapsınlar ben küçüklüğümde çok oynamıştım kaleden kaleye bekleyiş başladı rabbimden hayırlısını diliyorum dualarınızda beni unutmayın hepinizi öpüyoruz.

Olsun tatlım yeterki sıkı sıkı tutunsunlar annişlerine...dualarımız seninle tatlım.. İnşallah herşey güzel olacak....

harikasınız ya ))) güzel haberlerini. bekliyoruz.... bşzler de artık aile olduk sayılır. birbirinin yüzünü hiç görmemiş ama birbirlerinedualar eden kcaman bir aile...

oh oh oh maşşşşaallllaaahhh. kuzum kaliteye takma dilerim umudun heepppppp sonsuzzz olur.... güzel haberlerin olur....

Canim h.geldin akilm sende kalmsti napti die hadi hayrli olsun transferin insalh bi omur seninle olsun bebislerin kac tane transfer yapildi kaliteye takilma tutunurlar insalh annislerine cnm dikkat et kendine

Kızlar ya transferden sonra yatış hakkında bişeyler diyordunuz hatırlayamadım sağa mı sola mı yatmayın ayağın altına yastık koyun vs ? Dikkat etmem gereken bişey var mı?

Kızlar ya transferden sonra yatış hakkında bişeyler diyordunuz hatırlayamadım sağa mı sola mı yatmayın ayağın altına yastık koyun vs ? Dikkat etmem gereken bişey var mı?
Òncelikle transferin hayirli olsun canim benim ohh hosgeldi yigenlerim kaliteye sakin takma önemli olan icindeki durumlari her embriyo anne rahminde kalutelidir bide ye ic yat ohh yavas yavas gez keyfine bak hicbisey kafana takma ve yatis pozisyonunu sormsun valla ben yúz ústù sag sol nasil kendimi o an rahat ettiysem yattim sadece ilk iki gùn sirt ústú yattim germeden kendimi ayaklarimi havada tutmadim ama rahat edersen azcik yùksek olsun yada nasil rahatsan o pozisyonu al

canım ben karnımı germeyecek şekilde yattım ben sağ soldüşünmedim yani.

Canim benim hosgeldin Insallah bebislerin tutjnur annelerine sirtustu yatarsin ben ayaklarimin arasina yastik koydum yan yattim hep Sanki duz yatinca kasiliyomus gibi geliyodu Rabbim nasipveder insallah guzel haberlerini aliriz

Canim selam, uye olmadan takip ediyordum forumlari, seninle yumurta sayilarimiz falan cok benzer gidiyordu hep 1 gun arayla da transferlerimiz oldu ben de ne yaptin merak etmistim, kaliteyi takma, kaderimizde varsa her sekilde olacak nasilsatest gunun 31 agustos sanirim, bekleyelim birlikte

Bana yatma bicimiyle ilgili hic bir sey demediler canim, yapmamiz gereken bir sekli olsa tembihlerlerdi herhaldeben en cok yan yatip ayaklarimi da karnima dogru cekince rahat ediyorum (cenin pozisyonu) hep oyle yattim onun icinsen bugun basladin mi ise?

transferin hayırlı olsun hoş geldin aramıza canım bana transfer günü hariç 11. gün test yaptır dediler ama ben 9. günü bulursam şükür:) sanırım pazar gün yaptırırm testi senin kaç adet transfer edildi dondorulmuş kaldı mı?

Hepimize hayirli olsun insallah canim
Ben de 7. Gunden baslarim muhtemelen idrar testinebenim 11 yumurtam toplanmisti, 10'u olgun cikti, 10'u da dollendi, 3. Gune 9 tanesi geldi ama 5. Gune 5 tane kalmis ki bunlarin da ikisinin kalitesi pek iyi degilmis onun icin 1'ini bana transfer edip kalan 2'sini dondurdular. 2 transfer edin diye bir yalvarmadigim kaldi ama yasak dediler

Canim h.geldin oncelikle bende histerskopi oldum bndede ince bi septuma rastlanmisti histereskopi esnasinda ufak bi operasyonla aldilar 1 ay sonrasi tedaviye basladim cok

bekletilmiyo bildgim kadryla cnm simdiden gecmis olsun
Hosbuldum canm benimki biraz fazlayms oyle soyledi doktor.peki histeroskopi sonrasi kontrol amacli hsg cekildi mi.

Hosbuldum canm benimki biraz fazlayms oyle soyledi doktor.peki histeroskopi sonrasi kontrol amacli hsg cekildi mi.
Hayir arkdsim hsterskopi oncesi hsg cektrmistim hersey normaldi ilk tup bebek denrmem olumsuz sonuc verdgi icin dktorum histerskopi yapalim dedi o esnada ince bi septuma rastlanilmisti ve alindi anliycagin boye hstrskopi snrasi transferim oldu kimyasal gebelik olustu smdi sil bastan yine basliycaz

Cok tesekkurler cevabn icin canim.onumuzdeki ay afet bitimi olucam histeroskopi ondan sonra tekrr kontrl amacli hsg cekilcekmis 3ayi bulur bunlar diye dusunuyorym.gec olsun guzel olsun hakkimizda hayirlisi

Anlafm cnm bnm hsg de ckti septum oldugu anlasildi sonrasi tekrar hsg cekilcem bakalim..hakkmizda hayirlisi olsun

RABBİM
RABBİM OL DEDİKTEN SONRA HERŞEY BOŞ CANIM ALLAHIM MÜJDELİ HABERİNİ ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH...

Kızlar benim merak ettgim bisey var hani bazi yumuslar transfer ediliyor bazilari donduruluyor ya diyelim ki o dondurulmuslari ilerleyn zamnda transfer ettrmek istedik tekrar en bastaki gibi mi ucret odeniyor.. Bilgilendrrsenz sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…