canım herşeyden önce dondurulmuş tedavide ilaçlara para ödemiyorsun bu bir. ikincisi de transfer için daha düşük miktar ödüyorsun mesela benim son tedavim 4700+ ilaçlar tuttu. kalsaydı 1125 tl dondurma +1125 tl de çözdürüp transfer için toplam 2250 tl verecektik. birçok merkez de de böyleKızlar benim merak ettgim bisey var hani bazi yumuslar transfer ediliyor bazilari donduruluyor ya diyelim ki o dondurulmuslari ilerleyn zamnda transfer ettrmek istedik tekrar en bastaki gibi mi ucret odeniyor.. Bilgilendrrsenz sevinirim..
Anladm canm peki yumuş sayısı farkediyormu saklama ucretinde.. Ben il dısında tedavi oldgm icn dondurmayi hic dusunmedm o yuzden hic sormadmn:) ama simdi diyorm ki keske kalsaydi il dısı mil dışı giderdm bi sekilde.. Gerci doktorum cok uygun gormedi birakmak icn nye oyle dusundu onuda bilmyrm o yuzden az yumus toplanmisti.. Onumuzdeki maclara bakicaz artik simdiden arastrayim diyorum bu durmlaricanım herşeyden önce dondurulmuş tedavide ilaçlara para ödemiyorsun bu bir. ikincisi de transfer için daha düşük miktar ödüyorsun mesela benim son tedavim 4700+ ilaçlar tuttu. kalsaydı 1125 tl dondurma +1125 tl de çözdürüp transfer için toplam 2250 tl verecektik. birçok merkez de de böyle
yok tatlım adet farketmiyor bu dediğim ücret 1. yıl için geçerli 2. yıl da dondurulmuş bekletmeye devam etmek istersen çok cüzi 200-300 tl diye biliyorum. kalırsa rahatlık yaa keşke benim de kalsaydı maddi manevi büyük kolaylık. senin de hakkında hayırlısı olsun canım.Anladm canm peki yumuş sayısı farkediyormu saklama ucretinde.. Ben il dısında tedavi oldgm icn dondurmayi hic dusunmedm o yuzden hic sormadmn:) ama simdi diyorm ki keske kalsaydi il dısı mil dışı giderdm bi sekilde.. Gerci doktorum cok uygun gormedi birakmak icn nye oyle dusundu onuda bilmyrm o yuzden az yumus toplanmisti.. Onumuzdeki maclara bakicaz artik simdiden arastrayim diyorum bu durmlari
Canım benim evet o gün müthiş bir gündü.Karşımda sen oturuyordun ve ben senin kim olduğunu bilmiyordum,gerçekten sürpriz oldu.O kadar mutlu oldumki anlatamam.Tatlım ben hep buralardayım..tedaviye henüz başlamadım ..dinlenmeya alındım ben...sağolsunlar bizim doktor ve ekip aileden biri gibiler semcan la buradan yazıştığımı biliyorlardı hocamız ve ekip bizi çaya davet etmişlerdi bir kafede tabi sürpriz yapmak istemişler bizi bir araya getirip tanıştırdılar..sürpriz oldu bizim içinde..iyi moral oldu bizede...sizlerle paylaşmak istedim..
Yok arkadsim dondurulmuslar da onceki gbi odenilmoyo para embriyo cozdurme islemine ben 2.000 tl odemistim embriyo dondurmayada 1.200 tl odemstim cnm yani dndurulmus transfer yapildignda 3.000 3.500 tl arasi degisiyoKızlar benim merak ettgim bisey var hani bazi yumuslar transfer ediliyor bazilari donduruluyor ya diyelim ki o dondurulmuslari ilerleyn zamnda transfer ettrmek istedik tekrar en bastaki gibi mi ucret odeniyor.. Bilgilendrrsenz sevinirim..
Fark ediyor canim, benim merkezde 5 tane embriyoya kadar ucret 1400 tl'di, eger 5'ten fazla olursa her ekstra embriyo 200 tl mi ne dediler. Dondurulmus embriyo transferi icin de ayrica 1400 tl aliyorlar.. Bir de dondurulma kirasi var her yil icin...of ne masrafli ismis arkadas yaAnladm canm peki yumuş sayısı farkediyormu saklama ucretinde.. Ben il dısında tedavi oldgm icn dondurmayi hic dusunmedm o yuzden hic sormadmn:) ama simdi diyorm ki keske kalsaydi il dısı mil dışı giderdm bi sekilde.. Gerci doktorum cok uygun gormedi birakmak icn nye oyle dusundu onuda bilmyrm o yuzden az yumus toplanmisti.. Onumuzdeki maclara bakicaz artik simdiden arastrayim diyorum bu durmlari
Canım çok geçmiş olsun rabbim seni de bebeğini de korusun bol su içmeye özen göster ben pazar gün kan vermeyi düşünüyorum 30 ağustos oluyor sanırım kabak çekirdeği ve ananas tamam bol protein almaya da çalışıyorum canımmmm çok teşekkür ederimCanlarım kusura bakmayın ne zamandır yazamadım, son dualara da katılamadım. Sağ böbreğimde ağrı oluştu. İlk başlarda önemsemedim. Sonra artınca koşturarak ürologa gittim. Kum döküyormuşum. Doktor ilaç verdi, bol su iç dedi. Bebeğime bişey olur mu diye çok korktum. Doktor etkilemez diyor ama ben yine de tedirginim. Çok ağrım oluyor, hele geceleri çok artıyor. Yavrumun kıpırdanmaları mutlu ediyor sadece beni.
Bu arada yarın tetenoz aşısı olmam gerekiyormuş, sağlık ocağından söylediler.
dnzderya canım benim hayırlı olsun transferin. Test tarihini ne zamana yazayım listeye.
İnşallah kısa süre sonra senin güzel haberlerinle coşacağız burda. Allah yardımcın olsun. Kabak çekirdeği ve ananas yemeyi unutma sakın. Elini karnına koy bol bol konuş onlarla.
Canım çok sevindim inşallah ikizdir..dedeleri baksın kesin birşey söyler..öptüm seni tatlım yeğenlerime iyi bak..Canım benim evet o gün müthiş bir gündü.Karşımda sen oturuyordun ve ben senin kim olduğunu bilmiyordum,gerçekten sürpriz oldu.O kadar mutlu oldumki anlatamam.
Bugün hastanedeydim ve Tayfun hoca ve Firdevs yoktu.İkiside izindeler biliyorsun.m.Bilge Çetinkaya baktı bana.o kadar kalabalıktı salon görmeliydin,oturacak yer yoktu adeta.
Dr.beni muayene etti ve sağlıklı küçük bir kese görüyorum dedi ve birkaç sn sonra bir tane daha görüyorum kese deyince benim yüreğim hop etti canım.Baktı baktı çok küçük bu kese değil herhalde dedi.Kalp atışı için Tayfun Hocamı (dedemizi) bekleyeceğiz.Çünkü sevincimi sevgili Tayfun Hocam ve sevgili Firdevscim görmedi onlarada sarılmak istiyorum.
Hmm yine maddiyat yine maddiyatYok arkadsim dondurulmuslar da onceki gbi odenilmoyo para embriyo cozdurme islemine ben 2.000 tl odemistim embriyo dondurmayada 1.200 tl odemstim cnm yani dndurulmus transfer yapildignda 3.000 3.500 tl arasi degisiyo
Evet canim ama maddi olarak da dusunmek zorundayiz kolay degil ucuz da degil.. İnsallah kendiliginden gelir bebislerrr
Fark ediyor canim, benim merkezde 5 tane embriyoya kadar ucret 1400 tl'di, eger 5'ten fazla olursa her ekstra embriyo 200 tl mi ne dediler. Dondurulmus embriyo transferi icin de ayrica 1400 tl aliyorlar.. Bir de dondurulma kirasi var her yil icin...of ne masrafli ismis arkadas yaneyse olsun da deger her seye
Canim cok gecmis olsunCanlarım kusura bakmayın ne zamandır yazamadım, son dualara da katılamadım. Sağ böbreğimde ağrı oluştu. İlk başlarda önemsemedim. Sonra artınca koşturarak ürologa gittim. Kum döküyormuşum. Doktor ilaç verdi, bol su iç dedi. Bebeğime bişey olur mu diye çok korktum. Doktor etkilemez diyor ama ben yine de tedirginim. Çok ağrım oluyor, hele geceleri çok artıyor. Yavrumun kıpırdanmaları mutlu ediyor sadece beni.
Bu arada yarın tetenoz aşısı olmam gerekiyormuş, sağlık ocağından söylediler.
dnzderya canım benim hayırlı olsun transferin. Test tarihini ne zamana yazayım listeye.
İnşallah kısa süre sonra senin güzel haberlerinle coşacağız burda. Allah yardımcın olsun. Kabak çekirdeği ve ananas yemeyi unutma sakın. Elini karnına koy bol bol konuş onlarla.
Canım çok sevindim biliyor musun benim de aynısı oldu. Bana direk bu kanama alanı olabilir dediler. sanırım 5 yada 6. haftalardı. yatıp dinlen bol bol su iç dediler. Ben kanama olacak diye beklerken sonraki hafta sürpriz :) o minik şey meğer benim sürpriz yumurtaymış :) kontrollerde hiç görülmeyen sonra geriden kardeşini takip eden bir bebiş daha varmış :)Canım benim evet o gün müthiş bir gündü.Karşımda sen oturuyordun ve ben senin kim olduğunu bilmiyordum,gerçekten sürpriz oldu.O kadar mutlu oldumki anlatamam.
Bugün hastanedeydim ve Tayfun hoca ve Firdevs yoktu.İkiside izindeler biliyorsun.m.Bilge Çetinkaya baktı bana.o kadar kalabalıktı salon görmeliydin,oturacak yer yoktu adeta.
Dr.beni muayene etti ve sağlıklı küçük bir kese görüyorum dedi ve birkaç sn sonra bir tane daha görüyorum kese deyince benim yüreğim hop etti canım.Baktı baktı çok küçük bu kese değil herhalde dedi.Kalp atışı için Tayfun Hocamı (dedemizi) bekleyeceğiz.Çünkü sevincimi sevgili Tayfun Hocam ve sevgili Firdevscim görmedi onlarada sarılmak istiyorum.
Gunaydinnnnnnnn canlarrrrr nasilsinzGünaydın kızlar...
Massallah canim benim Ya insallah lamp atislari duyulue saglikla kucaginda olurlar hepikiz icinde duam odur kuzular Allahim bekleyen isteyen herkese nasip vetsin kizlar sizleri seviyorummmmGünaydınnnnn güzel kardeşlerim benim.Ayşesahra teyzemiz ayaktaKocaman bir öpücük ona
Canim benim gunu aklindan cikar hic dusunme canim guzel haberlerini duyucaz Allahim izniylegünaydın canlarım 4. günümdeyim bugün:) yanlış anlamayın gün saymıyorum aslında çok iyiyim herhangi bir belirti aramıyorum pozitifim olsun istiyorum yaa bu sefer olsun istiyorum:)
"umudum sonsuz"...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?