- 21 Şubat 2015
- 904
- 2.136
- 158
- 36
Canim ne buyuk bi surpriz hadi gozun aydin ikizler geliyo deseneCanım çok sevindim biliyor musun benim de aynısı oldu. Bana direk bu kanama alanı olabilir dediler. sanırım 5 yada 6. haftalardı. yatıp dinlen bol bol su iç dediler. Ben kanama olacak diye beklerken sonraki hafta sürpriz :) o minik şey meğer benim sürpriz yumurtaymış :) kontrollerde hiç görülmeyen sonra geriden kardeşini takip eden bir bebiş daha varmış :)
Evet çok büyük sürpriz oldu bana :)Canim ne buyuk bi surpriz hadi gozun aydin ikizler geliyo desene
Rabbim saglikla sihhatle hepimizin eline aldirsin hayirli Haberler duyursun bekleyen dileyen arkadslaromida eh yakin zamanda BU duygulari taddirtsin Rabbim hepimizin yuzunu guldursunTÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ
R ravza54 : HAMILE5. Gün embriyosu tek transfer edildi Bir kızı olacak
Muhtemel doğum tarihi: 15.11.2015- 2. denemesi
Doga14 : HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi İki tane kızı olacak.
Muhtemel doğum tarihi: 17.11.2015- 4. denemesi
dianthus : HAMILE 3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi Bir oğlu olacak
Muhtemel doğum tarihi: 09.11.2015- 3. denemesi
Spring2014 : HAMILE 5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi Bir kızı olacak
Karpuzcilek_d : HAMILE 2. Gün embiryo transfer edildi Bir oğlu olacak
Muhtemel doğum tarihi :12.11.2015-1. denemesi
ceren20 : HAMİLE 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi. Bir oğlu olacak
Muhtemel doğum tarihi: 20.12.2015- 1. denemesi
@duyibo : HAMİLE5.Gün embriyosu transfer edildi.
@serzenis87 :HAMILE5. Gün embiryosu, tek transfer
miniss : HAMILE
Annecik75 : HAMILE 3 . Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
izmirinsani : HAMILE 3. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi Bir kızı bir oğlu olacak
gygry : HAMILE 5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
A ahalli : HAMILE5. Gün embiryosu transfer edildi
I ilk_snf : HAMILE
sedef21 : HAMİLE (TEDAVİSİZ)
astaravistama :HAMİLE 5. Gün embriyosu tek transfer edildi. Bir kızı olacak
@serenalar: HAMİLE5. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi.
papyonkilikli : HAMİLE 2. gün embriyosu 2 tane transfer edildi. Bir kızı olacak
4 4343 : HAMİLE3. gün embriyosu 2 tane transfer edildi.
SEMCAN : HAMİLE 3. gün embriyosu 2 tane transfer edildi. 3. Denemesi.
dnzderya : TEST TARİHİ: 30.08.2015
sultan1356 : Tedaviye başlamak için bekliyor
@Cudis : Tedaviye başlamak için bekliyor
@jonguil: Tedaviye başlamak için bekliyor
aysesahra : Tedaviye başlamak için bekliyor
neseli41 : Tedaviye başlamak için bekliyor
nurse51 : Tedaviye başlamak için bekliyor
NursELmira :Tedaviye başlamak için bekliyor
Kuzum benim saglikla ve zamaninda eline aldirsin RabbimEvet çok büyük sürpriz oldu bana :)
Bu listenin bu kadar bebişli olması ne kadar sevindirici. Kesinlikle diğer arkadaşlarımızın da yanlarına hamişler yazılacak.TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ
R ravza54 : HAMILE5. Gün embriyosu tek transfer edildi Bir kızı olacak
Muhtemel doğum tarihi: 15.11.2015- 2. denemesi
Doga14 : HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi İki tane kızı olacak.
Muhtemel doğum tarihi: 17.11.2015- 4. denemesi
dianthus : HAMILE 3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi Bir oğlu olacak
Muhtemel doğum tarihi: 09.11.2015- 3. denemesi
Spring2014 : HAMILE 5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi Bir kızı olacak
Karpuzcilek_d : HAMILE 2. Gün embiryo transfer edildi Bir oğlu olacak
Muhtemel doğum tarihi :12.11.2015-1. denemesi
ceren20 : HAMİLE 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi. Bir oğlu olacak
Muhtemel doğum tarihi: 20.12.2015- 1. denemesi
@duyibo : HAMİLE5.Gün embriyosu transfer edildi.
@serzenis87 :HAMILE5. Gün embiryosu, tek transfer
miniss : HAMILE
Annecik75 : HAMILE 3 . Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
izmirinsani : HAMILE 3. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi Bir kızı bir oğlu olacak
gygry : HAMILE 5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
A ahalli : HAMILE5. Gün embiryosu transfer edildi
I ilk_snf : HAMILE
sedef21 : HAMİLE (TEDAVİSİZ)
astaravistama :HAMİLE 5. Gün embriyosu tek transfer edildi. Bir kızı olacak
@serenalar: HAMİLE5. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi.
papyonkilikli : HAMİLE 2. gün embriyosu 2 tane transfer edildi. Bir kızı olacak
4 4343 : HAMİLE3. gün embriyosu 2 tane transfer edildi.
SEMCAN : HAMİLE 3. gün embriyosu 2 tane transfer edildi. 3. Denemesi.
dnzderya : TEST TARİHİ: 30.08.2015
sultan1356 : Tedaviye başlamak için bekliyor
@Cudis : Tedaviye başlamak için bekliyor
@jonguil: Tedaviye başlamak için bekliyor
aysesahra : Tedaviye başlamak için bekliyor
neseli41 : Tedaviye başlamak için bekliyor
nurse51 : Tedaviye başlamak için bekliyor
NursELmira :Tedaviye başlamak için bekliyor
Canım yazını okuyunca nasıl da heyecanlandım birden.İnşallah bizimkide böyle ceeee yapar bize.Canım çok sevindim biliyor musun benim de aynısı oldu. Bana direk bu kanama alanı olabilir dediler. sanırım 5 yada 6. haftalardı. yatıp dinlen bol bol su iç dediler. Ben kanama olacak diye beklerken sonraki hafta sürpriz :) o minik şey meğer benim sürpriz yumurtaymış :) kontrollerde hiç görülmeyen sonra geriden kardeşini takip eden bir bebiş daha varmış :)
hamiş takvimin çok yakıştı tatlım ..inşallah ikizdir sürpriz yapmıştır...Canım yazını okuyunca nasıl da heyecanlandım birden.İnşallah bizimkide böyle ceeee yapar bize.
Ayşesahracım biraz erken mi yaptım gülüm bilemedimhamiş takvimin çok yakıştı tatlım ..inşallah ikizdir sürpriz yapmıştır...
Yok canım iyi yaptın bunca zaman bekledin zaten inşallah doğuma kadar takip etmeyi nasip etsin Rabbim...Ayşesahracım biraz erken mi yaptım gülüm bilemedim
Takvimin hayırlı olsun canım, çok ta iyi yapmışsın maşallah...Ayşesahracım biraz erken mi yaptım gülüm bilemedim
İnşallah canım Allah gönlüne göre versin. Bana önce kanama alanı dediler sonra ben kanama olacakmış diye izin aldım umutsuz bir hafta geçirdim yattım. Kontrolde tabi sürpriz oldu 2 tane diye. Tüm doktorlar toplandı hep birlikte gözyaşları sevinç birbirine karıştı ben bir türlü çıkamadım ultrasondan sonra iki gözüm iki çeşme eşimin yanına gittim. O ben gelmeyip arkasından o halimi görünce demiş ki tamam olmadı heralde bebeğe bişey oldu ama ben hala ağlıyorum ikizmiş diye :) bu da 7 yada 8. haftaydı şimdi ultrason görüntüsü yanımda olmadığından tam haftayı hatırlamıyorum. Bir de benim değerlerim hızlı yükselmişti. İdrarda da erken belli olmuştu. Gene de aklımın ucuna ikiz gelmemişti çünkü zaten kötü over hastasıydım ve 1 yumurtam hızlı gelişmişti diğer 2 3 tanesi de kalmıştı öylece. Sen şimdi nasıl bekleyeceksin bir hafta çok merak ediyorum :))Canım yazını okuyunca nasıl da heyecanlandım birden.İnşallah bizimkide böyle ceeee yapar bize.
tutmasam kendimi ben bile yapacağım nasılsa hamileyim sadece değerim kaç çıkacak onu bilmiyorum de miiiiiAyşesahracım biraz erken mi yaptım gülüm bilemedim
ALLAH SÖYLETTİ İNŞ.tutmasam kendimi ben bile yapacağım nasılsa hamileyim sadece değerim kaç çıkacak onu bilmiyorum de miiiii
Canim neden tetenoz asisi olman gerekio anlamadim korkma kuzum dikkat et hic bisey olmaz tas daha zor ve kòtùki Allah tan kum okadar sorun yapmiorCanlarım kusura bakmayın ne zamandır yazamadım, son dualara da katılamadım. Sağ böbreğimde ağrı oluştu. İlk başlarda önemsemedim. Sonra artınca koşturarak ürologa gittim. Kum döküyormuşum. Doktor ilaç verdi, bol su iç dedi. Bebeğime bişey olur mu diye çok korktum. Doktor etkilemez diyor ama ben yine de tedirginim. Çok ağrım oluyor, hele geceleri çok artıyor. Yavrumun kıpırdanmaları mutlu ediyor sadece beni.
Bu arada yarın tetenoz aşısı olmam gerekiyormuş, sağlık ocağından söylediler.
dnzderya canım benim hayırlı olsun transferin. Test tarihini ne zamana yazayım listeye.
İnşallah kısa süre sonra senin güzel haberlerinle coşacağız burda. Allah yardımcın olsun. Kabak çekirdeği ve ananas yemeyi unutma sakın. Elini karnına koy bol bol konuş onlarla.
Ayy ne keyiflidir o alışveriş beni bırak annem ablam duramıyo olsa heralde direk çarşıyı satın alıp geleceklerCanlarimm nasilsinizzz takip ettim ama yazamadim simdide okumadiklarimi okudum tedavi dúsùnúp hazirlik yapan canlar Allah im maddi manevi yardim etsin insallahbirkadin canimm ne güzel ikiz olcak desene Allah im hayirlisiyla nasib etsin SEMCAN cancazim insallah ikizdir Allah im hayirlisini nasib etsin dnzderya az kaldi annesi súprizine insallah busefer siki siki tutundular ordalar zate aksi söylenene kadar hamissin sen insallah hayirlisiyla bide hamisler aldinizmi eksiklerinizi gùnler yaklasioo dogumlara az kaldi insallah ben besigimi arabama setimi aldim bir iki kiyafetde tamamladim ama eksik hic bitmioki Allah tan az az almisimda sarsmadi Allah im herkese yasatsin insallah
Aminn teyzesi ben inaniorum sira sende bagiracan buraya bak bu sefer daha bi pozitifsin masallah subhanallah Allah im insallah nasib etcek aynen cok keyifli ve yorucu gercekten sin zamanlar dahada yoruluomus insan inanirim insan kendini tutamioki ama cok almadim cok sükür hemen búyúyolar yiyenlerimden biliorum zamanla insallah pazara kadar dayan sakin test felan yapma insallah pazar alcaz mutluluguAyy ne keyiflidir o alışveriş beni bırak annem ablam duramıyo olsa heralde direk çarşıyı satın alıp geleceklerİyi günlerinizde kullanın canım benimmmmm
Canim benim yarin Doktor randevum Kislar brnde mide bulantisi olmuyo bir Hafta Once bole Doner gibi oluyodu simdi pek olmuyo bide goguslerim Oyle sismiyo bisey yoktur dimi Kislar korkuyorjmpapyonkilikli canimm benimm nasilsiniz kizinla üzmûo dimi annesi seni insallah senin gibi gúclú olcak 4 4343 canim gittinmi dok. Naptin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?