Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

papyonkilikli canimm benimm nasilsiniz kizinla üzmûo dimi annesi seni insallah senin gibi gúclú olcak 4 4343 canim gittinmi dok. Naptin
canımmm iyiyiz şükürler olsun. bugün kontrol vardı. şükür iyi dedi dr. midesini böbreğini kalbini falan gördük, suyu iyiymiş. yarın üçlü test için kan vericem ben istemiordum ama dr yaptıralım dedi. bir de bundan sonra daha sık görücem dedi ultrasona baktıktan sonra dilerim sıkıntı yoktur. normal midir sizce daha sık görmek istemesi...

Allahim izniype bisey cikmayacak insallah gusel Haberler alacaksin Allahim hepimizin yuzunu guldursun

Canim benim yarin Doktor randevum Kislar brnde mide bulantisi olmuyo bir Hafta Once bole Doner gibi oluyodu simdi pek olmuyo bide goguslerim Oyle sismiyo bisey yoktur dimi Kislar korkuyorjm
canım birkere bile midem bulanmadı 8. haftada falan kıymadan tiksindim ki zaten sevmezdim bence bahane ettim. göğüslere gelince 8. haftadan sonra aldı başını gitti bende ama sadece sızı hissedip şişmeyen şişip sızı hissetmeyen hatta hiçbişi hissetmeyen bile var...hamileden hamileye değişiyor. boş gebelikte elimi süremezdim göğüslerime yani çok da takma...

Biraz icimi rajatlattin tesekkur ederim bilmiyorum artik yarin Belli olcak Rabbim hepimizevgusel hayirli Haberler vermeyi nasipbetsin BU arada senin nekadar oldu

Biraz icimi rajatlattin tesekkur ederim bilmiyorum artik yarin Belli olcak Rabbim hepimizevgusel hayirli Haberler vermeyi nasipbetsin BU arada senin nekadar oldu
16 haftadayız Allahımın izniyle. bugün cinsiyetimiz netleşti. :) kız kesin yine tam poposu dönüktü :)))

mide bulantısı olmamasının tek sıkıntısı diğerlerinden daha hızlı kilo alıyorsun :))) işk 3 Ayda millet kilo verdi ben 2 kilo aldım:)))) tek dert bu benc, inşallah bulantın olmaz canım. drum bana tüp bebek annelerinde sık rastladığımız bir durum bu demişti.

Bende Kilo aldims galiba normalde kiloluyum zaten gören 7 aylik zandedecek bide benim bogazim HIc durmuyo normaldede oyleyim zaten herseyin hayirlisi Allahtan sevgiler

Kuzummm benm prenses geliyo desene saglikla Gelsin sihhatli olsun imanli kuranli akilli ve zeki olsun insallah hayirli bir evlat olun insallah
bir komşum varsağolsun gebeliğimi öğrenincebenimle birlikte ağladı :) o bana tam dua et aklına gelen herşeyi sırala dedi. ben öyle dua ettim sadece sakin demeyi unutmuşum bak huysuz oldu dedi :) arkadaşlar sizler de öyle dua edin. sağlık sıhat en başta sonra sırasıyla herşeyi sıralayın

Canim benim yarin Doktor randevum Kislar brnde mide bulantisi olmuyo bir Hafta Once bole Doner gibi oluyodu simdi pek olmuyo bide goguslerim Oyle sismiyo bisey yoktur dimi Kislar korkuyorjm
Korkma canim benim herkeste ayni olcak die bisey yok bak ben 7. Haftama kadar as ermedim hic gögùslerimde acimadi evet 7. Haftamdan sonra cok as erdim kusma bulanti ama yine gögúslerim acimadi halende cok acimio illa midem bulancak kokcak die dúsúnme streste yapma annesi insallah hayirli dònemlerin olur

Canim bak bos cikacak korkusu bitti kanama basladi onun korkusu bitti dúsùk basladi cok sükür onunda bitti simdi sakin bunu stres yapma ben iki haftada bir gittim bi dònemler 20. Haftamdan sonra 4 hafta ta verdi sikinti yapma sorsaydin keske dok. Neden die belki bir súre gözetim altinda tutmak istio olabilir illa sorundan degil masallah subhanallah benim kuzuma insallah 3 lù testin gùzel gelirr korkma hem erkek dedim ama desene cimcimen olcak bak organlarinida saymis ense kalinligi ve kafa cevresi önemli onlarda iise korkma Allah in izniyle

biraz şişko ayrıca sanki 170 gr mış :) ben kendimce karar aldım meyve haricinde şekerli bişi yemicem artık...
Hayir sakin cok sekerli yeme sebzeni meyveni etini baligini eksik etme ama zaten istesende coksekerli yenmio dok. Sana ii dediyse sakin öyle karar verme demekki bebisin kilo alio masallah subhanallah sekeri kesme ama abartmada

Amin. Canlarim sagolun Allah razi olsun icimi rahatlatiyorsunuz benim endiselemmemin srbebi bir Hafta once uc dort gun icimin bulanmasi ve kesilmesi benim gorumcemin oylevolmustu hulantilarim kesildi demisti Allah korusun bebegin kalbi durmus oyusden teredut ediyorum Allahim vermesin obaklima geldi esime de bisey demedim endiselenir diye Allahim hakkimizda herseyin hayirlisini versin gusel haberlerle gelirim. insallah herbireimizin hayirli evlatlarin olsun saglikli sihatli bekleyen arkadlarominda een yakin zamanda Bebis haberlerini duyaris

Canim simdi sen ondan cok etkilenmisin Allah korusun onun basina geldi die seninde olcak die kaydi yok bide bazen bi an kesile bilio bulantilar bu illa bebekle alakali die degil búnye hormon hesabi bak buraya bikac defa dedim ablamin bebegi karninda òldù bir hafta sonra benimde aynisi oldu ayniydik ozaman ve dok. Sordum genetik olabilirmi dok. Gúldú ve seni doguran anneyle bile ayni degilsiniz herkesin hormonlari kendine òzeldir dedi ve sen bunu sakin kafana takip acaba deme o senin bebegin nerelerden aldin geldin Allah in izniyle korkma rahat rahat uyku cek yarinin keyfini cikar gúzel dúsún insallah hayirlisiyla gúzel olcak

Canim simdi sen ondan cok etkilenmisin Allah korusun onun basina geldi die seninde olcak die kaydi yok bide bazen bi an kesile bilio bulantilar bu illa bebekle alakali die degil búnye hormon hesabi bak buraya bikac defa dedim ablamin bebegi karninda òldù bir hafta sonra benimde aynisi oldu ayniydik ozaman ve dok. Sordum genetik olabilirmi dok. Gúldú ve seni doguran anneyle bile ayni degilsiniz herkesin hormonlari kendine òzeldir dedi ve sen bunu sakin kafana takip acaba deme o senin bebegin nerelerden aldin geldin Allah in izniyle korkma rahat rahat uyku cek yarinin keyfini cikar gúzel dúsún insallah hayirlisiyla gúzel olcak

Sagol canim benim Allah razi olsun ddigini yapacam dusunmyecegim su sozu cok seviyorum ben ******HAYIRLISI NE GUZEL BIR KELIME ..ÖNLEM ALINMIS .MUCADELE EDILMIS GERISI EN YÜCE MAKAMA HAVALE EDILMIS *******Allahim hepimizin hakinda uayirlisini versin sizlerri seviyorum canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…