- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.459
- 298
hay Allahım benim çevremdeböyleolumsuzlarla dolu kim hamileliğime öğrense önce hayırlı olsun sonra da aman dikkat et benim bilmem neyime şöyle şöyle olmuştu... amannnnnn delirtiyorlar beni.... ölü doğum hikayesi anlatan mı dersin gebeliği sonlanan mı neler neler anlatamam. testi riskli çıkıp amniyosentezini anlatan amannnnn...Amin. Canlarim sagolun Allah razi olsun icimi rahatlatiyorsunuz benim endiselemmemin srbebi bir Hafta once uc dort gun icimin bulanmasi ve kesilmesi benim gorumcemin oylevolmustu hulantilarim kesildi demisti Allah korusun bebegin kalbi durmus oyusden teredut ediyorum Allahim vermesin obaklima geldi esime de bisey demedim endiselenir diye Allahim hakkimizda herseyin hayirlisini versin gusel haberlerle gelirim. insallah herbireimizin hayirli evlatlarin olsun saglikli sihatli bekleyen arkadlarominda een yakin zamanda Bebis haberlerini duyaris
canım ben kendim de çok kilo aldım tosun gibi oldum maşallah biraz da ondan şekerli gıdalarla küslüğümü ilan ettimCanim bak bos cikacak korkusu bitti kanama basladi onun korkusu bitti dúsùk basladi cok sükür onunda bitti simdi sakin bunu stres yapma ben iki haftada bir gittim bi dònemler 20. Haftamdan sonra 4 hafta ta verdi sikinti yapma sorsaydin keske dok. Neden die belki bir súre gözetim altinda tutmak istio olabilir illa sorundan degil masallah subhanallah benim kuzuma insallah 3 lù testin gùzel gelirr korkma hem erkek dedim ama desene cimcimen olcak bak organlarinida saymis ense kalinligi ve kafa cevresi önemli onlarda iise korkma Allah in izniyle
Evet tatlim ne yazikki Oyle seyler duyyoruz cevremisden oyusdende etkileniyoruz zaten zar zor butun sıkintilari atlata atlata BU duruma geldik Rabbimin izniyle bide Boyle seyler duiyunca insan ister istemess stres yapiyo NEYLER EYLER MEVLAM EN GUZELINI EYLER ****Allahim ogusel diygulari Bisede tatirir kendim ve Tum hamile olan arladslarima bekleyrn arkarslarimida diliyorummm sevgilerhay Allahım benim çevremdeböyleolumsuzlarla dolu kim hamileliğime öğrense önce hayırlı olsun sonra da aman dikkat et benim bilmem neyime şöyle şöyle olmuştu... amannnnnn delirtiyorlar beni.... ölü doğum hikayesi anlatan mı dersin gebeliği sonlanan mı neler neler anlatamam. testi riskli çıkıp amniyosentezini anlatan amannnnn...
Canım her hamilenin belirtileri aynı değil. Ben de hiç mide bulantısı olmadı. Ne biçim hamilelik diyordum kendi kendime. Sorunmu var ki diyordum. Söylediğim herkez şükretki olmuyor bulantın demişti. Sorun yoktur merak etme canım.Canim benim yarin Doktor randevum Kislar brnde mide bulantisi olmuyo bir Hafta Once bole Doner gibi oluyodu simdi pek olmuyo bide goguslerim Oyle sismiyo bisey yoktur dimi Kislar korkuyorjm
Gunaudin canim benim senin dedigin gibi bi s acaba biseymi oldu dusuncesiyle yatip lalkiyoruz Rabbim hepimizin evlatlarini korusun saglik versin sihhat versin ben suanda doktordayim sirami bekliyorum Allah gusel Haberler vermeyi nasip eylesin sevgilerCanım her hamilenin belirtileri aynı değil. Ben de hiç mide bulantısı olmadı. Ne biçim hamilelik diyordum kendi kendime. Sorunmu var ki diyordum. Söylediğim herkez şükretki olmuyor bulantın demişti. Sorun yoktur merak etme canım.
İnşallah güzel haberlerin olsun Canım. Endişelerimiz çok normal biz ne zor şartlarla anne adı olduk. Her bebek kıymetliyken bizlerin ki daha bir kıymetli değilmi... Sağlıcakla doğsunlar inşallah.Gunaudin canim benim senin dedigin gibi bi s acaba biseymi oldu dusuncesiyle yatip lalkiyoruz Rabbim hepimizin evlatlarini korusun saglik versin sihhat versin ben suanda doktordayim sirami bekliyorum Allah gusel Haberler vermeyi nasip eylesin sevgiler
Aminnn güzel arkadaşım.Gunaudin canim benim senin dedigin gibi bi s acaba biseymi oldu dusuncesiyle yatip lalkiyoruz Rabbim hepimizin evlatlarini korusun saglik versin sihhat versin ben suanda doktordayim sirami bekliyorum Allah gusel Haberler vermeyi nasip eylesin sevgiler
Doktorun bir bildiği vardır sıkma canınını. Bana da başta ayda bir kontrol diyen kadın 2 haftada haftada bir çağırıyor şimdi. Senin doktorun az konuşan mıydı :)canımmm iyiyiz şükürler olsun. bugün kontrol vardı. şükür iyi dedi dr. midesini böbreğini kalbini falan gördük, suyu iyiymiş. yarın üçlü test için kan vericem ben istemiordum ama dr yaptıralım dedi. bir de bundan sonra daha sık görücem dedi ultrasona baktıktan sonra dilerim sıkıntı yoktur. normal midir sizce daha sık görmek istemesi...
Ya ben çok heyecanlanıyorum sürekli boyunu posunu unutuyorum çıkınca :) iki tane olunca zaten rakalar havada uçuyor. Hatta kaç şu kadar günlük görünüyor diyor ya onu bile unutuyorum. Soruyorlar ne kadar olmuş diye sadece iyilermiş heyecanlandım gene unuttum diyorum :) senin ne kadar oldu şimdibiraz şişko ayrıca sanki 170 gr mış :) ben kendimce karar aldım meyve haricinde şekerli bişi yemicem artık...
günaydın güzel anneler anne adayları, gününüz gönlünüzdekiyle şenlensin
Merhaba canlarim Evet simdi geldim doktordan hersey iyimis Sukur Rabbime bilmiyorum doktorunuz spyledimi ama kofte .puding krema.kedinin yanina yaklasma dedi yaklastigin zaman ellerini yika dedi acikda satilan penir yag Guru seyler yeme dedi icindeki Bazi maddeler Allah korusun bebege zarar verebiliyomus Allahim isteyen dileyen herkese nasip etsin BU duygulariİnşallah güzel haberlerin olsun Canım. Endişelerimiz çok normal biz ne zor şartlarla anne adı olduk. Her bebek kıymetliyken bizlerin kir kıymetli değilmi... Sağlıcakla doğsunlar inşallah.
Evet canim kalbinin sesinide duyduk kislar doktorumBana estrofemi srkis haftalikken birakmamami soyled 7art 2 gunlukmusum Nezaman birakacam sastim
Canim benim sen nasilsinnn Nasil gidiyogünaydın güzel anneler anne adayları, gününüz gönlünüzdekiyle şenlensin
canım gözün aydın pıtpıtları da duydun. ben de iyiyim bilemedim bu kadar iyi olmak iyi mi öyle ağrı sancı vs yok pek rabbime havale inşallah güzel bi sonuç alırımCanim benim sen nasilsinnn Nasil gidiyo
Benim doktorum da sakatat yeme, hazır yoğurt peynir yeme demişti. Yoğurdumu kendim yapıyorum. Peynirin de pastorize sütten yapılanını tercih ediyorum. Sütü de pastorize iç demişti. Ete çıplak elle dokunma diye de uyarmıştı.Merhaba canlarim Evet simdi geldim doktordan hersey iyimis Sukur Rabbime bilmiyorum doktorunuz spyledimi ama kofte .puding krema.kedinin yanina yaklasma dedi yaklastigin zaman ellerini yika dedi acikda satilan penir yag Guru seyler yeme dedi icindeki Bazi maddeler Allah korusun bebege zarar verebiliyomus Allahim isteyen dileyen herkese nasip etsin BU duygulari
Dünyanın en güzel sesiniEvet canim kalbinin sesinide duyduk kislar doktorumBana estrofemi srkis haftalikken birakmamami soyled 7art 2 gunlukmusum Nezaman birakacam sastim
Canim masallah subhanallah kuzuma sesinide duydun bak bosuna evham yaptin canim ben progestron fitil kullanmistim 3. Ayimi bitirdikden sonra biraktirdi estrofemi bilmiorum dok. Tam sòyler zaten bide dedigin gibi yediklerine dikkat et ama az da olsa herseyden tat ben kremada yedim köfteden irendim ama ucundan alip tattim Allah a emanetler onlar bizim mucizemiz emanetimiz gòzún aydinEvet canim kalbinin sesinide duyduk kislar doktorumBana estrofemi srkis haftalikken birakmamami soyled 7art 2 gunlukmusum Nezaman birakacam sastim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?