Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

ah ah ah bir rahat bıraksam kendimi kuzummmm ben de çok istiyorum... kızma bana sakın... psikolog desteği bile almayı düşündüm ama eşim izin vermedi bana, psikoloji bilimine pek inanamaz ( gerçi benimle evlenene kadar ekonominin de bir bilim olmadığını iddia ediyormuş ya neyse ) ) daha azaldı endişelerim ama ağrılarım beni çok etkiledi. işyeri stresi vs vs vs... neyse ya tamam tamam sustum... lafı açılmışken ilk ne zaman hissettin mucizeni kuzum? nasıl hissettin... 16. haftadayım ben daha birşey yok...

Nasılsıniz canlarim
Detaylı ultrason randevumuzu aldık 2ekime vakıf Gureba üniversite hastanesine perinatolog yapıyormuş 90tl ücreti çok şükür Dr suyu iyi haftasiylada uyumlu dedi suanlik bi sorun yok dedi
Eşim tutturdu doçent Dr sağlık bakanlığına şikayet edeceğim üzdü bizi diye
Hayirlisiyla sağlıcakla bebislerimizi kucagimiza alırız inş

Canım aynı ben psikolog desteği şart banada bir kayıp olunca kafamda kurup duruyorum ben hissediyorum Bebeğimi biraz rahatladım o yönden ikinci gebeligim olduğu için ilk gebeligimde 18 haftada fln hissettim az kaldı canım hissedersin sende

Gözünüz aydın canım, şükür meleğin de sen de iyisiniz.

maşşşşaalllahhhh maşşşaallllaaahhh.....

Oyy kuzum ben sana kizmiorum aslinda melegimin annesi ben seni böyle seviorum ama akilli bidigin dogdugunda huzursuz olur die korkuorum o senin herseyini hissedior agrilarin dahada artacak canim benim hem yoruluosun onunda etkisi var dikkat et sen cok rahatsiz olursan dok. Gittiginde danis sen yinede uyusman oluomu benim ellerim kollarim uyusuo dok. Bu agrilarimi gabizligimi uyusmami tek gòtùrcek seyin magnezyum oldugunu sòyledi hergün ic dedi ama migdem nezamn izin verirse iciorum ben mi aslinda herkeste degisir canim ben 18. Haftamda az az boluncukpatlar gibi hissettim hatta belki daha erken ama 20 haftamdan sonra cok net hissettim bazen iki ûcgùn hissetmedigim oldu sebebi kordon bagindandanmis canim ònde olursa plesantan hissetmezsin demisti dok. Bidd hangi pozisyonda rahatsan ozaman kal karninda bagirsaklarin gaz yapip patlarya öyle hissedersen suyundur ve oda bebegin oynuordur yerimm kuzumu ya esin gercekten farkliymiss bende sevmiorum psikolog yardimini benim inancimda insanin en ii doktoru kendidir benim esimde cok takintilidir mesala bebegini hisset insallah bunlarda gececek bitek ona tskilcan bagira bagira ona ninni sarki ilahi söyle seni tam tanisin

Canim seninki cok farkli bir durum Allah im insallah bu cimcimeni bagislayacak insallah hayirlisiyla ve lútfen kaybetmekten korkma dicem ama size diorum gùnler yaklastikca ben bile korkuorum Allah im herkese nasib etsin herkesin evladini bagislasin az rahat hissetmeye calis hicbisey olmayacak

evet canım sabahları özellikle daha çok uyuşuyor ama elimle bileğimin birleştiği yerde de ağrım daha doğrusu sızı var iş yaparken vs hissediyorum sürekli olarak var o da. mide yanmalarım başladı vs vs vs... şükürler olsun bunları yaşatan Rabbime....

Kızlarrrrr bugün benimle aynı gün aynı hastanede transferi olan bi arkadaş pozitif aldı 6. Günümüzde betası 56 çıktı. Heuecan yaptım gittim ben de kan verdim ama ben onun kadar şanslı çıkamafım sonuç negatif. Üzülmeye bile gönlüm varmıyor bikaç gün daha bekleyim bakalım

canım naptın sen ya 6. gün çok erken ben bile düşün yani ben bile 8. güne kadar sabrettim :) vücud başka yumurta başka sperm başka. çok çok erken yapmışsın. ben idrar testi yaptığımda kızdınız bana şimdi de ben kızıyorum sana.... 6. gün çok erken canım benim yahu 11. 12. gün 20 lerle 40 larla gebe kalanları görmedik mi burada???? dur bi sabret...

sabahtan beri duamı okudum diye yazmak için giriyorum başka birşey yazıp çıkıyorum cudis 7000 i okudum dua listemizi tamamladık. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün, beklediklerimşze kavuştursun...

Oyy Allah im yardim etsin ben cok as erdim ama cok sükür mide yanmam cok yok bin sûkûr Allah ima binlerce sûkûrler olsun tabi canimm dok bir danis canim el uyusmani agrini muhakkak aksatma mide yanman icinde bir ilac verir onuda sòyle yerim kuzumu yaa

Canim gercekten cok erken herkes bir degildirki ben 7. Gûnde idrar testi yapmistim negatif cikmisti ama 14. Gún kanda cok yùksek cikmisti dok. Hatta ikizden súphelendi demek istedigim benim degerlerim ikiz bekleyenlerden bile yúksekti herkesin bir degilki gec tutunma yada bthcg nin vúcuduna gec uyari yapmasi var burda neler yasadik kuzum lútfen sakin ol sen hamissin aksine kadar

Günde iki bardak taze Havuç suyu iç canım Bebeğin suyu ile ilgili sıkıntılarda İbrahim Saraçoğlu öneriyor suyu azalmıyormuş

Canım çok erken daha lütfen stres yapma sakin ol tahlil Gününü bekle Rabbim ne eylerse güzel eyler Allahtan Ümit kesilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…