Korkma kuzum kan olmadikca vajinal ilac kullaniosan ondandir ve olabilior hamilelikte ve sirt ústú yat uzan kalkma bi tuvaletine kalk artarsa acile git ihmal etme ve sabah dok. Bilgilendir muhakkakKizlar benim açık pembe akintim geldi napabilirim yardım edin lutfen
Canım çok eken yapmışsın herkesin vücudu farklı olur onun ki bugün 56 çıkar senin ki iki gün sonra 100 200 çıkar belli olmaz lütfen üzülme kendini yıpratma canım. Inşallah bebeğin seninledir allahın izni ile güzel şeyler düşün canımKızlarrrrr bugün benimle aynı gün aynı hastanede transferi olan bi arkadaş pozitif aldı 6. Günümüzde betası 56 çıktı. Heuecan yaptım gittim ben de kan verdim ama ben onun kadar şanslı çıkamafım sonuç negatif. Üzülmeye bile gönlüm varmıyor bikaç gün daha bekleyim bakalım
Ahh canim cok erken test yapmak icin lutfen uzme kendini bekle gununu insalh olumlu haber alcaz uzme bebisimizi annesiKızlarrrrr bugün benimle aynı gün aynı hastanede transferi olan bi arkadaş pozitif aldı 6. Günümüzde betası 56 çıktı. Heuecan yaptım gittim ben de kan verdim ama ben onun kadar şanslı çıkamafım sonuç negatif. Üzülmeye bile gönlüm varmıyor bikaç gün daha bekleyim bakalım
Uff ya gaza geldim o arkadaşın pozitif çıkınca keşke hiç yaptırmasaydım neyse kısmetten ötesi yok zaten bakalım artık gününe kadar beklerimAhh canim cok erken test yapmak icin lutfen uzme kendini bekle gununu insalh olumlu haber alcaz uzme bebisimizi annesi
Sakın endişe etme tatlı anniş. Vajinal fitillerden kaynaklanıyordur muhtemelen. Bir de enfeksiyona çok meyilli oluyoruz hamilelikte. Kanaması olanlar da bile bebişlerine birşey olmadı çok şükür. Bol bol dinlen canım. Allahın izniyle bebişine birşey olmaz.Kizlar benim açık pembe akintim geldi napabilirim yardım edin lutfen
Canım arkadaşlarında dediği gibi çok erken yapmışsın belki o arkadasininki ikiz o yüzden erken çıktı canını sıkma dualarim seninle inş güzel haberini alcazUff ya gaza geldim o arkadaşın pozitif çıkınca keşke hiç yaptırmasaydım neyse kısmetten ötesi yok zaten bakalım artık gününe kadar beklerim
canım bak benim 4. haftadan 8. haftaya kadar kanamam devam etti sızıntı şeklinde, korkma hemen yat hiç kalkma ama öncelikle drunla görüş bir an önce tamam mı? muhtemelen sana progesteron içeren ilaçlardan vericektir. iğne tarzı falan verirse çok daha iyi proluton depot falan verirse hiç korkma biraz can yakan bir iğne ama ikizlere hamile olanların bir kısmı gebelik boyunce kullanıyor. şuanda kullandığın progesteron ilacını da ihmal etme. ağrın olmadıkça çok endişelenme ve taze kan olmadıkça, ki benim ilk kanamam da kırmızı kan da geldi. kanama alanım halen var rahimde. sakın kendini yoracak işler yapma tamam mı???Korkuyorum simdi tuvalete gittim açık pembe geldi
aminnnn canım amin senin de Cuman mübarek olsuncumanız cumalar kadar müjdeli olsun arkadaşlarım, Allahım bir bekleyiş içinde olanların beklediklerine hayırla sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.....
canım hemen doktora git ultrason çektir düşük tehliken olabilir hemen ilaçla durduruyorlarKorkuyorum simdi tuvalete gittim açık pembe geldi
SAĞOL CANIM ARKADAŞIM İNAN COK İHTİYACIM VAR .. UMARIM HERSEY GÜZEL OLUR. ALLAHA EMANET OLUNcanım benim Allahım senden razı olsun asıl emeğin çok çok büyük... sana çok güzel bir tatil diliyorum...
SAĞOL CANIM ALLAH RAZI OLSUNGünaydın hayırlı cumalar
neseli41 arkadaşım için aldığım duayı bitirdim Allah kabul etsin topigimizde hamis olmayan kalmasın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?