Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım çok eken yapmışsın herkesin vücudu farklı olur onun ki bugün 56 çıkar senin ki iki gün sonra 100 200 çıkar belli olmaz lütfen üzülme kendini yıpratma canım. Inşallah bebeğin seninledir allahın izni ile güzel şeyler düşün canım

Ahh canim cok erken test yapmak icin lutfen uzme kendini bekle gununu insalh olumlu haber alcaz uzme bebisimizi annesi

Kizlar benim açık pembe akintim geldi napabilirim yardım edin lutfen
Sakın endişe etme tatlı anniş. Vajinal fitillerden kaynaklanıyordur muhtemelen. Bir de enfeksiyona çok meyilli oluyoruz hamilelikte. Kanaması olanlar da bile bebişlerine birşey olmadı çok şükür. Bol bol dinlen canım. Allahın izniyle bebişine birşey olmaz.

Uff ya gaza geldim o arkadaşın pozitif çıkınca keşke hiç yaptırmasaydım neyse kısmetten ötesi yok zaten bakalım artık gününe kadar beklerim
Canım arkadaşlarında dediği gibi çok erken yapmışsın belki o arkadasininki ikiz o yüzden erken çıktı canını sıkma dualarim seninle inş güzel haberini alcaz

Korkuyorum simdi tuvalete gittim açık pembe geldi
canım bak benim 4. haftadan 8. haftaya kadar kanamam devam etti sızıntı şeklinde, korkma hemen yat hiç kalkma ama öncelikle drunla görüş bir an önce tamam mı? muhtemelen sana progesteron içeren ilaçlardan vericektir. iğne tarzı falan verirse çok daha iyi proluton depot falan verirse hiç korkma biraz can yakan bir iğne ama ikizlere hamile olanların bir kısmı gebelik boyunce kullanıyor. şuanda kullandığın progesteron ilacını da ihmal etme. ağrın olmadıkça çok endişelenme ve taze kan olmadıkça, ki benim ilk kanamam da kırmızı kan da geldi. kanama alanım halen var rahimde. sakın kendini yoracak işler yapma tamam mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…