COK SAĞOLUN CANLARIMkızlar bende neşelim için aldığım duayı bitirdim allah kabul etsin
ALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞIMNeşelim için aldığım dıayı ben de okudum RAbbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
AĞZINA SAĞLIK CANIMBende Aldığım duayı okudum allah kabul etsin inşaallah
SAĞOL ARKADAŞIM AMİN İNŞ :)Canlar aldigim duayi bitirdim allah kabul eder insalh neşelim rabbim gonlune gore versin insalh hyrli haberlerini alcaz
SAĞOL CANIMKizlar bende aldigm duayi bitrmstm yazamadm..Rabbim kabul etsin insallah..dnzderya canm cok cok erken moralini bozma simdiden
Kuzum erken yapmışım testi insallahbtest günümde pozitif alırsın Allahim gonlune gore versinKızlarrrrr bugün benimle aynı gün aynı hastanede transferi olan bi arkadaş pozitif aldı 6. Günümüzde betası 56 çıktı. Heuecan yaptım gittim ben de kan verdim ama ben onun kadar şanslı çıkamafım sonuç negatif. Üzülmeye bile gönlüm varmıyor bikaç gün daha bekleyim bakalım
Evet Kuzum killaniyom günde ikidefa bide doktor muaayene ederken oburkunude gördü ıki gun once gittiğimizde yoktu ama kalbi atmiyo dedi belki yara vardır dedi kanamayı sebrb olan dedi Allahim kimseye evladiyla imtihan eylemesinKorkma kuzum kan olmadikca vajinal ilac kullaniosan ondandir ve olabilior hamilelikte ve sirt ústú yat uzan kalkma bi tuvaletine kalk artarsa acile git ihmal etme ve sabah dok. Bilgilendir muhakkak
Sagol canim benim gittim sukur Allaha bişey yokmuş bide ikinciyide gördü Demunde yazdim kalbi atmiyo dedi aşırı olursa gel dedi bi tane Ilac verdi.ben zaten Igne kullaniyom gun aşırı belki yaradan gelmiştir diyo Allaha sukur suan yok kanama sağolun Allah razi olsun kızlar acaba sonra duyulurmu kalb atışlarıcanım bak benim 4. haftadan 8. haftaya kadar kanamam devam etti sızıntı şeklinde, korkma hemen yat hiç kalkma ama öncelikle drunla görüş bir an önce tamam mı? muhtemelen sana progesteron içeren ilaçlardan vericektir. iğne tarzı falan verirse çok daha iyi proluton depot falan verirse hiç korkma biraz can yakan bir iğne ama ikizlere hamile olanların bir kısmı gebelik boyunce kullanıyor. şuanda kullandığın progesteron ilacını da ihmal etme. ağrın olmadıkça çok endişelenme ve taze kan olmadıkça, ki benim ilk kanamam da kırmızı kan da geldi. kanama alanım halen var rahimde. sakın kendini yoracak işler yapma tamam mı???
canımsın herşey gönlünce olsun bitanem iyi tatillerALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞIM
canım gözün aydın bişey yokmuş bak nalı geliyorlar nazlı büyüyorlar rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. iki kese mi göründü ben mi yanlış anladımSagol canim benim gittim sukur Allaha bişey yokmuş bide ikinciyide gördü Demunde yazdim kalbi atmiyo dedi aşırı olursa gel dedi bi tane Ilac verdi.ben zaten Igne kullaniyom gun aşırı belki yaradan gelmiştir diyo Allaha sukur suan yok kanama sağolun Allah razi olsun kızlar acaba sonra duyulurmu kalb atışları
Evet ikinci keseyi gordu ama kalbi atmiyo dedi bilmiyom sonra atarmi ama turkiyedeki doktorum buyuk olasılıkla atmaz diyo hayırlısı olsun diğeri sağlıklı olsun Insallah suanda kanama Allahim izniyle durdu Allahim herkese gusel haberler vermeyi nadipbetsincanım gözün aydın bişey yokmuş bak nalı geliyorlar nazlı büyüyorlar rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. iki kese mi göründü ben mi yanlış anladım
COK SAĞOL CANIM DUALRINIZ SAYESİNDE DAHA İYİ OLACAĞIM ALLAHIN İZNİYLE İNŞ. BUGUN TATİLE CVIKIYORUM FIRSAT BULDUKÇA GİRMEYE SİZİ TAKİP ETMEYE CALIŞACAĞIM ÖPÜYORUM . ALLAH RAZI OLSUNNeselim nasilsin aldığım duayı bitirdim Allahim en yakin zamanda nasip etsin sendende guzel haberler alırız Insallah iyi tatiler sevgiler
AMİNNNNN ARKADAŞIM İNŞŞŞ CÜMLEMİZİNcanımsın herşey gönlünce olsun bitanem iyi tatiller
SAĞOL CANIM ARKADAŞIM ALLAHIM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN EMEĞİNE , YÜREĞİNE SAĞLIK HAKKINI HELAL ET CANIM. İNŞŞŞ MÜJDELİ HABERLER VERMEK NASİP OLUR BANADA ...ÖPÜYORUMMneseli41 duani bağışladım canim. Allah edilen butun dualari kabul etsin. Emegi gecen dualara katilan herkese tesekkur ederiz. Rabbim kimseyi evlatsizlikla sinamasin ve bu yolda uzun sure bekletmesin. İnşallah bebeğin doğal yollardan en kısa zamanda gelir.
Evet ikinci keseyi gordu ama kalbi atmiyo dedi bilmiyom sonra atarmi ama turkiyedeki doktorum buyuk olasılıkla atmaz diyo hayırlısı olsun diğeri sağlıklı olsun Insallah suanda kanama Allahim izniyle durdu Allahim herkese gusel haberler vermeyi nadipbetsincanım gözün aydın bişey yokmuş bak nalı geliyorlar nazlı büyüyorlar rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. iki kese mi göründü ben mi yanlış anladım
Aminn canim insallah Allah im herkesin yavrusunu nasib etsin olmayanlarada nasib etsin insallah canim insallah ikincj bebisin degildir ama oda olabilir kanamaya sebep Allah im saglik versin can kan versin insallahEvet Kuzum killaniyom günde ikidefa bide doktor muaayene ederken oburkunude gördü ıki gun once gittiğimizde yoktu ama kalbi atmiyo dedi belki yara vardır dedi kanamayı sebrb olan dedi Allahim kimseye evladiyla imtihan eylemesin
SAĞOL CANIM ARKADAŞIM ALLAHIM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN EMEĞİNE , YÜREĞİNE SAĞLIK HAKKINI HELAL ET CANIM. İNŞŞŞ MÜJDELİ HABERLER VERMEK NASİP OLUR BANADA ...ÖPÜYORUMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?