Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kuzum erken yapmışım testi insallahbtest günümde pozitif alırsın Allahim gonlune gore versin

Korkma kuzum kan olmadikca vajinal ilac kullaniosan ondandir ve olabilior hamilelikte ve sirt ústú yat uzan kalkma bi tuvaletine kalk artarsa acile git ihmal etme ve sabah dok. Bilgilendir muhakkak
Evet Kuzum killaniyom günde ikidefa bide doktor muaayene ederken oburkunude gördü ıki gun once gittiğimizde yoktu ama kalbi atmiyo dedi belki yara vardır dedi kanamayı sebrb olan dedi Allahim kimseye evladiyla imtihan eylemesin

Sagol canim benim gittim sukur Allaha bişey yokmuş bide ikinciyide gördü Demunde yazdim kalbi atmiyo dedi aşırı olursa gel dedi bi tane Ilac verdi.ben zaten Igne kullaniyom gun aşırı belki yaradan gelmiştir diyo Allaha sukur suan yok kanama sağolun Allah razi olsun kızlar acaba sonra duyulurmu kalb atışları

canım gözün aydın bişey yokmuş bak nalı geliyorlar nazlı büyüyorlar rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. iki kese mi göründü ben mi yanlış anladım

canım gözün aydın bişey yokmuş bak nalı geliyorlar nazlı büyüyorlar rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. iki kese mi göründü ben mi yanlış anladım
Evet ikinci keseyi gordu ama kalbi atmiyo dedi bilmiyom sonra atarmi ama turkiyedeki doktorum buyuk olasılıkla atmaz diyo hayırlısı olsun diğeri sağlıklı olsun Insallah suanda kanama Allahim izniyle durdu Allahim herkese gusel haberler vermeyi nadipbetsin

Neselim nasilsin aldığım duayı bitirdim Allahim en yakin zamanda nasip etsin sendende guzel haberler alırız Insallah iyi tatiler sevgiler
COK SAĞOL CANIM DUALRINIZ SAYESİNDE DAHA İYİ OLACAĞIM ALLAHIN İZNİYLE İNŞ. BUGUN TATİLE CVIKIYORUM FIRSAT BULDUKÇA GİRMEYE SİZİ TAKİP ETMEYE CALIŞACAĞIM ÖPÜYORUM . ALLAH RAZI OLSUN

SAĞOL CANIM ARKADAŞIM ALLAHIM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN EMEĞİNE , YÜREĞİNE SAĞLIK HAKKINI HELAL ET CANIM. İNŞŞŞ MÜJDELİ HABERLER VERMEK NASİP OLUR BANADA ...ÖPÜYORUMM

Evet ikinci keseyi gordu ama kalbi atmiyo dedi bilmiyom sonra atarmi ama turkiyedeki doktorum buyuk olasılıkla atmaz diyo hayırlısı olsun diğeri sağlıklı olsun Insallah suanda kanama Allahim izniyle durdu Allahim herkese gusel haberler vermeyi nadipbetsin

Evet Kuzum killaniyom günde ikidefa bide doktor muaayene ederken oburkunude gördü ıki gun once gittiğimizde yoktu ama kalbi atmiyo dedi belki yara vardır dedi kanamayı sebrb olan dedi Allahim kimseye evladiyla imtihan eylemesin
Aminn canim insallah Allah im herkesin yavrusunu nasib etsin olmayanlarada nasib etsin insallah canim insallah ikincj bebisin degildir ama oda olabilir kanamaya sebep Allah im saglik versin can kan versin insallah

SAĞOL CANIM ARKADAŞIM ALLAHIM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN EMEĞİNE , YÜREĞİNE SAĞLIK HAKKINI HELAL ET CANIM. İNŞŞŞ MÜJDELİ HABERLER VERMEK NASİP OLUR BANADA ...ÖPÜYORUMM

Benden yana hakkım helal olsun asıl hepimize senin hakkın geçti. Şimdiden iyi tatiller. Güzel haberlerini bekliyorum. İnşallah en kısa zamanda duyarız o güzel haberleri

neseli41 canım hakkını helal et, emeğin çok üstümüzde ve çokkk güzel bir tatilin olsun. Seninle son duamızı da tamamlamış olduk. Allah bütün dualarımızı kabul etsin ve isteyen herkesin kucağını meleklerle doldursun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…