Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canim medcal parki pek oneren yok iyce arastir derim bikac arkdsm tedavi gordulrr pek memnun kalmadilar bahcelievler medical parktan bahsediyorum kafani karstrmak gbi olmasnda
Canım gittim muayneye de oldum ve Dr ilgisini beğenmedim sanki tüp bebek için değilde dahiliye ye gitmiş gibiydim vazgectim

canım gözün aydın bişey yokmuş bak nalı geliyorlar nazlı büyüyorlar rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. iki kese mi göründü ben mi yanlış anladım
Evet ikinci keseyi gordu ama kalbi atmiyo dedi bilmiyom sonra atarmi ama turkiyedeki doktorum buyuk olasılıkla atmaz diyo hayırlısı olsun diğeri sağlıklı olsun Insallah suanda kanama Allahim izniyle durdu Allahim herkese gusel haberler vermeyi nadipbetsin

günaydın tüp kardeşlerim.... üçlü testin sonucunu aldım şükürler olsun iyi çıktı. ama ikili testi beklerken büyük tansiyon 8 e kadar düşmüştü bu sefer büyük tansiyon 14 ü buldu... valla ne büyük stres yaaa... Allahım sağlık sıhat versin. yaptırmayacağım demiştim dr isteyince kaldık öyle hem korkudan hem de heyecandan nehale geldiğimi bir Allah bilir bir ben...Allahım tedavisini bekleyenlere hayırlı sonucu harika olan tedaviler nasip etsin... hamile arkadaşlarıma evlatlarını sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin...

Cok sevindim canim ben gòzún aydin ohh bak hersey yolunda cok sûkûr bin sûkûr duan icinn aminn ecmainnn dur daha neler yasayacazz ben seker testini beklerken ikinci kanda bayildim yaa o aklima geldii Allah im herkese yasatsin nasib etsin

canlar dnzderya bugün test yaparım diyordu haber yok galiba onun için girdim ama...
Canım benim yaa 6. Gün boyumun ölçüsünü aldıktan sonra hiç cesaretim kalmadı negatifse gerçekle yüzleşecek kalbim yok ne zaman nasıl kan vereceğim hiç bilmiyorum iki gündür de adet ağrılarım oluyor anlayacağın hiç iyi değilim

Sağol canım benim inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin tedavi sürecinden çok korkuyorum histeroskopi sonrasi hastane fobi başladı Dr görünce ürkütücü geliyor ağlamaklı oluyorum
Oyy nie öyle olduki canim bukadar ne etkiledi zormu gecti bak yen bunu ben hayatimin en mucizevi melegini alcam insallah hayirlisiyla de icini rahatlat hamileligine hepbi adim kalmis gibi git dok. En kisa zamanda insallah hayirlisiyla rahatlarsin canim benim

Canim simdi seni sorcaktim test gùnùn yarin degilmi kuzum adet sancisi herkeste oluor neden bununla bagdastiriosun bide 6. Gùn cok erken be kuzum gercekten cok erkendi onu aklina getirme insallah hayirlisiyla siki siki tutundular ne gùzel atlattin beklemeyi sonuc ne olursa olsun hayirlisi olsun insallah bir nefes al ve bismillah de ver kanini yarin insallah ordadirlar annesi súpriz yaparlarr

Sanirim canım çok acidi ondan etkilendim ama tek teselli sonucunda bende Bebeğimi kucağıma alırım inşallah Rabbim herkese nasip etsin

İşte yine beklenen son işte yine beklenmeyen kanama ben bu sancıyı bilirim boşa gelmez sabah kalktım ve kanama başladığını gördüm yine olmadı kaç kere daha denryeceğim ben

İşte yine beklenen son işte yine beklenmeyen kanama ben bu sancıyı bilirim boşa gelmez sabah kalktım ve kanama başladığını gördüm yine olmadı kaç kere daha denryeceğim ben
Canım senin için girmiştim inşallah güzel haberler alırız diye ne desem boş canım biliyorum aynı şeyleri bende iki kere yaşadım allah sabır versin bizlere zor bir süreçten geçiyoruz ama inşallah birgün olacak canım r

niyetim umut vermek değil ama sen de biliyorsun adet ağrıları ile okadar benzer ki gebelik ağrıları ben 3. ayın sonuna kadar adet olacağım normal zamanlara yakın benzer ağrılar yaşadım arada hala geliyor.... sonuç ne olursa olsun pozitifliğini kaybetme... sizler bana güç verdiniz uzaklardan hiç tanımadığım insanlar bana dost kardeş oldu... değeriniz kıymetiniz ister inanın ister inanmayın benşm için bambaşka. klavyeden dostluk mu olurmuş derdim eskiden ama öyle değilmiş işte... şimdi internette tanışıp da evlenenleri anlıyorum. :) :) :)
dilerim herşey buradaki bekleyenlerin gönüllerine göre olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…