Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

İşte yine beklenen son işte yine beklenmeyen kanama ben bu sancıyı bilirim boşa gelmez sabah kalktım ve kanama başladığını gördüm yine olmadı kaç kere daha denryeceğim ben
şimdi yazdım ve bu yazıyı gördüm... test yapıcak mısın? bir umut bi yaptırsan olmaz mı?

İşte yine beklenen son işte yine beklenmeyen kanama ben bu sancıyı bilirim boşa gelmez sabah kalktım ve kanama başladığını gördüm yine olmadı kaç kere daha denryeceğim ben

Hakkında hayırlısı demekten başka bir şey gelmiyor. İnşallah vakti saati geldiğinde hayırlısı ile hamile kalirsin. Yinede testi yaptırsan mi acaba? Bu tutunma sırasında yaşanan kanamalarda olabilir belki.

Aynı şeyi 2. Tedavimdede yasadım test yapma heyecanını yasayamadan 8. Gün başladı kanamam bu defet 9. Doktoru aradım bakmadı yine ararım ama olmadıgını biliyorum
Canim benim hic umidinni kaybetme belki tutunma kanamasidir topiklerde Bazen okudum kanamasi olupda hamile olanlari doktorunu bilgilendirseydin Allahim gusel haberler almani nasip etsin kuzum

Aynı şeyi 2. Tedavimdede yasadım test yapma heyecanını yasayamadan 8. Gün başladı kanamam bu defet 9. Doktoru aradım bakmadı yine ararım ama olmadıgını biliyorum
ya benim test yaptıktan 3 gün sonra tam aeüdet olacağım zamanda kanamam olmuştu.... adet kanaması gibi mi kanama?

ya benim test yaptıktan 3 gün sonra tam aeüdet olacağım zamanda kanamam olmuştu.... adet kanaması gibi mi kanama?
Evet tatlım bildiğin adet kanaması ve aşırı adet sancısı var şu an bi parol aldım kıvranıyorum bu arada kan verip geldik doktorum sonuçtan sonra görüşelim dedi

Eşime üzüntümü belli edemiyorum çünkü bütün bunlar benim yüzümden diyip o daha çok üzülüyor anneme belli edemiyorum ana yüreği benim üzülmeme dayanamıyor rabbime üzüldüpümü belli edemiyorum isyana kaçar diye ama çok üzgünüm çokkk

Canım Allah sabır versin çok zor çok seni çok iyi Anlıyorum . Ama Allahta
canım seni çok iyi Anlıyorum ümidini kaybetme lütfen sonucu bekle olumsuz olursa da demekki daha zamanı var sabır sabır diyeceğiz sonunda da o sabır meyvemize ulaşacağız Allah'ın izniyle . Imtihanımız büyük Hakkı'yla rızasıyla Rabbim çıkmayı nasip etsin

ben daha sonucu almadan olumsuz konuşmak istemiyordum ama sen çoktan başlamışsın. kuzum ne olur yapma Rabbim bilmez mi yüreğini sen seccadeni al anlat dersini kim var ki ondan başka bizi koruyacak kollayacak....

Dianthus canım hatırladığım kadarıyla sana farklı bir yöntem uygulamıştı doktorun neydi o ? Yeni araştırmalar yapma zamanı geldi ne zamana kadar sürecek bu böyle bilmiyorum

Dianthus canım hatırladığım kadarıyla sana farklı bir yöntem uygulamıştı doktorun neydi o ? Yeni araştırmalar yapma zamanı geldi ne zamana kadar sürecek bu böyle bilmiyorum
Canım, elim varmadı yazmaya, ne diyeceğimi bilemiyorum. Taktiri İlahi demekten başka. Benim yöntem piyazoelektrik. Bizde döllenme olmuyordu. İki denemen de aynı doktorda mıydı? Sebep olarak bir şey diyor mu doktorun? Bana kalırsa aynı doktorsa doktorunu değiştir. Çünkü malesef sırf para almak için bazı merkezlerde ellerinden gelen olduğu halde yapmadıklarını çok duydum. Rabbim maddi manevi güç versin. Ya da bebişin ceee diyerek süpriz yapmasını nasip etsin inşallah...

olmadı maalesef çok üzgünüm ben 3 tedavimi de farklı merkezde yaptırdım şimdi aceba aynı mı olsaydı en azından hastasını tanır mıydı diyorum doktorumla görüşmeye yarın gideceğim bakalım ne önerecek beni yeni tedavi için nasıl kandıracak hiç birine güvenim yok zaten işimiz Allaha kalmış ama böyle deneme yanılma yöntemiyle kaç kere daha dayanır bu vücut son 10 ayda 3 yeni tedavi artı bir de dondurulmuşlar için içilen ilaçlar yapılan iğneler ve sağlıklı çözünmeyen embriyolar.... nerden nasıl başlayacağım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…