- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.459
- 298
şimdi yazdım ve bu yazıyı gördüm... test yapıcak mısın? bir umut bi yaptırsan olmaz mı?İşte yine beklenen son işte yine beklenmeyen kanamaben bu sancıyı bilirim boşa gelmez sabah kalktım ve kanama başladığını gördüm yine olmadı kaç kere daha denryeceğim ben
Aynı şeyi 2. Tedavimdede yasadım test yapma heyecanını yasayamadan 8. Gün başladı kanamam bu defet 9. Doktoru aradım bakmadı yine ararım ama olmadıgını biliyorumşimdi yazdım ve bu yazıyı gördüm... test yapıcak mısın? bir umut bi yaptırsan olmaz mı?
İşte yine beklenen son işte yine beklenmeyen kanamaben bu sancıyı bilirim boşa gelmez sabah kalktım ve kanama başladığını gördüm yine olmadı kaç kere daha denryeceğim ben
Canim benim hic umidinni kaybetme belki tutunma kanamasidir topiklerde Bazen okudum kanamasi olupda hamile olanlari doktorunu bilgilendirseydin Allahim gusel haberler almani nasip etsin kuzumAynı şeyi 2. Tedavimdede yasadım test yapma heyecanını yasayamadan 8. Gün başladı kanamam bu defet 9. Doktoru aradım bakmadı yine ararım ama olmadıgını biliyorum
ya benim test yaptıktan 3 gün sonra tam aeüdet olacağım zamanda kanamam olmuştu.... adet kanaması gibi mi kanama?Aynı şeyi 2. Tedavimdede yasadım test yapma heyecanını yasayamadan 8. Gün başladı kanamam bu defet 9. Doktoru aradım bakmadı yine ararım ama olmadıgını biliyorum
Evet tatlım bildiğin adet kanaması ve aşırı adet sancısı var şu an bi parol aldım kıvranıyorum bu arada kan verip geldik doktorum sonuçtan sonra görüşelim dediya benim test yaptıktan 3 gün sonra tam aeüdet olacağım zamanda kanamam olmuştu.... adet kanaması gibi mi kanama?
canım emin ol dualarım seninle.... sonuçtan haberdar et bizi....Evet tatlım bildiğin adet kanaması ve aşırı adet sancısı var şu an bi parol aldım kıvranıyorum bu arada kan verip geldik doktorum sonuçtan sonra görüşelim dedi
Canım Allah sabır versin çok zor çok seni çok iyi Anlıyorum . Ama AllahtaEşime üzüntümü belli edemiyorum çünkü bütün bunlar benim yüzümden diyip o daha çok üzülüyor anneme belli edemiyorum ana yüreği benim üzülmeme dayanamıyor rabbime üzüldüpümü belli edemiyorum isyana kaçar diye ama çok üzgünüm çokkk
canım seni çok iyi Anlıyorum ümidini kaybetme lütfen sonucu bekle olumsuz olursa da demekki daha zamanı var sabır sabır diyeceğiz sonunda da o sabır meyvemize ulaşacağız Allah'ın izniyle . Imtihanımız büyük Hakkı'yla rızasıyla Rabbim çıkmayı nasip etsinEşime üzüntümü belli edemiyorum çünkü bütün bunlar benim yüzümden diyip o daha çok üzülüyor anneme belli edemiyorum ana yüreği benim üzülmeme dayanamıyor rabbime üzüldüpümü belli edemiyorum isyana kaçar diye ama çok üzgünüm çokkk
ben daha sonucu almadan olumsuz konuşmak istemiyordum ama sen çoktan başlamışsın. kuzum ne olur yapma Rabbim bilmez mi yüreğini sen seccadeni al anlat dersini kim var ki ondan başka bizi koruyacak kollayacak....Eşime üzüntümü belli edemiyorum çünkü bütün bunlar benim yüzümden diyip o daha çok üzülüyor anneme belli edemiyorum ana yüreği benim üzülmeme dayanamıyor rabbime üzüldüpümü belli edemiyorum isyana kaçar diye ama çok üzgünüm çokkk
Sonuç belli 2 sadece 2.ben daha sonucu almadan olumsuz konuşmak istemiyordum ama sen çoktan başlamışsın. kuzum ne olur yapma Rabbim bilmez mi yüreğini sen seccadeni al anlat dersini kim var ki ondan başka bizi koruyacak kollayacak....
Dianthus canım hatırladığım kadarıyla sana farklı bir yöntem uygulamıştı doktorun neydi o ? Yeni araştırmalar yapma zamanı geldi ne zamana kadar sürecek bu böyle bilmiyorum@neseli41 canım hakkını helal et, emeğin çok üstümüzde ve çokkk güzel bir tatilin olsun.Seninle son duamızı da tamamlamış olduk. Allah bütün dualarımızı kabul etsin ve isteyen herkesin kucağını meleklerle doldursun inşallah..
Kuzum benim imanki uzuldum herseyin hayirlisi Allahtan demekki vakti saati degilmis Allah hersey gonlune gore versin kuzumSonuç belli 2 sadece 2.
Canım sende yavaş yavaş başka yöntemler doktorlar araştırmaya başla Hakkımızda HayırlısıSonuç belli 2 sadece 2.
Ah canim benim ne diycwgimi ne yazacagimi inanki bilmiyorum allahin takdiri diyorum kismet degilmis demek daha uzme kendini vardir bundada bi hayir diyelim allhim yardmcin olsun insallhSonuç belli 2 sadece 2.
Sonuç belli 2 sadece 2.
canım ne diyeceğimi bilemiyorum..... sadece senin ve hepimiz için dua edebilirim....Sonuç belli 2 sadece 2.
Canım, elim varmadı yazmaya, ne diyeceğimi bilemiyorum. Taktiri İlahi demekten başka. Benim yöntem piyazoelektrik. Bizde döllenme olmuyordu. İki denemen de aynı doktorda mıydı? Sebep olarak bir şey diyor mu doktorun? Bana kalırsa aynı doktorsa doktorunu değiştir. Çünkü malesef sırf para almak için bazı merkezlerde ellerinden gelen olduğu halde yapmadıklarını çok duydum. Rabbim maddi manevi güç versin. Ya da bebişin ceee diyerek süpriz yapmasını nasip etsin inşallah...Dianthus canım hatırladığım kadarıyla sana farklı bir yöntem uygulamıştı doktorun neydi o ? Yeni araştırmalar yapma zamanı geldi ne zamana kadar sürecek bu böyle bilmiyorum
olmadı maalesef çok üzgünüm ben 3 tedavimi de farklı merkezde yaptırdım şimdi aceba aynı mı olsaydı en azından hastasını tanır mıydı diyorum doktorumla görüşmeye yarın gideceğim bakalım ne önerecek beni yeni tedavi için nasıl kandıracak hiç birine güvenim yok zaten işimiz Allaha kalmış ama böyle deneme yanılma yöntemiyle kaç kere daha dayanır bu vücut son 10 ayda 3 yeni tedavi artı bir de dondurulmuşlar için içilen ilaçlar yapılan iğneler ve sağlıklı çözünmeyen embriyolar.... nerden nasıl başlayacağım benCanım, elim varmadı yazmaya, ne diyeceğimi bilemiyorum. Taktiri İlahi demekten başka. Benim yöntem piyazoelektrik. Bizde döllenme olmuyordu. İki denemen de aynı doktorda mıydı? Sebep olarak bir şey diyor mu doktorun? Bana kalırsa aynı doktorsa doktorunu değiştir. Çünkü malesef sırf para almak için bazı merkezlerde ellerinden gelen olduğu halde yapmadıklarını çok duydum. Rabbim maddi manevi güç versin. Ya da bebişin ceee diyerek süpriz yapmasını nasip etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?