Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım bunları söylemek çok kolay biliyorum ama nolur umudunu kaybetme. Maddi manevi çok yıpranıyoruz. Umutlanıp hayal kırıklığı yaşamak cabası elbet. Hiçbirşey teselli etmez biliyorum ama Rabbimin vardır bir bildiği. Benim de ilk merkezim farklıydı. Ama iyi ki oraya devam etmemişim resmen dolandırıcılar. Hala uğraşıyor olurdum eminim. Eşin varikosel ameliyatı falan olmuş muydu. Bir de nolur şu zeytinyağı inciri deneyim. Eş faktörü için çok etkili. Derdinin dermanının nereden geleceği belli olmaz. Rabbim eninde sonunda emeklerinizin karşılığını verecektir. Olmayacak duaya amin dedirtmezmiş ya, inançlıyız çok şükür. Devam, yılmak yok nolur.

işin Allaha kalsın ne güzel işte. ben umutsuzluk içinde kıvranırken ençok kızanlardan biri de sendin. yenildin defalarca tamam birdaha yenil.
aralık ayında başladım tedaviye yanlış dr yanlış ilaçlar sürekli artarak kullandığım iğneler. ne oldu yumurta olgunlaşmamış ben de bir de havuz yöntemi uygulayacaktı, zor zahmetli pahalı her yumurta 5. güne gitmeli ki dondurulsun gitmezse tüm emek boşuna olmadı dölleme işlemini yapmadılar bile. iyi ki olmamış diyorum çünkü şimdi halen transfer olmamıştım şubat bir tedavi daha biliyorsunuz boş gebelik küretaj o masadan ağlayarak uyandım ben. reglim 33. günde geldi o dönemde idrar testi tek çizgidiye önce üzüldüm sonra şükür namazı kıldım demek ki içeride parça kalmamış tekrar kürtaj olmıcam diye, adet kanamasının habercisi ağrılarım gelimce bir şükür namazı daha adet olucam demek ki yapışıklık yok diye ve o ay tekrar tedavi 6 ayda 3 tedavi aynı hormonlar aynı ilaçlar... bize kimse bu yol kısa demedi ki.... dnzderya gel Ankara ya bak bu konuda İstanbul'dan bile ileri varsa durumun gel 15 20 gün izin alabiliyorsanız eşinle ya da sadece sen gel buraya. bak aysun hnm var dianthaus'un dr, benim dr mehmet hoca onun kardşi Ahmet hoca hulusi hoca var başkentte hakan şatıroğlu var hrs de. tüp bebekte en zor işlem ne opu ne ilaçlara karar vermek, ilaçlar hep aynı zaten en zor öğrenilen ve en önemli kısım transfer. bir de döllenme ve sonrası için embriyologlar yani ekip de iyi ve tecrübeli olacak. Allah kısmet ederse kardeşim dr olacak ona tecrübeli dr lardan bir tanesi demişki, hiç bir hasta kitapta yoktur kendin görerek tedavi ederek öğrenirsin tecrübe herşey. hele bizim durmumuzda. ilk dr bana menapoza girmişssin dedi bu dr ben senin gibi hasta çok gördüm ve daha 10 15 yıl menapoza girmediler dedi... tecrübe hastaya yaklaşımı bile değiştiriyor. buraya gelemesen dahi kayseride tecrübeli ve ekibi iyi olan birini bul ya da istanbulda.... dualarım seninle...

canımsın benim yürekte söylüyorum iyi ki varsınız ailemle eşimle paylaşamadığım şeyleri rahatça yazıyorum. pes etmeyi düşünmüyorum tek endişem bu kadar üst üste tedaviye vücudun nasıl tepki vereceği ama bekleyecek vaktim de yok yaşım 37. eşime kalsa bu sefer de kendi üzerinden tedaviyi denemek ama erkek infertilitesi ile uğraşan yok ki en iyi bilinen kaan Aydos onun da proxeed den başka ilacı yok. ikinci tedavim beni şehir dışından çok uzaklaştırdı çünkü gerçekten çok çok çok zorluklar yaşadım karda yolda kaldım vs vs gözüm hiç yemiyor Kayseri de ise en iyi merkez acıbadem. bakalım yarın ola hayrola duaya devam

halen meryem suresi okuyorum ikşnci tedavimin başında başladım neredeyse hiç ara vermeden hergün okudum sen de oku....

Canim kuzum insallah Allah im hic ummadiginda bak o orda dicek benim halamin kizininda erkek infertilesi hatta hic yok dencek kadardi o 2006 da bi túp bebek yaptirmisti negatif almisti habgi dok. Gittiyse sperm yok dendi enson bu sok. Kardesinin görúmcesi sòyledi cok ii biri cok destek verdi dopra dopra olup olmayacagini söyledi biraz pahaliydi ama cok iidi hemen yapmadi túp bebek 3 ay onlari kontrol etti ilaclarla beslenmeyle tahlillerle enson yapti tùp bebegi ve direkt dedi ablama bu olur die tabi ilk Allah im sonra doktorlar Allah im maddimanevi yardim etsin insallah

;( Allah sabrını arttırsın inşallah. Bu yol hepimiz için bir sınav. Kimimiz için daha zorlu, kimimize biraz daha kolay. Allaha inanıp sığınmaktan başka çare yok. Demek Rabbim böyle istemiş. Derdimi paylaşamıyorum diyorsun ya, paylaş en olmadı bir psikoloğa git, bağıra bağıra ağla. At içinden ama, yasını tut sonra yeni tedavine gücün yettiği zaman başla. Ben 2. tedavimden sonra psikolojik çok sıkıntı çektim, çok zor toparlandım. Gidip tedavi oldum öyle rahatladım. İnşallah Allah sabırla beklediğin hayırlı evladını sana en güzel vakitte verir.

bu anlattığın numan beyazıt mı canım

canım Rabbim nasıl bi güç kuvvet veriyor gerçekten annelik arzusu mu inat mı bilmiyorum ama içimden pes etmek zaten gelmiyor nereye kadar pes etmeyeceğim yaptığım doğru mu yoksa Allahın işine mi karışıyorum ondan da emin değilim açıkçası eşimin amelyatlık bir sorunu yok sayımız 12-15 milyon arası morfoloji de 2-3 değişiyor tüp bebek tedavisi için iyi hastalarız aslında da tutturamıyoruz işte:) inciri bir gece zeytinyağında bekletip sabah yicek miydik bahsettiğin bu mu?

Evet canım, incirin şekli itibariyle testis ve içindekileri spermlere benzetiliyor yani bu da en çok erkek faktörü üzerinde etkili olduğuna işaret. Kuru inciri ikiye bölüp saf zeytinyağına geceden koyun. Sabah aç karnına eşin de sen de yiyeceksiniz. Tatlım Allahın işine karışmak olurmu hiç. İsteten de Rabbim değilmi. Olmayacaksa yine olmaz. Ama olacaksa tersliklerde bile olur. Vazgeçirmeyen de Rabbim. Ona sığınmaktan ve güvenmekten başka çaremiz varmı ki?

yok tabi sadece ona sığınıp ona güveniyorum zaten

bu anlattığın numan beyazıt mı canım
EVet canim sana dedigim dok. Zaten oyalamio raporlara bakip dio olup olmayacagini adam dio 37 yasinda bir bayansin mesala yas gelmis yumurta varsa halen dio kalitesini arttirip Allah in izniyle olur dio ama yas gelmis 45 yumurtasi olsada olma sansi cok az dio 37ile 45 yumosu bir olmaz demis ablamin bi kizi var kisa dogru oda gitcek insallah yigenim 8 yasinda bidaha olmadi ablamin

bende mail attım canım sagolsun cevap yazmış pko olduğum için az ilaç kullanıp kaliteli yumurta üretilmeli demiş kafam bir yandan mustafa bahçeçiye kayıyor bakalım görüşmek istiyorum doktor beyle.amerikan hastanesinde tüp bebek yapıyormuş özel muaynehanesinde takip ediyormuş hastayı

Canim bu súrecte sana hangisi ii geliosa senin istedigin cevaplari hangisi verior icin yatiosa bismillah de sec birini ben secemedim dil bilmedigim icin 3 senedir ayni dok. Herseyimi bilior baskasini secmedim ama sen avantajlisin kafandaki cevap netleryle yola cik insallah ikisinden biri hayirli gelirrr kuzumm ama ilgisi iidir dok. Yönlendirmeyim canim sadece fikir verebilirim

Sağol canım aynı maili birden fazla doktora gönderdim hepsi erkek ile ilgili değişik yöntemler önerdi ama Numan bey sadece benimde bildiğim yanlış yapılan yumurta takibine dikkat çekti

Sağol canım aynı maili birden fazla doktora gönderdim hepsi erkek ile ilgili değişik yöntemler önerdi ama Numan bey sadece benimde bildiğim yanlış yapılan yumurta takibine dikkat çekti
Aaa dogrudur canim dedimya halamin kizi cok òvdú cok ii biri dedi halen basi sikissin soruo arayip bilgili biri farkli biri diodu hakkinda hayirlisi olsun insallah cevaplara yönelik tatmin edeni sec canim benim

Yaaaaaaaa hamissss annelerr bu saate kadar bi benmi uyuyamiorum sizdede varmi ramazanda bir basladi pir basladi uyumak istiorumm yokkkk uykum var uyuyamiorum resmen sinir oluorum artik sizde ne degistiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…