- 28 Şubat 2015
- 1.154
- 620
- 123
- 47
Bende her sabah aç karnına alıyorum folik asit kullanıyorum hatta bazen içinde canım tatlı istedikleri bal yiyorumcanım ben kullandım her sabah aç olaraksonra mutlaka yumurta yedim peynir yedim. yüzün gülsün inşallah....
Bu saatte dilimde bir şarkı dolanıp duruyor..(uykusuz her gece ,yorgun ölesiyeee) sevgili uykum yuvana geri dön..yatak yastık ve ben yolunu gözlüyoruz..
Ah nerdeeeeeGeldimi canim sözùnú dinleyippp
Ahh canim bende bòlùk bölúk uyudumm disarda yagmur cok sükür sicaklik azcik kirildi Allah im yardim etsin hepimizeAh nerdeeeee
canım Allah razı olsun çok düşüncelisin. evet iş çıkışı gittik görüştük değişik bi senaryo yok çok ümitliydim ben de şaşkınım ben de üzgünüm vs. ısrarla yapılacak başka ne olabileceğini sordum o da ısrarla herhangi bir sorun olmadığını eişimin değerlerinin de tüp bebek tedavisi için gayet iyi olduğunu embriyo kalitelerimizin iyi olduğunu söyledi. 3ab ye takılma 5. kadar geldiler 1 saat daha dursa açılır 3 aa yazardık dedi. tamamen şansa bağlıyor ama yapabileceği bir şey olduğunu söyledi ben de ümitlendim. meğer bir sonraki tedavide 1 ay bekleyip dondurulmuş embriyo transfer edecekmiş bu yaniDenizim naptin bugun doktorla gorusmen vardi galiba ne dedi nasil bi surec onerdi insalh bundan sonra rabbim yuzumuzu guldurur emegimiz bosa gitmez alhim yar ve yardimcin olsun rabbim can sagligi versin ustesinden gelcez herseyin inslhh
Canim benim gunaydin benim doktorumda dondurulmys tedavi takman istedi Bisde yurt disinda oldugumuz icin istemedik senin dedigin gibi cok etkiliymis .bide progestoron eksikligide tutunmayi engelliyo galiba ben hem Fitil hem Igne hem Bant bide ecopirin diye bilac kullaniyorum daha onceki tedavi lerimde doktorlarim sadece Fitil ve bitane hap veriyodu Allahim nadipbettiktem sonra hersekilde oluyo ama ben daha onceki tedavilerde hic BU kadar ilac kullanmamistim Allahim guc kuvvet versin insallah en yakin zamanda yuzun güler tatlm Allshim gonlune gore versincanım Allah razı olsun çok düşüncelisin. evet iş çıkışı gittik görüştük değişik bi senaryo yok çok ümitliydim ben de şaşkınım ben de üzgünüm vs. ısrarla yapılacak başka ne olabileceğini sordum o da ısrarla herhangi bir sorun olmadığını eişimin değerlerinin de tüp bebek tedavisi için gayet iyi olduğunu embriyo kalitelerimizin iyi olduğunu söyledi. 3ab ye takılma 5. kadar geldiler 1 saat daha dursa açılır 3 aa yazardık dedi. tamamen şansa bağlıyor ama yapabileceği bir şey olduğunu söyledi ben de ümitlendim. meğer bir sonraki tedavide 1 ay bekleyip dondurulmuş embriyo transfer edecekmiş bu yanitedavi sırasında bizim e2 değerimiz 2000-3000 lü sayılara ulaşıyor ya 1 ay beklersek normal değerine düştüğü için vücut daha bi doğal hissediyormuş tamam mantıklı dondurulmuş transferlerde başarı olduğunu ben de bir çok makalede okudum da be hey güzel doktorum bunu niçin 3. tedavimde de denemedin 1 değil 2 değil 3 yazık değil mi bana. ne diyor biliyor musun yapmadım çünkü kendimi görmek istedim. hep beraber gördük... neyse uzattım tatlım bikaç ay dinlenip gelin dedi Kayseride gidebileceğim daha iyisi yok bir de artık aynı doktorla devam etmek istiyorum bu sefer her seferinde merkez değiştirmek de olmadı. bir de yine benim ısrarım üzerine pgt yapabiliriz dedi. bu arada dianthusun dediği gini biraz incir yeriz eşim ace selenyum falan kullanır ben folik asite devam ederim tabi bunları doktor söylemedi:) sonra Rabbim maddi manevi güç verirse deneriz. elden gelen başka bir şey yok tabi ki kesintisiz dua ile. canım seni sizi çok seviyorum
tatlım sende çizik atma işlemi denedimi ?onunda yapsaydı denemende fayda var derim ..canım Allah razı olsun çok düşüncelisin. evet iş çıkışı gittik görüştük değişik bi senaryo yok çok ümitliydim ben de şaşkınım ben de üzgünüm vs. ısrarla yapılacak başka ne olabileceğini sordum o da ısrarla herhangi bir sorun olmadığını eişimin değerlerinin de tüp bebek tedavisi için gayet iyi olduğunu embriyo kalitelerimizin iyi olduğunu söyledi. 3ab ye takılma 5. kadar geldiler 1 saat daha dursa açılır 3 aa yazardık dedi. tamamen şansa bağlıyor ama yapabileceği bir şey olduğunu söyledi ben de ümitlendim. meğer bir sonraki tedavide 1 ay bekleyip dondurulmuş embriyo transfer edecekmiş bu yanitedavi sırasında bizim e2 değerimiz 2000-3000 lü sayılara ulaşıyor ya 1 ay beklersek normal değerine düştüğü için vücut daha bi doğal hissediyormuş tamam mantıklı dondurulmuş transferlerde başarı olduğunu ben de bir çok makalede okudum da be hey güzel doktorum bunu niçin 3. tedavimde de denemedin 1 değil 2 değil 3 yazık değil mi bana. ne diyor biliyor musun yapmadım çünkü kendimi görmek istedim. hep beraber gördük... neyse uzattım tatlım bikaç ay dinlenip gelin dedi Kayseride gidebileceğim daha iyisi yok bir de artık aynı doktorla devam etmek istiyorum bu sefer her seferinde merkez değiştirmek de olmadı. bir de yine benim ısrarım üzerine pgt yapabiliriz dedi. bu arada dianthusun dediği gini biraz incir yeriz eşim ace selenyum falan kullanır ben folik asite devam ederim tabi bunları doktor söylemedi:) sonra Rabbim maddi manevi güç verirse deneriz. elden gelen başka bir şey yok tabi ki kesintisiz dua ile. canım seni sizi çok seviyorum
Canım bende aynı şeyi düşünüyordum çizik işlemini dnzderya için.Bir embriyo 5.gününe kadar gidiyorsa bu çok iyi değilmi.o zaman bendeki gibi tutunmada bir problem var.Çizik işlemi bana iyi geldi.tatlım sende çizik atma işlemi denedimi ?onunda yapsaydı denemende fayda var derim ..
Ne demek kendini gòrmek istemis sen bir malzememisin aynamisincanım Allah razı olsun çok düşüncelisin. evet iş çıkışı gittik görüştük değişik bi senaryo yok çok ümitliydim ben de şaşkınım ben de üzgünüm vs. ısrarla yapılacak başka ne olabileceğini sordum o da ısrarla herhangi bir sorun olmadığını eişimin değerlerinin de tüp bebek tedavisi için gayet iyi olduğunu embriyo kalitelerimizin iyi olduğunu söyledi. 3ab ye takılma 5. kadar geldiler 1 saat daha dursa açılır 3 aa yazardık dedi. tamamen şansa bağlıyor ama yapabileceği bir şey olduğunu söyledi ben de ümitlendim. meğer bir sonraki tedavide 1 ay bekleyip dondurulmuş embriyo transfer edecekmiş bu yanitedavi sırasında bizim e2 değerimiz 2000-3000 lü sayılara ulaşıyor ya 1 ay beklersek normal değerine düştüğü için vücut daha bi doğal hissediyormuş tamam mantıklı dondurulmuş transferlerde başarı olduğunu ben de bir çok makalede okudum da be hey güzel doktorum bunu niçin 3. tedavimde de denemedin 1 değil 2 değil 3 yazık değil mi bana. ne diyor biliyor musun yapmadım çünkü kendimi görmek istedim. hep beraber gördük... neyse uzattım tatlım bikaç ay dinlenip gelin dedi Kayseride gidebileceğim daha iyisi yok bir de artık aynı doktorla devam etmek istiyorum bu sefer her seferinde merkez değiştirmek de olmadı. bir de yine benim ısrarım üzerine pgt yapabiliriz dedi. bu arada dianthusun dediği gini biraz incir yeriz eşim ace selenyum falan kullanır ben folik asite devam ederim tabi bunları doktor söylemedi:) sonra Rabbim maddi manevi güç verirse deneriz. elden gelen başka bir şey yok tabi ki kesintisiz dua ile. canım seni sizi çok seviyorum
yapıldı kuzum 2. tedavimde yani 6 ay önce çizikte atıldı delindik deşildik sonuç yok yaa kısmet ne diyim:)tatlım sende çizik atma işlemi denedimi ?onunda yapsaydı denemende fayda var derim ..
Canım ben 20. ve 24. haftamda 2 doz tetanoz aşısı oldum. Hem doktorum hem sağlık ocağı söyledi.Hamislerr size dok. 5. Ayinizda tetonoz asisi dedimi vurdurdunuzmu 22. Haftayla 27. Hafta duymustum ama bana ne dendi nede saglik ocagi bilgilendirdi 23. Haftamda gittigim halde hic bisey demediler bende internetten ògrendim
Benimki ne bilgilendirdi ne dedi doktorumda saglik ocagida bisey demediler bir sorayimm barii kontrole gittigimde hos gec kalindi tabi bendee saoll canim benimCanım ben 20. ve 24. haftamda 2 doz tetanoz aşısı oldum. Hem doktorum hem sağlık ocağı söyledi.
Ah cnm arkadsim dedigin gibi bu sefer keske yapsaydi bu dediklerini dr ama kismet nasib bacim belki bundan sonra rabbim hayirli kapilar acar sana ve bize dondurulmus embriyon varmiydi cnm dikat beslenmene esinin beslenmesine cok onemli bunlar insalh yeni basloycagin tedavin oyi sonuclanir umitliyidim senden ama kismet iste aklimdasin hep napti ne etti die stres yapma olucak insalh allhim oldesin yeter canim arkdsim sorunumuz ayni bizim icinde dktor oyle soyluyo bekleyip gorcezcanım Allah razı olsun çok düşüncelisin. evet iş çıkışı gittik görüştük değişik bi senaryo yok çok ümitliydim ben de şaşkınım ben de üzgünüm vs. ısrarla yapılacak başka ne olabileceğini sordum o da ısrarla herhangi bir sorun olmadığını eişimin değerlerinin de tüp bebek tedavisi için gayet iyi olduğunu embriyo kalitelerimizin iyi olduğunu söyledi. 3ab ye takılma 5. kadar geldiler 1 saat daha dursa açılır 3 aa yazardık dedi. tamamen şansa bağlıyor ama yapabileceği bir şey olduğunu söyledi ben de ümitlendim. meğer bir sonraki tedavide 1 ay bekleyip dondurulmuş embriyo transfer edecekmiş bu yanitedavi sırasında bizim e2 değerimiz 2000-3000 lü sayılara ulaşıyor ya 1 ay beklersek normal değerine düştüğü için vücut daha bi doğal hissediyormuş tamam mantıklı dondurulmuş transferlerde başarı olduğunu ben de bir çok makalede okudum da be hey güzel doktorum bunu niçin 3. tedavimde de denemedin 1 değil 2 değil 3 yazık değil mi bana. ne diyor biliyor musun yapmadım çünkü kendimi görmek istedim. hep beraber gördük... neyse uzattım tatlım bikaç ay dinlenip gelin dedi Kayseride gidebileceğim daha iyisi yok bir de artık aynı doktorla devam etmek istiyorum bu sefer her seferinde merkez değiştirmek de olmadı. bir de yine benim ısrarım üzerine pgt yapabiliriz dedi. bu arada dianthusun dediği gini biraz incir yeriz eşim ace selenyum falan kullanır ben folik asite devam ederim tabi bunları doktor söylemedi:) sonra Rabbim maddi manevi güç verirse deneriz. elden gelen başka bir şey yok tabi ki kesintisiz dua ile. canım seni sizi çok seviyorum
Ya canim rabbim ol demeden bi yaprak bile kipirdamaz yerinden srn stres yapma sikma canini esinede belli etme uzuldugun cunku erkekler uzulduklerini belli etmezler ama icten ice yanarlar keci boynuzu da icirt esine oda dperm sayisina cok etkili ne bulduysan yedirbiseycik olmazyapıldı kuzum 2. tedavimde yani 6 ay önce çizikte atıldı delindik deşildik sonuç yok yaa kısmet ne diyim:)
Canım en son yapılma zamanı 36 hafta doğuma 1 ay kala bile yapılır yani hemen git yaptır bende aile hekimliğinde hemşireyim 24 haftalıkken yapıyorum ve lise okumamış ve 1980 öncesi doğanlara 28 hafta ikinci dozu yapıyoruzBenimki ne bilgilendirdi ne dedi doktorumda saglik ocagida bisey demediler bir sorayimm barii kontrole gittigimde hos gec kalindi tabi bendee saoll canim benim
Canim lise okudum daa aaa 36. Haftaya kadar oluomuydu valla meslegin cok gúzelmis yardimci oldun kuzumm bi arkadasim dedi mikroba karsi önlem ben yaptirmadim simdi strel ortami yùksek dedi dok. Dsnisayim bakim ne dicekk tesekkür ederim canimm benimmCanım en son yapılma zamanı 36 hafta doğuma 1 ay kala bile yapılır yani hemen git yaptır bende aile hekimliğinde hemşireyim 24 haftalıkken yapıyorum ve lise okumamış ve 1980 öncesi doğanlara 28 hafta ikinci dozu yapıyoruz
Ben 1980'liyim Yüksek lisans mezunuyum ama bana 2. dozu da yaptılar. Hatta 3. ve 4. dozu da isteğe bağlı yaptırabilirsin dediler.Canım en son yapılma zamanı 36 hafta doğuma 1 ay kala bile yapılır yani hemen git yaptır bende aile hekimliğinde hemşireyim 24 haftalıkken yapıyorum ve lise okumamış ve 1980 öncesi doğanlara 28 hafta ikinci dozu yapıyoruz
canım sana bir doz yeter ikinciyi yaptırma zaten 2 doz aşın var bu 3. doz olacakCanim lise okudum daa aaa 36. Haftaya kadar oluomuydu valla meslegin cok gúzelmis yardimci oldun kuzumm bi arkadasim dedi mikroba karsi önlem ben yaptirmadim simdi strel ortami yùksek dedi dok. Dsnisayim bakim ne dicekk tesekkür ederim canimm benimmsimdi bana 1 doz mu yaparlar peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?