Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Yaaaaaaaa hamissss annelerr bu saate kadar bi benmi uyuyamiorum sizdede varmi ramazanda bir basladi pir basladi uyumak istiorumm yokkkk uykum var uyuyamiorum resmen sinir oluorum artik sizde ne degistiiii
Canım günaydın. Ben de uykuya dalmakta zorluk çekiyorum ve sağdan sola, soldan sağa dönerken birşey olacak diye muhakkak uyanıyorum. Yani anlayacağın bölük pörçük uykular

İşte yine beklenen son işte yine beklenmeyen kanama ben bu sancıyı bilirim boşa gelmez sabah kalktım ve kanama başladığını gördüm yine olmadı kaç kere daha denryeceğim ben
Rabbim maddi ve manevi güç verdikçe deneyeceğiz tatlım yılmak yok bu bizim sınavımız..vardır elbet yaradanımın bizim içinde bir bildiği...bunca tedavilerden sonra negatiflerden sonra durup geriye baktığımda iyiki bunuda denemişim olmadı ama olsun bir adım daha yaklaştım diyebiliyorum...biz negatif sonuç alan anne adayları yılmak yok kısa molalardan sonra sırada ne var deyip denemelere devam edeceğiz ...varsın kırmızıları görelim olsun onada şükür ..tedavilerine başlaya bilmek için sırf aylarca kırmızılarını bekleyen arkadaşlarımız var ..unutmayın dünya sınavdan ibaret bizde elimizden geleni yapıyoruz mükafatımızı er yada geç bizede verir..kafanızı şişirdim ..öpüyorum sizi

çok güzel yazmışsın AYNEN DİYORUM SANA KATILIYORUM RABBİM HAYIRLI EVLAT HAYIRLI GEBELİK HAYIRLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN CÜMLEMİZE

Canım günaydın. Ben de uykuya dalmakta zorluk çekiyorum ve sağdan sola, soldan sağa dönerken birşey olacak diye muhakkak uyanıyorum. Yani anlayacağın bölük pörçük uykular
Asla sikayet degil úzùlùorum sabah ii olmuorum ki bas agrisina hic sorma canim ya 1 e kadar zor daliorum dedigin gibi sag sol yaparken uyaniorum iki saate bi demekki bebisler alistirior biziii resmen böyleyimm

Ne güzel ifade etmisin.icini okurken hep insallah diyerek okudum Allah im bu mesaketli yolda insallah hayirlisiyla beklediginizden en gúzelini versinn insallah

Merhaba canlar Nasilsiniz hergununuz dununuzden guselbolsun aci gunlet insallahbhep geride kalir arkadslarim sizleri cok seviyorum insallah en yakin zamanda bekleuem arkafslarimizda mujdeli Haberler verecekler
Size bisey sormak istiyodum kalbi atmayan embironun digerer brbegime bi zarari olurmu .Allahim hepimizin yuzunu guldursun

Canım bir arkadaşımın da ikiz gebeliğinde birinin kalbi atmıyordu. Hamilelikte eriyip gidiyormuş. Diğer bebeğe hiç zararı olmadı ve sağlıklı bir şekilde doğumu oldu çok şükür.

canım gebeliğimin başından beri boş kesem var. dr um halen endişelendirmemk için kanama alanı diyor ama diğer drların hepsi boş kese diyor... eriyip yok oluyormuş canım merak etme....

Asla sikayet degil úzùlùorum sabah ii olmuorum ki bas agrisina hic sorma canim ya 1 e kadar zor daliorum dedigin gibi sag sol yaparken uyaniorum iki saate bi demekki bebisler alistirior biziii resmen böyleyimm
canımm rahmetli büyük babanem anneme son aylarında yatakta sağdan sola dönerrken hep oturarak dönmesini söylemiş annem üçğmğzde de aynı şeyi yapmış...

Canım bir arkadaşımın da ikiz gebeliğinde birinin kalbi atmıyordu. Hamilelikte eriyip gidiyormuş. Diğer bebeğe hiç zararı olmadı ve sağlıklı bir şekilde doğumu oldu çok şükür.
canım gebeliğimin başından beri boş kesem var. dr um halen endişelendirmemk için kanama alanı diyor ama diğer drların hepsi boş kese diyor... eriyip yok oluyormuş canım merak etme....
Cok tesekkur ederim kizlar Allah razi olsun Hafta SIZE yazdiktan sonra turkiyedeki doktorumuda yazdim oda aynisini soyledi Eriyip gider bi sakincasi olmaz dedi beni rahatlattiniz sagolun Allahbrazi olsun sizden

canımm rahmetli büyük babanem anneme son aylarında yatakta sağdan sola dönerrken hep oturarak dönmesini söylemiş annem üçğmğzde de aynı şeyi yapmış...
Canim istesende dònùlmùor ki mecbur uyanip dúzenli dönùorsun nasil yattiysan öyle kaliorsunn az daha gel 20 mi kùsùrlere sende aynisi olcann insallah Allah im nasib etsin herkese

Canim istesende dònùlmùor ki mecbur uyanip dúzenli dönùorsun nasil yattiysan öyle kaliorsunn az daha gel 20 mi kùsùrlere sende aynisi olcann insallah Allah im nasib etsin herkese
Tatlım senin şafak 75 olmuş maşallah... Beslenmene dikkat et bak yeğenim senin sağladığın besinleri aktif olarak özümseyip saklıyormuş..şimdiden stok yapıyor ..:)))

Tatlım senin şafak 75 olmuş maşallah... Beslenmene dikkat et bak yeğenim senin sağladığın besinleri aktif olarak özümseyip saklıyormuş..şimdiden stok yapıyor ..:)))
Aynen canimm safagim azalio hic sorma cok aciktirioo esime diom yiyo icime edioo esim dio o nasil oluo aynen yag biriktirio yigenin kuzum Allah im insallah sanada nasib etsin en kisa zamanda hepinize benim yigenlerim nazli olcakk

Arkadaslar ben polen bal arı sütü kullanmaya başladım adetime başladığında tedaviye başlıcam allahın izniyle yumurta kalitesini arttırıyor mus duyan oldumu hiç aranızda bilirsiniz belki benim rezervi az bari en azından tedavide iyi yumurtlama yaparım diye düşündüm de

canım ben kullandım her sabah aç olarak sonra mutlaka yumurta yedim peynir yedim. yüzün gülsün inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…