Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

embriyosu iyi olup rahimi embriyoyu kabul etmeyen varmı kızlar aranızda? hiç bi sorun yok ama rahimde tutunmuyor embr,yom

Benim iki kez aynı sorun oldu. Embriyolarimin hepsi 5 gün birinci kalite idi ama ilkinde hiç tutunmadi. İkincide tutundu ama test günü değerim dususe geçti

Canım çok sevindim sonunda geldi kuzucuklar sağlıkla masallah biraz zor olmuş ama kucağına alınca unutmussundur herşeyi. .sağlıkla buyusunler bol bol sütun olsun tatlım. .

Canım benim gece suyum geldi. Şimdi yatışım yapıldı. Dua edin benim için. Ben de gruptaki bütün arkadaşlar için bol bol dua ederim. Öpüyorum hepinizi. Hakkınızı helal edin.

Canım benim yaa Allahım sağlıkla gelsin inşallah. .of çok heyecanlandım şimdi çok da duygulandim çok şükür oglusunu kucağına alacaksin sonunda..haberlerini bekliyoruz

Sağlıkla ve sihatle evladını kucağına alırsın inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Canım benim yaa Allahım sağlıkla gelsin inşallah. .of çok heyecanlandım şimdi çok da duygulandim çok şükür oglusunu kucağına alacaksin sonunda..haberlerini bekliyoruz
Canlarım sağolun. Saat 12 ye kadar açıklık çok olmazsa suni sancı verecekler. Hala bekliyorum.

Canlarım sağolun. Saat 12 ye kadar açıklık çok olmazsa suni sancı verecekler. Hala bekliyorum.

Canim doğumun kolay olması için 316 defa “Ya Rakib" esmasini çek. Bende senin için cekicem. Ayrıca İnşirah ve İnsikak sureleride doğumu kolaylaştırıyormus. Ben senin için dua edecem Rabbim yar ve yardimcin olsun. Sağlık ve sihatle evladina kavuş

Allah razı olsun cnm okuyacağım.

maşşşalllahhh maşşşşalllahhh maşşşaalllaahhhh.... Allahım güzel günlerini göstersin her zamannn...

Darısı başlarınıza inşallah. Henüz 2 cm oldu açıklık. Birazdan suni sancı verecekler. Benim dualarımda hepinizle. İnşallah bebişim olunca hemen yazacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…