embriyosu iyi olup rahimi embriyoyu kabul etmeyen varmı kızlar aranızda? hiç bi sorun yok ama rahimde tutunmuyor embr,yom
Canım benim gece suyum geldi. Şimdi yatışım yapıldı. Dua edin benim için. Ben de gruptaki bütün arkadaşlar için bol bol dua ederim. Öpüyorum hepinizi. Hakkınızı helal edin.
Allah razı olsun canlarım. Ama ağlattın beni. Biz beklemedeyiz. Ara ara sancılar başladı. 1cm açıklığım var. Haber vereceğim hemen.Kizlarrr nerdesiniz hadidianthus icin ayetel kursi fetih okunsun Allah im hayirli dogum nasib etsinnn
Kızlar ben Perşembe günü doğum yaptım. Gece 3 te nişan geldi, 5te hastaneye gittiğimizde 1cm açıklık var dediler, 8:30da tam açılma ile doğumhaneye alındım, 15 dk sonra ilk kızım doğdu, ikinci kızım baş aşağı olmasına rağmen eli kafasının önünde geldiği için kanala giremedi. Doktorum bir saat uğraştı ama benim de sancılarım kesilince ikinci kızım sezeryanla doğdu. Epey maceralı bir doğum oldu ama çok şükür hepimizin sağlığı yerinde.
Aklıma geldikçe hepinize dua ettim. Allah kabul etsin inşallah
Canım benim gece suyum geldi. Şimdi yatışım yapıldı. Dua edin benim için. Ben de gruptaki bütün arkadaşlar için bol bol dua ederim. Öpüyorum hepinizi. Hakkınızı helal edin.
Sağlıkla ve sihatle evladını kucağına alırsın inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Canlarım sağolun. Saat 12 ye kadar açıklık çok olmazsa suni sancı verecekler. Hala bekliyorum.Canım benim yaa Allahım sağlıkla gelsin inşallah. .of çok heyecanlandım şimdiçok da duygulandim çok şükür oglusunu kucağına alacaksin sonunda..haberlerini bekliyoruz
Canlarım sağolun. Saat 12 ye kadar açıklık çok olmazsa suni sancı verecekler. Hala bekliyorum.
Oyy canimm sabaha karsi gelir ozsman insallah hayirlisiyla alirsin kucagina yavrunu dualarimiz bebisin ve seninle hurma ye bol bol bula bilirsenAllah razı olsun canlarım. Ama ağlattın beni. Biz beklemedeyiz. Ara ara sancılar başladı. 1cm açıklığım var. Haber vereceğim hemen.
Allah razı olsun cnm okuyacağım.Canim doğumun kolay olması için 316 defa “Ya Rakib" esmasini çek. Bende senin için cekicem. Ayrıca İnşirah ve İnsikak sureleride doğumu kolaylaştırıyormus. Ben senin için dua edecem Rabbim yar ve yardimcin olsun. Sağlık ve sihatle evladina kavuş
Ay sağol cnm. Sanırım öyle olacak. Bugün heyecandan unutmuşum ama Bugüne kadar bol bol yedim hurma. Darısı başınızaOyy canimm sabaha karsi gelir ozsman insallah hayirlisiyla alirsin kucagina yavrunu dualarimiz bebisin ve seninle hurma ye bol bol bula bilirsen
Canlarım sağolun. Saat 12 ye kadar açıklık çok olmazsa suni sancı verecekler. Hala bekliyorum.
canımmm şimdi gördümmm... dualarım seninle Allahım bekleyen herkese sağlıkla sıhatle nasip etsin inşalllaahhhh....Canlarım sağolun. Saat 12 ye kadar açıklık çok olmazsa suni sancı verecekler. Hala bekliyorum.
maşşşalllahhh maşşşşalllahhh maşşşaalllaahhhh.... Allahım güzel günlerini göstersin her zamannn...Kızlar ben Perşembe günü doğum yaptım. Gece 3 te nişan geldi, 5te hastaneye gittiğimizde 1cm açıklık var dediler, 8:30da tam açılma ile doğumhaneye alındım, 15 dk sonra ilk kızım doğdu, ikinci kızım baş aşağı olmasına rağmen eli kafasının önünde geldiği için kanala giremedi. Doktorum bir saat uğraştı ama benim de sancılarım kesilince ikinci kızım sezeryanla doğdu. Epey maceralı bir doğum oldu ama çok şükür hepimizin sağlığı yerinde.
Aklıma geldikçe hepinize dua ettim. Allah kabul etsin inşallah
Darısı başlarınıza inşallah. Henüz 2 cm oldu açıklık. Birazdan suni sancı verecekler. Benim dualarımda hepinizle. İnşallah bebişim olunca hemen yazacağım.dianthus canım şimdi gördüm gözlerim doldu inş sağlıcakla kucağına alırsın bebisini çektiğin suni sanciyi anlayabiliyorum Rabbim yardimcin olsun canım arkadaşım dualarim seninle haber ver bizlere
Sağol cnm. Benim dualarım da sizlerlecanımmm şimdi gördümmm... dualarım seninle Allahım bekleyen herkese sağlıkla sıhatle nasip etsin inşalllaahhhh....
Canım dualarim seninle Rabbim kolay doğum nasip etsin tatlım sağlıcakla doğsun bebeğinDarısı başlarınıza inşallah. Henüz 2 cm oldu açıklık. Birazdan suni sancı verecekler. Benim dualarımda hepinizle. İnşallah bebişim olunca hemen yazacağım.
canim benim rabbim bir nefeste dogurmayi nasib etsin inslh bizi unutmadgin icin cok sagol kocamn opuyorum arkadsmSağol cnm. Benim dualarım da sizlerle
Aminn kuzumm ne durumdasin dogdumu acian var mi Allah im kurtarsin insallah hayirlisiyla kendi sancinlaaAy sağol cnm. Sanırım öyle olacak. Bugün heyecandan unutmuşum ama Bugüne kadar bol bol yedim hurma. Darısı başınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?