Canim kizcelerin hayirli ugurlu olsun Rabbim saglikli uzun ömürler versin prenseslere darisi bizlereKızlar ben Perşembe günü doğum yaptım. Gece 3 te nişan geldi, 5te hastaneye gittiğimizde 1cm açıklık var dediler, 8:30da tam açılma ile doğumhaneye alındım, 15 dk sonra ilk kızım doğdu, ikinci kızım baş aşağı olmasına rağmen eli kafasının önünde geldiği için kanala giremedi. Doktorum bir saat uğraştı ama benim de sancılarım kesilince ikinci kızım sezeryanla doğdu. Epey maceralı bir doğum oldu ama çok şükür hepimizin sağlığı yerinde.
Aklıma geldikçe hepinize dua ettim. Allah kabul etsin inşallah
canim bendede Bar gebelik Sekeri.son döneme girdigimiz icin yaklasik 4 haftadir igne kullaniyorum.diyete devam tabii.allahim saglicakla kuzularimizi kucaginiza aldirsin insallahKızlar ikinci bebislerimizde geldi sağlıcakla bakalım üçüncü hangi arkadasimiz doğum yapacak sağlıcakla
Ben bu aralar şekerim çıktığı için diyet vegunde altı kez şekerimi olcuyorum pazartesi endokrin Dr gideceğim ordaki diyetisyen ve beslenme hemsiresi takip edecek doğuma kadar hayırlısı
Canim benim Allahim bir avazda kurtarsın Insallah sağlıkla sihhatle bebisini kucağına alırsın hayırlı doğumlar darisi butun isteyen dileyen herkesin basina onsallahCanlarım sağolun. Saat 12 ye kadar açıklık çok olmazsa suni sancı verecekler. Hala bekliyorum.
Ayy gündasim hep aklimdaydin acaba diyordum habgisi önce davranicak :)Darısı başlarınıza inşallah. Henüz 2 cm oldu açıklık. Birazdan suni sancı verecekler. Benim dualarımda hepinizle. İnşallah bebişim olunca hemen yazacağım.
Ben varım canım...embriyosu iyi olup rahimi embriyoyu kabul etmeyen varmı kızlar aranızda? hiç bi sorun yok ama rahimde tutunmuyor embr,yom
Ayyy canım ya yeni gördüm hemen duaları ettim..helal olsun canım...iyi haberini bekliyorum...Canım benim gece suyum geldi. Şimdi yatışım yapıldı. Dua edin benim için. Ben de gruptaki bütün arkadaşlar için bol bol dua ederim. Öpüyorum hepinizi. Hakkınızı helal edin.
aa canim emre bakircioglu nasil bi doktor bizde gitmeyi dusunuyoruz ona esimin varikoseli icin hadi simdiden tedavin hayrli olsun inslhbu arada numan bey bizi dr.emre bakircioglu da görüştürdü tahlilimizi o değerlendirdi çok memnun kaldık
Tatlım inşallah bu defa herşey güzel olacak..inşallah mutlu sona ulaşacaksın...bu arada numan bey bizi dr.emre bakircioglu da görüştürdü tahlilimizi o değerlendirdi çok memnun kaldık
maasallah Rabbim herdaim iyi hayirli haberler aldirsin tedavide hayirli olsun güzel sonuclansin insallahtopik bebeklerle şenlenmiş maşallah suphalallah
size güzel haberlerim var randevum çok güzel geçti eşimin tahlilleri yapıldı değerleri kat kat yüksek çıktı
rahim filmi histereskobi istedi numan beyazıt kan tahlilleri istedi
endokrine gitmemi istedi
rahim duvarın çok kalın dedi rahimde sıkıntı var dedi tüm tahlilleri hazırlayıp istanbula tekrar gidecem histereskobi çekilecek
maşşşaalllaahhh maşşşaaalllaaaahhh... inşallah sağlıklı ve sonucu çok çok müjdeli bir tedavi sürecin olur canım...topik bebeklerle şenlenmiş maşallah suphalallah
size güzel haberlerim var randevum çok güzel geçti eşimin tahlilleri yapıldı değerleri kat kat yüksek çıktı
rahim filmi histereskobi istedi numan beyazıt kan tahlilleri istedi
endokrine gitmemi istedi
rahim duvarın çok kalın dedi rahimde sıkıntı var dedi tüm tahlilleri hazırlayıp istanbula tekrar gidecem histereskobi çekilecek
Ooooooy kıyamam maşallah sana da kızlarına da. Çok geçmiş olsun canım demek tüm doğum şekillleri yaşadın 41 kere maşallah sana. Biran önce toparlanmanı dilerimKızlar ben Perşembe günü doğum yaptım. Gece 3 te nişan geldi, 5te hastaneye gittiğimizde 1cm açıklık var dediler, 8:30da tam açılma ile doğumhaneye alındım, 15 dk sonra ilk kızım doğdu, ikinci kızım baş aşağı olmasına rağmen eli kafasının önünde geldiği için kanala giremedi. Doktorum bir saat uğraştı ama benim de sancılarım kesilince ikinci kızım sezeryanla doğdu. Epey maceralı bir doğum oldu ama çok şükür hepimizin sağlığı yerinde.
Aklıma geldikçe hepinize dua ettim. Allah kabul etsin inşallah
canım süper bir doktor numan beyazıtla beraber muaynehanede çalışıyor ayrıca acıbademe de gidiyormuşaa canim emre bakircioglu nasil bi doktor bizde gitmeyi dusunuyoruz ona esimin varikoseli icin hadi simdiden tedavin hayrli olsun inslh
sağol canım benim sırada rahim filmi var araştırıyorum su bazlı istedi doktorum aceba nasıl çektirsem anestezi istesem mi acebanurse51 canım tedavin hayırlı olsun eşinin değerleri yükselmiş ne güzel inşallah senin histeroskopi de de hiç bişey çıkmayacak Allahın izni ile bu sefer yüzün gülecek umudun daim olsun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?