Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canim kizcelerin hayirli ugurlu olsun Rabbim saglikli uzun ömürler versin prenseslere darisi bizlere

C
canim bendede Bar gebelik Sekeri.son döneme girdigimiz icin yaklasik 4 haftadir igne kullaniyorum.diyete devam tabii.allahim saglicakla kuzularimizi kucaginiza aldirsin insallah

Darısı başlarınıza inşallah. Henüz 2 cm oldu açıklık. Birazdan suni sancı verecekler. Benim dualarımda hepinizle. İnşallah bebişim olunca hemen yazacağım.
Ayy gündasim hep aklimdaydin acaba diyordum habgisi önce davranicak :)
Rabbim yar ve yardimcin olsun.kolaylikla gecsin dogumun saglicakla al insallah oglusunu kucagina.ayetel kürsü okudum simdi Size Rabbim Kabul eylesin.aklina gelirsek bizlerede Dua et.
Pasandan ve senden gelicek güzel haberleri dört gözle bekliyoruz

topik bebeklerle şenlenmiş maşallah suphalallah

size güzel haberlerim var randevum çok güzel geçti eşimin tahlilleri yapıldı değerleri kat kat yüksek çıktı
rahim filmi histereskobi istedi numan beyazıt kan tahlilleri istedi
endokrine gitmemi istedi
rahim duvarın çok kalın dedi rahimde sıkıntı var dedi tüm tahlilleri hazırlayıp istanbula tekrar gidecem histereskobi çekilecek

Allahım Allahım topiğimiz şenlenmiş minikler gelmiş çok şükür. Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah. doğa gözlerin aydın canımmm Allah analı babalı büyütsün vatana milletine hayırlı evlat olsunlar inşallah sağlıkla güzel günlere büyüsünler. dianthus kuzum hayırlı haberlerini bekliyoruz yeni gördüm ama dua etmek için geç kaldığımı düşünmüyorum çünkü her zaman dualarımdasınız zaten inşallah miniğin mışıl mışıl kucağındadır Rabbim hayırlara büyütsün canım benim

Ma
maasallah Rabbim herdaim iyi hayirli haberler aldirsin tedavide hayirli olsun güzel sonuclansin insallah

maşşşaalllaahhh maşşşaaalllaaaahhh... inşallah sağlıklı ve sonucu çok çok müjdeli bir tedavi sürecin olur canım...

Ooooooy kıyamam maşallah sana da kızlarına da. Çok geçmiş olsun canım demek tüm doğum şekillleri yaşadın 41 kere maşallah sana. Biran önce toparlanmanı dilerim

aa canim emre bakircioglu nasil bi doktor bizde gitmeyi dusunuyoruz ona esimin varikoseli icin hadi simdiden tedavin hayrli olsun inslh
canım süper bir doktor numan beyazıtla beraber muaynehanede çalışıyor ayrıca acıbademe de gidiyormuş
çok güzel ilgilendi bizimle muayene etti eşimi spermiyogramı yeterli görmedi tekrar test yaptı ilk sonuçla arasında dağlar kadar fark vardı . canım çok iyi bir doktor ilaç verdi eşime hiç bir ücret almadı bizden çok güzel araştırdı

nurse51 canım tedavin hayırlı olsun eşinin değerleri yükselmiş ne güzel inşallah senin histeroskopi de de hiç bişey çıkmayacak Allahın izni ile bu sefer yüzün gülecek umudun daim olsun tatlım
sağol canım benim sırada rahim filmi var araştırıyorum su bazlı istedi doktorum aceba nasıl çektirsem anestezi istesem mi aceba

kızlar rahim filmi çok acıtıyor mu çektiren var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…