Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

sagol arkdsm. bizde gidecez insalh emre bakircioglunun yeri nerde tam olarak numan beyazid tup bebek doktorumu buarada bnde rahim filmi cekilmstim bes dakkalik bi islem arkdaslrin dedigi gbi kasmassan kendini rahat gecer ama ister istemez az bi agrisi var ben narkoz falan almamstm sadece agri kesici hap vermistiler

CANIM ACIBADEMDE DE ÇALIŞIYOR
NUMAN BEY TÜP BEBEK DOKTORU CANIM İKİSİNİN MUAYNEHANESİ VAR
Hakkı Yeten Cad. No:19
Unimed Center Kat4 (34365)
Fulya-İstanbul

Kızlar uzun bir aradan sonra slm. Nasılsınız. Biz çok şükür kızcemle ıyıyız. Ama size sormak istediğim bişiy var. Bugün kontrolüm vardı doktor dedıkı kafası onden gıdıyor büyük derdi. Buda beyni çok korkutuyor, böyle bişiy yaşayan varmı

Korkma kuzum ultrasyon bazen yaniltio bizim akraba yeni dogum yapti ogluna dediler beyni su topluo cok sükür iki hafta ònce dogdu sapasaglam kimine neler demisler Allah a sigin hayirlisiyla bisey olmaz nekadarlik oldunuz

Korkma kuzum ultrasyon bazen yaniltio bizim akraba yeni dogum yapti ogluna dediler beyni su topluo cok sükür iki hafta ònce dogdu sapasaglam kimine neler demisler Allah a sigin hayirlisiyla bisey olmaz nekadarlik oldunuz
32 haftalık olduk. Doktor bi problem degil bu diyor. Iri bir bebek diyor. Ama elimde değil korkuyor insan

Kızlar nasılsınız ?
canımmm sen nasılsın? ben bugün şeker yüklemesi yaptırdım, açlıktan gözüm dönmüş bir şekilde yemek yedim öğleden sonra da işten izin alıp o yemeğin üzerine uyudum şimdi midemle savaaş halindeyiz çok şükğr :) hafiften yanmaya başladı sonuç normal çıktı, ama benim ellerde karpal tunel sendromu oldu, o korkutmuştu halen uyuşukluk var ama idare ediyoruz ' sen naptın nasılsın?

Sonucunun iyi çıkmasına çok sevindim canım..ben yeni tedavi için ocak ayını bekliyorum ilk defada reglim gecikti inşallah yeni sorunlar çıkmaz ...

Kızlarrrrr, sabah 10:00 da aldım meleğimi kucağıma. Bunun tarifi yokkkk. Sadece yaşanır. Her sancımda hepiniz için dua ettim. Normal oldu ama çok sancılıydı. Sonuca değmedi mi fazlasıyla değdi çok şükür. Rabbim sizlere ve isteyen herkese yaşatsın inşallah

Ohhh masallah subhanallah cok sevindim cok bin sûkûr Allah ima gòzún aydin canim benim Allah im uzun ömùrler nasib etsin hayirli òmùrler olsun

Maşallah,maşallah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyümeyi nasip etsin Allah ım inşallah...

Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsun. Sağlıkla sihatle buyut evladını.

Canımmmmmmm gözlerin aydın gün boyu hayırlı haberini bekledim. Çok şükür ALlah analı babalı büyütsün ağlattın beni. duanda olmak hissi bile beni bir adım daha yaklaştırdı anne olabilme fikrine gününü gör meleğinin bir ömür inşallaaahhhhh. Seni çok seviyorum

CANIM ACIBADEMDE DE ÇALIŞIYOR
NUMAN BEY TÜP BEBEK DOKTORU CANIM İKİSİNİN MUAYNEHANESİ VAR
Hakkı Yeten Cad. No:19
Unimed Center Kat4 (34365)
Fulya-İstanbul
canim esinde sperm degrlri dusukmu daha once bi ameliyat falan oldumu varikoselden mesela cnku bizde teredutte kalmisiz yaa

Canim bana bunu haftalarca söylediler.doktora gittin baska inceledi hersey normal dedi.sürekli söleyip beni korkutuyorlardi.bebek iridir ondandir bana öyle dedi bi Doktor.artik takmiyorum allaha emanetiz

Ayy maasallah subhallah canim gözün aydin Rabbim yavruna saglikli hayirli uzuuuuun uzun ömürler versin insallah darisi bizlere insallah
Bizim icinde kokla mis kokulu yavrunuu

Analı babalı büyüsün. Tebrikler, güle güle büyüt inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…