Canim benimkinde narkoz almistim eger kendini kasmaz cok rahat birakirsan acitmiomus burda cekilen yanlis hatirlamiosamkızlar rahim filmi çok acıtıyor mu çektiren var mı
sagol arkdsm. bizde gidecez insalh emre bakircioglunun yeri nerde tam olarak numan beyazid tup bebek doktorumu buarada bnde rahim filmi cekilmstim bes dakkalik bi islem arkdaslrin dedigi gbi kasmassan kendini rahat gecer ama ister istemez az bi agrisi var ben narkoz falan almamstm sadece agri kesici hap vermistilercanım süper bir doktor numan beyazıtla beraber muaynehanede çalışıyor ayrıca acıbademe de gidiyormuş
çok güzel ilgilendi bizimle muayene etti eşimi spermiyogramı yeterli görmedi tekrar test yaptı ilk sonuçla arasında dağlar kadar fark vardı . canım çok iyi bir doktor ilaç verdi eşime hiç bir ücret almadı bizden çok güzel araştırdı
Korkma kuzum ultrasyon bazen yaniltio bizim akraba yeni dogum yapti ogluna dediler beyni su topluo cok sükür iki hafta ònce dogdu sapasaglam kimine neler demisler Allah a sigin hayirlisiyla bisey olmaz nekadarlik oldunuzKızlar uzun bir aradan sonra slm. Nasılsınız. Biz çok şükür kızcemle ıyıyız. Ama size sormak istediğim bişiy var. Bugün kontrolüm vardı doktor dedıkı kafası onden gıdıyor büyük derdi. Buda beyni çok korkutuyor, böyle bişiy yaşayan varmı
32 haftalık olduk. Doktor bi problem degil bu diyor. Iri bir bebek diyor. Ama elimde değil korkuyor insanKorkma kuzum ultrasyon bazen yaniltio bizim akraba yeni dogum yapti ogluna dediler beyni su topluo cok sükür iki hafta ònce dogdu sapasaglam kimine neler demisler Allah a sigin hayirlisiyla bisey olmaz nekadarlik oldunuz
canımmm sen nasılsın? ben bugün şeker yüklemesi yaptırdım, açlıktan gözüm dönmüş bir şekilde yemek yedim öğleden sonra da işten izin alıp o yemeğin üzerine uyudum şimdi midemle savaaş halindeyiz çok şükğr :) hafiften yanmaya başladıKızlar nasılsınız ?
Sonucunun iyi çıkmasına çok sevindim canım..ben yeni tedavi için ocak ayını bekliyorum ilk defada reglim gecikti inşallah yeni sorunlar çıkmaz ...canımmm sen nasılsın? ben bugün şeker yüklemesi yaptırdım, açlıktan gözüm dönmüş bir şekilde yemek yedim öğleden sonra da işten izin alıp o yemeğin üzerine uyudum şimdi midemle savaaş halindeyiz çok şükğr :) hafiften yanmaya başladısonuç normal çıktı, ama benim ellerde karpal tunel sendromu oldu, o korkutmuştu halen uyuşukluk var ama idare ediyoruz ' sen naptın nasılsın?
Ohh iste dok. Demis ne gûzel cok sevindimm benimkide òyle kafasi biraz bùyùk iri bebek32 haftalık olduk. Doktor bi problem degil bu diyor. Iri bir bebek diyor. Ama elimde değil korkuyor insan
Ohhh masallah subhanallah cok sevindim cok bin sûkûr Allah ima gòzún aydin canim benim Allah im uzun ömùrler nasib etsin hayirli òmùrler olsunKızlarrrrr, sabah 10:00 da aldım meleğimi kucağıma. Bunun tarifi yokkkk. Sadece yaşanır. Her sancımda hepiniz için dua ettim. Normal oldu ama çok sancılıydı. Sonuca değmedi mi fazlasıyla değdi çok şükür. Rabbim sizlere ve isteyen herkese yaşatsın inşallah
Maşallah,maşallah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyümeyi nasip etsin Allah ım inşallah...Kızlarrrrr, sabah 10:00 da aldım meleğimi kucağıma. Bunun tarifi yokkkk. Sadece yaşanır. Her sancımda hepiniz için dua ettim. Normal oldu ama çok sancılıydı. Sonuca değmedi mi fazlasıyla değdi çok şükür. Rabbim sizlere ve isteyen herkese yaşatsın inşallah
Kızlarrrrr, sabah 10:00 da aldım meleğimi kucağıma. Bunun tarifi yokkkk. Sadece yaşanır. Her sancımda hepiniz için dua ettim. Normal oldu ama çok sancılıydı. Sonuca değmedi mi fazlasıyla değdi çok şükür. Rabbim sizlere ve isteyen herkese yaşatsın inşallah
Canımmmmmmm gözlerin aydın gün boyu hayırlı haberini bekledim. Çok şükür ALlah analı babalı büyütsün ağlattın beni. duanda olmak hissi bile beni bir adım daha yaklaştırdı anne olabilme fikrine gününü gör meleğinin bir ömür inşallaaahhhhh. Seni çok seviyorumKızlarrrrr, sabah 10:00 da aldım meleğimi kucağıma. Bunun tarifi yokkkk. Sadece yaşanır. Her sancımda hepiniz için dua ettim. Normal oldu ama çok sancılıydı. Sonuca değmedi mi fazlasıyla değdi çok şükür. Rabbim sizlere ve isteyen herkese yaşatsın inşallah
biz iyiyz cnm sen nasilsin neler yapiyosunKızlar nasılsınız ?
canim esinde sperm degrlri dusukmu daha once bi ameliyat falan oldumu varikoselden mesela cnku bizde teredutte kalmisiz yaaCANIM ACIBADEMDE DE ÇALIŞIYOR
NUMAN BEY TÜP BEBEK DOKTORU CANIM İKİSİNİN MUAYNEHANESİ VAR
Hakkı Yeten Cad. No:19
Unimed Center Kat4 (34365)
Fulya-İstanbul
Canim bana bunu haftalarca söylediler.doktora gittin baska inceledi hersey normal dedi.sürekli söleyip beni korkutuyorlardi.bebek iridir ondandir bana öyle dedi bi Doktor.artik takmiyorum allaha emanetizKızlar uzun bir aradan sonra slm. Nasılsınız. Biz çok şükür kızcemle ıyıyız. Ama size sormak istediğim bişiy var. Bugün kontrolüm vardı doktor dedıkı kafası onden gıdıyor büyük derdi. Buda beyni çok korkutuyor, böyle bişiy yaşayan varmı
Ayy maasallah subhallah canim gözün aydin Rabbim yavruna saglikli hayirli uzuuuuun uzun ömürler versin insallah darisi bizlere insallahKızlarrrrr, sabah 10:00 da aldım meleğimi kucağıma. Bunun tarifi yokkkk. Sadece yaşanır. Her sancımda hepiniz için dua ettim. Normal oldu ama çok sancılıydı. Sonuca değmedi mi fazlasıyla değdi çok şükür. Rabbim sizlere ve isteyen herkese yaşatsın inşallah
Analı babalı büyüsün. Tebrikler, güle güle büyüt inşallah.Kızlarrrrr, sabah 10:00 da aldım meleğimi kucağıma. Bunun tarifi yokkkk. Sadece yaşanır. Her sancımda hepiniz için dua ettim. Normal oldu ama çok sancılıydı. Sonuca değmedi mi fazlasıyla değdi çok şükür. Rabbim sizlere ve isteyen herkese yaşatsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?